Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405350 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal_21

147. loca 1903 locası 1903 tribün olarak geçiyor ama kapalı alt loca katı komple bir loca 146+1 diyelim biz ona :D

Tmmdir necmi abi  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

emekçi kardeşlerimiz abilerimiz orda soğukta konteynerde yatarken yanıbaşında yılbaşı partisi yapılmasına karşıyım. kimseyi ilgilendirmez ama bu tarz olaylar dokuya uymaz. yılbaşı partisi yapacak başka yer mi kalmadı mı?
:claps: duyarlı olmak başka bir şey.Teşekkürler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

emekçi kardeşlerimiz abilerimiz orda soğukta konteynerde yatarken yanıbaşında yılbaşı partisi yapılmasına karşıyım. kimseyi ilgilendirmez ama bu tarz olaylar dokuya uymaz. yılbaşı partisi yapacak başka yer mi kalmadı mı?
Aslında bu açıdan bakarsak haklısın.Statta parti düzenleniyorsa da bugün işçilere izin verilebilirdi en azından.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

bu gece orada olsaydım seni 27,70 kapalının en üstüne cıkarırdım gece harika görünyor:)
Sözün olsun :))
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

üst iyidir ama ortam daha iyidir.herkes nerede bende oradayım :icool:
2016'da herkesi üste alıyoruz @MURAT abi :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu olay cok iyi olmus yaa.. Hatira amacli kagida da basiyorlar...
Şu fotoğraf çok güzelmiş. Yap şu güzelliği taraftarına da. Gitsin 10 Liraya çektirsin taaa başından beri. bir yıldır ne para gelirdi. Vergisiydi algısıydı uğraşma işte. Şimdi birileri kalkacak yine "taraftar mı, müşteri mi?" diye başlayacak....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci hatta yeni açık 2. Ve 3. Katta toplam 15 çıkış varmış,şaka gibi
@ahmetx Abi , İnan Dikkatine , Detaycılıgına Hayranım :ok: 10 Yaşından Beri İnonuye Gidiyorum , Bu Kadar Dikkat etmemiştim hiç :D 15 çıkış kapısı vay vay vay , Şuan kaç tane var Abi onuda saymadım :D Kapalı Alt-üst 5 er tane , Numaralı Üst 6 Alt 5 olması lazım da Yeni açıkla eski açığı saymamıştım , Onlarıda Bi,Çıkartırmısın sana zahmet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

yılbaşı partisi olmasın demiyorum ama bazı ince detaylar vardır görmek gerekir. orda evine ekmek götürmeye çalışan emekçi sigara yakmak için dışarı çıktığında veya yatağına yattığı zaman gelen seslerle kim bilir neler düşünür.

:claps: :claps: Ben Bunu Ayakta Alkışlarım Arkadaş Bravo @halvetifarazi :claps: :claps:

yılbaşı partisi olmasın demiyorum ama bazı ince detaylar vardır görmek gerekir. orda evine ekmek götürmeye çalışan emekçi sigara yakmak için dışarı çıktığında veya yatağına yattığı zaman gelen seslerle kim bilir neler düşünür.
  :claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Çok İnce Ve Doğru tespitler yapmışsın Bravo @halvetifarazi :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Katılmıyorum @halvetifarazi, ses falan gitmez oraya. Şantiyenin sesinden fazla değildir zaten. Senin takıldığın kadar da takılmamıştır orada çalışanlar. Onlar işine bakar. Ayrıca ağalığın şanındandır; burada bu eğlence varsa orada işçiye de bir güzellik yapılır.

Çevrimdışı Anıl

Kapalı üste mi? Geliriz
Eğer o kadar param olursa tercihim Numaralı Üst olur @Yunus abi en güzeli oturarak maç izlemek :lol: Olmazsa da Eski açık üst köşeler :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx Abi , İnan Dikkatine , Detaycılıgına Hayranım :ok: 10 Yaşından Beri İnonuye Gidiyorum , Bu Kadar Dikkat etmemiştim hiç :D 15 çıkış kapısı vay vay vay , Şuan kaç tane var Abi onuda saymadım :D Kapalı Alt-üst 5 er tane , Numaralı Üst 6 Alt 5 olması lazım da Yeni açıkla eski açığı saymamıştım , Onlarıda Bi,Çıkartırmısın sana zahmet
@Yunus Emre Dökmeci kapalı alt ve üst 5 er,eşi açık alt 6, eski açık üst 8, numaralı alt 4 numaralı üst 7,yeni açık üst 8 çıkış var.Toplam:43 çıkış

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Eğer o kadar param olursa tercihim Numaralı Üst olur @Yunus abi en güzeli oturarak maç izlemek :lol: Olmazsa da Eski açık üst köşeler :bandit:

maç seyretdecek en güzel yer  numaralı kulubenin üstü ... taktik teknik oyuncu değişimi vs vs ne varsa oyunun içindesin :evillol:

güzellik yapılır mı yapılmaz mı bilemem. konu oraya giden ses de değil orda haraketlilik olması bile etkiler. elbet kimse takmaz kafaya ama bilinçaltını etkiler.
@Yunus

Çevrimdışı Oktay

güzellik yapılır mı yapılmaz mı bilemem. konu oraya giden ses de değil orda haraketlilik olması bile etkiler. elbet kimse takmaz kafaya ama bilinçaltını etkiler.
@Yunus
sen işçiye rahat uyumasını istiyosan emeğini alınterini zamanında öde yanında davul zurna çalsa umursamaz :evillol:

Çevrimdışı Anıl

maç seyretdecek en güzel yer  numaralı kulubenin üstü ... taktik teknik oyuncu değişimi vs vs ne varsa oyunun içindesin :evillol:
Aşağılar çok iyi değil bence @Oktay abi, tabi zevk meselesi ama aşağıya indikçe saha görüşü azalıyor

Çevrimdışı Fatih

Şu fotoğraf çok güzelmiş. Yap şu güzelliği taraftarına da. Gitsin 10 Liraya çektirsin taaa başından beri. bir yıldır ne para gelirdi. Vergisiydi algısıydı uğraşma işte. Şimdi birileri kalkacak yine "taraftar mı, müşteri mi?" diye başlayacak....
@Yunus abi, seni davet etmistim bugun icin fakat basin bulteninde tek kisilik yaziyordu... Fakat dusundugum gibi oldu ve herkes elini kolunu salliyarak girmisti... Kusura bakma cagiramadim seni bugun... Baska bir zaman tekrar aktivite olursa sözüm olsun sana...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

@Yunus Emre Dökmeci kapalı alt ve üst 5 er,eşi açık alt 6, eski açık üst 8, numaralı alt 4 numaralı üst 7,yeni açık üst 8 çıkış var.Toplam:43 çıkış
Çıkış Kapısı sayıları gerçekten çok iyi @ahmetx abi , Başkan ve Mimar özellikle en aza indirmek için büyük çaba harcamış belliki :iscrewy: Daha az Yapılamazdı çünkü Uefa Kriyerlerine göre yaptık ve Minimum bu sayıda olması gerekiyordu , Yeni yapılan stadların hepsine baktım ve Çıkış,kapıları sayısı Bütün stadlarda bizdekinden fazla :D Ayrıca makete baktım Numaralı üst 6 olması lazım Abi benim yanlış gördüm acaba :alala:

Çevrimdışı Efe

şimdi gökhan türkmenin fotoları inceledim kapalının sütunların hemen dibinden çektiği foto harika görünüyor süper bi stadımız oluyor ocak sonu tüm heybetiyle ortada olacak herkes kıskanacak :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

147. loca 1903 locası 1903 tribün olarak geçiyor ama kapalı alt loca katı komple bir loca 146+1 diyelim biz ona :D
1903 e loca diyemeyiz, eğer dersek  burada bir tanımlama hatası var demektir. kocaman bir tribüne loca demek ne kadar anlamlıdır bilemem ama, loca derken izleyen sayısı belli değil,koşulunu  koyarsan haklısın ,ama benim anladığım loca bin kişi de değildir, bilmem anlatabiliyormuyum değerli kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

bu görüşüne hem katılıyorum hem de katılmıyorum bunu anlatmam için sayfalarca yazı yazmam lazım ,yüzde elli haklısın değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Çağrı

146 Locadan 6 tane kalmış. @Fatih fazla gömülme beles diye, bir locada sende kalabilir.  :kop: :kop:

:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

@Yunus
değerli kardeşim ben hayatımda hep ecnebi firmalarla çalıştım .eğer bir eğlence varsa bütün çalışanlarına olurdu ,burada bir eksiklik var ama ileride bu çalışanlara da bir güzellik yapılır belki demek istiyorum. ayrıca haklı bir tezi savunduğunu da mutlaka söylemem lazım işi yapan en önemli unsurdur ,karşıdan bakan değil, :tabe: