Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

@MURAT @Tolga rica ederim, bi daha olsa bi daha yaparım... Bu arada bir gece gidip fotoğraf çekecem. Süpriz fotoğraflar.

Çevrimdışı Çağrı

Feyenoord'un yenileme projesi 50,000 > 70,000

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar resimleri yukluyorum gecikme icin ozur dilerim ancak eve geldim

Bugun @Yunus ile birlikte cektik ayni fotograflar olabilir.

Çevrimdışı Geovani

@Yunus abi @ZEKI  abi ellerinize sağlık...@FARUK Yeni açık üst testereler hangi kirişte ortadaki kolonlora bağlanmaya başlıyor.. Yeni açık dehşet olacak hakkaten
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tower

resim paylaşan herkese sonsuz teşekkürler..
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus abi @ZEKI  abi ellerinize sağlık...@FARUK Yeni açık üst testereler hangi kirişte ortadaki kolonlora bağlanmaya başlıyor.. Yeni açık dehşet olacak hakkaten
12.ci kiriş olması lazım @Geovani abi  :ok: 12.ci kirişin Demiride yerleştirildi , 13.kirişin Kalıbı koyuluyordu bugün  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

eline ayağına emeğine sağlık, teşekkürler yunus kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı WarrChief

can sıkıcı bir detay daha

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=34555;image

bu nedir arkadaslar?? projeyle alakasız birsekilde bunun burda ne işi var?? bu cıkısların tamamen revize edildiği anlamı tasıyor bana gore bu sizce iyimi kotumu bence kotu ne güzel alısmıstık bu yeni acıgın duzenine bu nedir simdi:(((
fotolar için cok tesekkurler

Çevrimdışı ZEKI

ve son.. en son 197. sayfada kalmistim ordan okumaya baslayalim siz fotograflara bakarken

Çevrimdışı ahmet türker

eline emeğine sağlık zeki kardeşim teşekkürler. :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Eline sağlık sezgin.tothenham maçında buradamısın

Teşekkür ederim @MURAT abi gelme niyetim var tabi ama %90 gelemem gibi. Rusya'daki işimiz epey yoğun burada kalmam gerekiyor. Ocak ayının son haftası kesin gelicem ama.

Evet şimdi tamamen emin oldum  :bandit: 12.ci,kirişten başlıyor @Geovani abi  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=34555;image

bu nedir arkadaslar?? projeyle alakasız birsekilde bunun burda ne işi var?? bu cıkısların tamamen revize edildiği anlamı tasıyor bana gore bu sizce iyimi kotumu bence kotu ne güzel alısmıstık bu yeni acıgın duzenine bu nedir simdi:(((
tam olarak neyden bahsediyorsunuz foto üzerinde işaretliyebilirmisiniz anlayamadım şahsen  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Hiç bir Şey anlamadım  :alala: :alala: Biraz Açarmısın konuyu @WarrChief  :iscrewy:

Çevrimdışı WarrChief

tam olarak neyden bahsediyorsunuz foto üzerinde işaretliyebilirmisiniz anlayamadım şahsen  :alala:

tabi hemen

kırmızıyla projedeki makette hali

mavide suan olan sey:)) tamam bazyı yerlerde dısardada yani sutunların ierlisindede oalcak biliyoruz ama o üçtane değilde bir tane oalcak sanırım ve ne güzel içeride bunlardan olmucaktı

Çevrimdışı Tower

An itibari ile numaralı tabla betonlanıyor.
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Çevrimdışı TØLGA

tabi hemen

kırmızıyla projedeki makette hali

mavide suan olan sey:)) tamam bazyı yerlerde dısardada yani sutunların ierlisindede oalcak biliyoruz ama o üçtane değilde bir tane oalcak sanırım ve ne güzel içeride bunlardan olmucaktı
simdi anladim projede değişiklik yok fotolari iyi incelersen o iki tane cikintiyi çoknet görebilirsiniz teldeyim isaretleyip göstericem 5dkya
O merdivenlerde büyük bir ihtimal alt kattaki taraftarların yukari cikmasi için veya alt kata inmesi icin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK