Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@FARUK rica ederim ne demek yanlız gittim geldim hemen vucut alarm verdi Mustafa yapmur çamur çekiyor asıl büyük işi o yapıyor ben nelerle bu fotoğrafları çektiğini test etmiş oldum sadece

ysariusta

• Ziyaretçi

Ayrıca bugün fotoğraflarda da gördünüz Ekrem'le birlikte çektik ve Ekrem'i tanıdıkça diyorum ki iyi ki Beşiktaşlıyım iyi ki bu forumdayım bu gençlerle tanıştım,

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdilik bu kadar arkadaşlar düzelmem gereken bir iki tane fotoğraf var onları sonra paylaşırım

Çevrimdışı Caner

Şimdilik bu kadar arkadaşlar düzelmem gereken bir iki tane fotoğraf var onları sonra paylaşırım

eline sağlık abi. Rampa kısmına bakabildiniz mi ne durumda?

Çevrimdışı TØLGA

eline sağlık abi fotosuz bir günde iyi oldu  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı CanEmre

Eline sağlık.  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıkta çatı bileziğinin iskeleleri kurulmaya başlamış  :sevinc

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı FARUK

çiçekler numaralı üstte, alttaki kirişlere kalıplamaya başlamış ama sütunlara beton dökemediğimizden testere kalıbı da gecikiyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

nereye bakıyor bu adamlar  :kop:

ata sporumuzu gerçekleştiriyorlar abi kendileri emekçi olsa da :)

Çevrimdışı CanEmre

ysariusta

• Ziyaretçi

eline sağlık abi. Rampa kısmına bakabildiniz mi ne durumda?
Rampa kısmı epey tamamlanmış. Gazilerin oraya kadar gelinmiş. Ancak daha iş var orada. Ancak yarın biterse ne ala

Çevrimdışı gianno

Arkadaşlar, dün gece konuşuldu burada, bazı arkadaşlarımızın haberi olmayabilir, okulumuza bilgisayar yardımı konusunda forumda bir sosyal sorumluluk projesi başlatmak istiyorum. Destek olmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen irtibat halinde olalım.

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus ve @Ekrem harika iki genc ellerinize saglik :D Yunus sende gencsin en azindan benden gencsin  :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus ve @Ekrem harika iki genc ellerinize saglik :D Yunus sende gencsin en azindan benden gencsin  :kop: :kop:
Yok abi genç değilim. hatta genç irisiyim. O konuda Necmi abi tam muamma, ilk tanıştığımda bana Necmi Abi bu dediler baktım adam benden genç; foruma geldim yaşına tekrar baktım 50  :alala: seni de epey andık bugün. Eğilirken falan  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

foto çekenlere teşekkürler ellerinize sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Yok abi genç değilim. hatta genç irisiyim. O konuda Necmi abi tam muamma, ilk tanıştığımda bana Necmi Abi bu dediler baktım adam benden genç; foruma geldim yaşına tekrar baktım 50  :alala: seni de epey andık bugün. Eğilirken falan  :kop: :kop: :kop:
Haber vereydiniz gelirdim. Egilirken seni cekerdim. :kop: :kop: :kop:
Cidden cok guzel bir emek var orda tesekkurler.   :claps: :claps: :claps: :claps: