Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393966 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar çok şükür  olipiyatda bir derbi çilesininde sonuna geldik yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım ve forumum adıma teşekkür etmiyorum ...birdahaki derbide vodafone arenada buluşmak üzere esenliklerle ve hoşcakalın kalın :evillol: :evillol:
hoaydaaaa nargileyi fazla çekmişsin abi.... günaydınlar dün çamurun içine düştüm bitirin artık şu stadı

Çevrimdışı Oktay

Evet aynı şeyi düşünmüşüz. Zeminin futbolcu sağlığı açısından uygun olmadığı UEFA yetkililerine  anlatılsa inanıyorum ki duyarsız kalmazlar.
@ilhan abi bence bayat bir taktik bide  garip ama şöyle bir durum var prestij sarsar,olipiyat stadı  kapasite ve kriter de uefa da  5 yıldızlı stat olarak geçiyor , güldürürüz kendimize :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

herkese günaydın
Dünkü maç benim olimpiyat Stadı'ndaki son derbi maçımdı bundan sonra derbileri yeni stat açılana kadar canlı seyretmicem :D :D :evillol:
Abi İnan kulüp size Plaket vermeli , Ben Bu Sezon Feyenoord ve Arsenal maçlarına gittim , Geçen Sezonda Kış Maçı olarak Antalya maçında tribündeydim, İlikleirime kadar Donmuştum o Maçta , Geçen sezon Tromso , Trabzon , Gs , Bursa ve Antalya maçlarına gittim , Psso yüzünden Bu sezon Feyenoord ve Arsenal maçlarına gittim , Dava Sonucunu bekliyorum Passo iptal olmazsa veya yanına kağıt bilet gelmezse mecbur alacağız @Oktay abi :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 10:03:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
dün beyaz futbolda rasim ozan artık tek derbi vardır fb-gs derbsiymiş. beşiktaş büyük değildir dedi.
ahmet çakarda stad bitsin bak 2 büyük mü kalıyor o zaman görün beşiktaşı dedi.
sinan engin taraftara seslendi artık vahap beyaz ahmet çakar tezahüratı yerine halis cüneyt tezahüratı yapın hazırlayın beste dedi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

Abi İnan kulüp size Plaket vermeli , Ben Bu Sezon Feyenoord ve Arsenal maçlarına gittim , Geçen Sezonda Kış Maçı olarak Antalya maçında tribündeydim, İlikleirime kadar Donmuştum o Maçta , Geçen sezon Tromso , Trabzon , Gs , Bursa ve Antalya maçlarına gittim , Psso yüzünden Bu sezon Feyenoord ve Arsenal maçlarına gittim , Dava Sonucunu bekliyorum Passo iptal olmazsa veya yanına kağıt bilet gelmezse mecbur alacağız @Oktay abi :by2:
sen gözümden düştün sakın niye diye sorma az çok tahmin ediyosundur :alala: :alala:

Çevrimdışı ilhan

@ilhan abi bence bayat bir taktik bide  garip ama şöyle bir durum var prestij sarsar,olipiyat stadı  kapasite ve kriter de uefa da  5 yıldızlı stat olarak geçiyor , güldürürüz kendimize :icool:
Belki yuttururuz demiştim ama  :D

sen gözümden düştün sakın niye diye sorma az çok tahmin ediyosundur :alala: :alala:
Haydaaaaa :bawling: Niyeki @Oktay abi :alala: :alala: Maça Gelmediğim içinmi :alala:

Olimpiyat Stadı Uefa da 5 Yıldızlı Stad olarak mı geçiyor :alala: :alala: Uefa da Kafayı yemiş , Hangi mantıkla O Ucube Stada 5 Yıldız vermişler acaba :alala: :alala: Ben İstanbul da Oturmama rağmen 2,5-3 Saatte gidiyorum Zulumpiyata , İliklerimize kadar Donmakta Cabası

Çevrimdışı aykut.celenk

Kapatsınlar artık şu stadı akşam maçta iliklerimize kadar ıslandık ve hala üşüyorum arkadaş

Çevrimdışı Erdemm

Beşiktaş'ın iyiliğini isteyen herkes olimpiyat stadında bir maç daha yapmaması için
ikinci yarı artık bu yerde bu sıkıntıları tekrar tekrar yaşamamak için elinden geleni yapmalı.

"ZULUMPİYATASON" hastag i mi açılıyor, kampanya mı başlatılıyor bilmiyorum ama...

Allah aşkına BİTSİN BU "OLİMPİYAT" çilesi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'ın iyiliğini isteyen herkes olimpiyat stadında bir maç daha yapmaması için
ikinci yarı artık bu yerde bu sıkıntıları tekrar tekrar yaşamamak için elinden geleni yapmalı.

"ZULUMPİYATASON" hastag i mi açılıyor, kampanya mı başlatılıyor bilmiyorum ama...

Allah aşkına BİTSİN BU "OLİMPİYAT" çilesi...
Sarıyer stadında oynamak bile Olimpiyat stadında oynamaktan iyidir. Kimse hasılat filan demesin maç kazanamadıktan sonra kazanacağın hasılatı ne yapacaksın? Olimpiyat stadı en başından beri yanlış bir seçimdi ve şimdi bunun acısını çekiyoruz. 4 maç yapmışız ve hiç galibiyetimiz yok. Başka bir söze de gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjkfatih63

günaydın arkadaşlar.. dün maçtaydım ve aynı senoryoları daha öncede yaşadım fener maçında.. sulu adam olmakta bi o kdar acı vericiydi bu stadda oynayarak.. fener ve cinconun bu kadar rahat kazanacağı son derbılerdı bunlar.  yenı stadda bu kadar kolay olmayacak..  :s20:

Çevrimdışı Alperen1903

Olimpiyat Stadı Uefa da 5 Yıldızlı Stad olarak mı geçiyor :alala: :alala: Uefa da Kafayı yemiş , Hangi mantıkla O Ucube Stada 5 Yıldız vermişler acaba :alala: :alala: Ben İstanbul da Oturmama rağmen 2,5-3 Saatte gidiyorum Zulumpiyata , İliklerimize kadar Donmakta Cabası

Aynı UEFA'nın Cüneyt Çakır denen eyyamcıyı baş tacı yaptığını düşünürsek Olimpiyata 5 yıldız vermeleri tutarlı bir davranış :)
Dün öyle böyle üşümedim, maç bittiğinde sağ tarafımı hissetmiyordum. Çıkışta karga tulumba balçığın içinden geçtik yaklaşık 1500 kişi. Hesapta kapalı tribünde atletime kadar ıslandım. Hala üşüyorum, kemiklerim üşümüş...

Çevrimdışı Oktay

bu eyyamla bu kayırmayla çüneyt çakırın  bombası öyle bir maçta patlasınki düdüğünü assa kurtaramasın  kendini...AMİN
 böyle bir hakeme fifa hala maç veriyo
http://www.sabah.com.tr/webtv/spor/cuneyt-cakir-elmanderin-oyununa-geldi
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 10:48:48 Oktay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu eyyamla bu kayırmayla çüneyt çakırın  bombası öyle bir maçta patlasınki düdüğünü assa kurtaramasın  kendini...AMİN
Dünkü maçta neredeyse hiç koşmadan maç yönetti. Her gs maçında aynı senaryo. Yazık. ayrıca AMİN :)
Korku akıl katilidir.

hoaydaaaa nargileyi fazla çekmişsin abi.... günaydınlar dün çamurun içine düştüm bitirin artık şu stadı
Dikkatli ol biraz @SDemirsoy Kırık bilekle bide düşmüşsün İyice kıracaksın Bilegini :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

Dikkatli ol biraz @SDemirsoy Kırık bilekle bide düşmüşsün İyice kıracaksın Bilegini :iscrewy:
sen o çıkış kapısını görsen :D demezsin öyle  :steamed:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ekrem86 fotograflara şimdi baktım eline sağlık kardeşim yine her zaman ki gibi en güzel açılardan en süper fotografları çekmişsin..

ysariusta

• Ziyaretçi

dün beyaz futbolda rasim ozan artık tek derbi vardır fb-gs derbsiymiş. beşiktaş büyük değildir dedi.
ahmet çakarda stad bitsin bak 2 büyük mü kalıyor o zaman görün beşiktaşı dedi.
sinan engin taraftara seslendi artık vahap beyaz ahmet çakar tezahüratı yerine halis cüneyt tezahüratı yapın hazırlayın beste dedi...
yav ne beyaz futbolu ne çakarı ne rasim ozan'ı ya yapmayın arkadaşlar şunu kendinize. iktidar sığıntıları. hiç bi halttan anlamayıp her b.oka maydanoz olan çakma Hıncal Uluç'lar. O aslı nedir ki silüetleri bi halttan anlasın. Hiç değilse Hıncal Ertekin'e falan giderdi. Kaliteli zevkleri olan bir adamdı. Bunlar gitse gitse Ebru Gündeş'e gider.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen o çıkış kapısını görsen :D demezsin öyle  :steamed:
Bir kaç minibüsçüyü ve köfteciyi dövüyorduk çıkışta. Hatta bazı köfteci arabalarını kaldırıp yolun kenarına attık. Binlerce insan çıkmaya çalışıyor aynı kapıdan, insanlar birbirlerini eziyor bunlar orada köfte satma derdinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şuan çiçekler 3 tablada birden çalışıyor eski acik tabla bu gece betonlonabilir numarali 3.tablanin kaliplamasi bitmis gibi gorunuyor eski acik 2.tablada da demirleme baslamis gibi hava iyi caliamalar son gaz suruyor tablalari bu hafta bitirsinler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

iliklerimize kadar donup, sırılsıklam olup, gece uyku tutmayan bir hüzne girdiğimiz iğrenç bir pazarteside bari staddan güzel haber gelsin :s20:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Oktay

Şuan çiçekler 3 tablada birden çalışıyor eski acik tabla bu gece betonlonabilir numarali 3.tablanin kaliplamasi bitmis gibi gorunuyor eski acik 2.tablada da demirleme baslamis gibi hava iyi caliamalar son gaz suruyor tablalari bu hafta bitirsinler artik
dur efe ne çiçekler ne obitaşı ne stadı akşamın etkisi daha yeni yeni çıkıyor :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Efe

dur efe ne çiçekler ne obitaşı ne stadı akşamın etkisi daha yeni yeni çıkıyor :akuma: :akuma:
sizin icin zor tabi o kadar yagmur ve soguk yedikten sonra ben mactan 5 dakka sonra stada dondum agustosta bitmezse basimiz dertte 1 gun dahi gecikmemesi lazim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:)