Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405346 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Şu ana kadar gördüğüm inşaatlar içinde, işçinin hiçbir problem yaşamadığı. Maximum güvenlik önlemlerinin alındığı, tahminimce paralarınıda tıkır tıkır aldıkları bir yerdir vodafone arena inşaatı.

Orada çalışan işçilerde birçoğumuz gibi işerini yapıp para alan emekçiler. Ben masa başında emek veriyorum o demir örüyor öteki çay dağıtıyor falan filan...

İşçilerden köleymişler gibi bahsetmek hakikatten çok ayıp. Sanki gündüz çalıştırıp, gece koyternıra kapatıyoruz, havyar şampanya parti yapıyoruz.

İşçilerin biçoğu o saatlerde beyoğlunda gezmedelerdir tahmin ediyorum. Burada çıkıpta onların gıyabında yazılanları okusalar biçoğuna gülerler herhalde.

Hiçbişey yapmasan "millet ne biçim pazarlama yapıyor bizimkiler uyuyorlar" deriz. Klüp satış pazarlamada Türkiyede yeni bir devir başlatıyor, ama işçileri uyandırıyorlar deriz.

Takmayın böyle şeyleri kafaya, orada bir işçinin hakkı yense, sizden önce darağacını kuracak kimler kimler pusuda bekliyor. İyi geceler.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Fatih

değerli kardeşim ben hayatımda hep ecnebi firmalarla çalıştım .eğer bir eğlence varsa bütün çalışanlarına olurdu ,burada bir eksiklik var ama ileride bu çalışanlara da bir güzellik yapılır belki demek istiyorum. ayrıca haklı bir tezi savunduğunu da mutlaka söylemem lazım işi yapan en önemli unsurdur ,karşıdan bakan değil, :tabe:
Ayni dusunceye sahibim ahmet abi... Sadece tek bir geceyle kac tane loca satildigini hepimiz biliyoruz... Haa ben inaniyorum ki Fikret Orman insaat sahasinda calisan emekcilere de guzellik yapacaktir... Ama zamani ne zaman kendisi bilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

stadta dolaşıp duruyorlar ben olsaydım stadın her yerine girip çıkardım partiyi falan bırakıp :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

değerli kardeşim ben hayatımda hep ecnebi firmalarla çalıştım .eğer bir eğlence varsa bütün çalışanlarına olurdu ,burada bir eksiklik var ama ileride bu çalışanlara da bir güzellik yapılır belki demek istiyorum. ayrıca haklı bir tezi savunduğunu da mutlaka söylemem lazım işi yapan en önemli unsurdur ,karşıdan bakan değil, :tabe:
@ahmet türker abi bende bu Konuda @halvetifarazi ye sonuna kadar katılıyorum ve Destek veriyorum :ok: O Adamlar Sabahın 6 sı da kalkıp iş başı yapacaklar , Tv Seyretmek isterler vsvs , Ama Adamların Dibinde Parti ve Disco Muzikleri :akuma: Kendi açımızdan düşünelim Mahallede Birileri yüksek Sesle müzik Çalsa Ne düşünürüz ne Yaparız????? Çok kızarız değil mi ?? Niye Çunku sabah,işe gideceğiz !! O işçilerde Şuan Öyle düşünüyorlar bence :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

sen işçiye rahat uyumasını istiyosan emeğini alınterini zamanında öde yanında davul zurna çalsa umursamaz :evillol:
bu konular çok derin konular değerli kardeşim ,bir işçinin hakkı nedir ,zamanında ödediğin para ne kadar paradır ,emeğinin gerçek karşılığımıdır ne kadar tatmin eder ,gerçek ederi bu mudur ,insan huzuru bir çok bilinmeyene, aslında bilinene bağlıdır bunların matemematiksel değerini hesaplamak günümüzde çok kolaydır .

Çevrimdışı Fatih

stadta dolaşıp duruyorlar ben olsaydım stadın her yerine girip çıkardım partiyi falan bırakıp :D
Abi gece oldugu icin yasakti...Yoksa o karanlikta kapali uste cikip mabetin dedigi gibi manzarayi izlemeyi cok istiyordum... Cok fazla zorladim ama yemedi :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Ayni dusunceye sahibim ahmet abi... Sadece tek bir geceyle kac tane loca satildigini hepimiz biliyoruz... Haa ben inaniyorum ki Fikret Orman insaat sahasinda calisan emekcilere de guzellik yapacaktir... Ama zamani ne zaman kendisi bilir...
:ok:

Abi gece oldugu icin yasakti...Yoksa o karanlikta kapali uste cikip mabetin dedigi gibi manzarayi izlemeyi cok istiyordum... Cok fazla zorladim ama yemedi :D
:alala: :alala: Kim Yemedi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

başkan acayip adam  :D

Olmadıki ama daha yeni döktük o şapı, bişeyler dökmüşler yerlere  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

mabet olsa şov yapardınız gece gece foto şov  :icool: bizde mabetin olduğu zaman girip ayak üstü parti yaparız ne olacak yani kapalı üsta çıkıp bağırırız mabetle  :D
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:45:28 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Her Türlü Ortama uyuyor Adam :evillol: :evillol:

kıyak adam bakma para yok kulupte herşeyi düşünüyordur bunlar hep pazarlama taktiği stad bitti gibi gösteriyor tüm kamuoyuna algıyı değiştiriyor bazılarında korku oranı hergün yükseliyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Olmadıki ama daha yeni döktük o şapı, bişeyler dökmüşler yerlere  :D
Stad Açılınca Yerlere Çekirdek Kabuğu Atana Çok Pis Dalarız Vallaha dimi @demir_kArtAl abi :D

Çevrimiçi Necmi

2016'da herkesi üste alıyoruz @MURAT abi :lol:
neden @anilt forumun yarısını telef etmeye niyetlisin herhalde :kop: :kop:

kıyak adam bakma para yok kulupte herşeyi düşünüyordur bunlar hep pazarlama taktiği stad bitti gibi gösteriyor tüm kamuoyuna algıyı değiştiriyor bazılarında korku oranı hergün yükseliyor  :)
Sarışınlarda Korku Tavan yapmaya çoktan başladı @Efe abi :tabe: Nasıl Bir Şeyle karşılaşacaklarını,iyi biliyorlar .. Benim Renkli Arkadaşlarımın Çogu Bu Staddan kolay kolay kimse çıkmaz diyor veya Beşiktaş bu Stadda Kolay Kolay Yenilmez diyorlar , Korkunun Ecele Faydası Yok GE-Lİ-YO-RUZ :ok:
Ağır ağır yavaş yavaş Yıka yıka Engelleri , Geliyoruz Kartalımın Kanadında Kıra kıra Zincirleri , Görüyoruz Bu Senede Karanlığın sonundaki O Güneşi , Bekleyiin GE-Lİ-YO-RUZ :ok:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

neden @anilt forumun yarısını telef etmeye niyetlisin herhalde :kop: :kop:
@Necmi Abi Gece Gece Kahakaha attım Herkes Uyandı iyimi :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Şu ana kadar gördüğüm inşaatlar içinde, işçinin hiçbir problem yaşamadığı. Maximum güvenlik önlemlerinin alındığı, tahminimce paralarınıda tıkır tıkır aldıkları bir yerdir vodafone arena inşaatı.

Orada çalışan işçilerde birçoğumuz gibi işerini yapıp para alan emekçiler. Ben masa başında emek veriyorum o demir örüyor öteki çay dağıtıyor falan filan...

İşçilerden köleymişler gibi bahsetmek hakikatten çok ayıp. Sanki gündüz çalıştırıp, gece koyternıra kapatıyoruz, havyar şampanya parti yapıyoruz.

İşçilerin biçoğu o saatlerde beyoğlunda gezmedelerdir tahmin ediyorum. Burada çıkıpta onların gıyabında yazılanları okusalar biçoğuna gülerler herhalde.

Hiçbişey yapmasan "millet ne biçim pazarlama yapıyor bizimkiler uyuyorlar" deriz. Klüp satış pazarlamada Türkiyede yeni bir devir başlatıyor, ama işçileri uyandırıyorlar deriz.

Takmayın böyle şeyleri kafaya, orada bir işçinin hakkı yense, sizden önce darağacını kuracak kimler kimler pusuda bekliyor. İyi geceler.
kusura bakma ama değerli kardeşim bu yazın çelişkiler barındırıyor . :tabe:

Çevrimiçi Necmi

1903 e loca diyemeyiz, eğer dersek  burada bir tanımlama hatası var demektir. kocaman bir tribüne loca demek ne kadar anlamlıdır bilemem ama, loca derken izleyen sayısı belli değil,koşulunu  koyarsan haklısın ,ama benim anladığım loca bin kişi de değildir, bilmem anlatabiliyormuyum değerli kardeşim. :tabe:
  deriz Ahmet abi orda tribün falan yok alt kattaki locaların ara duvarları kalkmış bir tane büyük loca olmuş localar şu kapasitede olur diye bir kuralmı var zaten 1903 locası diye adlandırılıyordu sonradan 1903 tribün demeye başladılar siz orayı VIP tribünler gibi kıyaslamayın aynı şey değil orası basbayağı kocaman bir loca tek başına değilde koltuk koltuk satılıyor tek farkı o birazda uefa kriterlerini karşılamak için yapıldı uefa elit katagori stadlarda bir tane büyük loca istiyor ve sanırım maç dışında orası çeşitli davetlere kiralanarak gelir kapısı yaratılır hatta konferans toplant vs şeklinde kullanılabilinir

deriz Ahmet abi orda tribün falan yok alt kattaki locaların ara duvarları kalkmış bir tane büyük loca olmuş localar şu kapasitede olur diye bir kuralmı var zaten 1903 locası diye adlandırılıyordu sonradan 1903 tribün demeye başladılar siz orayı VIP tribünler gibi kıyaslamayın aynı şey değil orası basbayağı kocaman bir loca tek başına değilde koltuk koltuk satılıyor tek farkı o birazda uefa kriterlerini karşılamak için yapıldı uefa elit katagori stadlarda bir tane büyük loca istiyor ve sanırım maç dışında orası çeşitli davetlere kiralanarak gelir kapısı yaratılır hatta konferans toplant vs şeklinde kullanılabilinir
Evet @Necmi Abi Sonuna kadar katılıyorum .. Kapalı Alt taraf boydan boya Kocaman Tek bir Loca . Senin dediğin Gibi Başta 1903 Locası Deniyordu , sonradan 1903 Tribünü oldu :ok: @ahmet türker abi Vodafone Arena Tanıtım Videosunu Tekrardan izlersen 1903 Locasının BOylu boyunca Kocaman Tek Bir Loca olduğunu NET bir şekilde Gorebilirsin :iscrewy: 146+1903 Locası = 147 Loca !! Hatta bunu Başkanda Soylemişti @ahmet türker abi 146+1903 Locası toplam 147 Loca diye iyi hatırlıyorum.......
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 01:12:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmet türker

loca nın anlamını anlatmama gerek var mı bilmiyorum .loca birbirini tanıyan ve aynı yerde oturan ve yabancıyı yanına almayan insanların oturduğu özel alan ,özel bir mekan olduğunu çok iyi biliyorum .eğer genel bir alan olsaydı zaten ona tribün denirdi kıymetli kardeşim .sonradan tribün denmesi de bu ihtiyaçtan olmuştur diye düşünüyorum , duvarları kaldırırsan o özel alan ,yani loca olmaz.

Çevrimdışı ahmet türker

Evet @Necmi Abi Sonuna kadar katılıyorum .. Kapalı Alt taraf boydan boya Kocaman Tek bir Loca . Senin dediğin Gibi Başta 1903 Locası Deniyordu , sonradan 1903 Tribünü oldu :ok: @ahmet türker abi Vodafone Arena Tanıtım Videosunu Tekrardan izlersen 1903 Locasının BOylu boyunca Kocaman Tek Bir Loca olduğunu NET bir şekilde Gorebilirsin :iscrewy: 146+1903 Locası = 147 Loca .. Hatta bunu Başkanda Soylemişti @ahmet türker abi 146+1903 Locası toplam 147 Loca diye iyi hatırlıyorum.......
sen genç bir arkadaşımızsın biraz sakin ve sorgulayıcı ve öğrenici olmanı tavsiye ederim değerli kardeşim , :tabe:

Çevrimdışı Deniz

sen genç bir arkadaşımızsın biraz sakin ve sorgulayıcı ve öğrenici olmanı tavsiye ederim değerli kardeşim , :tabe:
Şu yaş muhabbetini sürekli gündeme getirmesek Ahmet abi?Ben dahil birçok kişi ciddi anlamda bu işten rahatsız oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Şu yaş muhabbetini sürekli gündeme getirmesek Ahmet abi?Ben dahil birçok kişi ciddi anlamda bu işten rahatsız oluyor.
ben yaşını yazdığın yazıdan farkediyorum değerli kardeşim ,benim yaş ile ilgili asla bir sorunum yok ,avatarında yazdığın yaşın doğru olup olmadığını bilemem ,bu demek değildir ki yaşını saklıyorsun yanlış anlama ,ben karşı yazı yazdığımda insanların yaşlarına bakarak yazmıyorum ,yorumlarına göre yazıyorum ,elli yaşında olsaydın da aynı yazıyı yazacaktım , karşı bir cevabın varsa onu söyle ,yaşının arkasına saklanmayı boş ver ,savunacak başka bir şeyi olmayan tavrından vazgeç ,bu birazda duygu sömürüsüne giriyor ,şuna katılıyorum buna katılıyorum demek kolay ,neden katıldığını ya da katılmadığını yazman önemli kıymetli kardeşim . yazımı biraz sert bulabilirsin ama inan bana asla seni incitmek istemem bu sertliği gerçeklerin sertliği olarak kabul et ,sevgili ve değerli kardeşim .