galiba şöyle olacak @Yunus abi daha iyi bilir ama 100 milyon limit var ne kadar fazla çekerse o kadar az faizli bi ödeme olacaktır tahminime göre yada parça parça kullanacaklar 4 bölüm olabilir 25 er milyon tlden ama şu bi gerçek istediğimiz zaman 100 milyon nakit para hazır artık bundan sonra inşaat şirketleri arkalarına bakmaksızın işlerine devam edecekler vodafone arenada herkesi rahatlamıştır bu yönden de iyi oldu bana göre o para bişekilde ödenir vodafone arena ve sponsorlar sayesinde 
Bu ayarlamaları elbette Başkan yapacaktır diyerek şöyle izah edeyim;
Çatı için 17 mio euro ödeyeceksin di mi? Bunu TL den "döviz alarak" yapacaksın malum. Döviz yıl sonu itibariyle pahalıdır. O zaman beklersin örneğin şubatta martta alırsın. Karşılığı kadarda kredi limitinden nakit krediye çevrilir. O gün olacak faiz oranı bugünden belli olamaz. Piyasa değişken olacak çünkü. Seçim var geçim var. Bugün alırken karlı olacağın bir malzeme, örneğin tuvalet armatürü, hemen o kadarlık tutar krediye çevrilir alınır. Bunların ne kadarını elde olan nakitten karşılarlar ne kadarını krediden alırlar onu klübün profesyonelleri hesaplayacaktır zaten. Aktifbank'tan alınmasının nedeni bildiğiniz gibi bilet gelirleri kart ücretleri onların elinde hazır teminat.
Sevindirici olan Vodafone sponsorluk geliri büyük ihtimalle teminat olarak gösterilmemiştir. (tahmin) Bundan sonra alınacak krediler ne kadar vadede alınacak buna bakmak lazım. He çok mu problem; bence değil. İsterse 5 yıllık alsınlar. Sadece Başkan'ın "gelecek dönemlerin gelirlerine" dokunmamak prensibine uyup uymayacağına bakıyorum.
Tabi ayrıca Başkan!ın ağzından çıkan sözün senet olması çok gurur verici bir şey. UEFA'ya yalan beyan vermekte sakınca görmeyenlerden sonra böyle bir Başkan'ın ve yönetimin olması muhteşem bir şey. Allah bir daha bize öyle bir utancı yaşatmasın. Liverpool yenilgisini umursamadım ben hiç bir zaman. Bizi Avrupa'da boynumuzu eğen tek şey o yalan beyandır. Beşiktaş adına yalan söylemiş birini de bir daha başımızda görmek nasip olmasın.