Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Neyse bu inşaat bir gün bitecek ve herşey açığa çıkacak. Çiçekler'in değeri asıl o zaman ortaya çıkacak :)
Sen kombineni eski aciktan almakta akillilik ettin.yeni acigin muhtesem ihtisamini izler durursun :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi hemen celallenme hatali demedim :).obitasinkiler sanki jiletle kesilmis gibi ciceklerinki oyle degil dedim zaten bunda da herkes hemfikirdir :)
yavv tamam jilette o kirişler kaplanmıcakmı küfeki ile ne önemi kaldı jiletin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı umutdogan62

Resimler tam net değil. Ama gördüğüm kadarıyla kiriş kolonlar karşılıklı ankraj plakaları atılmış. Mustafa arkadaşımızın daha önceki resimlerinden de sadece kirişlerdekini görmüştüm şimdi kolonlardada var olduğunu gördüğüme göre senaryomu yazmaya başlayayım;
1-Oraya çelik kiriş atılıp çelik kolonlar çıkartılıp yeni bir tribün yapmak ( ileri zamanda kapasite arttırımı için)
2- Yine çelik kiriş atılıp Eski açık üst için dolaşım alanı oluşturulabilir. (daha önce burda bir arkadaşımız tarafından paylaşılmış statta vardı manzaralı dolaşım alanı)
o ankraj plakaları oraya boşuna atılmamıştır.

1
9
0
3JK

Çevrimdışı ilhan

@Tolga @Yunus Emre Dökmeci @Deniz @Oktay @Efe @anilt aranızda bir sayfa açıp bir ödül belirleyin ve şu kısır çekişmeyi artık kapatın rica ediyorum. Aynı fotoğraflara bakıp ayrı yorumlar yapıyorsunuz. Sonrada inatçı keçi misali didişip duruyorsunuz her seferinde. Arkadaş insan karşındakinin fikirlerinden yararlanır. Birbirinizin okuduklarını sadece itiraz etmek için okuyorsunuz sanırım. Bir sürü şey değişti, bir yığın aksaklık yaşandı. Harfiyat bitmesi, demir gelmedi yan yattı çamura battı, bayramdı seyrandı; ama bunların hepsi konuşuldu defalarca. Hala bir iddianız varsa koyun adını ve kapatın. Yunus Emre ve Tolga, özellikle ikinize bu laflarım. Abartıyorsunuz ve kör dövüşü yapıyorsunuz. Yakıştıramıyorum.  :akuma:
Hah kardeş sen gazı sık ben arkadan TOMA ile geliyorum DAĞILIN  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

@Tolga @Yunus Emre Dökmeci @Deniz @Oktay @Efe @anilt aranızda bir sayfa açıp bir ödül belirleyin ve şu kısır çekişmeyi artık kapatın rica ediyorum. Aynı fotoğraflara bakıp ayrı yorumlar yapıyorsunuz. Sonrada inatçı keçi misali didişip duruyorsunuz her seferinde. Arkadaş insan karşındakinin fikirlerinden yararlanır. Birbirinizin okuduklarını sadece itiraz etmek için okuyorsunuz sanırım. Bir sürü şey değişti, bir yığın aksaklık yaşandı. Harfiyat bitmesi, demir gelmedi yan yattı çamura battı, bayramdı seyrandı; ama bunların hepsi konuşuldu defalarca. Hala bir iddianız varsa koyun adını ve kapatın. Yunus Emre ve Tolga, özellikle ikinize bu laflarım. Abartıyorsunuz ve kör dövüşü yapıyorsunuz. Yakıştıramıyorum.  :akuma:
Ben daha çok görünenler üzerine yorum yaptım ama haklısın @Yunus abi. Zaten az bir süre kaldı kısa süre sonra kim haklı kim haksız herkes görecek :)

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus Emre Dökmeci başlatıyo abi her seferinde dön en başa bak  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen benim sorduğum sorulara cevap vermiyonki ben neden veriyim
numaralıdakilerde daha uzun onlarıda daha hızlı yaptı sen bunu açıkla?
Tamam Kapalıdan örnek vereyim,ozaman ! Kapalı üst Testerelerinin yarısını 1 Ayda bitiridiler Geri kalan Yarısınıda 2,5 Ayda bitirdiler Toplam 3,5 Ayda Sadece Bir Üst testerleri bitirerek Rekor kırdılar, sizin Aklınızdada İlk 1 Ayda yaptığı yarısındaki hızı kalmış !! Çuvlalladıgı diğer yarısını hiç yazmıyorsunuz ama !! Biz Obitaşın Çuvalladıgı yerleri Tek tek yazıyoruz burada ama !! Eski açık Ustu 4 Ayda bitiremediler daaha neyin tartışmasını yapayım ben :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Tamam Kapalıdan örnek vereyim,ozaman . Kapalı üst Testerelerinin yarısını 1 Ayda bitiridiler Geri kalan Yarısınıda 2,5 Ayda bitirdiler Toplam 3,5 Ayda Sadece Bir Üst testerleri bitirerek Rekor kırdılar, sizin Aklınızdada İlk 1 Ayda yaptığı yarısındaki hızı kalmış .. Çuvlalladıgı diğer yarısını hiç yazmıyorsunuz ama .. Biz Obitaşın Çuvalladıgı yerleri Tek tek yazıyoruz burada ama .. Eski açık Ustu 4 Ayda bitiremediler daaha neyin tartışmasını yapayım ben :bandit: :bandit:
yunus abi kızıyor sustum ben  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi sen teknik konularda iisin çimi serdikleri zaman zemin suanki halinden ne kadar yükselicek
1.sıra oturan taraftarın ayagının 10 cm kadar üzerine çıkacak değişmediyse :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Baskan burada bu kadar tartidmalarin donecegini bilseydi tum stadi tek firmaya yaptırırdi ya da hic yaptirmazdi  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Yunus Emre Dökmeci başlatıyo abi her seferinde dön en başa bak  :)
Haydaaaaaa :D İhaleyi Gene Benim üzerime bıraktın he :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

gerçekleri 31 ocakta göreceğiz @Yunus abi 14 ocakta stadtayım teftişe geliyorum o zaman herşey dahada netleşir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Baskan burada bu kadar tartidmalarin donecegini bilseydi tum stadi tek firmaya yaptırırdi ya da hic yaptirmazdi  :kop:
yaa aslında obitaş da güzel firma başta çok yattılar ondan oldu hep böyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hepiniz sosyal demokrat mısınız nesiniz anlamadık ki, kendi içinizde bölünüyorsunuz.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Haydaaaaaa :D İhaleyi Gene Benim üzerime bıraktın he :alala: :alala:
öyle ama :D ilk sen yazıyon zaten sohbet yapılmıyo burda
yazmaya bişey arıyorum çağrıyon resmen bizi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Hepiniz sosyal demokrat mısınız nesiniz anlamadık ki, kendi içinizde bölünüyorsunuz.  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: bu yoruma iyi guldum abi :D

Çevrimdışı Efe

bu tarz konuşmalar tartışmalar güzeldir abi gençler çok agresifler doğaldır bu şekilde yazmaları burası forum arada iyidir böyle ben ve oktay abide onlara ayak uydurduk güzel oldu :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

bu tarz konuşmalar tartışmalar güzeldir abi gençler çok agresifler doğaldır bu şekilde yazmaları burası forum arada iyidir böyle ben ve oktay abide onlara ayak uydurduk güzel oldu :lol:
:claps: :claps:

Çevrimdışı acan07

okuduklarım ve gördüklerim yanlış değilse deplasman trübünü burası olucak sanırım .

Çevrimdışı Deniz

Son olarak su yorumu atar buradan kacarim;

Cicekler eski acikta o kadar cok yatti ki guzelim tribunu 500 yatakli hastaneye cevirdi  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

okuduklarım ve gördüklerim yanlış değilse deplasman trübünü burası olucak sanırım .
malesef evet  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

aynen o şekilde olacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sen yasli misin  :alala: .gelsen bizim sinifta derse girsen kimse 27 yasinda demez  :evillol: