Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

mestella stadının ikinci katının sahaya sarkmış halini çok seviyorum. alt kattaki 10 basamağı filan kapatıyor heralde bizim ikinci katın da daha yakın olmasını isterdim. bu arada mestellanın kale arkası 5, 5buçuk filan diye düşünüyorum doğru mudur bilmiyorum. hani hep denir ya uefa kriterleri nedeniyle yakın yapılamıyor. tamam fazla yakın olmasın ama niye böyle alçak tribün yapılmıyor? ilk sıradaki insan ayağa kalkmadan oturduğu yerden sahayı görebilmeli bence..bir de tel örgü cam filan konuluyor..passolig'in amaçlarından biri de bu değil mi taşkınlık yapan adamı kameradan bulup atacaksın niye herkesin maç izleme zevkini mahvediyorsun?

hocam üst kat 38 derece ile c90 görüş sağlayabiliyor biz 2. katı yeni açıktaki gibi yapsak yarı yarıya loca kaybederiz
yeni açıktaki gibi değilde 2 kat loca olacaksa yatayda sahaya doğru tribünü uzatmak lazım buda üst sıraların taç çizgisini görebilmesini imkansız hale getirir

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  42 sn.42 saniye önce
Vodafone Arena 2 Aralık 2014

Çevrimdışı FARUK

@Efe dün demiştin öğleden sonra 2 gibi yeniinönü fotusu iyi gider diye :)

Çevrimdışı berk_bjk

Yeni açık tribün kısmındaki tablalar bittikten sonra üst kat testere kirişleri için numaralı tarafından da bir ekip başlayıp ortada buluşma gibi bir durum olacak mı daha hızlı bitmesi açısından?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şu güzelliğe bakarımısınız ne klas bi stat :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Otopark kısmında da çalışma olmuş galiba :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

25 KASIM 2014 -  2 ARALIK 2014  BİR HAFTALIK GENEL DEĞİŞİM...

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı asi_kartal

Konu Dışı ;

Kıymetli futbolcumuz Uğur Boral’ın babası Saldıray Boral’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bugün saat 14.00'te Gazi Mahallesi Cemevinde yapılacak törenin ardından merhumun cenazesi Tokat'a götürülerek, yarın defnedilecektir.

Merhum Saldıray Boral’a Allah’tan rahmet, değerli oyuncumuz Uğur Boral ile değerli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Şöför renkli galiba araba stadı görünce yolu şaşırmış :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı FARUK

Şöför renkli galiba araba stadı görünce yolu şaşırmış :lol: :lol: :lol:

ben de onu şimdi gördüm yazacaktım  :) stada girecek galiba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Geovani

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık kardeşim numaralı yükselince keşke bi yol bulunabilsede,o güzel açılarla çektiğin fotoğrafları içerdende çekme şansın olsa...senin fotoğraflar olmadan günlük gelişmeyi takip etmek ne kadar kamera olsada zor....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İçeri girmek için izin almak lazım mabetle ufak bir toplantı yapıp sabah 20 dakikalık izin çıkartsalar bana bomba olurdu :)

Çevrimdışı frkndgnr

Sormak istedigim şeyi resimli açıklamaya çalıştım; bizim staddın sınırları neden böyle

Çevrimdışı Serkan7738

Sormak istedigim şeyi resimli açıklamaya çalıştım; bizim staddın sınırları neden böyle

@frkndgnr neden böyle olduğunu bilmiyorum belki daha yapılacaktır zamanı gelmemiştir ama açıklaman süper  :eyes :eyes :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

numaralı testere kirişleri başlamış yanılmıyorsam.hayırlı olsun :claps:

Çevrimdışı Geovani

bencede süper olur mabet sağolsun herzaman elinden geleni sonuna kadar yapmıştır ondan şüphemiz yok..
Sen onca yolu kendi zamanından ve cebinden ödeyerek türkiyenin ve dünyanın bi çok yerindeki BEŞİKTAŞlılara mabedimizi ekranlarına taşıyorsun...
@bjk_mabet belki seninde yetki sınırların içerisinde değil ama böyle birşeye izin verilirse gerçekten harika olur...
Ve son olarak öncelikle yönetici arkadaşlara(mustafa sen hariç) :D bi hesap numarası açılsın ve mabedimiz yükselişinde günlük ritüel haline getirdiğimiz bu fotoğrafları çeken güzel kardeşimize alınabilecek en güzel makineyi çam sakızı çoban armağanı hediye edelim
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

numaralı testere kirişleri başlamış yanılmıyorsam.hayırlı olsun :claps:
ooo abi sen geride kalmissin dun basladilar bugun yukselttiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Obitas tablalari baya kolayladı haftaya bugun tamam olabilir tablalar ayrica esku acikta sutun calismasida ilerledi bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

ooo abi sen geride kalmissin dun basladilar bugun yukselttiler
ben dün evde yoktum.sağolsun @Yakup akşama kadar ağırladı beni sonra maç daha sonra spor derken yeni görebildim.@Tolga muamelesi yapmayın hemen :lol:

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111015#msg111015 date=1417524826]
İçeri girmek için izin almak lazım mabetle ufak bir toplantı yapıp sabah 20 dakikalık izin çıkartsalar bana bomba olurdu :)

Çevrimdışı FARUK

ordada aynı köşeli şekilde ama arkadaki 2. bir duvar yada ne ise o onla verilmiş o eğim
bizdede arkada koruma için birşey konulacaktır son halini görmek lazım

Çevrimiçi Necmi

daha üst korkuluklar konmadı amma sabırsızsınız diğer stadlara bakın o kesintisiz hattı veren korkuluktur