Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398759 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

Bugün emekçilerimiz izinli, çalışma yok
doğru mu biliyorum?  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmet türken

kimdir bu yeni transfer? mevkisi hakkında bilgisi olan var mı ? bu arada herkese mutlu, sağlıklı yıllar....
transfmarkt te stoper olarak gözüküyor. Sivok yolcu anlaşıla, Lİnnes ayrıca alınacak demekki

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta beton var perdeli kolon betonlanıyor gibi görünüyor dünde bi ara ordaydı fışkırıtıcı ordan 1-2 foto olsada ne yaptıklarını tam olarak görsek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rizzi

şuan eski açıkta beton var perdeli kolon betonlanıyor gibi görünüyor dünde bi ara ordaydı fışkırıtıcı ordan 1-2 foto olsada ne yaptıklarını tam olarak görsek :)

numaralı son tabla bitti
eski açık perdeli kolon betonlanıyosa, eski açıkta 1.loca katı demirlenmesi tamamlanıp, eski açık son tablaya başlayabilirler.
En sonunda bütün tablaların kabası bitiyor.

Çevrimdışı Efe

numaralı son tabla bitti
eski açık perdeli kolon betonlanıyosa, eski açıkta 1.loca katı demirlenmesi tamamlanıp, eski açık son tablaya başlayabilirler.
En sonunda bütün tablaların kabası bitiyor.

:halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Aralık 2014, 12:09:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Dun bakamadim eski acik numarali donusteki 1.kat loca tablasini bitirdiler mi ???

Çevrimdışı Efe

Dun bakamadim eski acik numarali donusteki 1.kat loca tablasini bitirdiler mi ???

yok daha 2 tane perdeli kolon betonlanacaktı büyük ihtimal şuan betonlanıyorlar numaralı tabla bitti ocak ilk haftada eski açıktaki tablalarda bitecek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Cem dizdar hangi kafada yasiyor?Besiktasin yeni stadi bitince cok daha fazla masrafli olacakmis.bunu karsilayamazsak giderlerimiz cok artarmis.daha fazla elektrik yakarmis vs.. Bu mantigi cok dusundu mu merak ediyorum. Gelirlerinin eskisine nazaran kac kat artacagini bilmemek ne kadar garip.adam sadece gideri dusunuyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

yok daha 2 tane perdeli kolon betonlanacaktı büyük ihtimal şuan betonlanıyorlar numaralı tabla bitti ocak ilk haftada eski açıktaki tablalarda bitecek :eyes
Numaralı dış çember dahil 15 20 güne bitecektir. Demedi demeyin.

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş Aktif Bank’tan Kredi Tanımlandığını Resmen Açıkladı

Detaylar; http://haber.besiktasarena.com 'da. :money:

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 12:38:49 Altuğ ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Cem dizdar hangi kafada yasiyor?Besiktasin yeni stadi bitince cok daha fazla masrafli olacakmis.bunu karsilayamazsak giderlerimiz cok artarmis.daha fazla elektrik yakarmis vs.. Bu mantigi cok dusundu mu merak ediyorum. Gelirlerinin eskisine nazaran kac kat artacagini bilmemek ne kadar garip.adam sadece gideri dusunuyor.
Birazda bu tanıtım eksikliği, @Deniz. Doğuş-IMG ile yapılan anlaşmada ne var hala tam net değil. Evet 1 000 000 $ loca fiyatı ama bunun ne kadarı kalıyor bilemiyoruz işte. Bu pazarlamayı yapan onlar. İşletme maliyeti olarak saydığı elektrikse eyvah. Cem Dizdar stattan elektrik üretileceğini de bilmiyor demek ki.

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş Aktif Bank’tan Kredi Tanımlandığını Resmen Açıkladı

Detaylar; http://haber.besiktasarena.com 'da. :money:
Kredi değil; Limit. Yani 100 000 000 TL kullanabiliriz ama bunu hangi faiz hangi vade de kullanacağız henüz belli olmamış. Sadece istediğimizde kullanabileceğimiz bir limit var. İş bundan sonra bakalım ödemelerini nasıl planlayacak.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 12:37:05 Altuğ ]

Çevrimdışı ahmetx

Bugünkü konumuz tribün yazısı olsun,ben sadece kapalıda tribün yazısı olmasından yanayım.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

evt perdeli kolonlar  betonlanıyor net gördüm :icool: 2 ocakta çalışma başlayacak ay sonuna kadar çok sıkıntılı bi durum olmayacaktır eğer bi kar yağışı daha olmaz ise çiçekler direk tablaları bitirip son 11 kirişle bu işi bitirecek obitaşında 12 testeresi var inşallah ay sonuna kadar bitirirler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

cem dizdar tv çıkınca kulaklarımı dört açıp alıcı gözle seyrediyorum fakat dediklerinin 4/1 ni zor anlıyorum adam karmaşık kelimelerle futbolu anlatmaya çalışıyor..bikere fotbool basit oyundur bukadar basit olmasa dünyada en popiler sspor dalı olamzdı bunu ona biri izah etmesi lazım.. :evillol: :evillol:

bide şunu sormak isterim inönü stadında mum isiğindamı maç seyrediyoduk :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@rubi_tobin bugüne mi ait küfeki bizim statın mı acaba ? geriden çekilmiş  :photo: yok mu ?

Çevrimdışı Efe

kredi için kap  bildirimide  geldi 100 milyon tl tamamı vodafone arenaya harcanacak zaten  bu kadar paraya ihtiyaç var demişti başkan çatı 40 milyon tl 60 milyonda ince işler ve saha için kullanılacak tabi şuan çalışan şirketlerede borçlar ödenecek  :)

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-aktif-banktan-kredi-aldigini-resmen-acikladi.html görmeyenler için :)
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 12:39:15 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

cem dizdar tv çıkınca kulaklarımı dört açıp alıcı gözle seyrediyorum fakat dediklerinin 4/1 ni zor anlıyorum adam karmaşık kelimelerle futbolu anlatmaya çalışıyor..bikere fotbool basit oyundur bukadar basit olmasa dünyada en popiler sspor dalı olamzdı bunu ona biri izah etmesi lazım.. :evillol: :evillol:

bide şunu sormak isterim inönü stadında mum isiğindamı maç seyrediyoduk :lol: :lol:
Taraftar telefon flashlarini tutuyordu herhalde abi :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

şimdi adam haklı eski stada göre fazla elektirik faturası gelecek ama! küçük beyni almıyor veya almak istemiyor ki gelirleri ikiye katlayacağız. bu yorumu yapanda suç yok onu orada konuşturan da. yazık bizim tüm millet bilmediğimiz konu hakkında çok fikrimiz var.

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yldrmaydn

Smileylerin alayının kaldırılmasını talep ediyorum.

Hoşgeldin smiley başta olmak üzere.

Hoşgeldin yazmak kadar güzel ve kolay başka birşey yok.

ha bir de eskiden smiley mi varmış, bakın :) :( :/ :} ;) Yeterli bence. Hadi buna :D ekleyelim.

Saygılar. Kota önemli :)

ne olacak bu senin kota sevdan anlamadım ki? taktın kotaya :)

stat kamera açısından ziyade lig tv mantığı değişmeli. 60.dk pilot kameradan orta sahayı izletiyorlar. maç sırasındaki reklamlarla ilgili yasak geliyordu güya ama o da herhalde hala yürürlüğe giremedi. eğer maç sırasında reklam yasağı gelirse belki çekim yapmayı da öğrenirler ya da belki biliyorlardır da gösterirler yeteneklerini.

Seninle Başladı Hayat..