Mesaj silinip silinmemesi dogal olarak sizin karariniz ve ben buna karisamam. Benimki sadece fikir belirtmekti. Fakat bu kadar cok konu disi mesaj varken, yazdigim bir fikri, daha uzerine bir sayfa dahi gecmeden silmen cok simarikca bir davranis. Insanlar yazdiklarinin okunmasini ve tartisilmasini dogal olarak istiyor. Ha sen silerim ben, buranin krali benim triplerinde takiliyorsan, bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin. Ben yurt disinda yasadigim icin, aradaki saat farkindan dolayi, siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla.
Akşama kadar bekletip illa biri alıntı yapacak sonra diğer yapacak sonra bir başkası yapacak diye bekletmem doğru olmaz
Şikayet öeneri alanımız var Alttaki linkten bakabilirsiniz...!
http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/Şimdiye kadar Buranın ağası paşası benim ben ne dersem o olur mantığı gütmedim trip vs huyum değil

bunu diyen ilk sizsiniz haberin olsun Memnun değilseniz Genel Sohbete benim hakkımda konu açıp üyelerin görüşlerini alabilirsiniz bende görmüş olurum sizden farkım ilk günden beri diyorum bu başlık sadece stat başlıgı olsun ziyaretçiler vs takibi kolay olsun diyoruz...! Ve Yurt dışınasınız Amerika da yaşayan
@yoksul hocamız sorabilirsiniz zaman farkı sanırım onun kadar olamaz..! Yeri geldimi gereksiz muhabbetlerin ne akdar uzadığı hakkında bilgi verebilir...! her üyemizin şikayetini isteğini ciddi şekilde dinleyip en iyi şekle getirme derdindeyiz ama bu sayfada diyorum gözden kaçırdıklarımız olabilir Özel mesaj atarak bilgilendinizi Stat dışı konuları...!
"bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin" Demişsiniz Üyelik silme bizde yoktur bir başka Beşiktaşlıya atılmadıgı sürece...!
"siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla. " Bana stat başlıgıyla alakasız iletileri gösterin sileyim...!
@F1RAt