Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6406225 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

En büyük BEŞİKTAŞ  yavv.   

Bırakın böle konuları içimiz daralmasın.

Şimdi bu hibrit çim olayı yorgan gibi serilmiş çime mi oluyor yoksa yeni ekilen çime mi oluyor. Çim başka yerde ekilip burayamı taşınacak ve hazır olarak alınıp serilip hibrit çim ekimi mi yapılacak. En sondaki olur ise oki diğeri çok vakit alır.
normalde ekilmiş çimin üstünede oluyor örnekleri var ancak
bizimkisi ilk önce hibrit makinesi diyeyim sahaya girecek ve toprağa o plastik şeyi yerleştirecek
sonra çim tohumu ekilecek ve yetiştirilecek bizde bu uygulama olacakmış  :ok:
bir videoylada destekliyeyim   :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 04:25:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Darkeagle

O zman yeni ekilmiş çim o plastik iplere dolanıp mukavemet sağlayana kadar baya uzun süreye ihtiyaç var. Bu durum süreci uzatacaktır. Ancak tekniğe bakılırsa böyle olmasıda
gerekli sanki. İşin tekniğini tabiki bilmiyoruz ancak çimler yeni büyürken daha güzel dolanım sağlar gibi o plastik gibi iplere.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı TØLGA

O zman yeni ekilmiş çim o plastik iplere dolanıp mukavemet sağlayana kadar baya uzun süreye ihtiyaç var. Bu durum süreci uzatacaktır. Ancak tekniğe bakılırsa böyle olmasıda
gerekli sanki. İşin tekniğini tabiki bilmiyoruz ancak çimler yeni büyürken daha güzel dolanım sağlar gibi o plastik gibi iplere.
2.5 ay diyolar çimin oturup maç oynanmaya hazır olması için :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Darkeagle

2.5 ay diyolar çimin oturup maç oynanmaya hazır olması için :)

İi miş beya o kadarda uzun diil. Problem biran önce başlayabilmek :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı TØLGA

İi miş beya o kadarda uzun diil. Problem biran önce başlayabilmek :)
başlamak için işte çatının tamamen bitmesi gerekiyor
malesef onu bekliycez  :bandit:
o işlerde başlıycak inşallah artık az kaldı  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

1 . deprem derken neyi kastettiğini anlamadım ben erzurumdaki evleri söylerken dikkatinden kaçmıştır ki yazmışsın ,2 sene önce elazığ depreminden sonra yapılan deprem evlerinin çatladığını medya yazdı üstelik bu evler depremden sonra toki tarafından yapıldı ,uygulamanın önemli olduğunu daha önce de söyledim siz dediniz ki ,istanbul depreminden sonra işler çok sıkı hatta o gün yunus kardeşim de benimle aynı şeyi yazdı önemli olan kimin yaptığı diye ,üstelik daha da acısı bu evler 2 katlı bile değil ( dikkatini çekerim)2 ,kimin yaşını ne zaman yazmışım ,dokundurduğum olmuştur en çok senin kadar tabi,böyle yazılarım olduğunda silebilirsin tamamen senin elinde hiç itirazım yok herkes hata yapabilir ,eğer burada bir arkadaşa saygısız yazı yazdığımı düşünüyorsan derhal üyeliğimi iptal et ,ama bana ve diğer üyelere örnek olarak göster herkes ibret alsın ,yoksa böyle oldu şöyle olduyla olmaz .. 3 ..gençlerin elinin altında internet var da bizim elimizin altında mı yok , öğrenmek ömür boyu sürer değerli kardeşim her gün bilmediğim bir sürü şeyi ben de öğreniyorum ,deniz kardeşime yazdığım gibi sanada söylüyorum tolga kardeşimi yazarak sanki bana bağlıyormuş gibi oluyor bunu yapmamanızı rica ediyorum , farklı bir şey daha yazayım her zaman haklı olmak istiyorsaniz da o benim sorunum değil , hiç kimse her zaman haklı olamaz.bir de kimi susturmaya çalıştığımı söylemek durumundasın bunda mutabık kalmak zorundayız ,ben böyle bir şey yaptığımı sanmıyorum .
bu konu tartışma konusu değil Ahmet abi belki sana öyle gelmeyebilir ama görünen bu ve benim bu konudaki eleştirim okuduklarım ve bana gelen eleştiriler her hangi bir isim söylemem doğru değil Tolgayı sana bağlamadım sadece bir örnek verdim internet elbette herkesin elinin altında ve herkes bilgiye ulaşabilir yani bunun için yaşlı olmaya gerek yok bilgi artık her yaştaki insan için eşit mesafede bizlerin diğerlerine örnek olması lazım biz yanlış bir adım attığımızda arkamızdaki gençler daha fazlasını yapıyor özellikle bizlerin daha dikkatli kelimeler kullanması lazım kimsenin yaşını yazdığını söylemedim ama yaşca genç olan kardeşlerimize karşı tutumunuzdan bahsettim  size karşı asla saygısızlık yapmazlar ama bu eleştirilmeyeceğiniz anlamınada gelmez birde tavsiyem medyada yazan her şeye inanmayın bir evde çatlak oluşması çürük yapıldığı anlamı taşımaz önemli olan çatlağın nerde olduğu bundanda toki evlerinin sağlam olduğu fikrini savunduğumu sanmayın ama basının lafıylada haraket etmem basını dinliyor olsaydık şu an stadı suat altın inşaat yapıyor olurdu en çok benim kadar dokundurduğun diyorsunda ben kime yaşıyla ilgili konuştum ilginç kaldıki özellikle genç arkadaşlarımızı buraya çekmek istiyorum ve burda genç arkadaşlara yetkiler vermeye çalışıyorum bunun nedenide burda yaşın bir önemi olmadığını göstermek onlar içinde zor yaşları daha büyük olanları uyarmak mesajlarını silmek o nedenlede tercih ediyorum burda din dil ırk mezhep siyaset yok sadece Beşiktaş var ve Beşiktaşımızın çıkarlarına ters düşmediği sürece bu konular tartışmaya açık değil o yüzden tokinin yaptığı evlerin kalitesi bu forumun konusu değil Trabzon stadının kaliteside bu forumun konusu değil arada konusu geçer bir iki kelime edilir ama daha ileri konuşmaya gerek yok üyelik iptaline gelince bu o kadar basit bir şey değil eleştirildiğin için bu şekilde gündeme girmende doğru değil burda yetki tartışması yapmıyoruz ve hiç kimseninde kişisel olarak böyle bir yetkisi yok forumlar tartışma ortamıdır ve tartışmalar olacak ha belki çok daha genç bir kardeşimiz konuşsa gündem bile olmazdı ama senin yaşında olunca kardeşlerimiz alınıyor ses edemedikleri için direk karşında 1-0 mağluplar. seninde biraz daha anlayışlı olman daha hoş olur. Bir kardeşinden ufak bir eleştiri olarak kabul et bunu artık cevap yazmayacağım ikili tartışmaya dönüşmesin konu @ahmet türker

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitesi harika olmuş ellerinize sağlık @Necmi abi @Altuğ....@Yakup un @Çağrı nın @Mehmet in yazıları kii bi gastede  çok köşe yazısı okuyan birisi olarak çok güzel olmuş...

@bjk_mabet her türlü yakalarım kardeşimi ama çok 90 a çatala gidersen tutamam  :D

Teşekkürler @Geovani  :claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

@ALI RIZA aradım ulaşamadım sana

Mabet çakılları ne zaman yaymaya başlıyoruz paletli sıkıştı kaldı orada  :iblush:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bjk mabet işçiler kapalıda toplanmış ne yapıyolar bayadır ordalar

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi, seni davet etmistim bugun icin fakat basin bulteninde tek kisilik yaziyordu... Fakat dusundugum gibi oldu ve herkes elini kolunu salliyarak girmisti... Kusura bakma cagiramadim seni bugun... Baska bir zaman tekrar aktivite olursa sözüm olsun sana...
teşekkür ederim; artık açılışa inşaallah,

Çevrimdışı demir_kArtAl

kusura bakma ama değerli kardeşim bu yazın çelişkiler barındırıyor . :tabe:

Herkese Günaydın, boşverelim @ahmet türker abi satır aralarında çelişki aramayı, genel olarak ne demek istediğim açık  :tabe: 
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

Stad Açılınca Yerlere Çekirdek Kabuğu Atana Çok Pis Dalarız Vallaha dimi @demir_kArtAl abi :D

Aynen kardeşim, biraz fazlamı sahipleniyoruz ne, açılsında görecez bakalım başımıza neler gelecek.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın arkadaşlar..Haber portalımız harika olmuş emeği geçen herkese teşekkürler :ok: :claps: :claps:

Çevrimdışı levent

bjk mabet işçiler kapalıda toplanmış ne yapıyolar bayadır ordalar
günaydnlar
mabet foto atmış salep içiyorlarmış

günaydnlar
mabet foto atmış salep içiyorlarmış

Kalabalığın sebebi anlaşıldı

Mustafa
Mustafa
Mustafa

sesleriyle inliyordu gönüllerdeki stat.

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen kardeşim, biraz fazlamı sahipleniyoruz ne, açılsında görecez bakalım başımıza neler gelecek.
Evet Çok Üzerine titriyoruz , Çok sahipleniyoruz, Çunku Alın teriyle, Emekle , Bizim Ve Kulübümüzün Parasıyla yapılıyor :ok: Kendi Alın Terimiz olduğu için Böyle sahipleniyoruz ki Hakkımızdır :ok: İnsanın Kendi Malı Herzaman Kıymetlidir @demir_kArtAl abi Haksızmıyım :iscrewy: #GururLan ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni Açık'ta ikinci pompa da atışa hazırlanıyor.
Trafik sıkışık yine.
Sahlepçi önünde de kuyruk var  :lol:

Ek: Trafigin sebebi demir tırları imiş.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 10:23:46 bir var bir yok ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni Açık'ta ikinci pompa da atışa hazırlanıyor.
Trafik sıkışık yine.
Sahlepçi önünde de kuyruk var  :lol:

Ek: Trafigin sebebi demir tırları imiş.
Şuan Canlı yayını izleyemiyorum :s20: Yeni açıkta Testere kirişlermi betonlanıyor :alala: Nerdeyse hazırdı çünkü... @bir var bir yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık