Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

pardon deniz kardeşim ,yunus emre kardeşim sandım ,ona göre yazı yazdım ,gözlerim de görmez oldu artık ,dolayısı ile sana da bir hatırlatma yapayım . seninle trabzon stadını tartıştiğimizi hatırlıyormusun .o günden 5 -6 yada 7 gün sonra erzurumda tokinin yaptığı 2 katlı evlerde çatlaklar olduğu haberi medyaya çıktı ,benim de sana söylemek istediğim şey buydu önemli olan uygulama .iyi geceler değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

@ahmet türker abicim burada kimse duygu sömürüsü yapacak durumda değil kaldı ki sana duygu sömürüsü yapacak kadar da kimse düşmüş değil özellikle burada yazan gençler hiç değil bundan emin olabilirsin.

Sen Yunusla stadla ilgili bir konuyu tartışıyorsun bir anda olayı yaşa çekiyorsun ne alaka ?1 değil 2 değil bana da yaptın aynısını @Abdullah a da @Tolga ya da bu ciddi anlamda dikkat çekiyor.Tartışacaksan görüşlerini öne sür önerilerini sür tezlerini sür bir anda yaş mevzusunu işin içine katmanın ne alakası var ?

Bugün futbol yorumu yapan 26 yaşındaki @Çağrı benim diyen birçok gazeteciden daha fazla bilgiye sahip.Onunla futbol tartışırken yaşına bakmasan 3 nesil futbolcu görmüş dersin.Aynı şekilde yukarda ismi yazılı olan olmayan genç arkadaşlar da yaşlarına rağmen birçok alanda engin bilgiye sahip.Kendimi yazmıyorum.

Yazın sert olabilir hakaret etmediğin sürece benim açımdan sıkıntı yok ama birşey konuşurken işin içine anlamsız şekilde sen gençsin şusun busun demek karşı konudan alakasız ve karşı tarafı ezmeye yönelik tavır oluyor ve rahatsız ediyor.Sevgiler değerli abicim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Benim sorum arada kaynamis, bir daha sorayim.

Akyazi stadinda en son sira prekastlari yuksek, duvar gibi yapiliyor galiba. Bizim son sira prekastlari nasil olacak acaba. Guvenlik icin korkuluk mu yapilacak yoksa boyle yuksek prekast mi ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Benim sorum arada kaynamis, bir daha sorayim.

Korkuluk olacak ama bu prekastla olmayacak sanırım
En ustteki prekastlar gelmeye ve takilmaya başladı ama hepsi düz prekast

Çevrimdışı Geovani

Haber sitesi harika olmuş ellerinize sağlık @Necmi abi @Altuğ....@Yakup un @Çağrı nın @Mehmet in yazıları kii bi gastede  çok köşe yazısı okuyan birisi olarak çok güzel olmuş...

@bjk_mabet her türlü yakalarım kardeşimi ama çok 90 a çatala gidersen tutamam  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abicim burada kimse duygu sömürüsü yapacak durumda değil kaldı ki sana duygu sömürüsü yapacak kadar da kimse düşmüş değil özellikle burada yazan gençler hiç değil bundan emin olabilirsin.

Sen Yunusla stadla ilgili bir konuyu tartışıyorsun bir anda olayı yaşa çekiyorsun ne alaka ?1 değil 2 değil bana da yaptın aynısını @Abdullah a da @Tolga ya da bu ciddi anlamda dikkat çekiyor.Tartışacaksan görüşlerini öne sür önerilerini sür tezlerini sür bir anda yaş mevzusunu işin içine katmanın ne alakası var ?

Bugün futbol yorumu yapan 26 yaşındaki @Çağrı benim diyen birçok gazeteciden daha fazla bilgiye sahip.Onunla futbol tartışırken yaşına bakmasan 3 nesil futbolcu görmüş dersin.Aynı şekilde yukarda ismi yazılı olan olmayan genç arkadaşlar da yaşlarına rağmen birçok alanda engin bilgiye sahip.Kendimi yazmıyorum.

Yazın sert olabilir hakaret etmediğin sürece benim açımdan sıkıntı yok ama birşey konuşurken işin içine anlamsız şekilde sen gençsin şusun busun demek karşı konudan alakasız ve karşı tarafı ezmeye yönelik tavır oluyor ve rahatsız ediyor.Sevgiler değerli abicim.
yaşla ilgili bir sorun yok ,yeter ki hissettirmeyin değerli kardeşim .herkes herkes kadar insan,bazen insanlar gereksiz atlama yaptığında ,doğal dürtü olarak insan hatırlatmak zorunda kalıyor bu birazda genç arkadaşların sorunu gibi geliyor bana ,abdullah ve tolgayı örnek vermen de çok tuhaf olmuş ,bir de keşke onlara sorsaydın, örnek vermeden önce .

Çevrimdışı Deniz

yaşla ilgili bir sorun yok ,yeter ki hissettirmeyin değerli kardeşim .herkes herkes kadar insan,bazen insanlar gereksiz atlama yaptığında ,doğal dürtü olarak insan hatırlatmak zorunda kalıyor bu birazda genç arkadaşların sorunu gibi geliyor bana ,abdullah ve tolgayı örnek vermen de çok tuhaf olmuş ,bir de keşke onlara sorsaydın, örnek vermeden önce .
Tolga bu mevzuyu protesto için yaşını 1903 yaptı,abdullah zaten daha önce sıkıntısını defalarca dile getirdi muhtemelen dikkatinden kaçırmışsındır.Ben sana naçizane bir öneride bulundum kalanı senin bileceğin iş abicim  :ok: .iyi geceler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Korkuluk olacak ama bu prekastla olmayacak sanırım
En ustteki prekastlar gelmeye ve takilmaya başladı ama hepsi düz prekast

Cati kolonlariyla uyumlu korkuluklar guzel detay olur aslinda. Akyazidaki resmen duvar gibi olmus.

Çevrimdışı FARUK

Cati kolonlariyla uyumlu korkuluklar guzel detay olur aslinda. Akyazidaki resmen duvar gibi olmus.

Bencede cok kaba olmuş sanki oraya ait değil de yanlışlık ile takılmış gibi duruyor

Çevrimdışı ahmet türker

Tolga bu mevzuyu protesto için yaşını 1903 yaptı,abdullah zaten daha önce sıkıntısını defalarca dile getirdi muhtemelen dikkatinden kaçırmışsındır.Ben sana naçizane bir öneride bulundum kalanı senin bileceğin iş abicim  :ok: .iyi geceler.
bunu bana bağlıyormuş gibi yapman hiç etik değil ,bu değerli kardeşlerime bir sor, benden bir şikeyetleri var mı, burada kelime oyunu yapma ,ben hak edene hak ettiğini vermeye çalışıyorum, ama senin anlamanı artık beklemiyorum ,sınırları zorluyorsun , 2 gün önce konu dışı yazılar yazıp ,denetici olunca ,konu dışı yapmayın diye yazan da sendin ...bak görüyormusun yaş ayrımı yapmıyorum ,çabucak akran olduk değerli kardeşim . :ok:

Çevrimdışı Fatih

loca nın anlamını anlatmama gerek var mı bilmiyorum .loca birbirini tanıyan ve aynı yerde oturan ve yabancıyı yanına almayan insanların oturduğu özel alan ,özel bir mekan olduğunu çok iyi biliyorum .eğer genel bir alan olsaydı zaten ona tribün denirdi kıymetli kardeşim .sonradan tribün denmesi de bu ihtiyaçtan olmuştur diye düşünüyorum , duvarları kaldırırsan o özel alan ,yani loca olmaz.
Benden daha iyi bilen burada illa ki vardir fakat stad ilk baslarda yapilirken zaten 1903 tribunu diye adlandirilmisti bu olay Ahmet abi... Necmi abinin dedigi gibi locadan tek farki duvar olmamasi...Kendisine ait koskoca bir long alani var ve cevrendeki herkesi taniyorsun... (4-5milyar veren insan heralde orada kendi koltuguna oturur :lol:) bunun haricinde locadan hic bir farki yok...Ama ben hep 1903 tribunu olarak duydum, fbnin 1907 tribunu gibi...Aynisini yapiyorlar zaten...(fbnin ki cok daha az kapasite orasi da ayri)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

bunu bana bağlıyormuş gibi yapman hiç etik değil ,bu değerli kardeşlerime bir sor, benden bir şikeyetleri var mı, burada kelime oyunu yapma ,ben hak edene hak ettiğini vermeye çalışıyorum, ama senin anlamanı artık beklemiyorum ,sınırları zorluyorsun , 2 gün önce konu dışı yazılar yazıp ,denetici olunca ,konu dışı yapmayın diye yazan da sendin ...bak görüyormusun yaş ayrımı yapmıyorum ,çabucak akran olduk değerli kardeşim . :ok:
Ne demeye çalıştığını anlamadım açıkçası çok da anlamaya çalışmadım ama denetçi olunca maaş falan almıyorsun ya da buradaki herhangi bir üyeden en küçük bir fazlan ayrıcalığın olmuyor hatırlatmak isterim burada iyi bir şeyler yapmaya çalışıp elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Ben burada kimsenin bir şekilde ezilmesine ya da yukardan görülmesini kabullenmem ve hakkını savunurum ,kimseyi rencide etmediğim sürece de nereye nasıl mesaj yazıp yazmayacağım da konu içim de konu dışım da sadece beni bağlar.Varsa sıkıntın @Necmi abiye ya da diğer yöneticilere söyleyebilirsin verdikleri yetkileri geri alırlar benim açımdan hiç sıkıntı yok.Hadi eyvallah.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 03:09:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Haber sitesi harika olmuş ellerinize sağlık @Necmi abi @Altuğ....@Yakup un @Çağrı nın @Mehmet in yazıları kii bi gastede  çok köşe yazısı okuyan birisi olarak çok güzel olmuş...

@bjk_mabet her türlü yakalarım kardeşimi ama çok 90 a çatala gidersen tutamam  :D

teşekkürler @Geovani abi  :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Benden daha iyi bilen burada illa ki vardir fakat stad ilk baslarda yapilirken zaten 1903 tribunu diye adlandirilmisti bu olay Ahmet abi... Necmi abinin dedigi gibi locadan tek farki duvar olmamasi...Kendisine ait koskoca bir long alani var ve cevrendeki herkesi taniyorsun... (4-5milyar veren insan heralde orada kendi koltuguna oturur :lol:) bunun haricinde locadan hic bir farki yok...Ama ben hep 1903 tribunu olarak duydum, fbnin 1907 tribunu gibi...Aynisini yapiyorlar zaten...(fbnin ki cok daha az kapasite orasi da ayri)
benden farklı bir şey yazmamışsın değerli kardeşim ben de bunu söylüyorum ,benim ayrıldığım bir nokta var ,benim demem şu ,15 bin kişilik bir tribüne de (mesela yeni açık ) loca diyebilirmisin ?.  o da bir bütünlük arzediyor ,ama loca farklı bir şey ,özel bir bölüm (bölme). :)

Çevrimdışı Fatih

benden farklı bir şey yazmamışsın değerli kardeşim ben de bunu söylüyorum ,benim ayrıldığım bir nokta var ,benim demem şu ,15 bin kişilik bir tribüne de (mesela yeni açık ) loca diyebilirmisin ?.  o da bir bütünlük arzediyor ,ama loca farklı bir şey ,özel bir bölüm (bölme). :)
1903 Tribunune sunulan ayricaliklar yeni acik tribunune de sunurlursa diyebiliriz abi  :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

1970'ler...

Agaclardan stad gozukmuyor neredeyse...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 03:17:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ahmet türker

1903 Tribunune sunulan ayricaliklar yeni acik tribunune de sunurlursa diyebiliriz abi  :lol: :lol:
şimdi biraz demogoji yapayım . :lol: stadın dışına göre yeni açık tribünü loca ,çunkü içeride ,ayrıcalığı var . :kop:  :kop:

Çevrimiçi Necmi

pardon deniz kardeşim ,yunus emre kardeşim sandım ,ona göre yazı yazdım ,gözlerim de görmez oldu artık ,dolayısı ile sana da bir hatırlatma yapayım . seninle trabzon stadını tartıştiğimizi hatırlıyormusun .o günden 5 -6 yada 7 gün sonra erzurumda tokinin yaptığı 2 katlı evlerde çatlaklar olduğu haberi medyaya çıktı ,benim de sana söylemek istediğim şey buydu önemli olan uygulama .iyi geceler değerli kardeşim. :)
Ahmet abi bu deprem olayında kesinlikle hatalısın örneklerinde yanlış Erzurumla Trabzonu nasıl mukayese edebilirsin Erzurum büyük çoğunluğu ikinci derece diğer kısımları birinci ve üçüncü derece deprem bölgesi Trabzon Türkiyenin bu konudaki en güvenli bölgelerinden biri 4. derece yani kerpiç evde yapsan Erzurumdaki betonarme evden çok daha huzurlu uyursun Denizin söylemek istediği buydu ve haklıydı. Denizin bu seferki müdahalesi ve eleştiriside doğru bence senin bu yaş konusundaki bir çok mesajına şahit oldum belki bilmeden yapıyorsun ama genç kardeşlerimizi susturmaya dönük sen ne bilirsin anlamında konuşuyorsun genç kardeşlerimiz bilgisiz olabilir, yada bazı konuları bizden daha iyi biliyor olabilir, her halükarda hoş görülü olmamız bilgilerini alkışlamamız bilemedikleri konulardada yardımcı olmamız gerekir bir konuda haklısın bizim kadar tecrübeli olmayabilirler ama bilginin tecrübeyle ilgisi yok şimdiki gençlik internet denen bilgi havuzunun içinde yüzüyor bizim geçmişte aylarca süren araştırmalar sonunda öğrendiklerimizi bugün bir kaç dakikada öğreniyorlar ve burada yaş muhabbeti olmamalı burası herhangi bir forum değil burda ölçü alınan tek değer Beşiktaşlılıktır. Yaşın yazılmasını ben özellikle istiyorum ikili tartışmalarda saygı unsuru ön planda kalıyor ama bu şekilde üslup kullanıldığında genç kardeşlerimiz yaşlarını yazmaktan çekinir, buda burda tercih edilmeyen bir neden normal koşulda @Tolga 1903 yazdığında kulağını çekerdim ama bunu bir tepki olarak yaptığını bildiğim için saygı duydum ama bu durumu fazla uzatırsa protesto olmaktan çıkacak burda yaşa gösterilen saygı güzel ve bu şekilde kalsın bozmayalım rica ediyorum @ahmet türker

Çevrimdışı Fatih

şimdi biraz demogoji yapayım . :lol: stadın dışına göre yeni açık tribünü loca ,çunkü içeride ,ayrıcalığı var . :kop:  :kop:
Tamam abi sen kazandin  :D :lol:

Çevrimiçi Necmi

yanlış rakam 4000 $ 6000 $ arası koltuk fiyatları üç yıllık sattıkları içinde bu fiyat 12000$ 18000 $ arasında değişiyor yani locaların 2/3 ünden daha pahalılar  VIP tribününden ayırmak gerekiyor orası gerçek anlamda tribün ama 1903 de içerde oturup içkini yudumlayıp maçı izleyebilirsin balkon koltuğuna oturmaya bile gerek duymayabilirsin ve bence stadın en güzel en ayrıcalıklı yeri ne localar gibi taraftardan kopuksun nede konfordan uzaksın istediğin anda her ikisinide yaşayabilirsin

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bu deprem olayında kesinlikle hatalısın örneklerinde yanlış Erzurumla Trabzonu nasıl mukayese edebilirsin Erzurum büyük çoğunluğu ikinci derece diğer kısımları birinci ve üçüncü derece deprem bölgesi Trabzon Türkiyenin bu konudaki en güvenli bölgelerinden biri 4. derece yani ker(Küfür Yasak) evde yapsan Erzurumdaki betonarme evden çok daha huzurlu uyursun Denizin söylemek istediği buydu ve haklıydı. Denizin bu seferki müdahalesi ve eleştiriside doğru bence senin bu yaş konusundaki bir çok mesajına şahit oldum belki bilmeden yapıyorsun ama genç kardeşlerimizi susturmaya dönük sen ne bilirsin anlamında konuşuyorsun genç kardeşlerimiz bilgisiz olabilir, yada bazı konuları bizden daha iyi biliyor olabilir, her halükarda hoş görülü olmamız bilgilerini alkışlamamız bilemedikleri konulardada yardımcı olmamız gerekir bir konuda haklısın bizim kadar tecrübeli olmayabilirler ama bilginin tecrübeyle ilgisi yok şimdiki gençlik internet denen bilgi havuzunun içinde yüzüyor bizim geçmişte aylarca süren araştırmalar sonunda öğrendiklerimizi bugün bir kaç dakikada öğreniyorlar ve burada yaş muhabbeti olmamalı burası herhangi bir forum değil burda ölçü alınan tek değer Beşiktaşlılıktır. Yaşın yazılmasını ben özellikle istiyorum ikili tartışmalarda saygı unsuru ön planda kalıyor ama bu şekilde üslup kullanıldığında genç kardeşlerimiz yaşlarını yazmaktan çekinir, buda burda tercih edilmeyen bir neden normal koşulda @Tolga 1903 yazdığında kulağını çekerdim ama bunu bir tepki olarak yaptığını bildiğim için saygı duydum ama bu durumu fazla uzatırsa protesto olmaktan çıkacak burda yaşa gösterilen saygı güzel ve bu şekilde kalsın bozmayalım rica ediyorum @ahmet türker
1 . deprem derken neyi kastettiğini anlamadım ben erzurumdaki evleri söylerken dikkatinden kaçmıştır ki yazmışsın ,2 sene önce elazığ depreminden sonra yapılan deprem evlerinin çatladığını medya yazdı üstelik bu evler depremden sonra toki tarafından yapıldı ,uygulamanın önemli olduğunu daha önce de söyledim siz dediniz ki ,istanbul depreminden sonra işler çok sıkı hatta o gün yunus kardeşim de benimle aynı şeyi yazdı önemli olan kimin yaptığı diye ,üstelik daha da acısı bu evler 2 katlı bile değil ( dikkatini çekerim)2 ,kimin yaşını ne zaman yazmışım ,dokundurduğum olmuştur en çok senin kadar tabi,böyle yazılarım olduğunda silebilirsin tamamen senin elinde hiç itirazım yok herkes hata yapabilir ,eğer burada bir arkadaşa saygısız yazı yazdığımı düşünüyorsan derhal üyeliğimi iptal et ,ama bana ve diğer üyelere örnek olarak göster herkes ibret alsın ,yoksa böyle oldu şöyle olduyla olmaz .. 3 ..gençlerin elinin altında internet var da bizim elimizin altında mı yok , öğrenmek ömür boyu sürer değerli kardeşim her gün bilmediğim bir sürü şeyi ben de öğreniyorum ,deniz kardeşime yazdığım gibi sanada söylüyorum tolga kardeşimi yazarak sanki bana bağlıyormuş gibi oluyor bunu yapmamanızı rica ediyorum , farklı bir şey daha yazayım her zaman haklı olmak istiyorsaniz da o benim sorunum değil , hiç kimse her zaman haklı olamaz.bir de kimi susturmaya çalıştığımı söylemek durumundasın bunda mutabık kalmak zorundayız ,ben böyle bir şey yaptığımı sanmıyorum .

Çevrimdışı TØLGA

adım çok geçmiş açıklık getireyim forumda öyle bir hava vardı bende böyle birşey yapmıştım ona istinaden kişisel olarak algılamayın hayırlı geceler saygılar  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Darkeagle

En büyük BEŞİKTAŞ  yavv.   

Bırakın böle konuları içimiz daralmasın. ( Keşke bende 20 yaşında olsaydım :( )

Şimdi bu hibrit çim olayı yorgan gibi serilmiş çime mi oluyor yoksa yeni ekilen çime mi oluyor. Çim başka yerde ekilip burayamı taşınacak ve hazır olarak alınıp serilip hibrit çim ekimi mi yapılacak. En sondaki olur ise oki diğeri çok vakit alır.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 04:19:17 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN