Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Ben aktif bank ile ilgili bir sponsorluk anlasmasi olacagini dusunuyorum.ne kadar kredi cekilmisse de sponsorluga sayilacaktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet nerde gören bilen duyan var mı   :money: 2 gündür sisteme giriş yapmamış   :steamed:

Çevrimdışı Fatih

önümüzde beşiktaş-galatasaray maçı var demi galatasaray hariç kulüp bütün passo kartlara açsın (konyada bjk-ts maçında olduğu gibi) sence güzel olmazmı???
+500 kisi belki olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

önümüzde beşiktaş-galatasaray maçı var demi galatasaray hariç kulüp bütün passo kartlara açsın (konyada bjk-ts maçında olduğu gibi) sence güzel olmazmı???
Olabilir abi ama 2000 kisiden fazla fark ettirmez siye dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Lick tv senelik klüp bazında sözleşme imzalıyorlar mı acaba ? imza atılmadan şartname oluştur yüksek çözünürlüklü kamera maçları talep et.... ve kamera açısı vs klüp belirleyeceği yer olacaktır maddesi bırak  :ok:
Yok yea ne sozlesmesi... Lig tv istedigi gibi at kosturuyor... TFF bazinda sozlesmeleri var... Her kulupte TFF'nin soylediklerini kabul ediyor...

Çevrimdışı Oktay

+500 kisi belki olur...
peki  eskisi gibi normal biletle serbest giriş kaç olur?

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet nerde gören bilen duyan var mı   :money: 2 gündür sisteme giriş yapmamış   :steamed:
internete giremiyorum dedi dün bana o yüzden aktif olmamıştır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onrbrk

Aslında ingiltere'nin birçok stadında,kale arkası mesafesi çokta yakın değil ama adamlar kamera açısını okadar güzel ayarlıyor ki,tv'den izlerken,sanki tribünler saha çizgisinin hemen arkasındaymış,seyirci elini uzatsa,oyunculara değecekmiş gibi geliyor,inşallah bizim stadda bu işi adam akıllı yaparlar.

Çevrimdışı Oktay

Olabilir abi ama 2000 kisiden fazla fark ettirmez siye dusunuyorum
konyada niye öyle olması ..stat full doldu

Çevrimdışı Deniz

+15.000 olur en az

Çevrimdışı Efe

bütün passo kartlara açık olması lazım zaten gs haricinde sınırlandırma var mı ki bu maçta :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bence en fazla su havalarda +7-10.000 arasi birsey olur abi...

Çevrimdışı Necdet KORKMAZ

Geçenlerde Aktifbank tan tanıtım için arkadaş geldi, kuracakları sistemle Passolıg, ucak, tren ve otobus bıletlerı alım satım, 3 buyuk GSM operatoru kontor yuklemelerı, fatura odemeleri, Elektrık, dogalgaz su başta olmak uzere her turlu fatura odeme sistemi ile su anda istanbul harıç buyuk şehırlerdekı metro, tramvay ve otobus bıletı yuklemelerıde dahıl olmak uzere aklımda kalanlar bunlar  çok genıs bır içerige sahıp, banka olarak değilde ticari bır kuruluş olarak çalışıyorlar yanılmıyorsam.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 13:28:32 Necdet KORKMAZ ]

Çevrimdışı Melekcik

Türkiye de yayıncı kuruluşa hiç bir kulüp bir şey diyemez zamanın da aziz yıldırım rest çekti maçlarımı fb tv den yayınlarım diye şike sürecinde ne oldu bir şey yapamadı. En büyük gelir diğitürk den olduğu için kulüpler bir şey diyemiyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok yea ne sozlesmesi... Lig tv istedigi gibi at kosturuyor... TFF bazinda sozlesmeleri var... Her kulupte TFF'nin soylediklerini kabul ediyor...
o zaman hayal kurmayalım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Ben su anki bilet alma sisteminden memnunum rahatca internet ortamindan 5 dkda bilet alabiliyoruz.benim istegim insan haklarina aykiri olmayan,elektronik olarak alamayan ya da almak istemeyen insanlarin da stada girisinin bir bankanin elinde olmasi sartinin kaldirilmasi ve elektronigin yaninda kagit bilet de satilmasi.isteyen elektronik biletle isteyen kagit biletle maclarini izler problem de kalmaz :ishock:

Çevrimdışı Oktay

konyada niye öyle olması ..stat full doldu
bütün passo kartlara açık olması lazım zaten gs haricinde sınırlandırma var mı ki bu maçta :alala:
deplasman trübününe yollar seni( eğer kulup aksini söylemedikce)

Çevrimdışı Dogan

Aslında ingiltere'nin birçok stadında,kale arkası mesafesi çokta yakın değil ama adamlar kamera açısını okadar güzel ayarlıyor ki,tv'den izlerken,sanki tribünler saha çizgisinin hemen arkasındaymış,seyirci elini uzatsa,oyunculara değecekmiş gibi geliyor,inşallah bizim stadda bu işi adam akıllı yaparlar.
@onrbrk o tribünlerin alçak olmasindan ve kamera acisindan kaynaklaniyo bizde yanilmiyosam tribunler alçak olcak(ilk basamak) kamera acisi biraz şükrü saracogluna benzicekmis bakalim nasil bisey cikacak ortaya

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

konyada niye öyle olması ..stat full doldu deplasman trübününe yollar seni( eğer kulup aksini söylemedikce)

nasıl yollar beni deplasman tribününe benim passom tff logolu yada samsun logolu mesela ben bu maça giremeyecekmiyim?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

bence kötü değil  :bandit: uzak çekimde hangi oyuncu kaç numara anlamıyorsun ki. :bawling:

En az 50 metre var...Buradan mac izlemeye calisiyoruz @ahmetx abi...   :lol: :lol:

Gecen macta gozlugu almayi unutmusum tvden mac izlemek zorunda kaldim  :D

Çevrimdışı Efe

Yeniinonu foto atsa ne guzel olur

2.gün bugün eğer çalışıyorsa atar bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

En az 50 metre var...Buradan mac izlemeye calisiyoruz @ahmetx abi...   :lol: :lol:

Gecen macta gozlugu almayi unutmusum tvden mac izlemek zorunda kaldim  :D
Bu gecen seneki mac mi abi full cekmis stad :)

Çevrimdışı Oktay

nasıl yollar beni deplasman tribününe benim passom tff logolu yada samsun logolu mesela ben bu maça giremeyecekmiyim?
orda tüm passo kartları açtılar ..normalde açmasalardı sadece blk kartı olanlar girecekti

bunu kulup talep ediyor geneldede sadece tribünleri bjk kartlara açıyolar geri kalanlar deplasman tribününe