Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

valla bende anlamadım abi vincin  ucuna gitmiş demekki   :biggrinking:
aynen böyle demiş

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  2 sa.2 saat önce
@bjkigdir Bizim vinç operatörü çekti bunu :)
fotoya iyi bakarsan vinç in uzantısına göre böyle bir açı yok kıymetli kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Vinc operatoru vincin en ucuna yurumus ve cekmis @ahmet türker abi
anladım değerli zeki kardeşim ama fotoya baktığımda böyle bir açısı yok gibi gözüyor .

ysariusta

• Ziyaretçi

146 Locadan 6 tane kalmış. @Fatih fazla gömülme beles diye, bir locada sende kalabilir.  :kop: :kop:

Çevrimdışı ers_an

Site muhteşem olmuş. Emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık.  :claps: :super: :ok:
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı İrfan

resimleri yan gönderiyorsun değerli kardeşim ,oradan anladım zaten . :kop:  :kop: şaka yapıyorum kızma sakın. :)

Ahmet abi bir kahkaha attım okuyunca var ya evde yankılandı  :kop: alemsin abi  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmet türker

bana demicen abi onu söyleyene dicen ben gökhan türkmenin söylediğini ilettim  :evillol:
sana demiyorum zaten ,onun söylediğini söylediğin için ,senin üzerinden sana söyleyene söylüyorum . değerli kardeşim . :tabe:

Çevrimdışı dogu1903

özelden telini yaz vaktım olursa geldiğimde ankarada ki tüm arkaşlarla buluşmak isterim

@bjk_mabet vakit olursa ben de tanışmak isterim

Çevrimdışı pascal_21

Loca sayısı 147 degil mi niye başkan 146 dedi..kendi aldığını mı saymıyor acaba  :eyes

Çevrimdışı ahmet türker

Loca sayısı 147 degil mi niye başkan 146 dedi..kendi aldığını mı saymıyor acaba  :eyes
evet ben de öyle bir çıkarım yaptım kardeşim. :)

Çevrimdışı cagdas44

@ahmet türker hocam fotoğrafın sol üstüne dikkat ederseniz yeşil vincin kolu görünüyor mesafe ve operatörün biraz eğildiğini düşününce neden olmasın :)

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker hocam fotoğrafın sol üstüne dikkat ederseniz yeşil vincin kolu görünüyor mesafe ve operatörün biraz eğildiğini düşününce neden olmasın :)
ben de tam da buradan hareket ederek mümkün olmadığını sanmaktayım, ama her zaman yanılma payını bıraktığımı da unutma değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

sana demiyorum zaten ,onun söylediğini söylediğin için ,senin üzerinden sana söyleyene söylüyorum . değerli kardeşim . :tabe:
banada söylemedi söylerken gördüm  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

:claps: + birde uzatma sopalari var selfi e icin amcam onu da denemis olaiblir vincin ucuna gidip..

Çevrimdışı ahmet türker

Loca sayısı 146+1903 locası=147
hayır değerli kardeşim ,1903 farklı kategori. :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Eski stada bakımda kapalı üstte 6 çıkış varmış,mimarı tebrik etmek lazım hem kapasiteyi arttır hem de çıkış sayısını 5 e düşür. :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

147. loca 1903 locası 1903 tribün olarak geçiyor ama kapalı alt loca katı komple bir loca 146+1 diyelim biz ona :D

Çevrimdışı ahmetx

147. loca 1903 locası 1903 tribün olarak geçiyor ama kapalı alt loca katı komple bir loca 146+1 diyelim biz ona :D
:ok: :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski stada bakımda kapalı üstte 6 çıkış varmış,mimarı tebrik etmek lazım hem kapasiteyi arttır hem de çıkış sayısını 5 e düşür. :claps:
Birde Kızıyordu Bazıları Çok Çıkış Kapısı var diye :iscrewy: @ahmetx abi
Bravo iyi yakalamışsın :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Tabii ki @Çağrı abi zaten bir sürü üste geçen olur diye tahmin ediyorum ben. Yanılmıyorsam @MURAT abi de üst istiyordu :)
üst iyidir ama ortam daha iyidir.herkes nerede bende oradayım :icool:

emekçi kardeşlerimiz abilerimiz orda soğukta konteynerde yatarken yanıbaşında yılbaşı partisi yapılmasına karşıyım. kimseyi ilgilendirmez ama bu tarz olaylar dokuya uymaz. yılbaşı partisi yapacak başka yer mi kalmadı mı?

Çevrimdışı ahmetx

Birde Kızıyordu Bazıları Çok Çıkış Kapısı var diye :iscrewy: @ahmetx abi
Bravo iyi yakalamışsın :bandit: :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci hatta yeni açık 2. Ve 3. Katta toplam 15 çıkış varmış,şaka gibi