Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Bu stadyumun sahibi Beşiktaş taraftarıdır. Fikret Orman'ın ya da mimarların babasının malı değil. Neymiş efendim biz Beşiktaş için en iyisini yapıyormuşuz felan filan. Bu kadar aşağılık ve bencil bir düşünce olamaz. Stadın gerçek sahibi olan taraftarlar stadın koltuk renklerine bile karar veremiyor. Saçmalık.

Walla biz de online'da kendi çapımızda yapacağımız bi işin nasıl görünmesini istediklerini kullanıcılara sorma gafletinde bulunduk, işin içinden çıkamadık.
Herkesin beğenisi çok farklı ve kendine göre güzel. Ve diyelim %60 la bişeye karar verildi. Kalan %40 ta garip bi yenilmişlik hissi oluyor. Bu sefer komple muhalif tarafa geçiyorlar. Bu seçim hakkı verildikten sonra da yapının fonksiyonlarını etkileyebilecek şeyleri bile değiştirme talebinde bulunuyorlar. Ayrıca kullanıcılar yapıyı her boyutuyla düşünüp değerlendiremediği için sadece kendi kullanımına en uygun şekli istiyorlar. 

Bu işin bir sürü teknik, finansal, hukuksal, business analizi var. Ayrıca yine de bu tip bi işte hem konunun uzmanlarından hem de taraftarlardan focus gruplar oluşturulup fikirleri alınır. Alınmıştır da mutlaka.

Ayrıca forzada 10 sene önce "iki direk arası namusumuzdur, yıktırmayız" diyen bi sürü arkadaşımız vardı. Herkesin düşüncesi farklı, taraftar dediğiniz şey tek boyutlu bi yapı değil.

Çevrimdışı Oktay

ben stadın mimarisinden çok ruhunula ilgileniyorum ..liğe amborgo koyduğumuz yıllar nağmalüp şampiyon olduğumuz senelerde stadımızın koltuğunu yoktu beyler ..daha gerisini siz hesap edin

Çevrimdışı F1RAt

Fikret Orman her defasında taraftarlara iğneleyici mesajlar yolluyacağına taraftarlarını önemsesin, adam yerine koyup görüş ve önerileri dinlesin, yapsın demiyorum fakat dinlesin.
Krallık ile yönetiliyoruz, kral ne derse o, halkın hiçbir şey söylemeye hakkı yok.
Kralım sen çok yaşa, herşeyin en iyisini sen bilirsin. Sendeki beyin hiçbirimizde yok, bizim milyonlarca aklımız senin bir aklın etmez  :s20:
Taraftari onemsemek ne demek? Anlayamadim acikcasi. Koltuk rengini, stadin mimarisini taraftara sormak mi? Boyle bir seyi yapmak ahmakliktir. Her isin bir uzmani vardir ve o kisi bu islere karar verir. Ama cin Fikret Ormani yermekse, acik acik yaz, stad uzerinden vurmaya kalkma. Adam geldi ve yillardir hayali kurulan stadi oraya dikti. Oy verecek adamlarin kapasitesi nedir? egitimi nedir? bilgisi, zevki nedir? Birde ev ornegi vermissin ki, tamamen kendinle celisiyorsun. 20 milyon Besiktas taraftari nin evindeki mobilyalar ayni mi? Bu gune kadar Inonu de koltuk renklerini taraftara mi soruyorlardi? Taraftar once ustune duseni yapip stadi doldursun, ustune vasife olmayan seylere karsimasin.

Çevrimdışı Necmi

Amacım kimseyi kırmak incitmek değil. Ortamı germek de bana birşey kazandırmıyor. Sadece sesli düşünüyorum. Sizlerin de düşünmenizi beyin jimanstiği yapmanızı istiyorum o kadar. Herşeyin olduğu gibi kabul etmek beşiktaşlı insana uymaz  :) Düşünelim tartışalım
Umarım birgün istanbunla gelirim ve hepinizle tanışma fırsatı bulurum.
Neden kırılalım forum ortamları tartışma ortamı değilmidir herkes fikrini söyler karşı fikirlerde olacaktır bunlar tartışılır Beşiktaşlı düşünen taraftardır düşüncene sonuna kadar katılıyorum elbette fikrimizi söyleyeceğiz bunun için kamuoyu yaratacağız bu tür yerlerde bunun için vardır. yeterki kimse fikrini baskıyla empoze etmeye çalışmasın karşıt görüşede saygı duysun onun dışında tartışmak güzeldir @halvetifarazi

Çevrimdışı Efe

Amacım kimseyi kırmak incitmek değil. Ortamı germek de bana birşey kazandırmıyor. Sadece sesli düşünüyorum. Sizlerin de düşünmenizi beyin jimanstiği yapmanızı istiyorum o kadar. Herşeyin olduğu gibi kabul etmek beşiktaşlı insana uymaz  :) Düşünelim tartışalım
tabiki sesli dusunelimde stad bitti dusunsekte artik stadimiz bu degisim veya bi duzeltme olmayacak onaylanan proje bu daha cok bitmesini beklemek ve onun uzerine yorum yapmak daha mantikli bana sorarsan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ben stadın mimarisinden çok ruhunula ilgileniyorum ..liğe amborgo koyduğumuz yıllar nağmalüp şampiyon olduğumuz senelerde stadımızın koltuğunu yoktu beyler ..daha gerisini siz hesap edin
@Oktay geldinmi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

he kale yolunda ciğer de özledim. surdibi diye mi geçiyrdu
aynen Surların altında ciğerciler vardı şimdi genelde çoğu dükkan içine geçtiler aile ortamı güzel mekanlar oldu  :ok: @Yunus abi

Çevrimdışı Anil

Bazı arkadaşlarımız keşke obitas konusunda yapıcı oldukları kadar yönetim konusunda da olabilseler :)

Çevrimdışı Kesh

yeminlen forumda öyle bir hava varki forumdan çıkmayan ben giresim gelmiyor bu aralar :bandit:

Forzabesiktas havası bu. Övgünün de eleştirinin de bir sınırı yok. Kafana göre aklına ilk ne geliyorsa yaz gitsin  :)

Ben de bir kaç bir şey söyleyeyim. Bu kulübün yürütme organı bu yönetimdir. Bu stad taraftarındır her şeye o karar verir edebiyatını bir kanara koyalım önce. Hatta bana göre stadları dolduramayan bir taraftarın hiç bir söz hakkı yoktur. Bu yüzden gaza gelmeden daha makul öneriler sunun.

Taraftar tabii ki fikir belirtebilir ama bunların hepsi yapılacak diye bir şey söz konusu bile olamaz. Yönetim en azından bunların mümkün olabileceklerini dikkate alsa iki taraf için de güzel olur. Mesela koltuk renkleri ve dizaynı konusunda bir oylama yapılabilir. Kimseye bir sıkıntı doğurmaz bu.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 12:43:24 Kesh ]

Çevrimdışı Yakup

resmi açıklamada 42000 dediler ya bunu her günmü söylemeleri gerekiyor :alala: taraftar kulübü ne kadar umursuyorki kulüp taraftarı umursasın takım son yılların en başarılı dönemini yaşıyor ama taraftar desteği yok biraz destek verse bu takım taraftarla coşuyor bu sene şampiyonluk kaçarsa tek sorumlu taraftardır. Başka sorumlu aramayalım başak şehirin boş kalmasını içime hala sindiremiyorum stada gelmezler sonra efendim çatal olmasınmış olsa ne olur olmasa ne olur taraftar bütünlüğünün olması için bütünlüğü sağlayacak taraftarın olması lazım 17000 lik stadı dolduramamış kalkmış 42000 yetmez diyorlar :D

bu cümleye laf söyleyen çarpılır. :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı WarrChief

kardeşim benim söylemek istediğim taraftarın takımı yanlız bıraktığı ürün almıyor demedim passoyu protesto edene her zaman saygım var ama uefa maçlarının açıklaması yok başka şehire gittiği için dava falan edemezsin yönetim vodafone arenaya kombine sattı alanlar bu sene olimpiyatta oynanacak maçları ücretsiz seyredebilir dedi nesini dava edeceksin olimpiyatta oynanan maçları ücretsiz seyrediyorsun her maçı olimpiyatta oynayacağını söylemedi.sadece olimpiyatta oynanacak maçlarda geçerli dedi merak etme dava edebilecek olsalar bunun için aportta bekleyen insanlar var ederlerdi taraftarı stad yapım aşamasına nasıl dahil edeceksin bu stad bizim değil devletin birincisi dahil ettin taraftar bir şeyi istedi devlet olmaz dedi ne yapacaksın mal onların devletle taraftarını karşı karşıyamı getireceksin görmüyormusun yaşananları kaldıki nasıl dahil edeceksin internette anketmi açacaksın renklilerin bu ankete katılmayacağını nasıl garanti ediyorsun koltuk rengini sordu millet sarı dedi koyacakmısın sarı koltuk bu işin uygulaması çok zor bilinen belli kişilerden fikir alsa bu seferde taraftar olmuyor birde 20 Milyon Beşiktaş taraftarını bir fikirde buluşturmak nasıl olacak stadı biz yapıyoruz olabilir ama unutmayın stad bizim değil ve karar mercihide biz değiliz taraftarın kararını karar mercihi kabul etmediğinde türlü sıkıntılar çıkar işin boyutunu bütünüyle ele almıyorsunuz bu bakış açısı yanlış birileri mutlu olurken birileri mutsuz olur bu işlerde ufak detaylara bakılmaz genel bir rahatsızlık varmı yok koltuk şekli yüzünden bu kadar tantana çıkartılmazki koltuk bu evinin badanası gibi istersen her hafta beğenmedim der rengini değiştirirsin toki stadlarını takip etsene hangi taraftar dahil olabildi sürece trabzon taraftarına antalya taraftarına bir sor bakalım stadlarının ortasında apart otel istiyorlarmı :D adamlar ne resim alabiliyor nede bilgi bırak onları toki arenaya dön bir bak bırak taraftarlarını kulüp bile sürece dahil olamadı bizim en azından seçilmiş yöneticilerimiz süreci yönlendiriyor ha detay problemleri olmazmı olur elbet ama bazı şeylerde kullanıldıkça defosu ortaya çıkar ve düzeltilir yeterki düzeltilmeyecek şeylerde sıkıntı olmasın @WarrChief
Not: İstanbul taraftarı bu sene sınıfta kaldı belli kişilerin hedefi yönetim bunun içinde takımı baltalamaktan çekinmiyorlar yok bazı şeylerin gerçekten taraftarın kararı olduğuna inansam gene kabul edeceğim ama öyle değil geçen Fanatiğin yaptığı habere hepimiz tepki gösterdik değilmi çiçeklerin işi bıraktığı suat altın inşaatın stadı yapmaya başladığı olayı ama bu olay fanatiğe içerden servis edildi orda bir stad yapılıyor ortada büyük paralar dönüyor ve bu pastanın ucundan kimse tırtıklayamıyor o yüzdende Beşiktaşın gerçek güç odağını tetiklemeye çalışıyorlar ama unuttukları bir şey var Beşiktaş taraftarı kontrol edilemez çünkü gurupları bile lider mantığıyla haraket etmiyor biz hiç bir zaman koyun olmadık bir çobana ihtiyacımız yok

tamamdır işte abi bende bu sekilde bir cevap bekliyordum biz mudahil olamıuyorsak sorun yok benim dusuncem cnk baskan diyorya biz yapıyoruz sudur budur insan dısarıdan sanıyorki hersey bize baglı:))
dolayısıyla bir anda kendimi bunun içine cekiveriyorum  ve isteklerimin yapılabiliceğini dusunuyorum:))

genelde türkiyede pardon yeni türkiyede sonradan birsey değiştiğine denk gelmedik sadece demroren doneminde bi sahada değişiklik oldu fakat koklu değişiklik değildi ondan diyorumki hani birseyler sekillenebiliyorsa simdiden yapalım nasılsa borcumuz cok tekrar yatırım olmaz onun için bircok insan simdiden ısrar ediyor :ok:

o zaman yonetime ve yetkililere herkese sonuna kadar guvenmemiz gerek  baska yolumuz yok bua rada taraftar hakkındaki fikirlerin sonsuz katılıyorum abicim zaten herkes aynı goruste ama bazı arkadaslarımız  genelliyor yanlıs anlasılıyorlar ondan  :)

Çevrimdışı Oktay

necmi abi güzel özetlemişl ; biz başakşehiri dolduramadık beyler stat olipiyattan 10 kat daha pratik bi statdı ama dolmadı.. benim için sözün bittiği yerdi

Çevrimdışı Necmi

kimseyle kişisel sorunum yok zaten abi (bir arkadaş hariç) bazen çok uzatılıyor mevzular ondan bıkkınlık veriyor  :biggrinking: o merdiven mevzusunda bende çatal istemeyenlerdenim zatende olan bu kabullendim artık  :bandit:
sorunun olan kişi kim :alala: yanlız doğru bildiğin şeyler için mücadele et asla kabullenme burda her mesaj atan olumlu yada olumsuz bunu Beşiktaşı sevdiği için yapıyor. kendisine göre kötü gördüğü bir şeyi Beşiktaşımıza yakıştıramadığı için tepkisini gösteriyor bunlar güzel şeylerdir Beşiktaşımız sahipsiz değil bunun kanıtıdır. Seviyorum Beşiktaş taraftarını hiç tanımadığım birini yolda formayla gördüğümde sanki kırk yıllık dostumu görmüş gibi oluyorum :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@halvetifarazi öncelikle şunu söyleyeyim; her şeyi  olduğu gibi kabul eden bir adam değilimdir. Sen fikirlerini paylaşmayan insanlara, beynini kullanmayan, edilgen vb yakıştırmalar yapıyorsun farkında olmasan da. Ben olayları neden sonuç ilişkisine göre değerlendiririm.  Şimdi sonuçları görüyoruz, nedenlerini ise bilmiyoruz. Bu nedenlerin açıklanmamasının belli nedenleri var. Bu nedenleri mantıklı ve gerçekçi düşünerek bulabilirsin. Bütün bu gizliliğe gerek var mı? Normal bir ülkede bunları açıklamak problem olmaz ama burası Türkiye.
Birde ben Başkan'a güveniyorum arkadaşım. Bin tane ayrı düşündüğüm nokta vardır ama konu Beşiktaş olunca güvenim tam. Bir önceki başkanı düşündükçe daha da güveniyorum. Tribünün aynı yükseklikte olması, mükemmel simetrik olmasını daha güzel bulanlar olabilir. Ancak olabilen budur. Ve kötü olup olmadığına bitmeden karar vermek rasyonel değildir. Ben bunu söylüyorum başından beri. Burada sürekli yazıp durulan 2 konu kaldı. Çatal merdiven ve Eski açık. İnan bana ben öyle bir şey yazarım işin içinden çıkamazsınız.  :kop: Ama o konu benim kişisel takıntımla ilgilidir. Bende kendi takıntılarımı kamuya açık bir binanın güzelliği ya da çirkinliğine delil olarak gösteremem. Onu kendi içimde yaşarım biter. Toplum içinde paylaştıklarımız toplumu ilgilendirmelidir diye düşünüyorum. Yoksa herkes burada kişisel beğenilerine uymayan her yeri eleştirsin. O zaman ortak bir değeri üretemeyiz ki. Ben bu ortak değere sahip çıkılmasını isterim. Coşkuya paylaşalım, oradaki sevinci mutluluğu ki bu günler bize gelecek için yeni Beşiktaşlılar kazandırsın.

Çevrimdışı cisse557

Eski açığın durumunu çıkış kapısının ilk yapıldığı güne benzetiyorum. O zamanlarda "böyle çıkış kapısı mı olur, rezillik, kocamana çıkış kapısı yapmışlar" denmişti. Ama prekastlar takılınca hiç kimse eleştirmedi hala da eleştirilmiyor. Diyorum ki eski açığın prekastları ve koltukları takılsın bitmiş halini bi görelim ona göre olumlu veya olumsuz eleştirisini yapalım. Öylesi daha sağlıklı olur.

Çevrimdışı cisse557

Çiçeklerin bu temposu ile marttan aşağı bitmez kaba.

Çevrimdışı ALI RIZA

sorunun olan kişi kim :alala: yanlız doğru bildiğin şeyler için mücadele et asla kabullenme burda her mesaj atan olumlu yada olumsuz bunu Beşiktaşı sevdiği için yapıyor. kendisine göre kötü gördüğü bir şeyi Beşiktaşımıza yakıştıramadığı için tepkisini gösteriyor bunlar güzel şeylerdir Beşiktaşımız sahipsiz değil bunun kanıtıdır. Seviyorum Beşiktaş taraftarını hiç tanımadığım birini yolda formayla gördüğümde sanki kırk yıllık dostumu görmüş gibi oluyorum :)
aynen öyle yeterki üstünde siyah beyaz amblemi olsun  :ok: :ok:

Çevrimdışı Necmi

tamamdır işte abi bende bu sekilde bir cevap bekliyordum biz mudahil olamıuyorsak sorun yok benim dusuncem cnk baskan diyorya biz yapıyoruz sudur budur insan dısarıdan sanıyorki hersey bize baglı:))
dolayısıyla bir anda kendimi bunun içine cekiveriyorum  ve isteklerimin yapılabiliceğini dusunuyorum:))

genelde türkiyede pardon yeni türkiyede sonradan birsey değiştiğine denk gelmedik sadece demroren doneminde bi sahada değişiklik oldu fakat koklu değişiklik değildi ondan diyorumki hani birseyler sekillenebiliyorsa simdiden yapalım nasılsa borcumuz cok tekrar yatırım olmaz onun için bircok insan simdiden ısrar ediyor :ok:

o zaman yonetime ve yetkililere herkese sonuna kadar guvenmemiz gerek  baska yolumuz yok bua rada taraftar hakkındaki fikirlerin sonsuz katılıyorum abicim zaten herkes aynı goruste ama bazı arkadaslarımız  genelliyor yanlıs anlasılıyorlar ondan  :)
sonuna kadar güvenmekte yanlış insandır hata yapar denetleme mekanizmaları o yüzden vardır sürekli aktif olan bir taraftar yönetimleride sürekli tetikte tutar hata yapmasını minimuma indirir biz büyük bir beladan döndük sessizliğimizin bedelini bu gün hep birlikte çekiyoruz bu bizlere ders oldu yönetim erkine güven kayboldu o yüzdende daha agrasif ve tepkili davranıyoruz ama her şeyin dengesi iyidir

Çevrimdışı TØLGA

o kişi kendini biliyor abi zaten boşver :biggrinking:
yaa tamam konuşalım tartışalımda olmuş seyi tartışıyoruz yapılmış artık kaba inşaatı bitmiş
devamlı aynı muhabbet sıkılıyorum ben şahsen ama benim görüşüm tabi bu konuşulur edilir  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

sonuna kadar güvenmekte yanlış insandır hata yapar denetleme mekanizmaları o yüzden vardır sürekli aktif olan bir taraftar yönetimleride sürekli tetikte tutar hata yapmasını minimuma indirir biz büyük bir beladan döndük sessizliğimizin bedelini bu gün hep birlikte çekiyoruz bu bizlere ders oldu yönetim erkine güven kayboldu o yüzdende daha agrasif ve tepkili davranıyoruz ama her şeyin dengesi iyidir
Askerler "Denetim, itimada tabi değildir" der. (yada buna benzer bir şey)Güveniyoruz ama denetlenmeli elbette. Bankada çalışıyoruz nice çok güvenen insanın başına gelen dolandırıcılık öyküsü biliyorum.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Fatih

kardeşim benim söylemek istediğim taraftarın takımı yanlız bıraktığı ürün almıyor demedim passoyu protesto edene her zaman saygım var ama uefa maçlarının açıklaması yok başka şehire gittiği için dava falan edemezsin yönetim vodafone arenaya kombine sattı alanlar bu sene olimpiyatta oynanacak maçları ücretsiz seyredebilir dedi nesini dava edeceksin olimpiyatta oynanan maçları ücretsiz seyrediyorsun her maçı olimpiyatta oynayacağını söylemedi.sadece olimpiyatta oynanacak maçlarda geçerli dedi merak etme dava edebilecek olsalar bunun için aportta bekleyen insanlar var ederlerdi taraftarı stad yapım aşamasına nasıl dahil edeceksin bu stad bizim değil devletin birincisi dahil ettin taraftar bir şeyi istedi devlet olmaz dedi ne yapacaksın mal onların devletle taraftarını karşı karşıyamı getireceksin görmüyormusun yaşananları kaldıki nasıl dahil edeceksin internette anketmi açacaksın renklilerin bu ankete katılmayacağını nasıl garanti ediyorsun koltuk rengini sordu millet sarı dedi koyacakmısın sarı koltuk bu işin uygulaması çok zor bilinen belli kişilerden fikir alsa bu seferde taraftar olmuyor birde 20 Milyon Beşiktaş taraftarını bir fikirde buluşturmak nasıl olacak stadı biz yapıyoruz olabilir ama unutmayın stad bizim değil ve karar mercihide biz değiliz taraftarın kararını karar mercihi kabul etmediğinde türlü sıkıntılar çıkar işin boyutunu bütünüyle ele almıyorsunuz bu bakış açısı yanlış birileri mutlu olurken birileri mutsuz olur bu işlerde ufak detaylara bakılmaz genel bir rahatsızlık varmı yok koltuk şekli yüzünden bu kadar tantana çıkartılmazki koltuk bu evinin badanası gibi istersen her hafta beğenmedim der rengini değiştirirsin toki stadlarını takip etsene hangi taraftar dahil olabildi sürece trabzon taraftarına antalya taraftarına bir sor bakalım stadlarının ortasında apart otel istiyorlarmı :D adamlar ne resim alabiliyor nede bilgi bırak onları toki arenaya dön bir bak bırak taraftarlarını kulüp bile sürece dahil olamadı bizim en azından seçilmiş yöneticilerimiz süreci yönlendiriyor ha detay problemleri olmazmı olur elbet ama bazı şeylerde kullanıldıkça defosu ortaya çıkar ve düzeltilir yeterki düzeltilmeyecek şeylerde sıkıntı olmasın @WarrChief
Not: İstanbul taraftarı bu sene sınıfta kaldı belli kişilerin hedefi yönetim bunun içinde takımı baltalamaktan çekinmiyorlar yok bazı şeylerin gerçekten taraftarın kararı olduğuna inansam gene kabul edeceğim ama öyle değil geçen Fanatiğin yaptığı habere hepimiz tepki gösterdik değilmi çiçeklerin işi bıraktığı suat altın inşaatın stadı yapmaya başladığı olayı ama bu olay fanatiğe içerden servis edildi orda bir stad yapılıyor ortada büyük paralar dönüyor ve bu pastanın ucundan kimse tırtıklayamıyor o yüzdende Beşiktaşın gerçek güç odağını tetiklemeye çalışıyorlar ama unuttukları bir şey var Beşiktaş taraftarı kontrol edilemez çünkü gurupları bile lider mantığıyla haraket etmiyor biz hiç bir zaman koyun olmadık bir çobana ihtiyacımız yok
Bu yazidan sonra dagilabiliriz arkadaslar... Son noktayi Necmi abi koymus yine...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

o kişi kendini biliyor abi zaten boşver :biggrinking:
yaa tamam konuşalım tartışalımda olmuş seyi tartışıyoruz yapılmış artık kaba inşaatı bitmiş
devamlı aynı muhabbet sıkılıyorum ben şahsen ama benim görüşüm tabi bu konuşulur edilir  :ok:
bir kişiye küsmüş olabilirsin, senin bu  foruma bakış açını ve neşeni kaybetmene neden olmamalıdır. biz seni sempatik ve neşeli olarak görmeye alıştık ,seni o özelliklerin ile sevdik ,öyle de olmaya devam et ,seni sen yapan bu özelliklerindir ,ben de bu forumda bazen içinde bulunduğu psikolojiye göre bir gün öyle bir gün böyle yazan ve akla mantığa sığmayan yazıları okuduğumda kızıyorum ama küsmüyorum değerli tolga kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

bir kişiye küsmüş olabilirsin, senin bu  foruma bakış açını ve neşeni kaybetmene neden olmamalıdır. biz seni sempatik ve neşeli olarak görmeye alıştık ,seni o özelliklerin ile sevdik ,öyle de olmaya devam et ,seni sen yapan bu özelliklerindir ,ben de bu forumda bazen içinde bulunduğu psikolojiye göre bir gün öyle bir gün böyle yazan ve akla mantığa sığmayan yazıları okuduğumda kızıyorum ama küsmüyorum değerli tolga kardeşim. :tabe:
yok abi o konu farklı yaa bu konularla alakalı değil kişisellll  :biggrinking:
büyütmeyelim  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK