Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

sen o çıkış kapısını görsen :D demezsin öyle  :steamed:
geçmiş maçlardan aldığım tecrübeyle vede dün aldığım bir dizi özel olipyat stadı önlemiyle ne trafige kaldım ne üşüdüm ne islandım nede çamura battım... :D :D
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 11:08:29 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Bir kaç minibüsçüyü ve köfteciyi dövüyorduk çıkışta. Hatta bazı köfteci arabalarını kaldırıp yolun kenarına attık. Binlerce insan çıkmaya çalışıyor aynı kapıdan, insanlar birbirlerini eziyor bunlar orada köfte satma derdinde.
abi adam çıkış kapısının önüne minübüsü çekmiş sıkıştı insanlar çoluk çocuk var hiç beyin yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi adam çıkış kapısının önüne minübüsü çekmiş sıkıştı insanlar çoluk çocuk var hiç beyin yok
Bunları döveceksin orada toplanıp bak bakalım bir daha çekebiliyorlar mı? Polis de korkuluk gibi duruyor. İnsanların güvenliğini sağlayacaklar güya bi .. yaptıkları yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

girecektim o adama münübüsü tekmeledim inmedi münübüsten..

Çevrimdışı SDemirsoy

geçmiş maçlardan aldığım tecrübeyle vede dün aldığım bir dizi özel olipyat stadı önlemiyle ne trafige kaldım ne üşüsüm ne islandım nede çamura battım... :D :D
:pes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sizin icin zor tabi o kadar yagmur ve soguk yedikten sonra ben mactan 5 dakka sonra stada dondum agustosta bitmezse basimiz dertte 1 gun dahi gecikmemesi lazim :icool:
@Efe Abi Acayip Sogukkanlısın , O sinirin üzerine Nasıl Bu kadar çabuk Stada adapte olabiliyorsun hayret Vallahi :bandit: Ben Hala Etkisi altındayım , Ses gitti , Moral 0 , İşime bile adapte olamıyorum , Teknik direktörümüz takıma ihanet etmiş ve taraftarla dalga geçmiş birde ona yanıyorum :money: 1 Gün bile Aksamamalı Açılış , Yine İlk yarıdaki bütün derbileri iç sahaya verirler yoksa :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta sutunlarda calisiliyor 3 tane daha testere yatirabilir durumda bu hafta ici onlari yatirsalar iyi yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

:pes
saate baktım 20,55 stadın kuzey tarafından yola çıktım 21,20 de fındıkzadedeydim ,  ee naparsın mecburen bu yollar bizi kurt gibi yaptı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe Abi Acayip Sogukkanlısın , O sinirin üzerine Nasıl Bu kadar çabuk Stada adapte olabiliyorsun hayret Vallahi :bandit: Ben Hala Etkisi altındayım , Ses gitti , Moral 0 , İşime bile adapte olamıyorum , Teknik direktörümüz takıma ihanet etmiş ve taraftarla dalga geçmiş birde ona yanıyorum :money: 1 Gün bile Aksamamalı Açılış , Yine İlk yarıdaki bütün derbileri iç sahaya verirler yoksa :akuma: :akuma:
olum bu kadar buyutmeyin sanki ilk defa yenildik gs ye bizim icin onemli olan sezon sonu bu takim daha cok seri galibiyet alir gs fb bakalim bu performasi surdurecekmi hic sanmiyorum biz kendimize bakalim gs macina kadar alabildigimiz en yuksek puani alip sampiyon olacagiz insallah bu 2 derbi iyi oldu bence bilicte beklemekten vaz gececektir artik derbilerde :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Olimpiyata gidip takıma destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi gönderiyorum,iyi ki varsınız. :ok:
Bu takım ve Biliç zamanla olgunlaşıyor ve olgunlaşacak,Samet Aybabayla başlayan ve Biliçle devam eden süreçte bu takım defans yapamayan,skoru koruyamayan ve pas yapamayan bir takımdı,derbilerde de yanlış hatırlamıyorsam İnönü stadı ambiyansıyla kazandığımız bir tek Fener maçı vardı.Şu an gelinen noktada az önce bahsettiğim meselelerde ciddi yol almış ve Avrupada gruptan lider,ligde ilk yarıyı liderden 1 puan geride çıkmış bir takımımız var.Bu sonuçlar ve kırmızı kartlar bu aşamada takım için daha iyi neticeler vercek çünkü ders alınacaktır.Biliç artık derbilerde daha çok basan bir takım ortaya koyacak,kişilikli oynatacak.Oyuncularda saçma sapan kırmızı kart görmeyecek ve derbilere daha ciddi hazırlanacaklar.Yönetime gelince Olimpiyat stadında geç de olsa uyandılar ve resmi stadımız değil artık ayrıca derbilerdeki sonuçlar orta sahaya,sağ beke ve defansa takviye yapmalarını sağlayacak.Ben olaya bu gözle bakıyorum ve bazen yenilgi galibiyetlerin başlangıcı diyorum,ikinci yarı deplasman derbilerini alan bir Beşiktaş izleyeceğiz ah bir de Lasse Schöne  gibi bir oyuncumuz olaydı diyorum en temel problemimiz onun oynadığı bölge olmamasına rağmen. :eyes
Bu arada ROK gibi derin devlet maşalarını kaale almayınız,güya psikolojik olarak Beşiktaş camiasını sindireceğini zannediyor,avcunu yalarsın güzelim. :lol:
Bu mağlubiyetle beraber Beşiktaş yıılı ve yılları başlamıştır,kıskananlar çatlayacak bizler takımımızla onur duyacağız vesselam. :ishock:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

saate baktım 20,55 stadın kuzey tarafından yola çıktım 21,20 de fındıkzadedeydim ,  ee naparsın mecburen bu yollar bizi kurt gibi yaptı  :evillol: :evillol:
ben maçı bıraktım olimpiyatın testere kirişlerine bakıyordum bizimkiler daha kalın geldi sanki bana   :icool:

Çevrimdışı Oktay

ben maçı bıraktım olimpiyatın testere kirişlerine bakıyordum bizimkiler daha kalın geldi sanki bana   :icool:
devlet o stadı artık napar bilmemde son kurban bizdik bizde seneye statdımıza geçince orası çürüyecek ...bugünden stadın önüne SATILIK tabelası assınlar :tabe: :tabe:

Çevrimdışı halvetifarazi

sizin icin zor tabi o kadar yagmur ve soguk yedikten sonra ben mactan 5 dakka sonra stada dondum agustosta bitmezse basimiz dertte 1 gun dahi gecikmemesi lazim :icool:
Bu hızlarla ağustosa bitmesi mümkün değil. En iyi ihtimal gelecek sezon ikinci devre.

Çevrimdışı Oktay

Bu hızlarla ağustosa bitmesi mümkün değil. En iyi ihtimal gelecek sezon ikinci devre.
en iyi ihtimal ikinci devre ?? kötü ihtimal 2016-2017 sezonumu

Çevrimdışı SDemirsoy

o kadar da değil bence...

Çevrimdışı yavvuzz

ÖYle bir şey olmaması için yönetim gerekirse transfer yapmaz stada kaynak aktarır. O kadar da salak değiller artık. Herşey apaçık gözüküyor.

Çevrimdışı Deniz

İnsallah öyle bise olmaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 12:45:18 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ahmetx

ecnebi takımı olsak böyle başlık atılmaz yahu ne alıp veremedikleri var bunların bizimle .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Muhebbetine de doyum olmuyor yani

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 11:41:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
olimpiyatta olimpiyat bile yapılmaz ,cirit atsan geri gelir rüzgardan...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yavvuzz

ecnebi takımı olsak böyle başlık atılmaz yahu ne alıp veremedikleri var bunların bizimle .
Adamlar doğruyu yazmış , neyi var anlamadım . En son derbi kazandığımızı son Fenerbahçe maçını hatırlıyorum . O beğenmediğimiz samet hoca ve takımla...

Çevrimdışı Deniz

Yahu sahaya kabahat buluyorsunuz da gs farkli sahada mi oynadi arkadaslar.50 dk geriye yaslanip gol yemeyi bekleyen biz degil miydik.golden sonra ve 10 kisi kotu oynamadik ama yetmedi.sosa ve ba nin sahadan silindigi maci kaybettik.hamza hamzaoglu dersine bilicten iyi calismis bu kadar kotu takimina ragmen bize oyun oynatmadi isin ozeti bu.uzulen yine biz olduk ve stad bitene kadar bunun degisecegini dusunmuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Adamlar doğruyu yazmış , neyi var anlamadım . En son derbi kazandığımızı son Fenerbahçe maçını hatırlıyorum . O beğenmediğimiz samet hoca ve takımla...
haberin içeriğinde geneli karşılaştırmışlar son 3 yılı değil yalnız.

Alıntı
Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 91 yıllık rekabette, 335. randevunun galibi Galatasaray oldu. Bugüne dek yapılan 335 maçın 119'unu Galatasaray, 105'ini Beşiktaş kazandı, 111 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
diyor bu mu ezici üstünlük.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada dun 7 mac ust uste kazanip lider olan takimimizin derbisini 28.522 biletli seyirci izledi,gecen sene 4 mac ust uste kazanan takimimizin derbisini 76.127 biletli seyirci izlemisti.takdir buyuk taraftarimizindir..

Yeni stad bitene kadar bu sikintilar halledilemezse o kadar emek harcayarak yaptığımız stadimizda ne istrdigimiz atmosferi olusturabiliriz ne de bekledigimiz geliri elde edebiliriz.