Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384117 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

maç gunu sokulur ertesi gun yeniden takilir ne olacaj yaaa :D
haydaaa olur mu öyle abi o iskeleye tırmanarak stadın içine girmeye çalışanlar olacak :D @Efe

Çevrimdışı Efe

@Efe ben ben baştan beri 4 Şubat diyorum.@bjk_mabedin doğum günü. :bandit:
olabilir bu birazda sirketlerin hangi gunu bitis ilan etmesine bagli artik belki ocak ayini bitis ilan edecekler ona gore calisacaklar malzeme olayida cok onemli bittikce gelmesi lazim 1 gun gelmezse isler duruyor hepsi birbirine baglantili aslinda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

haydaaa olur mu öyle abi o iskeleye tırmanarak stadın içine girmeye çalışanlar olacak :D @Efe
:kop: evt o olabilir ama o sutunlara cikma yurek ister 12 metreden uzun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fani madida

stat yeni sezona hazır olsun da gerisi mühim değil. zaten son haftalarda şampiyonluk maçları oynayacağımız için olimpiyat dahil full olacaktır :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg110806#msg110806 date=1417508572]
@Oktay resim budur abicim olay budur  :D
[/quote] Yasaklı Link[/member] fotolar için eline saglık  :ok:

Çevrimdışı Efe

Suan yeni acikta beton bitti yeni acikta 6.tablada eksik olan testere ici celikler yerlestiriliyor son olacaklar ayrica numaralida 3.testere icin kaliplama baslamis isler iyi duzeyde bugunde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop: evt o olabilir ama o sutunlara cikma yurek ister 12 metreden uzun :evillol:
farketmez abi çıkan çıkar valla  :icool:

Çevrimdışı Efe

Çiceklet numarali tablada testereler uzerinde calisiyor bu tablada hafta sonuna hazir olacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

farketmez abi çıkan çıkar valla  :icool:

@SDemirsoy peki sen süzere çıkana kadar gibraltar (cebelitarık) uzaya çıkma teknolojisine sahip olabilir mi ?  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy peki sen süzere çıkana kadar gibraltar (cebelitarık) uzaya çıkma teknolojisine sahip olabilir mi ?  :alala: :alala: :alala:
abi benim yapacağım bir şey yok ki :D kısmet işte aksilik çıkıyor

Çevrimdışı Yakup

abi benim yapacağım bir şey yok ki :D kısmet işte aksilik çıkıyor

birine bakıp çıkacağım desen reception'a  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çatı işine 10 gün sonra başlanacak denmişti yaklaşık 12-13 gün önce, hayal olduğunu söylemiştim @Oktay   :lol:
Dua edelim 2 ay içinde yavaştan başlasın yoksa  :by2:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Geçen gün bi gemiyey üklenirken görmüştük çatı malzemelerini istanbula ulaştımı acaba yoksa yola yenimi çıkıyodu yada o çatı malzemeleri bize mi aitti  :eyes
senegalli korsanlar rehin almis gemiyi diyiyler... Demba ba gol atarak oduyomus fidye parasini diyiyler... Kesin bilgi yayalim litfen...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Kaba inşaatın mart ayında, temmuz ayında, kasım ayında ve en sonda aralık sonunda biter diyenlerin stadyum konusundaki açıklamalarına itimat etmeyin. Çatı işi 10 gün sonra başlar dediklerinde bu süre aslında 60 gün felandır  :lol:
Söylemlerindeki hata payı oranı bir askerin kısa mesafede 1000 atışı da karavana atmasına olasılığına eşit  :lol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@aktar_ismail en azindan bir dogru var, mayis ayinda ilk kazmayi vurdular... Buna da sukur... :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

biz mac oynayalimda dis cephede yapilir bi ara onmeli olan mac oynanacak hale gelmesi :icool:
Stat tamamen bitmeden maç filan oynamayalım. Yarım yamalak yapılan işten hayır gelmez. 1 ay daha bekleriz gerekirse adam gibi açılsın. Öyle gecekondu gibi dikelim sıvası mıvası olmadan yerleşelim mantığına bir türlü alışamadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı eski acik numarali tarafina demirledi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Efe ben ben baştan beri 4 Şubat diyorum.@bjk_mabedin doğum günü. :bandit:

26 Aralık benim doğum günüm kabayı o zaman bitirseler keşke bana çok anlamlı bi hediye olurdu  :icool: @ahmetx

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 12:06:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi yarin aksam yeni acik 5. Tabla betknlanir bence 6.tabla da cuma aksamjna kadar biter

Çevrimdışı Oktay

Çatı işine 10 gün sonra başlanacak denmişti yaklaşık 12-13 gün önce, hayal olduğunu söylemiştim @Oktay   :lol:
Dua edelim 2 ay içinde yavaştan başlasın yoksa  :by2:
@aktar_ismail çatıya başlamaktan kasıt işlerin start alması almamında söylendi yani malzemeler gelecek sonra biten türübünlere bağlantıların monte işlerine başlancak vs vs derken inşaatın kabası ile (prekast dahil) eş zamanlı çatıda havaya kalkmaya hazır  halde bitmiş olacak ... bunu bjk mebet de sordum aynen bu yazdıklarım gibi olacak dedi :ok: :ok:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe abi yarin aksam yeni acik 5. Tabla betknlanir bence 6.tabla da cuma aksamjna kadar biter
yarina zor mehmet daha kaliplamasi yapilmasi en az 2 gun kaliplama surer en erken cuma gunu betonlanir 6.tablada ayin 10 a dogru biter
Şampiyon Beşiktaş JK