Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

2. yari Konya'da olacak ic saha maclarimiz... O yuzden sevinecek bi hâle burunebilirsin.
günün birinde, konyada oynayacak olmamıza sevineceğim hiç aklıma gelmezdi .

Çevrimdışı Melekcik

2. yari Konya'da olacak ic saha maclarimiz... O yuzden sevinecek bi hâle burunebilirsin.
İnşallah dediğin gibi olur.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Sevinecek hâl mi kaldı şuan biz nebiçim bir sistemin içerisin deyiz amblemimizde türk bayrağı var bizde türk takimiyiz TFF yi geçtim koca hükümet bir beşiktaşa oynayacak adam gibi bir stad bulamıyor ya ulan stad açıldığında milli takıma verilmesin diyecek hale getirdiler. Gerçekten ne istiyorlar biz gerçekten disimizle tirnağimizla kazıyarak futbola birşeyler katmak istiyoruz ha pardon biziz demi fransız takimi biziz demi devletten beleş geçinen biziz demi devlete star yaptırıp parasıyla futbolcu alan biziz demi soyunma odası basan biziz demi devlet büyüklerine yalakalik yapan biziz demi şike yapan. Bizene arkadaş bu ülkeye vodafone arenayi kazandırmak neğine gerek  biz adamlık yaptıkça hep kalleşlik gördük yeter bıktık oyuncusu da özellikle taraftarı da yazık bize ya valla sinirden ağlayacağım yeterrr.

bu stadı o yüzden yapıyoruz zaten senelerdir dönen oyunları bitirmek için bu stad sadece taraftar açısından değil mali yönden beşiktaşı güçlendirecek tek başına hepsine karşı koyar duruma getirecek bir çok dengeyi değiştirecek bu hakemler gelsin seneye bu hataları vodafone arenada yapsın bakalım neler olacak var mı onlarda o yürek o yüzden sabırlı olmamız lazım hiç bişey kaybedilmiş değil en güzel cevabı şampiyon olarak vermemiz lazım takım 29 maç yaptı 5 ay da inanılmaz bi rakam doğal olarak yoruldular biraz dinlenme iyi gelecek fb yi gs yi onların stadında yenip ödeşeceğiz futbolcularda bunun bilincindedir 35 puanla son zamanların en yüksek puanı var ortada sadece 2 derbi kaybı var şampiyonluk anadolu maçlarından geçiyor hepsini yenecek güce sahibiz yeterki sabırlı olalım mayıs ayı geldiğinde bu takım lider olarak yoluna devam ediyor olacaktır sadece sabır :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

günün birinde, konyada oynayacak olmamıza sevineceğim hiç aklıma gelmezdi .
Birde konyada oynasan ne oynamasan hakemler hakemler :s20:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

kesin bilgimi @Fatih
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bu stadı o yüzden yapıyoruz zaten senelerdir dönen oyunları bitirmek için bu stad sadece taraftar açısından değil mali yönden beşiktaşı güçlendirecek tek başına hepsine karşı koyar duruma getirecek bir çok dengeyi değiştirecek bu hakemler gelsin seneye bu hataları vodafone arenada yapsın bakalım neler olacak var mı onlarda o yürek o yüzden sabırlı olmamız lazım hiç bişey kaybedilmiş değil en güzel cevabı şampiyon olarak vermemiz lazım takım 29 maç yaptı 5 ay da inanılmaz bi rakam doğal olarak yoruldular biraz dinlenme iyi gelecek fb yi gs yi onların stadında yenip ödeşeceğiz futbolcularda bunun bilincindedir 35 puanla son zamanların en yüksek puanı var ortada sadece 2 derbi kaybı var şampiyonluk anadolu maçlarından geçiyor hepsini yenecek güce sahibiz yeterki sabırlı olalım mayıs ayı geldiğinde bu takım lider olarak yoluna devam ediyor olacaktır sadece sabır :eyes
Milli maçlar bizim statta oynamasın gitsin olimpiyatta oynasın... devlet yapmıl tff stat yapsın milli takım statı orada oynasınlar... Sahamız bozuluyor deyip geçelim kötü günde devlet ve takımlar yanında yoksa sende olmaz...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ligin 2.yarısında maçlarımızı Konya'da oynarsak çok iyi olur ve içeride ki çoğu maçımızı kazanırız.Stat çok önemli gerçekten de yönetimden ricam şudur ki neresi olursa olsun ama Olimpiyat'ta bir daha maç oynamayalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Milli maçlar bizim statta oynamasın gitsin olimpiyatta oynasın... devlet yapmıl tff stat yapsın milli takım statı orada oynasınlar... Sahamız bozuluyor deyip geçelim kötü günde devlet ve takımlar yanında yoksa sende olmaz...

stad bittide milli maç oynatalım oynatmayalım diyemi düşünüyoruz @ALI RIZA  :icool: milli maçlar bir müddet istanbulda oynanmayacak zaten timsah arena bitiyor hepsi bursada oynanabilir yine konyada ve kayseride sıkıntı yok o konuda rahat ol :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Birde konyada oynasan ne oynamasan hakemler hakemler :s20:
hiç olmassa futbolcular açısından iyi olacak adam gibi bir stadda oynayacaklar, seyirci atmosferi de olimpiyattan çok farklı ,o açıdan söyledim.

