Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Samet Ç

Tam tersi kulubun imajini cok fazla arttiriyor...
Tartışmaya girmek istemem ama böyle saçma sapan bir programa katılarak nasıl yükselecek imaj. Ayrıca kadın hayatında stada gitmemiş  koltuğa sandelye diyen tip işin sadece magazinsel kısmına bakıyor. Böyle imaj artmaz bence bu benim görüşüm.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Beğenmeme değil kadın loca deyince sinema locası gibi birşey bekliyormuş... :)

Çevrimdışı sosyalkartal

nazlı ılıcağın bumu loca dediğin lafı nedir ya bu kadar mı bir insan itici patavatsız olur loca ne daha onu bilmiyor kullandığı üsluba bizim başkanda suç böylelerini muhattap alıyor :s20:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Fatih

Tartışmaya girmek istemem ama böyle saçma sapan bir programa katılarak nasıl yükselecek imaj. Ayrıca kadın hayatında stada gitmemiş  koltuğa sandelye diyen tip işin sadece magazinsel kısmına bakıyor. Böyle imaj artmaz bence bu benim görüşüm.
Suan izledigin magazin programi zaten..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı demir_kArtAl

Nazlı ılıcağı tanıyanlar bilir. Bu kadının normali bu. Beşiktaşın imajını düşürecek ne tespit ettiniz çok merak ettim.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı aa.aslan

Stad şahane oluyor , kapalı alt şahane. Obitaş  bence 15 ocakta tribün kısmından çıkar, tüm testereler biter, otopark tarafında bir süre daha çalışır. Çiçeklerde 15 ocakta bitirir diye düşünüyorum eski açık numaralı arayı ve testereleri.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Suan izledigin magazin programi zaten..
Bende diyorum ki başkanın böyle saçma sapan magazin programlarına katılmaması gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın imajı saçma sapan bir magazin programı ile yükselmez.Sadece kendi reklamını yapıyor şu an başkan ben böyle düşünüyorum. Sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum.

Çevrimdışı Anıl

Şöyle forumca stada bir gezi düzenlesek Başkan da bulunsa orada. Gayet mantıklı ve güzel sorular sorsak harika olurdu ama malesef daha stadın ne olduğunu bilmeyenler bile Başkanla stad hakkında konuşabiliyorken biz sadece burada kendi aramızda konuşuyoruz. Ne yapalım hayat diyip geçelim :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle forumca stada bir gezi düzenlesek Başkan da bulunsa orada. Gayet mantıklı ve güzel sorular sorsak harika olurdu ama malesef daha stadın ne olduğunu bilmeyenler bile Başkanla stad hakkında konuşabiliyorken biz sadece burada kendi aramızda konuşuyoruz. Ne yapalım hayat diyip geçelim :by2:
:claps:

Çevrimdışı Fatih

Bende diyorum ki başkanın böyle saçma sapan magazin programlarına katılmaması gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın imajı saçma sapan bir magazin programı ile yükselmez.Sadece kendi reklamını yapıyor şu an başkan ben böyle düşünüyorum. Sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum.
Kardesim mevzularin hic biseyini anlamamissin.. Bjk'nin imaji magazin peograminda artmiyorsa dusmezde... Baskan kendi reklamini da yapiyor Bjk'nin reklamini da yapiyor.. Futbolla ilgisi olmayan magazinle ilgilenen bi topluluk var ve simdi bu programi izliyor... Suan kulubun reklami onlara yapildi.. Ilgilerini ceker cekmez geri bildirim daha sonra gelicek.. Tek bi yonlu degil her yonlu dusundugun zaman baskanin programlara cikmasi zedelemez hic birseyi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sosyalkartal

demin locayla ilgili nazlı ılıcağı eleştirmiştim geri alıyorum başkan kadroyu yerleştirirken karşı taraf bura niye geçion dedi ya başkana :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Haldun

gardas sen yasina gore cok olgun bir insansin ilerde hem iyi bir insan olacaksin hem de iyi bur yerlere geleceksin :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Şöyle ki; biz her ne kadar Nazlı Ilıcak'ı beğenmesek de bu program epey rağbet gören bir program. Zaten genelin beğendiğini beğenen insanlar Beşiktaşlı olmaz di mi? Neyse, Nazlı Ilıcak söyledi ya yürüyüş sırasında, Beşiktaş çok konuşuluyor, stat çok konuşuluyor, eee Nazlı Hanım çocukluğundan tanıdığı başkandan rica etmiştir gelir misin katılır mısın diye. Başkan nazik adam. Çıkmış işte. Stadın konuşulması (ulusal basında) çok önemli. Bu magazinde olsa önemli inşaat programı da olsa önemli. Bilinirliği arttırmak gerekiyor. Soğutmamak gerekiyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Anıl sen sus bu konuda canım. Profil resmin bile statta çekilmiş.  :kop: Biz daha giremedik. Onu geç göremeyenler var.  :by2:

Çevrimdışı Türkay

Şöyle bi programı Aziz Yıldırım ile yapamazsın direk polemiğe girer bizle.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Kardesim mevzularin hic biseyini anlamamissin.. Bjk'nin imaji magazin peograminda artmiyorsa dusmezde... Baskan kendi reklamini da yapiyor Bjk'nin reklamini da yapiyor.. Futbolla ilgisi olmayan magazinle ilgilenen bi topluluk var ve simdi bu programi izliyor... Suan kulubun reklami onlara yapildi.. Ilgilerini ceker cekmez geri bildirim daha sonra gelicek.. Tek bi yonlu degil her yonlu dusundugun zaman baskanin programlara cikmasi zedelemez hic birseyi...
Tamam abi ben tek yönlü düşünebilirim benim doğrum bu ve ben bu doğrumu savunmaktan kaçınmam. Beni futboldan anlamayan kısımların izlediği saçma sapan programlara katılmanın bir şey kazandıracağını sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle ki; biz her ne kadar Nazlı Ilıcak'ı beğenmesek de bu program epey rağbet gören bir program. Zaten genelin beğendiğini beğenen insanlar Beşiktaşlı olmaz di mi? Neyse, Nazlı Ilıcak söyledi ya yürüyüş sırasında, Beşiktaş çok konuşuluyor, stat çok konuşuluyor, eee Nazlı Hanım çocukluğundan tanıdığı başkandan rica etmiştir gelir misin katılır mısın diye. Başkan nazik adam. Çıkmış işte. Stadın konuşulması (ulusal basında) çok önemli. Bu magazinde olsa önemli inşaat programı da olsa önemli. Bilinirliği arttırmak gerekiyor. Soğutmamak gerekiyor.
Abi valla ben bu programı ilk kez bugün gördüm. Genelde izlemem televizyon sadece maçlar için açarım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anıl sen sus bu konuda canım. Profil resmin bile statta çekilmiş.  :kop: Biz daha giremedik. Onu geç göremeyenler var.  :by2:
  :kop: :kop: Benimde var Stadın içinde çekilmiş resmim , Hemde Bizzat mabet çekti :sevinc Birde yükleyebilsem , Bi turlu başaramadım Resim yüklemeyi :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Libero ‏@libero949  35 sn.35 saniye önce
Bugün 16.00da @acikradyo'da Beşiktaşın yeni stadı Vodafone Arena'nın Mimarı canlı yayın konuğumuz olacak @tribundergi http://acikradyo.com/stream

Çevrimdışı yavvuzz

Program cok iyi , baskan saglam adam . Ayruca loca satis olayinda millet baskanin yani olsun deyip aldiktan sonra locasini karsi tarafa almasina bayildim . Adam tam esnaf biliyir bu isleri :)

Çevrimdışı cisse557

Sevmiyorum bu tür olayları. Hem Süleyman Seba'nın izinde yürüyoruz diyorlar hem de reklamlarını yapmak için saçma sapan programları katılıyorlar. Böyle millete dalga konusu çıkıyor. Bunlar aslında hep kulübün imajını zedeliyor.
Ben tam tersini düşünüyorum. Özellikle gençler için Aziz Yıldırım, İbrahim H.O. ve Duygun dan çok Fikret Orman daha sempatik geliyor. Bu kulübümüzün sempatisini de etkiliyor. Artık herkes Fb-Gs çatışmalarından, laf dalaşmalarından bıktı.

Çevrimdışı Anıl

@Yunus abi deme öyle ya :) Ben stadı ilk gezenlerden biriyim ama yine ne öğrendiysek buradan öğrendik. Benim orada bahsettiğim stad hakkında buradaki herkes stadda çalışanlardan sonra en çok bilgiye sahip. Malesef daha stadın kaç bin kişilik olduğunu bilmeyip direk Başkandan bilgi almalarına imreniyorum yani inkar edecek birşey yok :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Loca bu mu deyince beğenemediniz mi demesi başkanın  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi valla ben bu programı ilk kez bugün gördüm. Genelde izlemem televizyon sadece maçlar için açarım.
@Samo1903 bak kardeşim Fatih'e yazmışsın ya, tek taraflı olabilirim diye. Yapma öyle şeyler. Çok gençsiniz. Bunun kıymetini bilin. Öğrenme kapasiteniz o kadar fazla ki. Kullanın bunu. Fatih medya sektöründe çalışan bir arkadaşımız. Belli bir tecrübesi var. Bu birikimden yola çıkarak bir açıklama sunuyor. Bu bilgiden faydalanmak varken neden kapatıyorsunuz kendinizi. İnsan sadece kendi hayatından değil başkalarının hayatından da tecrübeler edinebilirsin. Bende izlemem ulusal kanalları. Dün burada kendim yazdım ne izleyecem diye ama konu stat olunca açtım o kısmı izledim. Beşiktaş Başkanı olmadığı zamanlarda bana ne Fikret Orman'dan. Evini falan izlemedim. Bana ne dedim geçtim. Magazin "seviyeli" olduktan sonra izlenebilir bir şeydir. Gerçi bizim ülkemizde haber programlarında bile seviye yerlerde, kaldı ki bundan bekleyelim. Bende yıllardır bankada pazarlama yapmış biri olarak, çalıştığım bankanın medyada yer almamasının bana ne kadar zorluk çıkardığını bildiğimden yazdım fikrimi. Bilinirlik çok önemlidir. Bu nedenle de gündemde olmak, hele hele kimseye sataşmadan, kavga etmeden futboldan spordan stadyumdan hiç anlamayan bir kadının programında onun acemiliğinin bir gülümseme yarattığı bir programla bunu sağlamak en azından kötü olmamıştır.