Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çift fışkırtıcıyla girişmişler perdelere eski açık 2.loca tablası için 4 adet kolonda betonlandı bu aydan daha 5 gün var  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

sesi pek tutmuyor yani içerde onu anlıyorum ben bundan ?  :alala:
Konserler için sesi emecek çatı. Yani ses çok berrak gelecek hiç uğultuya dönüşmeden. Biz Olimpiyatta herkese sesimizi duyurduk Vodafone Arena'yı başlarına yıkarız :eyes

Çevrimiçi Necmi

En önemli özelliği kendi kendini temizliyor,ısı yalıtımı iyi,aydınlık iç ortam sağlıyor,konserler için güzel.Bizim için ise daha çok bağırmamız gerekiyor. :lol:
benim duyduğum ambians özellikleri yüzünden tercih edildiği

Çevrimdışı Efe

Ses tt arenada gibi dağılmaz ama inönüdeki gibide kükremez.
:kop: 42 bin bjk taraftarından bahsediyoruz bi daaha düşünün bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

stadın içi gözüksün diye çatı şeffaf gösterildiyse bu görseller ne anlama geliyor?

Bu görsellerde şöyle bir durum var bu iç planlardaki görüntülerdeki transparanlık oranı en fazla %25. Maketi geçtik ama tanıtım görsellerinde kullanılanların şeffaflığını yanlış değerlendiriyoruz şuan. Şuan tanıtım amaçlı kullanılan görsellerde dış plan çekimde içerisi net olarak görünecek bir görsel yok, mevcut görsellere göre maç anında dış çekim yapılırsa sadece tribün doluluğu fark edilir çatı kaplaması üstünden ki ayrıca Ahmet Nur Çebi'nin bugün kü açıklaması önemli hologram olayını yaparlarsa çatı üzerinde de zaman zaman görsel şovlar yaşayabiliriz. Buda şefaf olsun güzel durur düşüncesinden çok daha önemlidir, çünkü UEFA'nın bir organizasyonunda taraftarları değil stadı işe dahil ediyor olmanız dünya çapında ses getirecek işler olur

Çevrimdışı ahmetx

benim duyduğum ambians özellikleri yüzünden tercih edildiği
@Necmi abi biraz şu bilgileri dökte biz de rahatlayalım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

polonya stadı görsel ve gerçeği

Bizim stadımızın görseli-gerçeği (çatıyı dizayn eden saatçi böyle olacak dedi)

bu kadar fark olmamalı,tşl iyi akşmlar   :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Saol ahmet abi korktuğum başıma geldi ambiyans için (mecburen) öncelik konserler için verildi..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Önemli olan sesin dağılıp uğultu oluşturmaması gerekli ambiyans için yeteri kadar yeterliyiz. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Saol ahmet abi korktuğum başıma geldi ambiyans için (mecburen) öncelik konserler için verildi..
Eski stadda çatı yoktu nasıl ses çıkartıyorduk hiç takma kafana orayı inletiriz  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

biz her tarafı açık stadyumda desibel rekoru kırmışız stadda gol olduğunda üsküdarda evlerinde oturanlar staddaki gol sesini duyuyormuş şimdi yerin altına gömülmüş bir staddan bahsediyoruz her tarafı kapalı sesi bir yerlerden dışarı çıkartmazsan üsküdardakiler ne duyacak :D birde ses çıkmazsa stadda sürekli bir uğultu olur sesler birbirine karışır ne dendiği anlaşılmaz dert aramayın kendinize her şey güzel olacak stadın içinde herkesin tüyleri diken diken olacak tadını çıkartın tarihe tanıklık ediyoruz gelecekte torunlarınıza anlatacaksınız

Çevrimdışı ahmetx

Korkacak bir şey yok,gayet güzel ambiyans olacak hiç merak etme

Çevrimdışı asi_kartal

Eski stadda çatı yoktu nasıl ses çıkartıyorduk hiç takma kafana orayı inletiriz  :bandit: :bandit:

Kapalı kutu gibi ve beton olduğu için sese etkisi çoktu şimdi her yer açık bide çatı sesi emecek :D Tabi tt arena vakası varken buna da şükür en azından söylenenler anlaşılacak.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

Yapma @Necmi abi çatı şeffaf olunacak dendi hatta Mehmet Demirkol çatıyı kuşlar pislerse ne olacak diye programda soru sormuştu Akdağ'a. 2-3 hafta öncesinde mimar kendisi söyledi çatı şeffaf olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçildi dedi. Hatta içeriden bakılınca gökyüzü görülecek muhabbetleri döndü. Taraftar durduk yere beklentiye girmedi. Beklenti oluşturuldu.
Kimse zaten malzeme kalitesine bişey demiyor. Çok temiz kaliteli bir stat yapılıyor. Ts'liler işçiliğine hayran stadımızın. Tek muallakta kalan konu çatı. Stat makette nasılsa aynısı yapılıyor merdiven yapısına kadar. Bakalım herkes merakla çatıyı bekliyor umarım çoğunluğun içine sinecek bişey olur.
arkadaşım ,demirkol dedigin kardeşimi ben de severdim, ancak o da sistemin adamı oldu. geçen günlerde ,bizim stadımızın açılışında fb ve gs nın olmasını defalarca söyledi ,neye dayanarak söylediğini kendisi bile nasıl değerlindiriyor anlamak zor ,lig başlamadan önce stadımızı veririz diyen sonrada dansöz gibi kıvıran bu klüpleri kendisi de bilmiyormuydu bu dansöz klüplerin neyine güvenipte bunları davet edeceğiz sırf kıskançlıktan son anda vaz geçip bizi zor durumda bırakacakmayacaklarının teminatı varmıdır. kimsenin dediğine bakma , bizim içim önemli olan samimi beşiktaşlıların ne dedikleri ,yani bizim ne dediklerimiz ..

Çevrimdışı ilhan

Koskoca stadı bitirdik sapı ile çöpü ile uğraşıyoruz. Tamam makette şeffaf olarak lanse edilmiş olabilir ama öyle olmaması da dünyanın sonu değil arkadaşlar. Geçen yıl bu zamanlar bu inşaatın bu günkü duruma geleceğini ben dahil herkes rüyasında bile görse inanmazdı, nerden nereye geldik yaşayacağımız bayramların arefesindeyiz, bırakın çatıyı işin ehli kişilere bu güne kadar bizi yanıltmadılar bundan sonra da olmaz en iyisi neyse o yapılır.

Çevrimdışı Deniz

Kapalı kutu gibi ve beton olduğu için sese etkisi çoktu şimdi her yer açık bide çatı sesi emecek :D Tabi tt arena vakası varken buna da şükür en azından söylenenler anlaşılacak.
Bizim stad kağıttan mı betondan :).sadece kapalıda beton çatı vardı numaralıyı saymıyorum.Yeni açıktan çıkan ses (çatısı yok denecek kadar az :D) kapalı kadardı .Endişelenecek durum yok hatta stad açılsın bunların sesini nasıl kısarız diye düşünecekler :D

Çevrimdışı Deniz

Koskoca stadı bitirdik sapı ile çöpü ile uğraşıyoruz. Tamam makette şeffaf olarak lanse edilmiş olabilir ama öyle olmaması da dünyanın sonu değil arkadaşlar. Geçen yıl bu zamanlar bu inşaatın bu günkü duruma geleceğini ben dahil herkes rüyasında bile görse inanmazdı, nerden nereye geldik yaşayacağımız bayramların arefesindeyiz, bırakın çatıyı işin ehli kişilere bu güne kadar bizi yanıltmadılar bundan sonra da olmaz en iyisi neyse o yapılır.
@ilhan abi tabi ki değil bu haliyle de güzel ama millet bunu bilmiyor sorun orda.Doğrusunu göstersinler millet gerçekte olacak halini sevsin :ok:

Çevrimdışı Efe

aynen katılıyorum abi  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hangi staddan bahsediyorsun eski inönümü kapalı kutu gibiydi :alala: o kutuysa bu ne  :alala:

Çevrimdışı Haldun

Osmanlı Stadı'na geldiysen veya tv den izlediysen eşdeğer akustik olacak. :D
iyi abi @ahmetx o zaman tt arena gibi olmasin da raziyim :)

Çevrimdışı Efe

@ilhan abi tabi ki değil bu haliyle de güzel ama millet bunu bilmiyor sorun orda.Doğrusunu göstersinler millet gerçekte olacak halini sevsin :ok:

millet bilmesin ilk önce maça gelsinler adamı hasta etmesinler çatı neden şeffaf değilmiş bunu senden benden başka kimse konuşmayı bırak oraya nasıl bi çatı konacağını bilmiyor bile @Deniz  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca tüm şeffaf çatı tartışmalarını bu görsel başlattı  :evillol: :evillol: .Koydular şunu Autocad 2013 ün açılış sayfasına bütün mimarlar projeleri böyle çizdi  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

fatih ben Başkanı yakalasam oturupta onunla resim çektirmem :D ne fırsat tepmişsin :bandit: soracak ne sorular var senin gibi bir gazeteci nasıl atlar böyle bir olayı
Baskandan alacagim bilgiler sadece burada yazmakla kalir... Ekstrasi olmaz... O yuzden etliye sutliye karismiyorum abi... Bulustugumuz bir zaman detaylarini anlatirim  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

millet bilmesin ilk önce maça gelsinler adamı hasta etmesinler çatı neden şeffaf değilmiş bunu senden benden başka kimse konuşmayı bırak oraya nasıl bi çatı konacağını bilmiyor bile @Deniz  :bandit:
maça kalkıp gelmeyene zaten branda bile fazla  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

hatta dur buldum açılış görseli Autocadin  :evillol: