Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

2011 yılındaki Türkiye-Almanya maçı,maç TT Arena'da,1.fotoğraf Türk kanalı,2.fotoğraf Alman kanalı görüntüleri(Aynı pozisyon),çekim açısı bakımından aradaki farka bakarmısınız..İngiltere,Almanya,İspanya..vs bu işi iyi biliyorlar,adamlar futbolu tv karşısındada eğlenceye dönüştürüyor,bizimkiler ise daha o profesyonellikte değiller.

hocam çok iyi yakalamışşsın tebrikler çok iyi bi örnek olmuş. bence lig tv ye twitter dan atıver bunu. şansal bi baksın. bebek ve güzel kızları  çekeceklerine maçlarda adam gibi çekim yapsınlar. yeni transfere gelince başkanın yatırım amaçlı bi transfer isteği vardı. sanırım kredi ve tff nin peşin ödemesi gelince dayanamadılar aldılar. keza ben stoperllerin yerli olması taraftarıyım

Çevrimdışı Fatih

Bu gecen seneki mac mi abi full cekmis stad :)
Bu macta yine bosluklar vardi... gs macinda 90.000+ cok rahat...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bu macta yine bosluklar vardi... gs macinda 90.000+ cok rahat...
Ah be nerde o eski günler.Gözümüz arar oldu.Şimdi 35 bini görünce sevinir olduk.Ama liverpool maçında da bir rekor gelebilir ümitliyim ben :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Ah be nerde o eski günler.Gözümüz arar oldu.Şimdi 35 bini görünce sevinir olduk.Ama liverpool maçında da bir rekor gelebilir ümitliyim ben :)
Hic zannetmiyorum kanka... En fazla 45.000 filan olur diyorum hala... At fav'a bekle...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türken

Lİverpool maçı en az 65.000 olur ama bence bu maçta en azından 50,000 olmalı. Beşiktaşlıların en azından geçen seneki yapılanlar sebebiyle havaya ,mesafeye bakmadan arma aşkına gelmesi gerekir

Çevrimdışı efecell

şuan diğer takımların passoliglerine de bilet veriliyor istedigin kategori ve bloktan. bilginiz olsun.

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin bugüne mi ait küfeki bizim statın mı acaba ? geriden çekilmiş  :photo: yok mu ?

Geriden çekilmişi var ama yok.
İlk örneklere göre daha kalın ve köşeleri farklı
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ALI RIZA

Geriden çekilmişi var ama yok.
İlk örneklere göre daha kalın ve köşeleri farklı
var ama yok  :alala: neden acaba olsa güzel olur süper olur tatlı olur fıstık olur yılbaşı iyi gider yani @rubi_tobin  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Hic zannetmiyorum kanka... En fazla 45.000 filan olur diyorum hala... At fav'a bekle...  :lol: :lol:
Abi hava çok kötü olmazsa doldururuz bence  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bugünkü konumuz tribün yazısı olsun,ben sadece kapalıda tribün yazısı olmasından yanayım.

tribün yazısı pek ilginizi çekmedi anlaşılan  :money:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

galiba şöyle olacak @Yunus abi daha iyi bilir ama 100 milyon limit var ne kadar fazla çekerse o kadar az faizli bi ödeme olacaktır tahminime göre yada parça parça kullanacaklar 4 bölüm olabilir 25 er milyon tlden ama şu bi gerçek istediğimiz zaman 100 milyon nakit para hazır artık bundan sonra inşaat şirketleri arkalarına bakmaksızın işlerine devam edecekler vodafone arenada herkesi rahatlamıştır bu yönden de iyi oldu bana göre o para bişekilde ödenir vodafone arena ve sponsorlar sayesinde :eyes
Bu ayarlamaları elbette Başkan yapacaktır diyerek şöyle izah edeyim;
Çatı için 17 mio euro ödeyeceksin di mi? Bunu TL den "döviz alarak" yapacaksın malum. Döviz yıl sonu itibariyle pahalıdır. O zaman beklersin örneğin şubatta martta alırsın. Karşılığı kadarda kredi limitinden nakit krediye çevrilir. O gün olacak faiz oranı bugünden belli olamaz. Piyasa değişken olacak çünkü. Seçim var geçim var. Bugün alırken karlı olacağın bir malzeme, örneğin tuvalet armatürü, hemen o kadarlık tutar krediye çevrilir alınır. Bunların ne kadarını elde olan nakitten karşılarlar ne kadarını krediden alırlar onu klübün profesyonelleri hesaplayacaktır zaten. Aktifbank'tan alınmasının nedeni bildiğiniz gibi bilet gelirleri kart ücretleri onların elinde hazır teminat.
Sevindirici olan Vodafone sponsorluk geliri büyük ihtimalle teminat olarak gösterilmemiştir. (tahmin) Bundan sonra alınacak krediler ne kadar vadede alınacak buna bakmak lazım. He çok mu problem; bence değil. İsterse 5 yıllık alsınlar. Sadece Başkan'ın "gelecek dönemlerin gelirlerine" dokunmamak prensibine uyup uymayacağına bakıyorum.
Tabi ayrıca Başkan!ın ağzından çıkan sözün senet olması çok gurur verici bir şey. UEFA'ya yalan beyan vermekte sakınca görmeyenlerden sonra böyle bir Başkan'ın ve yönetimin olması muhteşem bir şey. Allah bir daha bize öyle bir utancı yaşatmasın. Liverpool yenilgisini umursamadım ben hiç bir zaman. Bizi Avrupa'da boynumuzu eğen tek şey o yalan beyandır. Beşiktaş adına yalan söylemiş birini de bir daha başımızda görmek nasip olmasın.

ysariusta

• Ziyaretçi

şuan diğer takımların passoliglerine de bilet veriliyor istedigin kategori ve bloktan. bilginiz olsun.
@efecell profil resmin bir hayli ilgi çekici;  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

tribün yazısı pek ilginizi çekmedi anlaşılan  :money:
Abi eski açığa 1903 yazdım gördün mü  :money:

Çevrimdışı ahmetemre

Abi eski açığa 1903 yazdım gördün mü  :money:
yanlış yazmışsın anıtlar kurulu yazacaktın :by2:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Abdullah

yanlış yazmışsın anıtlar kurulu yazacaktın :by2:
Onu kulelerin üstüne yazacam  :steamed:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çok istiyordunuz işte santiago bernabeu pilot kamerası,2. kat ilk sıra

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 15:25:09 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetemre

adebe bunu beğendi :tabe:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

yani en iyi nokta 2.kat loca balkonuymuş  :money:

Çevrimdışı Dogan

@ahmetx abi karşı tribünde kirmiziyla osaretledigim yerdenmi cekiliyo yani  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Geçenlerde Aktifbank tan tanıtım için arkadaş geldi, kuracakları sistemle Passolıg, ucak, tren ve otobus bıletlerı alım satım, 3 buyuk GSM operatoru kontor yuklemelerı, fatura odemeleri, Elektrık, dogalgaz su başta olmak uzere her turlu fatura odeme sistemi ile su anda istanbul harıç buyuk şehırlerdekı metro, tramvay ve otobus bıletı yuklemelerıde dahıl olmak uzere aklımda kalanlar bunlar  çok genıs bır içerige sahıp, banka olarak değilde ticari bır kuruluş olarak çalışıyorlar yanılmıyorsam.
M Cüzdan özellikli kartlarla zaten bu her bankada mümkün. Chipli kart dedikleri var ya. Onlar. Ben elektronik bilete karşı değilim. Ancak bunun bir banka tarafından yapılmasına karşıyım. Bankacılık parayla para kazanmaktır. Neden insanların elindeki paralar illa bir bankanın kasasına toplanmak isteniyor. Bu sistem hiç zor değil. İnanın çok kolay. Ekipman ve işletim zor olan. Çağrı merkezi, okuyucu cihazlar vb. Onlar sıkıntı. Mesela herkes istediği bankadan istediği kartla bu alımı yapabilsin? Belediyelere otobüs ücretlerini tüm bankaların kartlarından alabilsin. Vazgeçtim; otobüsler bedava olsun mesela. (Açtırmayın ağzımı geliyor manifesto)  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Dogan

buradan @Dogan
@ahmetx bizim iste onun iki katı yükseklikte  olcak abi yapicak bisey yok zevk almaya bakicaz  :evillol:

Çevrimdışı acan07

canlı yayın  kamera açısı  san mames stadındakine benzer olucak bence.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bizim iste onun iki katı yükseklikte  olcak abi yapicak bisey yok zevk almaya bakicaz  :evillol:
bizimkiyle hemen hemen aynı yerde açı yanıltmış beni 
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 15:24:32 ahmetx ]