Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

ben dün evde yoktum.sağolsun @Yakup akşama kadar ağırladı beni sonra maç daha sonra spor derken yeni görebildim.@Tolga muamelesi yapmayın hemen :lol:
:biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı happy_

hürriyet'in haberine göre 75 milyon dolarlık kredi onaylanmış, sanırım artık her şey daha rahat olacak...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27694161.asp

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

ben dün evde yoktum.sağolsun @Yakup akşama kadar ağırladı beni sonra maç daha sonra spor derken yeni görebildim.@Tolga muamelesi yapmayın hemen :lol:

akşama kadar beraberdik. sağolasın @MURAT  abiyle zaman su gibi akıp geçti. Her zaman beklerim abi özellikle beşiktaş maçı günleri belki bu bir totemdir.  :eyes
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 4.testere ici celik destek yerlestiriliyor 1 tane kaldi yeni acik tablalar niyayete eriyor artik :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

akşama kadar beraberdik. sağolasın @MURAT  abiyle zaman su gibi akıp geçti. Her zaman beklerim abi özellikle beşiktaş maçı günleri belki bu bir totemdir.  :eyes
ben zorlanmayacağımızı düşünüyordum.tabi maç sonu kronikleşen sorunu hesaba katmadan.o artık bizim bir parçamız :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sesin solugun cikmiyor stad bitiyor bak sen yunandayken baya ilerledi obitas :lol:
hadi leeynn biz dışardayken stada çivi çakılmamış rampa kapalıymış biz geldikten sonra açıldı :evillol:

Çevrimdışı Efe

hadi leeynn biz dışardayken stada çivi çakılmamış rampa kapalıymış biz geldikten sonra açıldı :evillol:
evt abi kanser olduk burda siz yine iyidiniz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

11 aralıkta saat 13 gibi stadtayim kaldi 9 gun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

evt abi kanser olduk burda siz yine iyidiniz :D
ne yapalım anı kaçırmayalım diye biz gelene kadar bekleyin dedik :evillol: onlarda bekledi sağ olsunlar :busted_cop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bencede süper olur mabet sağolsun herzaman elinden geleni sonuna kadar yapmıştır ondan şüphemiz yok..
Sen onca yolu kendi zamanından ve cebinden ödeyerek türkiyenin ve dünyanın bi çok yerindeki BEŞİKTAŞlılara mabedimizi ekranlarına taşıyorsun...
@bjk_mabet belki seninde yetki sınırların içerisinde değil ama böyle birşeye izin verilirse gerçekten harika olur...
Ve son olarak öncelikle yönetici arkadaşlara(mustafa sen hariç) :D bi hesap numarası açılsın ve mabedimiz yükselişinde günlük ritüel haline getirdiğimiz bu fotoğrafları çeken güzel kardeşimize alınabilecek en güzel makineyi çam sakızı çoban armağanı hediye edelim

Sağolasın Kardeşim eksik olma bir teşekkür benim için en büyük armağandır   :tabe:

@Necmi abi sağolasın bunca zaman çektik içerden de bi 40-50 foto en azından alabilelim :)

Çevrimdışı panic13

hürriyet'in haberine göre 75 milyon dolarlık kredi onaylanmış, sanırım artık her şey daha rahat olacak...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27694161.asp

Eğer alındı ise faiz oranı çok yüksek :S Umarım veriler doğru hesaplanmıştır. Tahminen bu kredinin alınmasın da Vodafone'nun sponsorluk parası ile stadın muhtemel sponsorluk gelirlerini teminat olarak gösterdiler. Yönetimi destekliyoruz ama inşallah (Hakaret Yasak)₂ dönemi gibi olmayız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

ne yapalım anı kaçırmayalım diye biz gelene kadar bekleyin dedik :evillol: onlarda bekledi sağ olsunlar :busted_cop:
:evillol: her gece bakiyoduk yeni acik tabla betonlandimi diye sonrada kafayi duvara vuruyordu herkes :s20: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun calisma cok hosuma gitti herkes elinden geldigince calisiyor iceride bitise hizla yaklasiyoruz kaba insatta :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı:

Beşiktaş JK @Besiktas 9 dakika önce
Beşiktaş Travel, Konya'daki Beşiktaş - Trabzonspor Maçı İçin Tur Düzenliyor

http://www.besiktastravel.com/tur/ma...medium=twitter
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yeni açık Üst kat tablaların betonlanması bu hafta sonuna kadar biter mi ne dersiniz? 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş düşmanı bir gazetenin linkini buraya taşımayın böyle bir kredi çekildiğinde borsaya bildirilir linklerini buraya taşıyıpta amaçlarına hizmet etmeyin yaptığınız onlara hit sağlamak

Çevrimdışı Balasagun

Sormak istedigim şeyi resimli açıklamaya çalıştım; bizim staddın sınırları neden böyle

Günlerdir merak ettiğim bir şeydi bu teşekkür ediyorum çok iyi izah etmişsiniz. :)

Çevrimdışı If Else

31 Ekim - 02 Aralık 1 Aylık Yeni Açık Tarafından Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:evillol: her gece bakiyoduk yeni acik tabla betonlandimi diye sonrada kafayi duvara vuruyordu herkes :s20: :lol:
Kafamız Patladı Hatta Duvara vurmaktan  :evillol:  :evillol:
Neyseki oda geçti  :claps:
Yeni Kanserimiz Eski açık Numaralı birleşimi ne zaman yükselir  :bandit: Hayırlı olsun  :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

sen zaten hep bana yürü abi ne potlar kırıyolar forumda hep bana hep bana  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 15:46:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Obitas tablalari baya kolayladı haftaya bugun tamam olabilir tablalar ayrica esku acikta sutun calismasida ilerledi bugun
cumaya hepsi biter abi

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Günaydın Türkiye

Bizim stadyumun incesi kabasından önce bitecek... yayabilirsiniz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen zaten hep bana yürü abi ne potlar kırıyolar forumda hep bana hep bana  :bandit:
  :kop:  :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık