Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

gardas sen yasina gore cok olgun bir insansin ilerde hem iyi bir insan olacaksin hem de iyi bur yerlere geleceksin :ok:
Çok teşekkür ederim abi  :ebebe:

Çevrimdışı WarrChief

reklamını yapmak icin katılmıs ama seviye cok düşük katılıyorum  :ok:
Ntvspora döndüm ben  :eyes

ben inanılmaz begendim bu programı o kişiliği sevmem fakat baskanı dahada cok tanımıs olduk kanaatimce:)) kucuk detaylarla bircok seyi aydınlattım ben kafamda guzel oldu bu program fakat stadımızda cok vakit geçmedi ve pekte birsey gostermediler reklam olmasın fazla diye sanırım konseptinden uzaklasırlar cnk o vakit

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben tam tersini düşünüyorum. Özellikle gençler için Aziz Yıldırım, İbrahim H.O. ve Duygun dan çok Fikret Orman daha sempatik geliyor. Bu kulübümüzün sempatisini de etkiliyor. Artık herkes Fb-Gs çatışmalarından, laf dalaşmalarından bıktı.
Kesinilkle katılıyorum @cisse557 :claps: Renkli Arkadaşlarımın Hepsi Başkanımız Fikret Orman a Hayran , Tarzını çok beğeniyorlar :ok: Çok efendi kişiliği var , Polemiğe girmiyor ve Çirkef değil,diyorlar , Büyük sempati duyuyorlar ve Seviyorlar başkanımızı :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Gecen aylar da Ali Sen katilmisti bu programa... Bodrum'daki ciftliginde cekilmisti program... Program da fbnin konusulmasi max 5-10 dakikadir 1 saat icinde... Bu programda Fikret Orman lafi donup dolastirip her kosulda BJK'ye getirdi... ve eminim ki normal de stada gitmek Nazli Ilicak'in dusundugu birsey degildir... Baskan bir sekilde goturmustur oraya...

Kadin hayatinda futbol macina gitmis mi gitmemis mi belli degil.. O yuzden dediklerine pek takilmayin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 bak kardeşim Fatih'e yazmışsın ya, tek taraflı olabilirim diye. Yapma öyle şeyler. Çok gençsiniz. Bunun kıymetini bilin. Öğrenme kapasiteniz o kadar fazla ki. Kullanın bunu. Fatih medya sektöründe çalışan bir arkadaşımız. Belli bir tecrübesi var. Bu birikimden yola çıkarak bir açıklama sunuyor. Bu bilgiden faydalanmak varken neden kapatıyorsunuz kendinizi. İnsan sadece kendi hayatından değil başkalarının hayatından da tecrübeler edinebilirsin. Bende izlemem ulusal kanalları. Dün burada kendim yazdım ne izleyecem diye ama konu stat olunca açtım o kısmı izledim. Beşiktaş Başkanı olmadığı zamanlarda bana ne Fikret Orman'dan. Evini falan izlemedim. Bana ne dedim geçtim. Magazin "seviyeli" olduktan sonra izlenebilir bir şeydir. Gerçi bizim ülkemizde haber programlarında bile seviye yerlerde, kaldı ki bundan bekleyelim. Bende yıllardır bankada pazarlama yapmış biri olarak, çalıştığım bankanın medyada yer almamasının bana ne kadar zorluk çıkardığını bildiğimden yazdım fikrimi. Bilinirlik çok önemlidir. Bu nedenle de gündemde olmak, hele hele kimseye sataşmadan, kavga etmeden futboldan spordan stadyumdan hiç anlamayan bir kadının programında onun acemiliğinin bir gülümseme yarattığı bir programla bunu sağlamak en azından kötü olmamıştır.
Tamam abi bilinirlik artabilir dediğin gibi ülkemizde böyle gereksiz programları izleyen milyonlarca insan var. Ama benim sadece burada bir taraftar olarak istediğim şey Beşiktaş'ın ve Beşiktaş başkanının en azından daha düzgün programlar da yer alması gerektiği. Bana bu yüzden saçma geliyor. Bu yüzden bu benim doğrum dedim orada.

Çevrimdışı TØLGA

Abi Ali Şen'i Alişan okudum ne alaka fenerle diyorum ya  :kop: :kop:
apooo bizim mimar radyoya cıkcakmis soralımmi catal merdiveni  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Tamam abi bilinirlik artabilir dediğin gibi ülkemizde böyle gereksiz programları izleyen milyonlarca insan var. Ama benim sadece burada bir taraftar olarak istediğim şey Beşiktaş'ın ve Beşiktaş başkanının en azından daha düzgün programlar da yer alması gerektiği. Bana bu yüzden saçma geliyor. Bu yüzden bu benim doğrum dedim orada.
bak hep kaliteli insanlar yoktu hayatta. Hep kalitelileri gelsin de diyemezsin. Kamuya ait bir iş Beşiktaş. Çok elit insanlar da var, çok sıradan insanlarda var, çok çok cahil insanlarda var. "Beşiktaşlıyım" dedikten sonra sen sen sen bizden değilsin demek kimsenin haddi değil. Oda seni reddeder o zaman. Bak en azından şöyle düşün her maç 85 86 da falan "gündoğdu" söylenir di mi? Gündoğdu marşı diye bir arat bakalım aslı neymiş? Ama o gündoğduyu da Demba gelince "ya allah bismillah allahu ekberi"de hep beraber söylemektir önemli olan. Sana göre kalitesiz olabilir. Benim içinde öyle. Gerekli olduğunu düşündüğün kadar izle kendi adına ya da hiç açma. Ancak bunun Beşiktaş'a bir katkı sağladığını da bil. Israr ettiğim konu o.

Çevrimdışı Abdullah

apooo bizim mimar radyoya cıkcakmis soralımmi catal merdiveni  :naughty: :naughty:
Çatal merdiven konusuyla ilgilenmiyorum artık Tolga. Sen sorabilirsin istiyorsan.  :tabe:

Çevrimdışı WarrChief

bide canlı yayında demezmi catal merdiven nedir diye

koparım  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bağlarlarmı Acaba Canlı yayına :alala: :alala: Yoksa Çok mantıklı aslında söylediğin , Direk Mimardan alırız cevabı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Çatal merdiven konusuyla ilgilenmiyorum artık Tolga. Sen sorabilirsin istiyorsan.  :tabe:
:D haha kim kırdı benim apoooomuuuuuu du bakam sorarım sorabiliyosak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bide canlı yayında demezmi catal merdiven nedir diye

koparım  :kop:
haydaaaaaa o zaman buralar yıkılır işteeee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Neyse gençler temizlik İmandan gelirmiş Genel Muhabbete alalım isterseniz program bitti Kahvemizi cayımızı içtik Sohbet zamanı başka salona alalım sizleri Burada ufak temizlik yapayım :sevinc :sevinc

Çevrimdışı serti67

allahını seven ustumuze fotoraff atsınnn :))))cok kısır bı gun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Haftalık raporumu alabilir miyim  :biggrinking:

Gerçekçi tahminle şu kaba ne zaman biter sizce?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tribun kabasi ocak 31 otopark subat 28 :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

şubat sonu mart ortası bence  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Foto gelecektir eli kulagindadir ama kimden :alala:
@Ekrem akşam maçtan sonra veriyor zehiri genelde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

tribun kabasi ocak 31 otopark subat 28 :D

Yani stad yukarıdan bakıldığında artık çatı dışında herhangi bir yerine çekic vurulmadığını görmek 28 şubat mı  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta betonlama hala bitmedi yarin yeni inonu fotosu lazim arkadaki tablalar komple betonlandi heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yani stad yukarıdan bakıldığında artık çatı dışında herhangi bir yerine çekic vurulmadığını görmek 28 şubat mı  :biggrinking:
Evet tabi hava sartlari ne getirir bilinmez kar falan yagarsa daha gecikebilir onemli olan tribunler bitsinde gerisi yapilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kesh

Tartışmaya girmek istemem ama böyle saçma sapan bir programa katılarak nasıl yükselecek imaj. Ayrıca kadın hayatında stada gitmemiş  koltuğa sandelye diyen tip işin sadece magazinsel kısmına bakıyor. Böyle imaj artmaz bence bu benim görüşüm.

19 yaşındaki birinin imaj hakkında çok da sağlıklı fikirler üretebileceğini düşünmüyorum.