Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Sen çok yanlış anlamışsın asıl @Tolga  :D
Orada Soğukta soyunan taraftara Sın teknoloji ıstma sistemi pek akıllıca değil ama diye yazıyor  :bandit:
Bunun açıklaması Tribun ısıtma olacak demektir  :iscrewy:
Çunku Saha ısıtmasının tribündeki taraftara bir,etkisi olmaz  :alala:
yazdım zaten Ozaman Maliyetinden dolayı vazgeçilmiştir diye  :bandit: Mesajı Bi daha oku istersen :bandit:

Stadyumda ısıtma olacak ama saha için olacak, stad zaten zemine gömülü olduğundan ısıtma sistemi kurulmayacak hem çatı kaplamasına risk oluşturabilir hem de TT deki gibi olur işe yaramaz. Olimpiyat'ın her tarafı açık orada yaz günü bile donarsında bizim stad cehenneme doğru yapıldığından sıkıntı yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadyumda ısıtma olacak ama saha için olacak, stad zaten zemine gömülü olduğundan ısıtma sistemi kurulmayacak hem çatı kaplamasına risk oluşturabilir hem de TT deki gibi olur işe yaramaz. Olimpiyat'ın her tarafı açık orada yaz günü bile donarsında bizim stad cehenneme doğru yapıldığından sıkıntı yok  :evillol: :evillol:
  :kop:  :kop:
Biraz daha Dibe inseydik , İlk tabakasına ulaşacaktık zaten @cagdaş44  :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Abdullah yarın bu firmayı buluyorsun operasyon planı yapıyorsun koltuklara ulaşıyorsun ne kadar siyah ne kadar beyaz üretilmiş hepsini öğrenip buraya geliyorsun  :bandit: :bandit:
forum yonetcisi dedigin boyle olur iste...  :sumo: :sumo:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı tedd

İhsan Coşkun'un son derece boş laflar ettiğini düşünüyorum.
Bütün TV kanallarında stadyumla ilgili röportajlarda tarih verdi.
Kaba inşaat Kasım ayının sonunda bitecek diye tarihler verdi de durdu.
Tamam tarih verilmesine karşı değilim. Ancak göz göre göre de tutamayacağın tarih verilir mi?

Hadi başkan ütopik bir tarih verdi ve milleti motive etmek için böyle yaptığını bahsetti.
Neresinden bakarsan bak koca bir hataydı.
Bütün bunlardan ders almayıp halen Kasım sonu kaba inşaat bitecek demeçleri sinirleri gerdi artık.
Ocak sonu de, Aralık sonu bitir kardeşim. Psikolojik olarak insanlara hızlı gittiğini hissettir.
Ne diye kendi kendini yalancı çıkarır durursun? Ne kazandırıyor bu durum Beşiktaşımıza?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı onurt

@mehmetcan1903 tribüne Vodafone yazılamaz  :ok: Çunku tribünler sponsorlara verilecek , tribün sponsorluğunu alan firma , tribünde başka firmanın isminin yazmasını kabul ermez :iscrewy:
Ama Çatıda Vodafone yazacak bu kesin  :icool:
Belki vodafone bir tribüne de sponsor olur? Neden yazamasın?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı adnan

şuan ekonomik kaynak olarak yine bir sıkıntıya düştüğümüz açık belli.hem son bir haftaki çalışma tempomuzdan hemde sahadaki malzemelerin demirlerin mikratından bile belli oluyo.rampada çalışma olmasa da cok bir ilerleme olmazdı bu bi kac günde bence.en iyimser tarih 2015 ağustostur bu stad için.bence gayette rosyonel bi tarih.son macımızı yeni stadda oynayalım fantezisi biraz abartılı geliyo bana gerek yok açıkcası
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

ysariusta

• Ziyaretçi

İhsan Coşkun'un son derece boş laflar ettiğini düşünüyorum.
Bütün TV kanallarında stadyumla ilgili röportajlarda tarih verdi.
Kaba inşaat Kasım ayının sonunda bitecek diye tarihler verdi de durdu.
Tamam tarih verilmesine karşı değilim. Ancak göz göre göre de tutamayacağın tarih verilir mi?

Hadi başkan ütopik bir tarih verdi ve milleti motive etmek için böyle yaptığını bahsetti.
Neresinden bakarsan bak koca bir hataydı.
Bütün bunlardan ders almayıp halen Kasım sonu kaba inşaat bitecek demeçleri sinirleri gerdi artık.
Ocak sonu de, Aralık sonu bitir kardeşim. Psikolojik olarak insanlara hızlı gittiğini hissettir.
Ne diye kendi kendini yalancı çıkarır durursun? Ne kazandırıyor bu durum Beşiktaşımıza?
En başta İhsan Coşkunda olmak üzere Sayın Başkanımız Fikret Orman ve Bazı Yoneticilerimizde de Kamera hastalığı var maalesef :iscrewy:
Kamera ve Mikrofon Görünce dayanamıyorlar , Mobese Kamerasına bile Röportaj verecekler nerdeyse  :bandit:

Belki vodafone bir tribüne de sponsor olur? Neden yazamasın?
Onunda açıklamasını yaptım zaten @onurt abi  :bandit:
herhangi bir tribüne sponsor olursa istediğini yazabilir tabi  :tabe:
Ama normal şartlarda yazamaz , yani Sponsor olmadığı surece  :bandit:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkadaşlar karamsarlığa bürünmiyelim tabiki 2 gün boş geçmesi hoş değil ama çalışanlarımız bunu telafi edecektir bu stad yeni sezona yetişir kimse merak etmesin.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK twitterdan fotoğraf attım

abi takip ettim ama beklemede yazıyor göremiyorum twitlerini :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar karamsarlığa bürünmiyelim tabiki 2 gün boş geçmesi hoş değil ama çalışanlarımız bunu telafi edecektir bu stad yeni sezona yetişir kimse merak etmesin.
Ben Karamsar değilim bu konuda @Eyüp Emir Abi
İstemedigimiz bazı şeyler oldu , Telefon , elektrik , su Hattı derken , son olaraktan Nur topu gibi bir Doğalgaz hattı çıktı o Rampada  :bawling: Bir de buna Beşiktaş İnşaat A.ş nin Plansızlıgıda eklenince Bizde Kanser oluyoruz Dolayısıyla :s20:
Son olarak Ağustosta açarız buna inancım Tam  :ok:

Çevrimdışı 34BJK64

1 ay içinde yani 29 aralığa kaba inşaatın biteceğini sanmıyorum. Ocak sonu bile zor bence artık. En iyi tarih şubat gibi. Kışta geldi. Yağmur, kar, çamur derken işler daha da yavaşlayabilir.  :bawling:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

Yeni sezona yetişeceğinden şüphe duymuyorum ama bu sezon en azından 1 maçı Vodafone Arena'da oynamaz çok zor artık. Yeni sezona daha 9 ay var. 9 aya hayli hayli yetişir ama Mayıs başında bitmesi çok zor bence.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı cagdas44

şuan ekonomik kaynak olarak yine bir sıkıntıya düştüğümüz açık belli.hem son bir haftaki çalışma tempomuzdan hemde sahadaki malzemelerin demirlerin mikratından bile belli oluyo.rampada çalışma olmasa da cok bir ilerleme olmazdı bu bi kac günde bence.en iyimser tarih 2015 ağustostur bu stad için.bence gayette rosyonel bi tarih.son macımızı yeni stadda oynayalım fantezisi biraz abartılı geliyo bana gerek yok açıkcası

Son maç bir hedeftir, motivasyon sağlar, bu tür açıklamalara takılmamamız lazım. Başkan ve Ahmet Nur Çebi bu işin içinden insanlar verdikleri tarihler ve gerçekleri onlarda biliyor ama birlik beraberlik gibi konularda bile gaza gelme ihtiyacı duyan bir kiteleye bu tip açıklamalar gerekiyor emin olun bu stat bittiğinde verilen tarihler unutulacak. Ayrıca malzeme olayı farklı bir durum daha önce rampa 2 gün kapalı kaldığında bir hafta stok yapılmıştı ve ancak yetmişti. Gelen malzeme çok görünüyor ama bizde zaten bol kullanıyoruz özelliklede demiri :) Rampa işi hallolsun yine bir hız kazanırız ki bu arada işçilerde dinlenmiş oluyor.

Çevrimdışı Abdullah

forum yonetcisi dedigin boyle olur iste...  :sumo: :sumo:
Abi yönetici dediğin öyle sağa sola emirler yağdırmaz. Gelir güzelce rica eder  :bandit:

Su stadin gecikmesinde en cok ihsan coskunun payi vardir.bu kadar is bilmez olunamaz.su rampayi biz 4 aydir soyluyoruz yapmadilar gitti simdi yumurta kapiya dayandi bekle dur ki yapilsin.su an butun isler yavasladi betin bile dokemiyoruz dogru duzgun :akuma:
@Necmi abi 1 yıldır söylüyor  :tabe:
Keşke Necmi abi ile İhsan Bey yer değiştirse, ama o zaman da biz burda kafayı yeriz  :evillol:

@Yunus abi statta çatal bulmuş  :evillol:  :kop:
Twitter'da görür görmez imha edin dedim, bu stat extra bir çatalı daha kaldıramaz  :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çalışma yok zaten görüyorsunuz 2 obitaş 4 yada 5 çiçekler çalışanı vardı. Giriş epey halledikmiş ama daha iş var Ekrem epey fotoğraf çekti bende de 40 kadar var bir saatte hepsi yüklenir

Twitter'da görür görmez imha edin dedim, bu stat extra bir çatalı daha kaldıramaz  :s20:
@aktar_ismail abi ben evdeki bütün Çatalları attım , Çubukla yiyorum Artık  :bandit:  :kop: