Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379568 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Havalar güzelken gerçekten iyi çalışıyor işçiler özellikle bu ay fazla yağmur falan yağmazsa çok iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emredogum

Arkadaslar Konya daki trabzon maci icin elimde Bati Alt bilet var gitmek isteyen arkadas varsa yardimci olabilrim ;)

Çevrimdışı Burak

Twittera resim attım buraya alabilecek var mı, dışardayım da :) twitter.com/burakisci

Çevrimdışı Efe

Eski acikta cikis kapsinin uzerindeki tabla yapilmisti o betonlaniyor galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Twittera resim attım buraya alabilecek var mı, dışardayım da :) twitter.com/burakisci
atıyorum şimdi eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı FARUK

@Burak  kardeşimize teşekkür ederiz eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar stattayim. Özel olarak istediğiniz yer varsa cekebilirim. Zeki abi foto gönderdiği için aynı fotolari boşuna gondermeyecegim.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar stattayim. Özel olarak istediğiniz yer varsa cekebilirim. Zeki abi foto gönderdiği için aynı fotolari boşuna gondermeyecegim.

Numaralı tabla kardeşim şimdiden teşekkürler...
TURSAN

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı attila_metu

Geçen gün çok tartışılan numaralı arka taraf.

Hocam rampanın orası numaralı eski açık dönüş makbule geçer :ok: :ok:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

numaralı tribünü makettekine göre biraz alçak mı oldu yoksa bana mı öyle geliyor :iscrewy:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Çekildi
sagol abi gordum simdi fotolardan goruntuye gore sadece uzunlamasina 3 tane iskele kurulmus bir birlerinin yukseklikleri farkli tabla vs olmayacak orda yardimci iskele kurulmus gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

sagol abi gordum simdi fotolardan goruntuye gore sadece uzunlamasina 3 tane iskele kurulmus bir birlerinin yukseklikleri farkli tabla vs olmayacak orda yardimci iskele kurulmus gibi
Evet tabla olmayacağı belli oldu,rahatlayalım artık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

numaralı tribünü makettekine göre biraz alçak mı oldu yoksa bana mı öyle geliyor :iscrewy:
Daha demir örgüler boyunca betonlanacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı attila_metu