Çevrimdışı Efe

tam ben sorucaktım abi benden çok yaşıcan heee  :evillol:

sende çok yaşa bende ama iyide yaşayalım  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

stad bittide milli maç oynatalım oynatmayalım diyemi düşünüyoruz @ALI RIZA  :icool: milli maçlar bir müddet istanbulda oynanmayacak zaten timsah arena bitiyor hepsi bursada oynanabilir yine konyada ve kayseride sıkıntı yok o konuda rahat ol :icool:
Bursa ve kayseride oynasınlar konyada oynasınlar bizim statta oynamasınlar  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Bu sene bizim şampiyon olacağımıza dair düsüncen varsa helal olsun. Yanlış anlama bizim takım olamaz değil yapmazlar en kotu son ikimac hakemtavirlarina bak anlarsin biz maddi olarak güçlenip söz sahibi olmadıkça ayni tas ayni hamam

Çevrimiçi murat

kendi adıma olimpiyat stadında eziyet çekmeyi onur sayıyorum.bu takımı en ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakmamak için elimizden geldiğince stada koşar adımla gidiyorum ama gelemeyen taraftar içinde çok fazla söylenecek laf yok.ben 30 dakikada stada gidebiliyorum ama belki 3 saatte gidemeyecek insana ve gittiğinde çamur içinden geçmek, 5 yıldızlı stadın tuvaletinde düz duvara ... rüzgarını ,yağmurunu yemek ve ortasahadan ötesinde topu aramaktansa 5-10 tl ye cafede yada sıcak evinde seyredenede çok fazla birşey söylenmez.maç zevki zaten yok.bu seneyei bir atlatalım düzlüğe çıkacağız.şu stadta 50 bin altındaki maçta baskı 0 a yakın.ne yapıp etsinler en kötü uzak muzak başakşehir birşekilde bağlasınlar.bu olimpiyat çekilecek zulüm değil bu soğukta.bu stadta bizim maç kazanmamız çok zor.

Çevrimdışı ahmet türker

bizden uzak olsunlar da nerede oynarsa oynasınlar ,bu stadın bir çimini bile vermeye değmez ,bizi bunları bile söyletecek hale getirdiler.

Çevrimdışı ahmet türker

kendi adıma olimpiyat stadında eziyet çekmeyi onur sayıyorum.bu takımı en ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakmamak için elimizden geldiğince stada koşar adımla gidiyorum ama gelemeyen taraftar içinde çok fazla söylenecek laf yok.ben 30 dakikada stada gidebiliyorum ama belki 3 saatte gidemeyecek insana ve gittiğinde çamur içinden geçmek, 5 yıldızlı stadın tuvaletinde düz duvara ... rüzgarını ,yağmurunu yemek ve ortasahadan ötesinde topu aramaktansa 5-10 tl ye cafede yada sıcak evinde seyredenede çok fazla birşey söylenmez.maç zevki zaten yok.bu seneyei bir atlatalım düzlüğe çıkacağız.şu stadta 50 bin altındaki maçta baskı 0 a yakın.ne yapıp etsinler en kötü uzak muzak başakşehir birşekilde bağlasınlar.bu olimpiyat çekilecek zulüm değil bu soğukta.bu stadta bizim maç kazanmamız çok zor.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Efe

Bu sene bizim şampiyon olacağımıza dair düsüncen varsa helal olsun. Yanlış anlama bizim takım olamaz değil yapmazlar en kotu son ikimac hakemtavirlarina bak anlarsin biz maddi olarak güçlenip söz sahibi olmadıkça ayni tas ayni hamam

bu çocuklar bu düzenide yıkar bu lafı unutma önder özen iyi söyledi bu lafı daha 18 maç var ortada 10 kişi gayet iyi oynadık ilk yarı niye oynamadık o sıkıntı maçta bunları çözersek hakem falan duramaz önümüzde bizim fiziksel zihinsel olarak toparlanmak için 3 hafta aramız var fb gs daha çok sıkıntılı maçlar oynayacaklar bizim 9 tane anadolu takımı ile iç sahada oynayacağımızı unutuyorsunuz konyada  da 9 yapabiliriz 27 puan yapıyor deplasmanları  zaten rakiplerimizle oynayacağız ve iyi oynuyoruz rakip sahalarda o yüzden karamsarlığa kapılmayın lütfen :eyes
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 01:42:03 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

öyle olursa Olimpiyat belasından kurtuluruz ama bide şu açıdan bakmak lazım bütün maçların Konya'da olması takımı yorabilir .

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

Gitmeyene  bundan sonra sonsuz saygım var haklilar gidenlerde eli öpülesi kulübün plaket vermesi gereken kişiler ben olimpiyata   lise yillarimda şl finaline gitmiştim babam kolay kolay kufretmez onda buraya stad yapanın diye başladı ki o gün ulaşım iyiydi
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 01:43:47 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Tolga

öyle olursa Olimpiyat belasından kurtuluruz ama bide şu açıdan bakmak lazım bütün maçların Konya'da olması takımı yorabilir .
Ama maalesef başka yolumuz da yok.En kötü stat bile şu Olimpiyat belasından iyidir bakın yine iddia ediyorum Konya'da oynayalım 9 da 9 bile yapabiliriz.Olimpiyat'ta oynarsak aynı şeyi kesinlikle söyleyemem yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Konya yonetimi ile belki sadece stad icin anlasma yapmazlar, tesislerin kullanimina da izin verirler  :eyes
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

bu arada 9 iç saha maçıymış yanlış saymışım ve hepsi anadolu maçı konyada 9 da 9 gideceğiz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Konya yonetimi ile belki sadece stad icin anlasma yapmazlar, tesislerin kullanimina da izin verirler  :eyes

süper olur torku beşiktaş oluruz o zaman  :lol: :lol: konyalılarda bizi tutuyormuş falan :D
Şampiyon Beşiktaş JK