Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

Evet en az 30 bin bilet satılmadı dicem ama cok zor.. Bu zor günlerde satılacak 30 bin bilet yönetime sıcak para akışı saglar..

Zaten bu macda dolmassa gs macı ist dışında oynanır

zaten taraftarın gitmeme sebebi fiyat değilki bence passoda değil bunun bir nedenide basaksehir ve zulimpiyatın uzakta olması yoksa sanmıyorum fiyat ne olursa olsun doldururlar

Çevrimdışı ahmet türker

valla bence ekim ayına kadar sıkıntı yok. yazın olimpiyat sorun olmuyor. 2 senedir sezonun ilk haftaları 40 bin üzeri oynadık olimpiyatta genelde.. hem gişe hasılatı da çok daha fazla oluyor. klüp için yararlı bence... yeterki daha fazla uzamasın...
o kadarı da fazla o zamana kalmaz kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar maçlarla ilgili yorumları ilgili bölümde yapalım rica ediyorum buraları kirletmeyelim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi siz hepiniz eski acikta ayni yerden mi aldiniz kombineyi? Ben de almayi dusunuyorum
@Fatih bir tek @ZEKI abi numaralıda, büyük çoğunluk 21. bloktayız. Ben 3. sıradayım ama sanırım benim yanıma 1453 tayfası doluşmuş. Ben onlara bakıcılık yapacam anlayacağın. 8. 9. sıra civarı varsa al oralar hep bizim. Bende başvuru yapıp değiştirilmesini isteyeceğim bakalım, gerçi yok diyorlar ama napalım  :alala: :ok:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

ahmet dede hibrit cim olacaksa imkansiz tohum ekilerek yetiştirilicekmiş haaa serme çim
Yapcaz biz Stadi açicaz derlerse orasi ayri yapilicak denenlere göre yetişmez diyorum ben  :biggrinking:
@Tolga ağaç değil la, çim yetişecek. Bizim evin bahçesi mi bu! Bunun özel makineleri falan var UV ışınları falan uygulanıyor ya. TOKİ arena 2 ayda yeşerdi, hatırla. Ayrıca benim anladığım kadarıyla önce suni çimler yerleştirilip sonra çim seriliyor ve köklenmesi bekleniyor. Detay bilen el versin hele

Çevrimdışı ahmetx

Saol ahmet abi peki diğeriyle karışlaştırırsak negatif yönü olabilir mi ? @ahmetx
@asi_kartal bu malzeme ışık geçirgenliğinde 10 numara,konserler ve uğultuyu önlemek için akustik PTFE membrane kullanılıyor,
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ağaç değil la, çim yetişecek. Bizim evin bahçesi mi bu! Bunun özel makineleri falan var UV ışınları falan uygulanıyor ya. TOKİ arena 2 ayda yeşerdi, hatırla. Ayrıca benim anladığım kadarıyla önce suni çimler yerleştirilip sonra çim seriliyor ve köklenmesi bekleniyor. Detay bilen el versin hele
suni cim yerleştirmesi de he deyince olmuyo ama abii :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

hibrit çim ile ilgili kısa öz ve çok yararlı bir video  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

abi passoligin ilk senesi olduğu için lig maçları çok dolmadı. seneye çoğunlukta passolig kart olacak. o nedenle bu seneki gibi olacağını düşünmüyorum. arsenal ve feyenoord maçlarında gayet güzel dolmuştu...
Ligin başı diyorsun. Avrupa maçı demiyorsun. Ayrıca senin o stada verdiğin kirayı napacaz. Olimpik stat 100 000 TL Başakşehir ki gerçekten oturma adalem kadar stat 450 000 TL Galip gelince TFF den aldığın maçbaşılara gitse stat kirası (-) yazıyor. Bilic istemezken neden Konya'ya gidiyoruz sence? Para lazım ama bir yandan da lüzumsuz harcama yapmış oluyorsun.
Kaldı ki stat yaz başında bitmiş olursa bir kaç tane konser alırız, bir kaç tane moda merkezi iş yapar, o kısım ayrıca kongre merkezi. Restoranlar var. Boğaz manzaralı kafede en azından bir forum buluşması bile yapmaya gideriz. Bu stat 40 000 kişiden kazanacağı rakama olimpik stat yetişemez.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hibrit çim ile ilgili kısa öz ve çok yararlı bir video  :ok:
Teşekkürler.Peki zamanlama ile  ilgili  bilgi yani  ne kadar süre alır   acaba.Herhangibir bilginiz varmı bu konuda.Yani ilk çalışmaya başlama ile futbol oynamaya hazır hale gelmesi ne kadar  zaman  alır???

Çevrimdışı ZEKI

@Fatih bir tek @ZEKI abi numaralıda, büyük çoğunluk 21. bloktayız. Ben 3. sıradayım ama sanırım benim yanıma 1453 tayfası doluşmuş. Ben onlara bakıcılık yapacam anlayacağın. 8. 9. sıra civarı varsa al oralar hep bizim. Bende başvuru yapıp değiştirilmesini isteyeceğim bakalım, gerçi yok diyorlar ama napalım  :alala: :ok:
Bİr tek ben mi ? :alala: Adem orda Oktay orda, rubin_tobi orda...bir sizler eski aciktasiniz... :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bİr tek ben mi ? :alala: Adem orda Oktay orda, rubin_tobi orda...bir sizler eski aciktasiniz... :kop: :kop: :kop:
Haaaa gizli örgütlenme peşindesin o zaman abi

Çevrimiçi Necmi

@Yunus abi siz hepiniz eski acikta ayni yerden mi aldiniz kombineyi? Ben de almayi dusunuyorum
@Fatih 121 blok üst ortadan bulduğun koltuğu al

Çevrimdışı Ardau

kamerada sorun var sanırım :alala:
son günlerde hız muazzam. yılbaşına kadar tribün kabası bu hızla baya tamamlanır gibi. yine de çatı şubat gibi kalkmaya başlar bence. #bustadağustosayetişir :evillol:

konu dışı    : yeni işe başladım. takipteyim ama yazmaya pek vakit bulamıyorum.
konu dışı 2 : forumun yeni açık neferi benim :) 407. blok :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ligin başı diyorsun. Avrupa maçı demiyorsun. Ayrıca senin o stada verdiğin kirayı napacaz. Olimpik stat 100 000 TL Başakşehir ki gerçekten oturma adalem kadar stat 450 000 TL Galip gelince TFF den aldığın maçbaşılara gitse stat kirası (-) yazıyor. Bilic istemezken neden Konya'ya gidiyoruz sence? Para lazım ama bir yandan da lüzumsuz harcama yapmış oluyorsun.
Kaldı ki stat yaz başında bitmiş olursa bir kaç tane konser alırız, bir kaç tane moda merkezi iş yapar, o kısım ayrıca kongre merkezi. Restoranlar var. Boğaz manzaralı kafede en azından bir forum buluşması bile yapmaya gideriz. Bu stat 40 000 kişiden kazanacağı rakama olimpik stat yetişemez.
Kesinlikle Katılıyorum @Yunus abi  :ok:
Ama Şuanki durumda Olimpiyatta her maç 40-60.000 arası taraftara pynayabilsek , gerçekten ciddi miktar kazanır kulüp  :iscrewy:
Geçen seneki Cincon Maçında 6 milyon Tl gibi bir rakam girmişti kulübün kasasına !
Tabiki Vodafone Arena ya yaklaşamaz getirileri , Ama şu yoklukta ilaç olurdu @Yunus Abi  :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

kamerada sorun var sanırım :alala:
son günlerde hız muazzam. yılbaşına kadar tribün kabası bu hızla baya tamamlanır gibi. yine de çatı şubat gibi kalkmaya başlar bence. #bustadağustosayetişir :evillol:

konu dışı    : yeni işe başladım. takipteyim ama yazmaya pek vakit bulamıyorum.
konu dışı 2 : forumun yeni açık neferi benim :) 407. blok :)
Hayırlı olsun Arda. Senide alalım yanımıza taaa öteki sene

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler.Peki zamanlama ile  ilgili  bilgi yani  ne kadar süre alır   acaba.Herhangibir bilginiz varmı bu konuda.Yani ilk çalışmaya başlama ile futbol oynamaya hazır hale gelmesi ne kadar  zaman  alır???
iki ay sürüyormuş ama bunun içine drenaj sistemi dahil değil hibrit uygulama çim ekimi ve büyümesi bunun haricinde drenaj ve saha alt yapısı içinde 1-1.5 ay gider tahminim @Coşkun Mevsim

ysariusta

• Ziyaretçi

Kesinlikle Katılıyorum @Yunus abi  :ok:
Ama Şuanki durumda Olimpiyatta her maç 40-60.000 arası taraftara pynayabilsek , gerçekten ciddi miktar kazanır kulüp  :iscrewy:
Geçen seneki Cincon Maçında 6 milyon Tl gibi bir rakam girmişti kulübün kasasına !
Tabiki Vodafone Arena ya yaklaşamaz getirileri , Ama şu yoklukta ilaç olurdu @Yunus Abi  :iscrewy:
Bugün için elbette iyi olur; en azından zarar etmeyiz. Es Es maçında zarar etti kulüp. Hem beraberlik hem seyirci yok!

Çevrimdışı ahmet türker

kamera hala açılmadı sorun büyük mü acaba . :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Aralık 2014, 23:50:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi bu son tabla pazara kadar biter mi sence ?? Bir de cevap yazarken beni mentionlarmisin bu ara cok sık giremiyorum fkruma bildirimden bakayim cavaba  :icool:

Çevrimdışı Ardau

Hayırlı olsun Arda. Senide alalım yanımıza taaa öteki sene

teşekkür ederim abi.  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Efe

evt açılmadı bu arada wow da ve facebookda da verdim zehri totenham maçı için iyi bi kalabalık olacaktır eğer yağmur yağmazsa tabi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Aralık 2014, 23:51:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Sunucularla ilgili bir problem olmhs olabilir abi fazla yogunlugu oluyor haliyle bence bizin taraftarlarin yani sira renkliler bike izliyordur  canli yayini  :D