Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379383 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı ZEKI

herkeze günaydın

Gunaydin @kral_bjk ve arkadaslar,
Bugun AOF sinavlarina girecek kardeslerimize basarilar.
Dun geceki konularla ilgili olarak bir iki seyde ben soyleyim. Deprem yonetmeligi geregince her insaat alani siki denetimlerden gecirilir. O nedenle Gerek bizim stadimiz gerekse Akyazi da denetimlerden geciyor. Betonundan, kullanilan demirine kadar.
Kameradan gorunen betonlamanin bittigi.  Fıskırtıcılari goremiyorum.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı ahmett.67

Dun geceki konularla ilgili olarak bir iki seyde ben soyleyim. Deprem yonetmeligi geregince her insaat alani siki denetimlerden gecirilir. O nedenle Gerek bizim stadimiz gerekse Akyazi da denetimlerden geciyor. Betonundan, kullanilan demirine kadar.

Herkese günaydın. Polemik için söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bu konuda tartışılmasına da zaten gerek yok. Bilirkişi olacak bilgim tabii ki yok. Sadece iki stadın inşaat fotolarını karşılaştıran normal bir vatandaş arada bariz fark olduğunu söyleyebilir. Yani Akyazı stadı sağlam ise, bizim stad 2xsağlam olması gerekiyor(fotolara göre).Bu da bizim bölge için olması gereken bir şey.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı İrfan

Günaydın herkese, çalışanlara kolay gelsin, tatil olanlara güzel haftasonları dilerim  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın; benim amacım Trabzon stadını kötülemek değildi zaten. Stat olarak beğenmiyorum bunu hep söyledim. Apartmana tutturulmuş tribünler gibi görünüyor.
Bizim orada duble yol yapıldı. Deprem sonrası. Heyelan bölgesi. Yol benim şahit olduğum 2 defa sele gitti 40 yılda. Bunlar yol yaptı. Bu sene sele gitti yolun 3 km si. Ben bu ülkedeki ihale ve denetim şartlarını, kontrolleri eleştirmek istemiştim. Deprem sonrası herşey farklı demiş Necmi abi, ama ben buna inanmak istiyorum ama güvenemiyorum. Ayrıca 15 sene süre verdiğim de Trabzon Stadı değil, karadeniz sahil yolu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Peki bizim stad ile ilgili böyle bilgi var mı abi ?Uygulamanın ne olduğunu bilmeden bizimkine de sağlam diyemezsin o mantıkla?Bu mantıkla bakarsak bir yere varamayız.Hiçbirimiz ne Vodafone Arenanın ne de Trabzonun stadınında çalışmıyoruz.Trabzonda zemin etüdü de yapıldı deprem risk bölgesinin de dışında.Yani benim açımdan bunlar değerlendirmek için yeterli kriter.İki stad da 2014 yılında yapılıyor ve yapıldıkları bölgelerin kriterlerini fazlasıyla sağlar..2 tane kolon kiriş fotoğrafı ile sağlam değil muhabbetine girmek orada çalışan insanların emeklerine büyük haksızlık olur.
@Deniz karadeniz sahil yolunun durumunu bilmeyen yoktur. Yol icinde zemin etudu felan yapilmistir ama yillarca buyuk sorun yasandi. Akyazi dolgu. Daha oncede soyledim doga bu konularda cok acimasiz. Kendinden alinani mislisiyle geri aliyor. Allah esirgesin ama insallah dedigin gibi hesaplamalarinda hataya yer yoktur...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Beşiktaşarena ailesi
Dun Gece bol bol beton döküldü  :sevinc
Bugünde Bol demirli , kirişli , kalıplı , Betonlu bir gün Olur İnşAllah  :bandit:
Yağmursuz Bir İstanbul Sabahından Herkese S.a , Bu yağmursuz Günleri çok iyi değerlendiririz İnşAllah ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

üniversitedeyken seçmiş olduğumuz deprem bilinci dersi öğretti bize depremin aslında ülkemizde her an olabileceğini. ama bizler sadece dask veya 17 ağustos deyince hatırladık. o yüzdendir ki iki stadyumu karşılaştırdık. şimdi vereceğim sayfada deprem bölgesi haritası beşiktaş'ın 2. dereceden deprem bölgesi olduğu ama stadyumun 1. dereceden deprem bölgesinde kaldığı faya çok yakın olduğu trabzonun ise şehir olarak 4. deprem bölgesinde olduğuna kadar olan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

deprem ve bölgeler hakkında bilgiler için http://www.deprem.gov.tr/sarbis/shared/depremharitalari.aspx
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar bu prekastlar boyanacak mı daha sonra.Sararıp soldular resmen yağmurdan dolayı....
TURSAN

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaşlar bu prekastlar boyanacak mı daha sonra.Sararıp soldular resmen yağmurdan dolayı....
kuruyunca beyazliyor.. :) herkese gunaydin...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KUMANOVALI

Merhaba arkadaslar uzun suredir forumunuzu takip ediyorum uye olmak bu gune kismetmis. :) Artik aranizda Yunanistandan da bir kartal var  :icool: :D
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

forum ahalisi günaydın

deprem diye diye deprem geldi  :s20: :s20:

affınıza sığınarak
@Deniz kardeşim ve @ahmet türker abim
ikinizde yanlış bir tartışma içine girdiniz ( ki okurken kendimi rus kökenli yazarın yazdığı romanlardaki gibi kaliteli tartışma gördüm  :bandit:  )
atla eşşeği kıyas yapmamakta yarar var kanımca  :bandit:   

saygılar...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Kartal Ç

hocam şuan malum şantiye ortamının bütün tozu pisiyle kaplılar bi de çatı falan olmadığı için yağmuru da yiyince üzerine böyle oluyor. ama şantiye işi bitip çatı takıldıktan sonra şöyle tazikli suyla güzelce yıkarlar kuruyınca yepisyeni olur  :ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

2 beton fışkırtıcı giriş yaptı stada neresi betonlanacak ?

Çevrimdışı Efe

Obitas tablalarda 4 testere daha kaliplamis bu gece yada yarin gece bi tabla dahz atilacak yeni acikta ayrica nunaralida tablz betonu bitmis numaralida ust kat 2.testerenin demir iskelti orulmus eski acik donuste kaliplamz suruyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Bugün yeniinönü yada Seda Hanım dan bi foto gelse de numaralı yeni açık birleşim tablanın son halini bi görsek orasıda bitince büyük bir yük daha kalkacak üstümüzden

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Merhaba arkadaslar uzun suredir forumunuzu takip ediyorum uye olmak bu gune kismetmis. :) Artik aranizda Yunanistandan da bir kartal var  :icool: :D
Hoş geldi Gümülcine kartalı.    :hosgeldin

Çevrimdışı murat

Merhabalar @ahmett.67 abi. Kusura bakmayın. Meslek olunca dayanamadım, cevaplamak istedim. Trabzon'da şiddetli bir deprem olması ihtimali, Türkiye'de kasırga oluşması ihtimalinden daha azdır. Yani; neredeyse imkansız gibi bir şey.
yok kimse kusura bakmaz.herkes bildiğini söylemeliki doğru bilgiye ulaşalım. :ok:

Çevrimdışı Efe

Bugün yeniinönü yada Seda Hanım dan bi foto gelse de numaralı yeni açık birleşim tablanın son halini bi görsek orasıda bitince büyük bir yük daha kalkacak üstümüzden
bugun cumartesi suzerden foto gelmez bugun
Şampiyon Beşiktaş JK