Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394638 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

bu arada 9 iç saha maçıymış yanlış saymışım ve hepsi anadolu maçı konyada 9 da 9 gideceğiz  :icool:
Aynen 9 maçımız var belki Bursa maçı biraz zor olur onun dışında ki maçlarımız kolay denebilir iç sahada sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Aynen 9 maçımız var belki Bursa maçı biraz zor olur onun dışında ki maçlarımız kolay denebilir iç sahada sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum :ok:

tabi konya yada başakşehir olursa olimpiyat olursa her sonuca açık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

tabi konya yada başakşehir olursa olimpiyat olursa her sonuca açık :icool:
Zaten Olimpiyat olmayacağını düşünerek söylüyorum yoksa dediğin gibi her sonuca açık :)

Çevrimdışı Ekrem

Konya yonetimi ile belki sadece stad icin anlasma yapmazlar, tesislerin kullanimina da izin verirler  :eyes
@Fatih senin bu bilgiler kulağa çok hoş geliyor :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ya o degil mactan cikmisiz herkeste sinirler tavan sinirden mouseyi kiracam stad basligina bir girdim @Efe abi kolon betonlaniyor diyor :kop: :kop: .su adam iyi ki santiyede calismiyor beton araclarinin pesinde kosardi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ya o degil mactan cikmisiz herkeste sinirler tavan sinirden mouseyi kiracam stad basligina bir girdim @Efe abi kolon betonlaniyor diyor :kop: :kop: .su adam iyi ki santiyede calismiyor beton araclarinin pesinde kosardi  :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan K.

herkese iyi geceler. bu forumu emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. bitsin artik bu stad.
kimse umudunu kaybetmesin. güzel günler yarinlar bizim.
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Federasyon demedimi artık olimpiyat zorunluluğu yok diye. Yani deplasman takımları, illa olimpiyat istiyoruz diyemeyecekler. Bir hafta kadar evvel konuşuldu bu konu.

Çevrimdışı Tolga

herkese iyi geceler. bu forumu emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. bitsin artik bu stad.
:hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

Federasyon demedimi artık olimpiyat zorunluluğu yok diye. Yani deplasman takımları, illa olimpiyat istiyoruz diyemeyecekler. Bir hafta kadar evvel konuşuldu bu konu.
Kulüpler Birliği'nde başkan bunun değişmesi için baya uğraştı ve değiştirildi artık istediğimiz yerde oynayabileceğiz maçımızı rakip takıma sormadan.

Çevrimdışı Fatih

Yarın akşam saatlerinden önce fazla bir yağış görünmüyor.Zira rüzgar şiri buna pek uygun değil,850 hpa seviyesinde de ciddi bir soğuk yok.Fakat kalınlık değerlerine göre ılık katmanlar süpürülmüş,kar şartları sağlanmış durumda.

Salı günü İstanbul il genelinde yoğun kar yağışı olur,kıyılarda gündüz sıcaklık 0 derecenin altında olmayacağı için yükseklerde daha ciddi birikim oluşacaktır. En yüksek sıcaklık Kadıköy gibi semtlerde 2,5 derece civarında olur,o da sabah.

Çarşamba bünü İstanbul'da lokal olarak yoğun kar devam edecek,yağışlar Anadolu yakası ve boğaz çevresinde daha yoğun olacak gibi.Kadıköy gibi semtlerde bile gündüz sıcaklığı -2 derece civarında olacak.

İstanbul'daki kar miktarı doğuya doğru gidildikçe artar.

Perşembe günü ise yüksek basınç üstümüze genişleyeceğinden lokal hafif kar geçişleri dışında bir şey olmayacak.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı nannan

Bugünkü maç Vodafone Arena'da olsaydı neler değişirdi sadece Trabzon maçıyla karşılaştırın yeter.
Tek bir pozisyon hatırlatayım:
Sosa'nın Mehmet Ekici'nin(Özer de olabilir) baldırına haşırt diye bastığı pozisyon her Beşiktaş maçında kırmızı karttır. Hakemler asla affetmez bize karşı böyle şeyleri. Ama zafere aç 40.000 kişinin önünde o pozisyona bırakın kartı, faulu büle zorla verdi hakem.

Gün gelecek bu takım halı gibi zeminin üzerinde onbinlerce taraftarının önünde o inanılmaz gürültüyü arkasına alarak oynayacak.
Melo Kadıköy'de hiç artislik yapmış mı? Emre B. TT Arena'da hiç adam gibi oyun oynamış mı? Bu sezonun ilk yarısında son haklarını kullandı hepsi. Gelecek sezon iç saha derbilerinin hepsi Gerçek Arena'da. Sabredin. :ok:

Çevrimdışı Efe

ben maç bittikten sonra üzüntümü sevincimi yaşarım sonra vodafone arenaya devam ederim :icool: şuan herşeyden önemli beşiktaş için bu yapı bi maç için karalar bağlamaya gerek yok yada şampiyon olmuş gibi sevinmeye biz herşeyi çok abartıyoruz bence tek abartılması gereken şuan için vodafone arena yapım bittikten sonra beşiktaş için yeni bi dönem başlayacak o zaman daha net düşünceler ortaya koyarız takım için yönetim için şuan bunlar yersiz ilk stadı açmamız lazım :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin iz abi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Acaba takımı yarım sezonluğuna başka bir şehre taşıma şansı olamaz mı. çok büyük bir maliyet mi olur. şubat mart nisan mayıs. altı üstü 4 ay. ocak zaten kamp. şampiyonluk uğruna katlanılabilecek bir zaman.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı gokhan_ibis

iyi geceler herkese yarın benimde finallerim başlıyor ama sinirden derse odaklanamıyorum. tek kafa dağıtacak yer burası var ve iyi ki de var. yazacak şey çok ama tek bir şey söyleyeceğim bit artık iki gözüm..

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu stadyumda koltuğumuza oturamazsam çok büyük mücadele vereceğim

Bıktım ya bu işlerden

bilet alıyorum saçma sapan yerlerde maç izliyorum her defasında..

paramla rezil ediyorlar.

İnşallah yeni statta en önemli konu kimseninn koltuklara basmadığı ve herkesin hakkıyla aldığı yerlere oturması özenle sağlanır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TØLGA

Şu stadyumda koltuğumuza oturamazsam çok büyük mücadele vereceğim

Bıktım ya bu işlerden

bilet alıyorum saçma sapan yerlerde maç izliyorum her defasında..

paramla rezil ediyorlar.

İnşallah yeni statta en önemli konu kimseninn koltuklara basmadığı ve herkesin hakkıyla aldığı yerlere oturması özenle sağlanır..
bence o iş hangi tribünden aldığına göre değişir abi
bizde o kültürün olduğuna inanmıyorum ben malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bence o iş hangi tribünden aldığına göre değişir abi
bizde o kültürün olduğuna inanmıyorum ben malesef

Olmayacak biliyorum. 3-4 maç geçsin heyecanımı yeneyim kulübe gideceğim. Paramın iadesini cidden isteyeceğim.

Modern bir stat yapılıyorsa bu stadın heryerinde olması lazım.

Ciddi anlamda bu sene KASIMPAŞA maçı hariç hiç bir maçtan zevk alamadım.

Bu maçta bile mesela arkadaş insan tuvalete gidemezmi ? Gidersem geldiğimde koltuk kapılmış.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

Hoşgeldiniz hocam
İnş. Herşey güzel olacak

Çevrimdışı ALI RIZA

illa bizi post modern ülkelere benzetecekler ama bilmiyorlarki biz huyumuzdan vazgeçemeyiz yasaklar bizi caydırmaz şevk verir çoşturur çiğnemek için uğraşırız statlarda bunlardan biri aldığın bileti yerinde oturamazsın konsere gittiginde yerinde oturamazsın sinemaya gittiğinde illa en arkaya geçersin  :halay: yasakları böyle delersin mutlu olursun çimlere basmayın derler inatlar alanı gezmek zor olur koşarak çimlere basarsın... sigara içilmez derler gizliden içersin koku ve duman çıkmaz zannedersin  :evillol: bizim statta böyle güvence yoktur kavga çıkmaz dersin yukardan taraftar aşagı atılır... kırılmaz cam yapılır derler inatla kırmaya çalışılır hani kırılmazdı diye... hepsi seneye merakla beklenecek görülecek   :money: :ishock:

Sinemada oturuyoruz ya

Istersen son dakika gir

Saracoglunda da var bu sanirim biraz

Bilet alirkrn cunku surekli su koltuk bu koltuk diyorlar kaldiriyorlar abi gelip diyen cok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net