Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tamam da abi perde geliyor orada tünel etrafı boş haftaya netleşir bence bakalım :D
O Sorulmuştu Gökhan turkmene , Oda Kenarları Perdeyle kapatılacak Ama Tünelin Girişi Kapatılmayacak Öyle kalacak demişti :D @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı demir_kArtAl

Obitaşın en son dökülen sütunu hatalı olmuş galiba. Obitaşın betonları kaymak gibi diye diye nazar değdi sanırım. Umarım yüzeyseldir sadece hatalı kısım.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

O Sorulmuştu Gökhan turkmene , Oda Kenarları Perdeyle kapatılacak Ama Tünelin Girişi Kapatılmayacak Öyle kalacak demişti :D @SDemirsoy
bekleyip göreceğiz :)

Çevrimdışı TØLGA

Obitaşın en son dökülen sütunu hatalı olmuş galiba. Obitaşın betonları kaymak gibi diye diye nazar değdi sanırım. Umarım yüzeyseldir sadece hatalı kısım.
kontrol etmeden teslim alınmıyor zaten bütün yapılar
bir sıkıntı varsa  teslim alınmaz yıkılıp tekrar yapılır  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı levent

:cook: :cook: :cook:[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)
[/quote]http://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/cook.gif

kontrol etmeden teslim alınmıyor zaten bütün yapılar
bir sıkıntı varsa  teslim alınmaz yıkılıp tekrar yapılır  :ok:
Aynen , @Tolga ya katılıyorum :ok: Beşiktaş inşat Aş ve Kiptaş ın Onayı olmadan hiçbir Kiriş-kolon-Tabla Teslim alınmıyor , Kiptaş ve Beşiktaş İnşaat Aş İnceleyip Onayladıktan sonra teslim alınıyor :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 17:51:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Türkay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)
[/quote]

Abi daha nice mutlu yaşlara İnşallah  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu bölüme passo girişleri nasıl olacak? Yani passo gişelerinin mevki neresi olur?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu bölüme passo girişleri nasıl olacak? Yani passo gişelerinin mevki neresi olur?

Umarım passo gişesi felan olmaz bu alanda. tarihi dokuya uygun bir sanat eserinin yanı başında hücreden bozma prefabrik klübe... bu taraftar o klübeleri yakar yeminle..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 18:11:04 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 3 sutun bide ondeki kolon betonlaniyor numarali arkasindaki perdeler bittiyse onlarda betonlanir bu gece bakalim oraya fiskirtici donecekmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktada rampa kolonlari betoblaniyor onlari kamera gostermiyor okadarini goremiyorum anca fotolardan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

konu dışı : almazsam çok içimde kalacak internetten satışıda olmayacakmış yakında kartal yuvalarında diyor
alabilecek olana para atıcam hesabına yardımcı olabilecek pleaseeee
sağ taraftaki ama  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

konu dışı : almazsam çok içimde kalacak internetten satışıda olmayacakmış yakında kartal yuvalarında diyor
alabilecek olana para atıcam hesabına yardımcı olabilecek pleaseeee
sağ taraftaki ama  :icool:
Ooooo Guzelmiş :super: Daha yeni Bere Aldım Kartal Yuvasından ama olsun Bundanda alayım bitane :icool:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 18:28:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Karabay

Tünelin akıbetini bilen var mı ? :D
foto : Gökhan Türkmen
deplasman tribününe denk gelmiyormu ora. Deplasman taraftarı ordan girsin tünelin diğer ucuda 3 km uzağa çıksın.  Öyle kolay olmamalı buraya gelmek  :evillol: hatta korku tüneli bile yapılabilir  :kop:

deplasman tribününe denk gelmiyormu ora. Deplasman taraftarı ordan girsin tünelin diğer ucuda 3 km uzağa çıksın.  Öyle kolay olmamalı buraya gelmek  :evillol: hatta korku tüneli bile yapılabilir  :kop:
Yok Abi Deplasman Tribünü en köşede , Numaralı birleşiminde :bandit: Tünel Bayaa Sağ tarafta kalıyor

Çevrimdışı Türkay

Ben de bugün Gurur Lan beresini gördüm çok hoşuma gitti ama ama geçen sene bere almıştım hem de 3 katı fiyatına hem de Arsenal beresi :s20:  :s20:

Çevrimdışı Türkay

Konu dışı ama önemli | Ahmet Nur Çebi: "Vodafone Arena da ilk golü 3 boyutlu hologram şeklinde Süleyman Seba'ya attırabiliriz"

Çevrimdışı ozan062

Konu dışı ama önemli | Ahmet Nur Çebi: "Vodafone Arena da ilk golü 3 boyutlu hologram şeklinde Süleyman Seba'ya attırabiliriz"

cok değişik seyler yapıcaklar daha bu birsey değil:))) :ok: daha bu kucucuk alanda bunları yapıyorlar :)) dusunun bittiğinde neler olacak :sevinc
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Hadi beeeee var ya inanılmaz olur

Çevrimdışı FARUK

yeni açığın arkasındaki sütunlar ne güzel olmuş ya? ne zaman çıktı onlar ortaya :)