Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389872 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

19 yaşındaki birinin imaj hakkında çok da sağlıklı fikirler üretebileceğini düşünmüyorum.
şu yaş muhabbetini açmasanız iyi olur saygılar ...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

19 yaşındaki birinin imaj hakkında çok da sağlıklı fikirler üretebileceğini düşünmüyorum.

Defalarca uyardık burada ama ısrarla yaş konusu üzerinde kişiselleşiyor konular sonunda yaşları kaldıracağız o olacak sanırım.

Konuyaya hiç girmeyeceğim ama lütfen yaş konusu üzerinden yazılanları değerlendirmeyi bırakalım zira siz de sadece 24 yaşındasınız ben de sadece 26 ne olmalı isabetli olması için 50 mi?

Sadece konuya odaklanalım rica ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Aslında söyle sorma lazım ağustos lig maçı açılışına yetişir mi ?

Çevrimdışı TØLGA

mabet agustosta %100 bitiş dedi bizde öyle umuyoruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

bence yetişir çnk yaz aylarında hızlanma demiyelim ama duraksatıcak bir durum yok nasılsa yagmur camur en onemlisi ruzgar cok olmucaktır doalyısıyla catı montajıdan vs zaman kayımbımz olmucaktır buda agustosa yetişir demek olur bence

Çevrimdışı Tolga

Defalarca uyardık burada ama ısrarla yaş konusu üzerinde kişiselleşiyor konular sonunda yaşları kaldıracağız o olacak sanırım.

Konuyaya hiç girmeyeceğim ama lütfen yaş konusu üzerinden yazılanları değerlendirmeyi bırakalım zira siz de sadece 24 yaşındasınız ben de sadece 26 ne olmalı isabetli olması için 50 mi?

Sadece konuya odaklanalım rica ediyorum.

Aynen bu yaş konusu iyice sıktı artık ve lütfen şu konuyu bir daha durup dururken kimse açmasın.

Çevrimdışı Çağrı

mabet agustosta %100 bitiş dedi bizde öyle umuyoruz  :biggrinking:

Aslında genel olarak bakarsak çok iyi iş çıkarıldı.

2 sene demiştim ben tahmin olarak para olsa 1.5 senede biterdi bu stad.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Sakin olun bu öyle bir konu değil. İmaj denilen husun o kadar da rahat fikir beyan edilebilecek bir mesele olmadığı açıktır. Bu tıpkı benim yaşımdaki birinin hayatı çözdüm iddiasında bulunması gibidir. Görece konuların yaşı yoktur ama bu konunun o kadar da subjektif bir mesele olmadığını düşünüyorum.

Yazmayacaktım ama o iletideki rahatlık beni cevap yazmaya mecbur kıldı. İyi günler herkese.

Çevrimdışı Tolga

Aslında genel olarak bakarsak çok iyi iş çıkarıldı.

2 sene demiştim ben tahmin olarak para olsa 1.5 senede biterdi bu stad.
Bu şartlarda yapılabileceği kadar hızlı yapıldı aslında dediğin gibi parasal sıkıntılarımız olmasaydı belki bu sezon 3-4 maçımızı sahamızda oynayabilirdik neyse gelecek sezona yetişsin de ben ona da razıyım :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesaj silinip silinmemesi dogal olarak sizin karariniz ve ben buna karisamam. Benimki sadece fikir belirtmekti. Fakat bu kadar cok konu disi mesaj varken, yazdigim bir fikri, daha uzerine bir sayfa dahi gecmeden silmen cok simarikca bir davranis. Insanlar yazdiklarinin okunmasini ve tartisilmasini dogal olarak istiyor. Ha sen silerim ben, buranin krali benim triplerinde takiliyorsan, bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin. Ben yurt disinda yasadigim icin, aradaki saat farkindan dolayi, siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla.
Akşama kadar bekletip illa biri alıntı yapacak sonra diğer yapacak sonra bir başkası yapacak diye bekletmem doğru olmaz
Şikayet öeneri alanımız var Alttaki linkten bakabilirsiniz...!
http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/
Şimdiye kadar Buranın ağası paşası benim ben ne dersem o olur mantığı gütmedim trip vs huyum değil  :ok: bunu diyen ilk sizsiniz haberin olsun Memnun değilseniz Genel Sohbete benim hakkımda konu açıp üyelerin görüşlerini alabilirsiniz bende görmüş olurum sizden farkım ilk günden beri diyorum bu başlık sadece stat başlıgı olsun ziyaretçiler vs takibi kolay olsun diyoruz...! Ve Yurt dışınasınız Amerika da yaşayan @yoksul hocamız sorabilirsiniz zaman farkı sanırım onun kadar olamaz..! Yeri geldimi gereksiz muhabbetlerin ne akdar uzadığı hakkında bilgi verebilir...!  her üyemizin şikayetini isteğini ciddi şekilde dinleyip en iyi şekle getirme derdindeyiz ama bu sayfada diyorum gözden kaçırdıklarımız olabilir Özel mesaj atarak bilgilendinizi Stat dışı konuları...!
"bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin" Demişsiniz Üyelik silme bizde yoktur bir başka Beşiktaşlıya atılmadıgı sürece...!
"siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla. " Bana stat başlıgıyla alakasız iletileri gösterin sileyim...! @F1RAt 
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 14:30:09 ALI RIZA ]

Çevrimdışı WarrChief

gunun ilk fotosu osla gerek malesef daha yakın calısmalara bakamıyoruz:))

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar ben daha çok futbol bölümünden sorumluyum oraya sıkça girenler farkına varmıştır yönetimden biri olarak değil de normal stad başlığını takip eden biri olarak da inanın bana zorlanıyorum.

1-2 günde bir bakıyorum bu topiğe sizin kadar detay bilmiyorum @Efe  sağolsun özet geçiyor arada :) Ama girdiğimde farkettiğim şu oluyor sayfadaki mesaların yüzde 30-40'ı stad ile bağımlı değil.

Dışarıdan takip eden için bu durum daha da zor takdir edersiniz ki. Burada genci yaşlısı herkes yetişkin kimse kimseyi kısıtlayamaz zaten herkes özverili olursa hem konu dışına çıkılmaz hem de samimi ortam devam eder.

Bizim en büyük farkımız seviyeli ve samimi bir ortamımızın olması burada. O yüzden mesaj silme olduğunda lütfen kişisel algılamayın rica ediyorum sadece foruma adapte olmaya çalışanların süreci kolay aşması için oluyor bu durum.

Anlayışınız için teşekkürler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı como07

artık forumda hergün bi polemik yaşamak sıkıcı olmaya başladı  artık sırf fotoğraflara mabet bi gelişme sölemişmi diye bakıyorum eski tadı kalmadı maalesef

Çevrimdışı Serjo

artık forumda hergün bi polemik yaşamak sıkıcı olmaya başladı  artık sırf fotoğraflara mabet bi gelişme sölemişmi diye bakıyorum eski tadı kalmadı maalesef
+1  :ok:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

Futbol takımı hakkında ve basın transfer bölümüne gelin kavgasız gurultusuz yaşayıp gidiyoruz :)

Çevrimdışı Altuğ

Aslında bir polemik durumu söz konusu değil burası bir forum ve insanlar tartışmak için buradalar her zaman güllük gülistanlık olacak diye bir durum söz konusu değil.

Çevrimdışı serti67

evet bole tatsız sohbetlerın olması sınerjıyı bozuyo ama bukadar farklı karakterde goruste kısı bır sebepten besıktas askıyla burda dolayısısyla zaman zamn fıkır ayrılıkları catısma vs olması kacınılmazz onemlı olan ortak bı noktada konuyu tartısmaları bıtırebılme gucudur yoksa kımsenın kımseye kendı fıkrını empoze etme hakkı yok tartısmadan konusmadan ılerleyemeyız zaten programlanmıs robotlar degılız ayarı bozmamak mesele
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı: Akşam var mı maçı Beşiktaş'ta izleyecek?

Çevrimdışı CanEmre

Kabadan kalan işler için şöyle bir tablo yaptım @Efe hocam. Yanlışım var mıdır?

TribünBlokTablaTestere KirişÇıkış KapısıPrekastStat Dışı
Eski AçıkA37345Rampa, Arkadaki 2 kat
NumaralıB314100Arka perde betonlar
Yeni AçıkC019845Otopark kısmı
KapalıD00092
6402145,5

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 15:53:58 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açık tblaya yaklaşık 17 saat boyunca beton atıldı.  uf

Çevrimdışı Efe

Kabadan kalan işler için şöyle bir tablo yaptım @Efe hocam. Yanlışım var mıdır?

TribünBlokTablaTestere KirişÇıkış KapısıPrekastStat Dışı
Eski AçıkA37345Rampa, Arkadaki 2 kat
NumaralıB314100Arka perde betonlar
Yeni AçıkC019845Otopark kısmı
KapalıD00092
6402145,5

sen yaptiysan dogrudur abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok