Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@aktar_ismail çatıya başlamaktan kasıt işlerin start alması almamında söylendi yani malzemeler gelecek sonra biten türübünlere bağlantıların monte işlerine başlancak vs vs derken inşaatın kabası ile (prekast dahil) eş zamanlı çatıda havaya kalkmaya hazır  halde bitmiş olacak ... bunu bjk mebet de sordum aynen bu yazdıklarım gibi olacak dedi :ok: :ok:
Ben de ona manada yazdım zaten, daha bir malzeme geldi mi @Oktay ? gelmedi, ne zaman geleceği de meçhul.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg110911#msg110911 date=1417514815]
 26 Aralık benim doğum günüm kabayı o zaman bitirseler keşke bana çok anlamlı bi hediye olurdu  :icool: @ahmetx
[/quote]
senden daha çok biz isteriz Yasaklı Link[/member]  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acik tabla basladi harika :sevinc
  :sevinc İşler Çok iyi düzeyde bugün @Efe abi  :super:
Numaralı tabşa hafta sonuna kalmaz  :bandit: Cuma günü Hem Numaralı hemde Yeni açık tablada beton olur  :icool:
Artık Geriye Sadece 2.ci kat Testereler kalıyor , Artık Sona geldik  :sevinc
Hayırlısıyla , Herşeyiyle Agustosta , en geç Ekim 15 te Açarız Stadımızı  :ok:
Koltuk Düzeninin Açıklanmaması gerçekten çok ilginç  :alala: Kesinlikle Bir Anketle Taraftarın da görüşü alınmalıydı ve Açıga Kavuşturulmalıydı  :bandit: Herleyimiz gizli ve muamma  :alala:
Bizimde bu stadda Bir Parmağımız , imzamız olmalıydı  :iscrewy:  :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

:sevinc İşler Çok iyi düzeyde bugün @Efe abi  :super:
Numaralı tabşa hafta sonuna kalmaz  :bandit: Cuma günü Hem Numaralı hemde Yeni açık tablada beton olur  :icool:
Artık Geriye Sadece 2.ci kat Testereler kalıyor , Artık Sona geldik  :sevinc
Hayırlısıyla , Herşeyiyle Agustosta , en geç Ekim 15 te Açarız Stadımızı  :ok:
Koltuk Düzeninin Açıklanmaması gerçekten çok ilginç  :alala: Kesinlikle Bir Anketle Taraftarın da görüşü alınmalıydı ve Açıga Kavuşturulmalıydı  :bandit: Herleyimiz gizli ve muamma  :alala:
Bizimde bu stadda Bir Parmağımız , imzamız olmalıydı  :iscrewy:  :by2:
benim ufaklığın parmağı olmasada muhtelif yerlerde doğum hatıraları ve beşiktaşlıların mesajları var :). şimdi şurası şöyle mi osun diye bir sorulsa ondan sonra herşeye karışmaya başlarız.biz buradan yazalım uygun görülürse değişirler zaten.stada passo yüzünden gitmeyenlerin yanına tüneller çok koltuklar beyaz olmamış,çatısı saydam olmamış,eski açık kısa olmuş vs diye gitmeyenleride eklemeyelim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasaklı Link[/member] eline sağlık güzel fotolar

Çevrimdışı ahmetx

Beyler nasıl ama Abdullah kardeşimizin çalışması  :super:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

benim ufaklığın parmağı olmasada muhtelif yerlerde doğum hatıraları ve beşiktaşlıların mesajları var :). şimdi şurası şöyle mi osun diye bir sorulsa ondan sonra herşeye karışmaya başlarız.biz buradan yazalım uygun görülürse değişirler zaten.stada passo yüzünden gitmeyenlerin yanına tüneller çok koltuklar beyaz olmamış,çatısı saydam olmamış,eski açık kısa olmuş vs diye gitmeyenleride eklemeyelim.
Yok @MURAT abi Ben Stadımızı çok beğeniyorum  :ok:
Benim Tek sıkıntım Çatal Merdivenler ve Koltuk düzeni  :s20:
Onun Haricinde Herşeyiyle Muhteşem ötesi bir Stad yapıyoruz  :super:
Boğazın İncisi Vodafone Süleyman Seba Arena

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler nasıl ama Abdullah kardeşimizin çalışması  :super:

güzel olmuş çok cancanlı sade olamaz mı _?  :alala:

Çevrimiçi murat

Yok @MURAT abi Ben Stadımızı çok beğeniyorum  :ok:
Benim Tek sıkıntım Çatal Merdivenler ve Koltuk düzeni  :s20:
Onun Haricinde Herşeyiyle Muhteşem ötesi bir Stad yapıyoruz  :super:
Boğazın İncisi Vodafone Süleyman Seba Arena
bende sana demedim.bazı ilginç kişiler var stada gitmek  Beşiktaşı desteklemek için şart koşan.mimarlar mühendisler, yöneticiler ,başkan çalışıyor biz yanlış gördüğümüzü söyleyelim fikirler verelim olabilecekler yapılır.bu arada ben çatala sadece köşelerde karşıyım.köşeler düz ortalar çatallı olabilir.öyle bir görsel olsa ona bir baksak

Çevrimdışı jepaq

mestella stadının ikinci katının sahaya sarkmış halini çok seviyorum. alt kattaki 10 basamağı filan kapatıyor heralde bizim ikinci katın da daha yakın olmasını isterdim. bu arada mestellanın kale arkası 5, 5buçuk filan diye düşünüyorum doğru mudur bilmiyorum. hani hep denir ya uefa kriterleri nedeniyle yakın yapılamıyor. tamam fazla yakın olmasın ama niye böyle alçak tribün yapılmıyor? ilk sıradaki insan ayağa kalkmadan oturduğu yerden sahayı görebilmeli bence..bir de tel örgü cam filan konuluyor..passolig'in amaçlarından biri de bu değil mi taşkınlık yapan adamı kameradan bulup atacaksın niye herkesin maç izleme zevkini mahvediyorsun?

Çevrimdışı ahmetx

güzel olmuş çok cancanlı sade olamaz mı _?  :alala:
gerçeği bu kadar can canlı olmaz zaten  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçeği bu kadar can canlı olmaz zaten  :D
hiç belli olmaz  :evillol: daha canlı da olabilir  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

hiç belli olmaz  :evillol: daha canlı da olabilir  :alala:
can canlı olsun zaten içimiz kıpır kıpır olsun stada girince sovyet stadları gibi olmasın.

Çevrimdışı ALI RIZA

can canlı olsun zaten içimiz kıpır kıpır olsun stada girince sovyet stadları gibi olmasın.
:kop: :kop: :kop: :kop: aynen kabayı bitirelim de koltuklar takılsın da oooo süper iş var

Çevrimdışı WarrChief

baslanabilir herangi bi engel yok ocak sonu 2 side baslamali bence tabi bu birazda parayla alakalı :)

ocaklardan cıkıyordu ne durumda bilmiyoruzki kaldıki bircokseyi gec yapan bir A.S miz var dolayısıyla ona baslanmaz daha cok yolu vardır

Hadi Çıldırt bizi , Delirt bizi obitaş  :bandit: Koy 2-3 tane daha testere kiriş kalıbı  :biggrinking:   :bandit:

Çevrimdışı Efe

ocaklardan cıkıyordu ne durumda bilmiyoruzki kaldıki bircokseyi gec yapan bir A.S miz var dolayısıyla ona baslanmaz daha cok yolu vardır
neden baslanmasin ki geldikce yapilabilir bunu zamani var zamani geldiginde baslayacaklar belki 15 gun sonra baslayacaklat belki 3 ay sonra herseyin zamani var subatta baslarsa iyi olur yoksa cok onemi yok dis kaplamanin ilk olarak kaba ve cati bitsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

neden baslanmasin ki geldikce yapilabilir bunu zamani var zamani geldiginde baslayacaklar belki 15 gun sonra baslayacaklat belki 3 ay sonra herseyin zamani var subatta baslarsa iyi olur yoksa cok onemi yok dis kaplamanin ilk olarak kaba ve cati bitsin

ben bu soruyu cok uzun zaman once sormustum:)) cevap suydu mac esnasında iskeleler kurulu oldugu vakit buyuk sıkıntı arz ediyor dolayısıyla cok sonra baslaması daha muhtemel gorunuyor diye cevap gelmişti:))

ama hocam sonuna kada katılıyorum acelesi yok ne zaman olursa olsun zaten yeni sezona yetişir orası kesinde ama ilk maclarda vs sanmıyorum baslanmıcaktır

yanlıs soyledim bitmicektir
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 13:56:06 WarrChief ]

Çevrimdışı ALI RIZA

çatı aparatları ne oldu acaba _? gümrükte idi  :alala: