Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Kendinize bir ev yaptırdığınızı düşünün.
Evin nasıl olacağına siz mi karar verirsiniz mimar mı?
Siz nasıl birşey istediğinizi söylersiniz mimar da uygun şartlar altında size seçenekler sunar, bu seçenekler arasından siz seçersiniz.
Ama galiba bu işleyiş bizim stadyumda yok, mimarın tercihlerine kalmışız. Saçmalık.

Bu stadyumun sahibi Beşiktaş taraftarıdır. Fikret Orman'ın ya da mimarların babasının malı değil. Neymiş efendim biz Beşiktaş için en iyisini yapıyormuşuz felan filan. Bu kadar aşağılık ve bencil bir düşünce olamaz. Stadın gerçek sahibi olan taraftarlar stadın koltuk renklerine bile karar veremiyor. Saçmalık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Bu stadyumun sahibi Beşiktaş taraftarıdır. Fikret Orman'ın ya da mimarların babasının malı değil. Neymiş efendim biz Beşiktaş için en iyisini yapıyormuşuz felan filan. Bu kadar aşağılık ve bencil bir düşünce olamaz. Stadın gerçek sahibi olan taraftarlar stadın koltuk renklerine bile karar veremiyor. Saçmalık.
Kendinize bir ev yaptırdığınızı düşünün.
Evin nasıl olacağına siz mi karar verirsiniz mimar mı?
Siz nasıl birşey istediğinizi söylersiniz mimar da uygun şartlar altında size seçenekler sunar, bu seçenekler arasından siz seçersiniz.
Ama galiba bu işleyiş bizim stadyumda yok, mimarın tercihlerine kalmışız. Saçmalık.
Boyle oldugunu nerden biliyorsun mimar secenek sunmustur Yonetimde ona gore karar vermistir.. kaldiki ne sartlarda, hangi araziye stad yapildigini herkes unutuyor. Kazlicesmeye size 60 bin kisilik stad yapalim dedigin de Onu mu kabul etseydik. Bir catal merdiven olayini nerelere cekiyorsunuz.
Taraftar takimina sahip cikacaksa 17 bin kisilik stadi dolduracak once, kombinesini alacak stada bir tuglada kendisi koyacak. hep bana hep bana rabbena demeyecek. Nedir bu catal merdivenle alip veremediginiz anlamadim ki. Polyanaciliga kadar getirdiniz olayi.  Aşağılık bencilce bir dusunceymis, siz begenmiyorsunuz bende begeniyorum bana gorede cok guzel oluyor. Ne olacak simdi.
Kendi evini yaptirirken tek karar verici sensindir. Hatta parayi baban veriyorsa baban kendi zevkine gore yaptirir.
Kongreden Klubu yonetim hakkini alan Baskan olduguna gore klup adina baiz kararlari da musadenizle, Yönetim Kurulu versin.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 02:13:40 ZEKI ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

:kop: :kop: :kop: birde yediğim fırça yı görse  :akuma: :akuma: @bjk_mabet girmemiş siteye eskiden @Necmi abi gelişine vuruyordu şimdi ortalıyor @bjk_mabet vuruyor  :by2: :by2: :by2:
abartma ne zaman fırça yedin :alala: sadece ünlemlerini kaldırdım :evillol:

Fikret Orman her defasında taraftarlara iğneleyici mesajlar yolluyacağına taraftarlarını önemsesin, adam yerine koyup görüş ve önerileri dinlesin, yapsın demiyorum fakat dinlesin.
Krallık ile yönetiliyoruz, kral ne derse o, halkın hiçbir şey söylemeye hakkı yok.
Kralım sen çok yaşa, herşeyin en iyisini sen bilirsin. Sendeki beyin hiçbirimizde yok, bizim milyonlarca aklımız senin bir aklın etmez  :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 02:19:16 aktar_ismail ]

Boyle oldugunu nerden biliyorsun mimar secenek sunmustur Yonetimde ona gore karar vermistir.. kaldiki ne sartlarda, hangi araziye stad yapildigini herkes unutuyor. Kazlicesmeye size 60 bin kisilik stad yapalim dedigin de Onu mu kabul etseydik. Bir catal merdiven olayini nerelere cekiyorsunuz.
Taraftar takimina sahip cikacaksa 17 bin kisilik stadi dolduracak once, kombinesini alacak stada bir tuglada kendisi koyacak. hep bana hep bana rabbena demeyecek. Nedir bu catal merdivenle alip veremediginiz anlamadim ki. Polyanaciliga kadar getirdiniz olayi.  Aşağılık bencilce bir dusunceymis, siz begenmiyorsunuz bende begeniyorum bana gorede cok guzel oluyor. Ne olacak simdi.
Kendi evini yaptirirken tek karar verici sensindir. Hatta parayi baban veriyorsa baban kendi zevkine gore yaptirir.
Kongreden Klubu yonetim hakkini alan Baskan olduguna gore klup adina baiz kararlari da musadenizle, Yönetim Kurulu versin.
Yönetim de keşke taraftarlarına sunabilseydi. Ama nerdeeee. Hayal bizimkisi Zeki abi.

Çevrimdışı bjkem

Kale arkasına koltuksuz izin vermıolarsa kale arkası koltuklarını ufak koltuk tıplerınden yapsak olmazmı
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı ZEKI

Yönetim de keşke taraftarlarına sunabilseydi. Ama nerdeeee. Hayal bizimkisi Zeki abi.
İsmail 20 milyon taraftar 20 milyon farkli dusunce, yapma allahini seversen. Evine mobilya bile alirken esinle ters dusuyorsun.
Belediye bize otobusler ne renk olsun diye 3 tane secenek sunduydu, sari mi olsun erguvan mi olsun yoksa turkuaz mi olsun diye. Su anda 3 ude trafikte o zaman niye sordu? Neyse bu tartisma bitmez, kısmetse agustos sonu gibi gecelim seref bey stadimiza coskuyla Besiktaskimizi destekleyelim.. Gerisi cokda beni ilgilendirmiyor acikcasi.

Çevrimiçi murat

İsmail bize sorulduğunu farzedelim 3 seçenek verildi ve birisi yüzde kırk diğerleri yüzde 30 aldı.yüzde 40 memnun gerisi küsüp istediği olmadığı için stada gitmez.biri passoya kızar maçlara gitmez diğeri başkana kızar maça gitmez.Başkan herkeze mavi boncuk mu dağıtsın.adam taşın altına elini koymuş kongre üyeleri güvenmiş iştende anlıyor.biraz güvenelim.herşeyi taraftara soracak ona göre yapacaksak yönetim seçmeye ne gerek var.hükümete de gerek yok .internet üzeri referandum ile bütün kararları taraftarlar veya halk versin o zaman.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 02:31:34 MURAT ]

Çevrimdışı FARUK

abi taraftara sorma işini uygulamak gerçekten sıkıntı
günümüz şartlarında ve bu kadar büyük bir kitleye hitap eden oylama işlemini ancak internet üzerinden yapabiliriz
internet ortamı oylamalarına da ne kadar güvenilebilir ki
yönlendirmeye oldukça açıkbir ortam ve  bu en basit sorun
böyle bir oylama yapılsa eminimki Beşiktaş taraftarından çok renkliler oylamaya katılır
ayrıca bizim taraftarımızdan da (buna ben de dahil  :D ) kendi beğenisi için 1 den fazla(ucu açık sayıda) oy kullanacaklar olacaktır. 10 larca belki daha fazla yolu var bunun.
tüm bunların dışında Murat abinin de dediği gibi belki 1 oy farkla seçilen proje veya her ne için yapılmışsa o seçenek diğerlerini memnun etmeyecek

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 04:04:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Elestiri ile isin suyunu cikarma arasindaki farki bilip konusursak daha mantikli olur bugünümuz tamamen bu sığ tartismaya gitti hergun onlarca foruma guren ben bugün tiksindim acikcasi .Herkesin düşuncesine saygi duymamiz bjr erdem degil zorunluluksa catal merdivencilerin hakli ciknak icin yanlis ornek verdiklerini gorduk ne yazik ki..Platonun Aristotalesin ideal devletlerine kadar gidicez boyle giderse ..Bana sorarsanjz goruntu acusindan catalsiz daha estetik ,yada eski acik keske yuksrk olsa ama @Necmi  abi onlarca yuzlerce Besiktaslilik durusunu bkzmadan mantikki argümanlarla anlatti..Simdi varsa bir problen gjder kukube tekefonunh acarsin mail atarsin twiterda duyurmaya calisirsin ama kusura bakmayun agir olacak enzik isteyen cocuk gibi aglamaniz cok itici ..Firumn havasini bozmamk adina defalarca kez sustum ama artik su kaçtı ..

Çevrimdışı Necmi

aklıma gelmedi değil aslında.burdan birkaç kez yazmıştım stada gelirsek içeriye girme şansımız varmı diye.pek kimse ilgilenmedi.birde maça yetişmek için acelemiz vardı.çok fazla durmadan devam ettik.teşekkürler yinede
@asyakartalı o tip mesajları mentions veya PM atarsan dikkat edilir öbür türlü konu arasında kaybolur ilgilenen olmadı demeyelimde görmesi gerekenler görmemiştir yoksa görülseydi olumlu olumsuz mutlaka dönüş yapılırdı. burda o şekilde bir çok arkadaşımız stada girme şansı buldu ama bunun her zaman garantiside olmuyor. bazen gelipte giremeyenlerde oluyor

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler ve gunaydin arkadaslar.tansiyon bayagi yuksekmis :).daha sakin olmakta fayda var.mesajlari okudum her gorusun kendine gore hakli nedenleri var.elestiri en dogal haktir ve olumlu ya da olumsuz sekilde pek guzel yapilmalidir.ancak;

Bugun eski acik alcak yapildi diye saatlerce tartisma uzadi durdu.eski yaralari kasimanin ne anlami var anlamiyorum?bu bir catal merdiven ya da deplasman tribunu mevzu degil ki ha deyince degissin alcak yapildi ve artik oyle olacak geri yikip tekrar yapamayacagimiza gore donusu yok.olmus bitmis birsey ne yapalim yani neden her gun ayni seyleri tartisip kendimizi uzuyoruz?

Dedigim gibi elestiri yapmak en dogal haktir ve sonuna kadar yapilmalidir ama bunu insanlarda yara acmak için degil guzel bir fikir alis veris ortami olusturup stada bir nebze de olsa katkida bulunmak icin yapmaliyiz.bu sekilde cok daha yapici olacaktir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sado

Anıtlar kurulu ısrar etmiş, buraya 60.000 kişilik stad yapın demiş, Fikret Orman kabul etmemiş, 41.903'ü geçerse hatırım kalır demiş, hatta bir ara 30.000'e düşürmüş kapasiteyi de son anda Ahmet Nur Çebi girmiş araya.

Türkiye'de nasıl her maçtan sonra herkes teknik direktör oluyorsa, inşaat gören herkes de birden mimar, mühendis, müteahhit, iç mimar, aydınlatma uzmanı, şehir planlamacısı oluyor. Hayatı milyon dolarlık inşaat projeleri ile geçmiş Fikret Orman işi bilmiyor ama biz biliyoruz.
,

:claps: :claps: :claps: :claps:  :tabe: :tabe: :bandit:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı sado

eski açık olayına pek takılmamak lazım bence video eski açıga geldiginde bir durdurun bakın bakalım çok mu kötü? ayrıca sabah günaydın gece iyi geceler demenin neresi kötü insanların birbirini gördügünde selam vermemek için kafasını başının önüne eğdigi karşı dairedeki insanların birbirini tanımadıgı ülkemizde??

:claps: :claps:

Çevrimdışı sado

Fikret Orman her defasında taraftarlara iğneleyici mesajlar yolluyacağına taraftarlarını önemsesin, adam yerine koyup görüş ve önerileri dinlesin, yapsın demiyorum fakat dinlesin.
Krallık ile yönetiliyoruz, kral ne derse o, halkın hiçbir şey söylemeye hakkı yok.
Kralım sen çok yaşa, herşeyin en iyisini sen bilirsin. Sendeki beyin hiçbirimizde yok, bizim milyonlarca aklımız senin bir aklın etmez  :s20:

Fikret orman zamanı yönetımın baska hangı yönetım taraftara bu kdar yakın olmus ve önemsemız söylermısın ? ılk geldklerınde site bıle kurdular sırf ıstek ve önerıler için.Feda kampanyası taraftarların ıstegı ve projesı idi.Resmi hesaplar takıp edıyormusun kulübün degısımıde görmussündür taraftarı ıle bütünleşiyor.stadın sımgesını kım secti ? stadın temeline gömülen mesajlar ?
Bu kadar kısa zaman varken parada yokken herallde stadın ayrıntı işlerını koltuk renklerını taraftara sorucak oylatcak halı yok başkanımızın.
@aktar_ismail

Çevrimdışı makif1903

Oncelikle bütün besiktasarena ahalisine selamlar.uzun zamandır forumu merakla ve ilgiyle takip etmekteyim. Çok güzel paylaşımlar ve bilgilendirmeler mevcut burada.hepinizin yüreğine sağlık.
Sıcağı sıcağına bir tartışmaya gireyim:)) ismail beyin söylediklerine nazaran. Beşiktaş Kulübü taraftarindir lafı biraz boşta kalan bir laf altını söyle dolduralım. Kulübe ne kadar destek veriyorsun lisanslı urunler alarak. Ne kadar köstek olmuyorsun sahaya girerek veya küfürler ederek.ilk önce bu konuda bir hemfikir olalım sonra sahibi bizmiyiz degilmiyiz bakarız. Şu anda stadimiz yapiliyor, takımlarimiz iyi gidiyor.köstek değil de destek olma zamanı.

Günaydın :)

Tabiki destek zamanı, benim gözümde kulübüne destek olmayan zaten taraftar değil hayrandır.

50 yılda bir stat yapıyorsun ve en iyisini ben bilirim ben yaparım mantığıyla yapıyorsun. Ben bu düşünceye karşıyım arkadaşlar. Ya en iyisini yapmıyorsan? Bunun garantisini kim nasıl veriyor?

Bazı arkadaşlar ısrarla anıtlar kurulu uefa vs vs gibi bir çok kurumun getirdiği sınırlandırmalar olduğunu söylüyor evet bizler de bunları biliyoruz. Fakat bu koşullarda sadece tek bir proje çıkar demek abesle iştigaldir. Her mimarın hayal gücü bir mi ? Bulunduğumuz koşullar altında, atıyorum 100 tane mimar ayrı ayrı projeler çizselerdi bu 100 proje de aynı mı olacaktı? Asıl bu hayaldir. Böyle bir saçmalığa kimse kimseyi inandıramaz.

Yapılacak en mantıklı iş, gerekli koşullar belirtilerek 4-5 tane proje örneği çizdirip, kongre üyelerine sunmaktı. 2-3 ay boyunca bu projeler konuşulur sonra oylama yapılır içlerinden biri seçilirdi. Ama bizim Başkanda malesef demokrasi ve çoğulculuk anlayışı yok.

Beşiktasarena.com bir forum sitesi değil midir? Gerekli üslup ile herkes düşüncelerini paylaşamaz mı? Projenin bazı bölümlerini eleştirmek üyelerin hakkı değil mi? Sırf sizin beğenmediklerinizi yazıyorlar diye insanları kıramazsınız. Sadece dün 5-6 arkadaş bu konuda üzüntülerini dile getirdi. Bu artık sıkmaya başladı, kabak tadı vermeye başladı, polyanacılık oynnuyorsunuz vs vs gibi bencil üslüplar sizlere yakışmıyor. Birini eleştirmek istiyorsanız, en uygun yer aynanızın karşısıdır.

Sabahtan akşama kadar projeyi yağlayıp ballayalım mı? Kusura bakmayın ama bu polyanacılara göre değil.

Fikret orman zamanı yönetımın baska hangı yönetım taraftara bu kdar yakın olmus ve önemsemız söylermısın ? ılk geldklerınde site bıle kurdular sırf ıstek ve önerıler için.Feda kampanyası taraftarların ıstegı ve projesı idi.Resmi hesaplar takıp edıyormusun kulübün degısımıde görmussündür taraftarı ıle bütünleşiyor.stadın sımgesını kım secti ? stadın temeline gömülen mesajlar ?
Bu kadar kısa zaman varken parada yokken herallde stadın ayrıntı işlerını koltuk renklerını taraftara sorucak oylatcak halı yok başkanımızın.
@aktar_ismail

Başkan stat yapılmadan önce bazı ihalelerin televizyonda bile yayınlanacağını, herşeyin şeffaf olacağını ve taraftara hen ince detaylara kadar hesap verileceğini söyledi. Fakat bunlar olmadı.
Bize verdiği önem sadece mesajların betona gömülmesi mi? Sadaka anlayışı.
Ayrıca ben başkanı bu stadyum inşaatı sürecinde eleştiriyorum, diğer yaptıkları hakkında bir yorum yapmadım.
Son olarak kısa zaman ve parayla koltuk renginin ne alakası var onu çözemedim.

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle katılıyorum cok güzel bir bakış açısı dayanamayıp cevap vermek istedim.Biz de herkes her şeyi biliyor, kaldı ki Fikret Bey'in inşaat şirketi var normal şartlarda ona güvenmicez de kime güvenicez adam zaten bu işin içinde..
The great gig in the sky

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin bugun yagmur dinmis hava raporuna gore de onumuzdeki 4-5 gun yagmur gozukmuyor. Bu guzel gunleri guzel degerlendirirsek. Yeni acikta tablo betonlanir. Eski acik kosede loca kati tablosu bitirilirp 2. kata cikilabilir. Testere kirislerinde numaralida 2 testere kiris betonlanabilir. Yeni aciktada gene en az 2-3 testere kiris hazirlanabilir diye dusunuyorum. Prekastlarda da eski acik - kapali yukariya kadar bitebilir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı pusat altınok

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119427#msg119427 date=1418456970]
120 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
ilk teşekkür benden olsun mustafa kardeşim