Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Temel betonu öndül elit residence :lol:
ohooo burada yıkım var, temel var biten var. rezidans mı istersin dubleks mi haber ver. İş paraya bakar. hatta iş kazası bile var, geçen bir fışkırtıcı devrildi, sokağın öbür tarafındaki binanın balkonunu götürdü...  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Abdullah

bende anlayamadım :)
Abi yeni açıkta stadın arka kısmından köprü gibi geçişler var ya üst kata sanırım onlardan bahsediyor  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, şu fotoda 2 kolon eksik gibi duruyor?
Eski açığın diğer köşesinde vardı diye hatırlıyorum. Neden koymamış olabilirler?

neden bahsettiğini anlamadım :alala:

Çevrimdışı Efe

Temel betonu güleç teras premium taşyakan inşaat 2 insattada temel var suan :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

efe beton mikseri geldi nereye beton dökecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bende anlayamadım :)
Yasaklı Link[/member] nin 93.fotosuna baktım :tabe:
Numaralı üste kurulan Testere kiriş kalıplarından bahsediyor galiba SDemirsoy  :alala:  :alala:
Yanlışlıkla yeni açık yazmış olabilir  :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

buradan bahsediyor arkadaşlar :)
şimdi çözdüm :) saol @FARUK hocam

Evet @Abdullah benim işi unutma bu arada  :naughty:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

buradan bahsediyor arkadaşlar :)
Vallaha Bravo @FARUK Hocam  :claps: , @SDemirsoy da bende Bi turlu çozememiştik nereden bahsettiğini  :bandit:  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Yasaklı Link[/member] nin 93.fotosuna baktım :tabe:
Numaralı üste kurulan Testere kiriş kalıplarından bahsediyor galiba SDemirsoy  :alala:  :alala:
Yanlışlıkla yeni açık yazmış olabilir  :icool:
yok yok Farruk Hocam görselde belirtmiş yeni açık arka yürüyüş yolundan bahsediyormuş abimiz haliyle biraz köprüye de benziyor olabilir :D @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı arrdda

Aynen oyle.Teşekkurler  Faruk foto icin.Paint için musait deildim.
Bu arada Kasımpaşa macı çıkışında forum ahalisini gordum.Taksideydim,seslendim fakat sesimi duyuramadım.Hepinizi tanıdım ama mabeti secemedim.:))))

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada Kasımpaşa macı çıkışında forum ahalisini gordum.Taksideydim,seslendim fakat sesimi duyuramadım.Hepinizi tanıdım ama mabeti secemedim.:))))
secemedigin mabettir  :kop: :kop: :kop: bu arada  :hosgeldin

Çevrimdışı Abdullah

şimdi çözdüm :) saol @FARUK hocam

Evet @Abdullah benim işi unutma bu arada  :naughty:
Malzeme arıyorum bulamıyorum.  :bandit: Kadir Mısıroğlu'nun fotolardan kesecem bu gidişle.   :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Malzeme arıyorum bulamıyorum.  :bandit: Kadir Mısıroğlu'nun fotolardan kesecem bu gidişle.   :evillol:
:kop: olabilir :D

Çevrimiçi Necmi

Ben burda kendi kendime uydurup ortaya birşey atmıyorum. Stad inşaatında görevli insanların sözlerine göre haraket ediyoruz. Bize verilen bilgi kırıntısı ile yetiniyoruz. Allahtan direk kendim sorduğum için ve aldığım cevabı bildiğim için çok net hatırlıyorum.

Buyrun bakin
2.stad başlığındaki 894 sayfadaki sorum ve stadaki görevli arkadaşın cevabı.

Burdan ne anlam çıkar siz karar verin. Yorum yapmıyorum. @Necmi

Dostum alt taraf denmesinden ne anlıyorsun siz iki kolon arası cam kaplamadan bahsediyorsunuz bende böyle olmadığını sadece alt kısımda korkuluk şeklinde olacağını söylüyorum buda prekastların dışardan görünmesini engellemez projelerden birinde vardı cam yüksekliği bir adam boyu yoktu bakın arkadaşlar ortada yapılacak işlerin bir listesi yok eminim oraya konulacak malzemeye bile henüz karar verilmemiştir Mimarla görüşmüştüm hiç bir konuda bilgileri yok iş sırası önlerine geldikçe karar veriliyor anladığım kadarıylada bu iş mimarlara kalmıyor her şey adım adım gidiyor bazen son anda bile değişebiliyor o yüzdende bir çok konuda bjk_mabette net cevap veremiyor bana 6 ay projeyi imal eden kişiler yeni açıkta otopark girişi olmayacağını söylediler kesin dediler orda giriş yok tek giriş eski açık numaralı köşesinden ama şu an yeni açıkta giriş yapılıyor o yüzden her söyleneni mutlak doğru kabul etmeyin şu an doğrudur iki ay sonra fikir değişir zemin döşemelerini bana mimar feyenord maçında söylemişti ama bu gün hala ürün çeşidi ve teklifleri alınıyor yani biz burda bilgiyi alıyoruz imkan ölçüsünde doğrulatıyoruz ve açıklıyoruz ama kesin kabul etmek yanlış bjk_mabet içinde aynı şey geçerli Başkan böyle olacak dedimi her şey biter özellikle ince işler proje mimarı bile sipariş verilmeden kesin konuşamaz bilgi kırıntısı diyorsunuz ama Türkiyenin hiç bir yerinde yapılmış ve yapılan stadyumlarda taraftarlar Beşiktaş taraftarı kadar şanslı olmadı bize bilgi bir şekilde ulaştırılıyor ince detaylar hariç bilmediğimiz bir şey kalmadı bizim foruma bir günde düşen resim sayısı akyazı stadında başladığından beri düşmemiştir adamların kamerasını 100 kişi izleyebiliyor biz kameranın hızını ayarlatıyoruz burda insanların bildiklerini stadda çalışanlar bilmiyor bakın stadda çalışıp saha tribün arasının 3 metre olduğunu söyleyenler var
@halvetifarazi

Çevrimdışı Caner

yeni acikta sutun betonlaniyor

abi numaralıda şu an çalışılan yerde ilk loca katının tablaları ne zaman başlar sence?

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin mabeti seçemezsin arada kaybolmuştur :D

Çevrimdışı Efe

abi numaralıda şu an çalışılan yerde ilk loca katının tablaları ne zaman başlar sence?
1 haftaya baslar kolonlari tablasida 15 icinde bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Allah bize sabır versin,10 ay nasıl bekleyeceğiz yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Dostum alt taraf denmesinden ne anlıyorsun siz iki kolon arası cam kaplamadan bahsediyorsunuz bende böyle olmadığını sadece alt kısımda korkuluk şeklinde olacağını söylüyorum buda prekastların dışardan görünmesini engellemez projelerden birinde vardı cam yüksekliği bir adam boyu yoktu bakın arkadaşlar ortada yapılacak işlerin bir listesi yok eminim oraya konulacak malzemeye bile henüz karar verilmemiştir Mimarla görüşmüştüm hiç bir konuda bilgileri yok iş sırası önlerine geldikçe karar veriliyor anladığım kadarıylada bu iş mimarlara kalmıyor her şey adım adım gidiyor bazen son anda bile değişebiliyor o yüzdende bir çok konuda bjk_mabette net cevap veremiyor bana 6 ay projeyi imal eden kişiler yeni açıkta otopark girişi olmayacağını söylediler kesin dediler orda giriş yok tek giriş eski açık numaralı köşesinden ama şu an yeni açıkta giriş yapılıyor o yüzden her söyleneni mutlak doğru kabul etmeyin şu an doğrudur iki ay sonra fikir değişir zemin döşemelerini bana mimar feyenord maçında söylemişti ama bu gün hala ürün çeşidi ve teklifleri alınıyor yani biz burda bilgiyi alıyoruz imkan ölçüsünde doğrulatıyoruz ve açıklıyoruz ama kesin kabul etmek yanlış bjk_mabet içinde aynı şey geçerli Başkan böyle olacak dedimi her şey biter özellikle ince işler proje mimarı bile sipariş verilmeden kesin konuşamaz bilgi kırıntısı diyorsunuz ama Türkiyenin hiç bir yerinde yapılmış ve yapılan stadyumlarda taraftarlar Beşiktaş taraftarı kadar şanslı olmadı bize bilgi bir şekilde ulaştırılıyor ince detaylar hariç bilmediğimiz bir şey kalmadı bizim foruma bir günde düşen resim sayısı akyazı stadında başladığından beri düşmemiştir adamların kamerasını 100 kişi izleyebiliyor biz kameranın hızını ayarlatıyoruz burda insanların bildiklerini stadda çalışanlar bilmiyor bakın stadda çalışıp saha tribün arasının 3 metre olduğunu söyleyenler var
@halvetifarazi
bu yazı hemen hemen her şeyi aydınlatıyor .olaylara ,gelişmelere bu yazının ışığında bakarsak aslında kafamızda pek çok meseleyi çözeriz . hiç bir stad yapımında taraftar bu kadar bilgi sahibi olmadı kısmı da çok çok doğru , aslında hiç bir stad bu kadar yakından ,bu kadar şeffaf ,bu kadar merakla izlenmemişti .necmi kardeşim yazının tamamı aydınlatıcı ,aslında ara sıra bu yazıyı tekrarlarsan okumayan veya unutan arkadaşlar da yararlanır . :)

Çevrimdışı Tarık16

efe neredeyse benim yeni aldığım evi fotoğraflamıssın güleç teras :)

Çevrimdışı Serkan7738

Allah bize sabır versin,10 ay nasıl bekleyeceğiz yahu  :D

@ahmetx abi altta paint açık neyin peşindesin  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bence çıkış kapıları bizim stada güzellik katıyor en başından beri söylüyorum. köşe yırtıkları gereksiz fazla ama 2 tane yeterdi. :by2: