Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bence kırmızı ile işaretlediğim yerde bırakılan kolon filizleri hatalı o kısmın üstü açık kalacak @bjk_mabet o kısımda kolon olmayacak
O kadar kişi bakmış kimse yorumlayamayacak mı?
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ahmetx

paranın gözü kör olsun,şu çatı bu stada ne giderdi yahu.....efkarlandım yine. :s20:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 15:21:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

O kadar kişi bakmış kimse yorumlayamayacak mı?

ben de sizin gibi düşünüyorum ama bir şekilde hallederler hocam
kapalıda mesela üst katta arak kolonların hepsinde filiz bırakılmıştı ama üst testerelerde kullanılmadığı için kayboldu onlar
aynı şekilde yeni açık üstte de ara kolonlardan üst kata çıkmayacak olan 2 kolon filizi sonradan düzeltildi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ben de sizin gibi düşünüyorum ama bir şekilde hallederler hocam
kapalıda mesela üst katta arak kolonların hepsinde filiz bırakılmıştı ama üst testerelerde kullanılmadığı için kayboldu onlar
aynı şekilde yeni açık üstte de ara kolonlardan üst kata çıkmayacak olan 2 kolon filizi sonradan düzeltildi
neyse o kolon filizlerini takip edelim malum obitaş zamanında ilk rampada kısa olması gereken kolonu tam betonlamış sonradan kırmıştı takip edelim betonla kır olmasın sonra  :D

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Eline sağlık abi ilaç gibi geldi @Deniz Sezgün  :)
Saol kardeşim ben sadece aracıyım arkadaştan bayadır bekliyodum sonunda sürprizi patlattı. Yani asıl emek onun saolsun.   :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

en üst basamak düz prekastları yerleştiriyordur abi fotolarda da orada çalışma var
teşekkürler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence kırmızı ile işaretlediğim yerde bırakılan kolon filizleri hatalı o kısmın üstü açık kalacak @bjk_mabet o kısımda kolon olmayacak
Hatalı Değil abi , bir Kat daha Çıkılacak , Yukarıda Giriş Koprusı var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

O bölümde yok, giriş olacak yerler belli zaten demir filizleri bırakılmış

Çevrimdışı SDemirsoy

O bölümde yok ki  :alala:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

giriş köprüsü o kolona denk gelmiyor yandan hizala sutunların olduğu yerden tam ortada kalıyor o filizlerin takipçisiyim  :D :D :D

Çevrimdışı TØLGA

köprü orda değil 2 köprünün tam ortasında o kolon  :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 15:37:10 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

giriş köprüsü o kolona denk gelmiyor yandan hizala sutunların olduğu yerden tam ortada kalıyor o filizlerin takipçisiyim  :D :D :D
birde yapılan o tablada kiriş demirleri örülmüş, normade o kolon filizleri bükülür kiriş donatılarına bağlanırdı sanırım dikkatten kaçmış betondan sonra burada kolon yok deyip uçlarını keserler umarım, yoksa en son tabla yapılırken bunuda kim yapmış derler kırarlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yldrmaydn

onlar köprülerin ayakları olacaklar. hatta aşağıdaki sayfadaki 4.fotodaki üstünde bir grup insan olan köprünün ayakları bence. ama köşe ayak mı ortadaki ayak mı bilemiyorum.

edit:üstteki mesaja cevaptı ama alıntıda hata oldu galiba..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Barış Hoca

Dünyanın en güzel stadını bir kez daha gördüğüm için çok mutluyum
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı FARUK

Dünyanın en güzel stadını bir kez daha gördüğüm için çok mutluyum

:claps: darısı bizim başımıza :)

Çevrimdışı TØLGA

onlar köprülerin ayakları olacaklar. hatta aşağıdaki sayfadaki 4.fotodaki üstünde bir grup insan olan köprünün ayakları bence. ama köşe ayak mı ortadaki ayak mı bilemiyorum.

edit:üstteki mesaja cevaptı ama alıntıda hata oldu galiba..
yuvarlak içindeki kolonun alakası yok köprü ile köprülerin hizasını ok işareti ile gösterdim  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bu tesbih bjk mabet in :icool:benim yeni yıl hediyem

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Deniz Sezgün   fotolar için teşekkürler  ; iyi geldi :D

senin emeklerin olmasa fotosuzluktan birbirimizi yerdik  :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

bu tesbih bjk mabet in :icool:benim yeni yıl hediyem
daha kendisine veremedim ama nacizane kabul eder inşallah

Çevrimdışı yldrmaydn

yuvarlak içindeki kolonun alakası yok köprü ile köprülerin hizasını ok işareti ile gösterdim  :ok:

benim fotolardan anladığım o işaretli kolon tam köprünün altı olacak. yani oradan da köprüye destek yapılmaması için bir neden yok.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

daha kendisine veremedim ama nacizane kabul eder inşallah
abi çok güzel ya özellikle imame kısmı :) @panky

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

benim fotolardan anladığım o işaretli kolon tam köprünün altı olacak. yani oradan da köprüye destek yapılmaması için bir neden yok.
kolonun yanından tribüne doğru uzanan kiriş kalıbının doğrultusuna bakarmısın köprüyle alakası yok hocam göz yanılması yaşıyorsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haydaaaaaaaa , Bi Kat daha tabla çımmayacakmıydı ya :alala: :alala:
Şu Makete Bi daha bakayım :bandit: @Deniz Sezgün Eline Sağlık...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

abi çok güzel ya özellikle imame kısmı :) @panky
ben şu mention olayını bilmiyorum mabete nasıl gösterebilirim bunu

güzeldir kardeşim o bunu fazlasıyla hakediyor başkan gibi tesbih seviyordur inşallah