Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380857 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yaa abi sen yapma allahsen çim yetisirmi??hibrit cim mabet tohum ekilerek yetiştirilecek dedi birde ohohoohoo  :biggrinking:
ya biterse :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ya biterse :evillol:
ihhhhhhh bitmezzzzz hibrit cim yapmicaklarsa yetişebilir Gençlerbirliği macina diğer türlü zor :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Sabah 6 dan beri dışardayım eve yeni geldim çok yorgunum :uyucam: .Maşallah 21 sayfa yazmışsınız  :)

olayları kaçırıdın o zaman çatı aparatları geldi ortalık yıkıldı bide mabet vodafone 50-55 bin kişeye hizmet verecek dedi stadta o zaman bi daha yıkıldı  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ihhhhhhh bitmezzzzz hibrit cim yapmicaklarsa yetişebilir Gençlerbirliği macina diğer türlü zor :bandit:

ya yetişirse :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

olayları kaçırıdın o zaman çatı aparatları geldi ortalık yıkıldı bide mabet vodafone 50-55 bin kişeye hizmet verecek dedi stadta o zaman bi daha yıkıldı  :evillol:
Ooo valla ben burda olsam bir 3 sayfa da ben post atarmışım demek ki  :D .Neden 50-55 bin yoksa kapasite mi 50 bin ?  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ooo valla ben burda olsam bir 3 sayfa da ben post atarmışım demek ki  :D .Neden 50-55 bin yoksa kapasite mi 50 bin ?  :evillol: :evillol:

nüfus baya arttı bi ara öğlen olmasına rağmen bu arada 4 gün de 4 tabla attılar çiçekler ve obitaşı kutluyorum bu hızlarından dolayı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

canlı yayın gitti betonlamayı seyredemiyorum şaun :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

canlı yayın gitti betonlamayı seyredemiyorum şaun :akuma:
benimde kafam ona takıldı resmi siteye girdim oradada canlı yayın gitmiş. :)

Çevrimdışı Efe

benimde kafam ona takıldı resmi siteye girdim oradada canlı yayın gitmiş. :)

bayadır açılmıyor abi :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

belki kızacaksınız ama inşallah stad ligin sonuna yetişmez.... Türkiye'de birşeyler tam anlamıyla bitmeden açılınca eksik şey asla tamamlanmıyor. o yüzden herşey tam bitip ağustosta açılması daha iyi bence...

Çevrimdışı ahmet türker

belki kızacaksınız ama inşallah stad ligin sonuna yetişmez....
yarım yamalak olacaksa yetişmesin zaten sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

nüfus baya arttı bi ara öğlen olmasına rağmen bu arada 4 gün de 4 tabla attılar çiçekler ve obitaşı kutluyorum bu hızlarından dolayı :icool:
Vakit daraldı atsınlar artık  :D

Çevrimdışı Efe

belki kızacaksınız ama inşallah stad ligin sonuna yetişmez.... Türkiye'de birşeyler tam anlamıyla bitmeden açılınca eksik şey asla tamamlanmıyor. o yüzden herşey tam bitip ağustosta açılması daha iyi bence...

bence açılma ihtimali %-10 yani hiç yok ağustos ayının ilk iç saha maçı vodafone arenanın açılışı olacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

belki kızacaksınız ama inşallah stad ligin sonuna yetişmez....
hoaydaaaaa gerçi bende istemiyorum şaşali bir acilis olsun şampiyonluk maçi flen olursa oynarlar anca zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

yarım yamalak olacaksa yetişmesin zaten sevgili kardeşim. :)

abi bende o anlamda yazdım ama açıklama yazma gereği duyup düzenledim iletiyi. forum ahalisi tarafından linç edilirim diye korktum   :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

gidip tamamen bitmiş stadda şöyle her şeyine bakıp oturup maç seyretmedikten sonra bitmesin zaten. :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi bende o anlamda yazdım ama açıklama yazma gereği duyup düzenledim iletiyi. forum ahalisi tarafından linç edilirim diye korktum   :ebebe:
hemen anladım zaten kaygılanma değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Tolga

bence açılma ihtimali %-10 yani hiç yok ağustos ayının ilk iç saha maçı vodafone arenanın açılışı olacaktır :)
Ağustos'ta açılırsa bence herkes sevinsin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

10 yıl bekledik 2 ay daha bekleriz. yeterki çimi de tam oturmuş olsun. dış cephede bitsin. tuvaletine bile gittiğimde eksik birşey olmasın  :evillol: 

bkz. tt arena... adamlar üstünü kapatacak dış cepheyi yapacaklar diye aldılar alış o alış ... açıldıktan sonra öylece kaldı. rezil bir görüntüsü var...

hatta ben şampiyonluk kutlamasının bile vodafone arenada olmasını istemiyorum. inşallah şampiyon olunca 80.000 kişi ile olimpiyatta kutlamak daha iyi olur. zaten sıcak hava olacak. hemde güzelim stadı daha kullanamadan millet harap etmemiş olur... :eyes

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)
Hoşgeldiniz en yaşlı üyemiz.En yaşlı üye sıfatımı  törenle  size devrediyorum.İsminizi yazmamışsınız ama ortamı inanın çok seveceksiniz .

Çevrimdışı ahmet türker

10 yıl bekledik 2 ay daha bekleriz. yeterki çimi de tam oturmuş olsun. dış cephede bitsin. tuvaletine bile gittiğimde eksik birşey olmasın  :evillol: 

bkz. tt arena... adamlar üstünü kapatacak dış cepheyi yapacaklar diye aldılar alış o alış ... açıldıktan sonra öylece kaldı. rezil bir görüntüsü var...

hatta ben şampiyonluk kutlamasının bile vodafone arenada olmasını istemiyorum. inşallah şampiyon olunca 80.000 kişi ile olimpiyatta kutlamak daha iyi olur. zaten sıcak hava olacak. hemde güzelim stadı daha kullanamadan millet harap etmemiş olur... :eyes
aslında en doğru düşünce bu zaten . :)

Çevrimdışı fore_kazık

Ağustos'ta açılırsa bence herkes sevinsin :)

valla bence ekim ayına kadar sıkıntı yok. yazın olimpiyat sorun olmuyor. 2 senedir sezonun ilk haftaları 40 bin üzeri oynadık olimpiyatta genelde.. hem gişe hasılatı da çok daha fazla oluyor. klüp için yararlı bence... yeterki daha fazla uzamasın...

ysariusta

• Ziyaretçi

valla bence ekim ayına kadar sıkıntı yok. yazın olimpiyat sorun olmuyor. 2 senedir sezonun ilk haftaları 40 bin üzeri oynadık olimpiyatta genelde.. hem gişe hasılatı da çok daha fazla oluyor. klüp için yararlı bence... yeterki daha fazla uzamasın...
Bu sene hangi maçta 40 000 vardı. Lig maçı olarak. Fener maçında belki. O kadar

ysariusta

• Ziyaretçi

@fore_kazık yapma hocam öyle