Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403538 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Tünelin akıbetini bilen var mı ? :D
foto : Gökhan Türkmen

Çevrimdışı Efe

Bugun kaliplanan kolonlar betonlaniyor eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

biilmeyenler vardır benim gibi tüneli bi açıklarmısınız nedir

Çevrimiçi Necmi

bence kırmızı ile işaretlediğim yerde bırakılan kolon filizleri hatalı o kısmın üstü açık kalacak @bjk_mabet o kısımda kolon olmayacak
tamda işaretlediğin tek kolonun olmaması lazım  :alala: diğerleri doğru sıkıntı yok ama tek kolon filizi olmamalı tabi projeyi bilmiyoruz belkide açıklığı daraltmışlardır, ama sanmıyorum o filizi fazla dan koymuşlar sanki @LVNT.GEMICI

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)
[/quote]N,ce sağlıklı mutlu huzur dolu yıllara

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş yine trollemeye başladı, kolonları, kirişleri bıraktılar, otoparka sardılar yine  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

biilmeyenler vardır benim gibi tüneli bi açıklarmısınız nedir
Bende tahmin edemiyorum hocam süzerle ilgili olabilir o tünel

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet O Tünel Suzere Çıkıyormuş ve Kapatılmayacakmış O Tünel , Gökhan Türkmen öyle dedi :D @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 17:28:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet O Tünel Suzere Çıkıyormuş ve Kapatılmayacakmış O Tünel , Gökhan Türkmen öyle dedi :D @SDemirsoy
@Necmi abi o zaman süzere giriş yolunu buldum tutmayın beni :D
@Yunus Emre Dökmeci

Eğer İnşaata girmeyi başarırsan , Suzerede Çıkmayı başarırsın O Tünel sayesinde @SDemirsoy :kop: :kop:
Bu arada Gökhan Turkmen Bi Resim daha attı onuda Yuklermisşn sana zahmet

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
[/quote]Doğum günün kutlu olsun Yasaklı Link[/member] umarım geleceğinde kalbin kadar temiz olur.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

tamda işaretlediğin tek kolonun olmaması lazım  :alala: diğerleri doğru sıkıntı yok ama tek kolon filizi olmamalı tabi projeyi bilmiyoruz belkide açıklığı daraltmışlardır, ama sanmıyorum o filizi fazla dan koymuşlar sanki @LVNT.GEMICI
@Necmi abi sanırım dikkatlerinden kaçtı takip ediyorum donatı falan koyarlarsa mabeti uyarırız malum ilk rampada bi kolonu fazladan betonlayıp kırmışlardı, arada dikkatlerden kaçabiliyor.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Eğer İnşaata girmeyi başarırsan , Suzerede Çıkmayı başarırsın O Tünel sayesinde @SDemirsoy :kop: :kop:
Bu arada Gökhan Turkmen Bi Resim daha attı onuda Yuklermisşn sana zahmet
Zamanında girdim de o tünel yüksekti çok o zamanlar dutluktu oralar :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanırım dikkatlerinden kaçtı takip ediyorum donatı falan koyarlarsa mabeti uyarırız malum ilk rampada bi kolonu fazladan betonlayıp kırmışlardı, arada dikkatlerden kaçabiliyor.
kaptırıp gitmişlerdir :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı rubi_tobin

@Necmi abi o zaman süzere giriş yolunu buldum tutmayın beni :D
@Yunus Emre Dökmeci

Tünel Süzerin altından geçmekle beraber Süzere bir girişi bulunmamakta.
Eskiden sarayı yer altı sularından korumak için yapılmış bir dizi tünelden biri ancak stat ile birlikte iptal edilip başka işlemler uygulanmış.
(Hatta stat yapılırsa Dolmabahçe sarayını koruyan tüneller yıkılır peşinden saray yıkılır diye yaygarayı da bu sebeple çıkarmışlardı. Amma tünellerin uygulaması 1947 de bitmişti.)
Yıllardır atıl olarak kalmış bir tünel parçacığı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

o alçılı kolla 2 dk da paketlerler seni :)
orasını düşünemedim Faruk hocam :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Eskiden sarayı yer altı sularından korumak için yapılmış bir dizi tünelden biri ancak stat ile birlikte iptal edilip başka işlemler uygulanmış.
(Hatta stat yapılırsa Dolmabahçe sarayını koruyan tüneller yıkılır peşinden saray yıkılır diye yaygarayı da bu sebeple çıkarmışlardı. Amma tünellerin uygulaması 1947 de bitmişti.)
sonuç olarak ne olacak orası acaba abi depo yapalım bari

Haydaaaaaaaaa :D Ama Kapatılmayacak O Tünelin Girişi Degilmi :alala: :alala: @rubi_tobin abi
Obitaş Çalışanı Gökhan Turkmen O Tünelin Onunu Kapatmayacagız Demişti Geçenlerde :alala:

Çevrimdışı rubi_tobin

sonuç olarak ne olacak orası acaba abi depo yapalım bari
:D
Öyle kalacak bizim inşaatın sınırlarında değil.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

:D
Öyle kalacak bizim inşaatın sınırlarında değil.

tamam da abi perde geliyor orada tünel etrafı boş haftaya netleşir bence bakalım :D