Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni acik ust kat testerelerin kaliplari sokulup yandaki bekleyen testerelere takiliyor onlarda yakin zamanda betonlanir
Kalıp için diğer Kirişlerin kalıplarının sökülmesini beklediklerini zannetmiyorum @Efe abi , Obitaşta yeterli sayıda Kalıp var , Çiçeklerdeki gibi Kalıp sıkıntısı yok Obitaşta .... Bi Ara 5-6 tane birden kalıplıyorlardı :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hakaydam

Pazar günü de prekast takmaya başlamışlar.  :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

evet hocam arada kaynadı
inanılmaz zorlu birsey mutfağa bilirsiniz adını unuttum simdi buna benzer boyutlarda birsey yapılıyor  ve hakikaten işçiliği zor hayli yorucu malzeme kalitesini anlamam
fakat bu ornek derken?? neyi kastediyoruz?

fotoyu mabet wc ince işçilik örneği diye yayınlamış. localar gibi bunlarda da birkaç örnek yapıp son kararı ona göre verecekler sanırım. diğer örnekleri de görmek lazım. ancak hiç sevmediğim bir yüzey kaplama şekli o küçük küçük kareler. zamanla onlar tane tane dökülüp (yada vandallar tarafından sökülüp) çok çirkin bir görüntü oluşturuyor. ayrıca binlerce küçük kare demek aralarında bolca derz olacak demek. ve derzler de çabuk kararıyor ve temizliği bir hayli zor. bizim stad için görsel olarak çok basit kalıyor. şahsen abartıya kaçmamak kaydıyla desenli ve olabildiğince büyük fayansları tercih ederim.

Çevrimdışı TØLGA

Numaralıdaki testere kirişler betonlaniyoooo güzellllllllll :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Selamün Aleyküm abilerim,renktaşlarım.Uzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmanın zamanı geldi.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
:hosgeldin
Numaralı testerelerde de beton varmış. Bu saat itibariyle halen devam ediyor. Görmek isteyenler için son güneşli haftasonu. Statta epey ziyaretçi vardır

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı olan ileti en güzel şekli temizlemek ve konuda bütünlüğü sağlamaktır...!

Çevrimdışı yash26

fotoyu mabet wc ince işçilik örneği diye yayınlamış. localar gibi bunlarda da birkaç örnek yapıp son kararı ona göre verecekler sanırım. diğer örnekleri de görmek lazım. ancak hiç sevmediğim bir yüzey kaplama şekli o küçük küçük kareler. zamanla onlar tane tane dökülüp (yada vandallar tarafından sökülüp) çok çirkin bir görüntü oluşturuyor. ayrıca binlerce küçük kare demek aralarında bolca derz olacak demek. ve derzler de çabuk kararıyor ve temizliği bir hayli zor. bizim stad için görsel olarak çok basit kalıyor. şahsen abartıya kaçmamak kaydıyla desenli ve olabildiğince büyük fayansları tercih ederim.

bencede büyük fayanslar daha iyi su ufak ufak seyleri bende begenmiyorum ayrıca bembeyaz olmamış..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı F1RAt

Konu Dışı olan ileti en güzel şekli temizlemek ve konuda bütünlüğü sağlamaktır...!

Mesaj silinip silinmemesi dogal olarak sizin karariniz ve ben buna karisamam. Benimki sadece fikir belirtmekti. Fakat bu kadar cok konu disi mesaj varken, yazdigim bir fikri, daha uzerine bir sayfa dahi gecmeden silmen cok simarikca bir davranis. Insanlar yazdiklarinin okunmasini ve tartisilmasini dogal olarak istiyor. Ha sen silerim ben, buranin krali benim triplerinde takiliyorsan, bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin. Ben yurt disinda yasadigim icin, aradaki saat farkindan dolayi, siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla.

ysariusta

• Ziyaretçi

bencede büyük fayanslar daha iyi su ufak ufak seyleri bende begenmiyorum ayrıca bembeyaz olmamış..
Sanırım bu uygulama öyle tek tek yapılmıyor. Büyük fayanslardan daha hızlı yapılıyor. Tamamının beyaz olduğuna dair bir şey yok. Bu sadece bir bölümü. Belki başka bir tarafı siyahtır? Bilmiyoruz.
Bu arada programı izlemem dedim ama takıldım gene de. Vodafone ve Adidas amblemlerini kapatmaya çabalıyorlar.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Sanırım bu uygulama öyle tek tek yapılmıyor. Büyük fayanslardan daha hızlı yapılıyor. Tamamının beyaz olduğuna dair bir şey yok. Bu sadece bir bölümü. Belki başka bir tarafı siyahtır? Bilmiyoruz.
Bu arada programı izlemem dedim ama takıldım gene de. Vodafone ve Adidas amblemlerini kapatmaya çabalıyorlar.  :lol:
stadyumun icine girsinler o zaman bakcam bende abi  kadin cok miy miy
Oraya gelene kadar acin ntvsporu metin tekin besiktas gaziantep macini konusacak   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı emrah

merhaalar, bende uzun zamandır burayı takıp edenlerdenim. su tuvalet orneklerını görünce bende düşüncelerimi söyleyim dedim. ben bir ihracat firmasında turkiyede çıkan tüm mermer ürünlerini Çin'e Blok olarak dunyadaki diğer pazarlara ise plaka şeklinde ihrac eden bir firmada çalışıyorum. o yuzden bir çok otel, avm, rezidans gibi projelerde mermer uygulamalarını gören ve artık bu gibi yerlerde seramik yerine dogal bir taş olan mermer aldığını ve bu tur projelere daha prestıj kattığını belirmek isterim. bizde tuvaletlere mermer uygulaması yapabılırız aslında. ustelık sıyah ve beyaz renklerın muhteşem uyumu olacak sekılde mermer ceşıtlerıde mevcut.

Çevrimdışı aa.aslan

Arkdaşlar Kanal d yi açın başkan vodafone arenaya gidiyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

merhaalar, bende uzun zamandır burayı takıp edenlerdenim. su tuvalet orneklerını görünce bende düşüncelerimi söyleyim dedim. ben bir ihracat firmasında turkiyede çıkan tüm mermer ürünlerini Çin'e Blok olarak dunyadaki diğer pazarlara ise plaka şeklinde ihrac eden bir firmada çalışıyorum. o yuzden bir çok otel, avm, rezidans gibi projelerde mermer uygulamalarını gören ve artık bu gibi yerlerde seramik yerine dogal bir taş olan mermer aldığını ve bu tur projelere daha prestıj kattığını belirmek isterim. bizde tuvaletlere mermer uygulaması yapabılırız aslında. ustelık sıyah ve beyaz renklerın muhteşem uyumu olacak sekılde mermer ceşıtlerıde mevcut.
öncelikle :hosgeldin aramıza örnek zaten bu mutlaka bundan faklı bir örnek daha olacaktır tabi
Sizin söylediğiniz gibi olurmu bilmiyorum  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Sandalye dedi ya laaaaa :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop: Mümkünse bir daha beste söylemesinler bestelerden soğudum. :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop: Mümkünse bir daha beste söylemesinler bestelerden soğudun. :bawling:
aynen aynen bir an önce stadyumdaki kısım bitsede kapatıyım diye bekliyom
Loca yida begenmiyo kadin bozuyo başkanı  :kar:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı hakaydam

Kanal D'deki programda Bjk_Mabet çay getirdi.

Çevrimiçi Samet Ç

aynen aynen bir an önce stadyumdaki kısım bitsede kapatıyım diye bekliyom
Loca yida begenmiyo kadin bozuyo başkanı  :kar:
Teyze olaylardan bir haber zaten program yapmak için yapmış başkan bir daha böyle programlara katılmamalı.

Çevrimdışı TØLGA

Teyze olaylardan bir haber zaten program yapmak için yapmış başkan bir daha böyle programlara katılmamalı.
reklamını yapmak icin katılmıs ama seviye cok düşük katılıyorum  :ok:
Ntvspora döndüm ben  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

reklamını yapmak icin katılmıs ama seviye cok düşük katılıyorum  :ok:
Sevmiyorum bu tür olayları. Hem Süleyman Seba'nın izinde yürüyoruz diyorlar hem de reklamlarını yapmak için saçma sapan programları katılıyorlar. Böyle millete dalga konusu çıkıyor. Bunlar aslında hep kulübün imajını zedeliyor.

Çevrimdışı aa.aslan

Kanal D'deki programda Bjk_Mabet çay getirdi.
mabet izinliyim demişti. Başka çaycı o.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Fatih

Sevmiyorum bu tür olayları. Hem Süleyman Seba'nın izinde yürüyoruz diyorlar hem de reklamlarını yapmak için saçma sapan programları katılıyorlar. Böyle millete dalga konusu çıkıyor. Bunlar aslında hep kulübün imajını zedeliyor.
Tam tersi kulubun imajini cok fazla arttiriyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı demir_kArtAl

Nazlı ılıcağın tüm iticiliğine rağmen, içinde Beşiktaş olduğu için sabaha kadar izlerim.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"