Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kazik makinasi su anda evimin onunde calisiyor adamla muhabet edecek mesadeyim.
Sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun diyor,
vodafone arenayi izlersen sende ogrenirsin diyorum.. adamin suratindaki anlamsiz ifadeyi gormeliydiniz.. :kop: :kop: :kop: :kop:
  :kop:  :kop: Vodafone Arena sayesinde İnşaat mühendisi kadar bilgiye sahip,olduk @ZEKI abi  :icool:
Tahtalama , tabla , Kalıplama , Beton mukavemeti , fore kazık , Prekast , vs vs :ebebe:
Basket Arenayı iple çekiyoruz  :bandit:
ama bu bünyeler Bir inşaatı daha kaldırmaz  :by2: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bunu diyorsun galiba?
Sencede Burada verilen mesaj açık ve net değil mi @Caner  :iscrewy:

Allah'dan Çiçekler İnşaat ve Obitaş var, bu stadı Beşiktaş İnşaat A.Ş yapsaydı herhalde 15-20 yılda anca biterdi.
Ufacık bir rampayı 1 yıldır yapamıyorlar. İşleri ne kadar aksatıyorlar, Allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı TØLGA

mabet tribün ısıtmasi olmuycagını söyledi zaten stadyum kutu gibi deniz seviyesinin altında,
 ben Pek ihtiyaç olcagınıda düşünmüyorum kış şartları o kadar çetin geçmiyor doğudaki gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Allah'dan Çiçekler İnşaat ve Obitaş var, bu stadı Beşiktaş İnşaat A.Ş yapsaydı herhalde 15-20 yılda anca biterdi.
Ufacık bir rampayı 1 yıldır yapamıyorlar. İşleri ne kadar aksatıyorlar, Allah sonumuzu hayır etsin.
kendi topuğumuza sıkıyoruz resmen  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler @Ekrem me ulaşmam lazım telefonu bilen pm den gönderebilir mi

Çevrimdışı mehmetcan1903

epeydir giremiyodum sınavlar yüzünden herkese meraba abiler iki tane sorum olucak stadyumda alt kat ve üst kat koltuklar siyah beyaz şeklinde mi olucak yoksa bütün koltuklar beyaz yada hepsi siyah mı ? ikinciside yeni açık tribüne üst kata Beşiktaş arması alt kata B J K yazılıcak peki kapalıya ne yazılıcak bilgisi olan varmı acaba ? teşekkürler  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

epeydir giremiyodum sınavlar yüzünden herkese meraba abiler iki tane sorum olucak stadyumda alt kat ve üst kat koltuklar siyah beyaz şeklinde mi olucak yoksa bütün koltuklar beyaz yada hepsi siyah mı ? ikinciside yeni açık tribüne üst kata Beşiktaş arması alt kata B J K yazılıcak peki kapalıya ne yazılıcak bilgisi olan varmı acaba ? teşekkürler  :tabe:
koltuk dizimi belli değil daha o calisma foruma ait ama muhtemelen üst kat siyah alt kat beyaz olucak
Birde yeni acik alt katta BJK yazıcağı kesin diğerleri belli değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

Açık  :D Ama olmayacaktır çok çok büyük ihtimal.

mabet tribün ısıtmasi olmuycagını söyledi zaten stadyum kutu gibi deniz seviyesinin altında,
 ben Pek ihtiyaç olcagınıda düşünmüyorum kış şartları o kadar çetin geçmiyor doğudaki gibi
Tam tersi @Tolga
Tribün ısıtma şart bence  :bandit: Geçen sezon Toki Arenada ki Juve - Cincon,maçını hatırla :iscrewy: Kardan adama Dönmüştü Cinconlular  :D Gerçi onlara mustehak , kardan adam olur , onlardan olmaz  :bandit:
Bu kadar ultra lüks stad yapıp da , tribün ısıtma koymazsan olmaz , Avrupalı güler adama  :ok:
Kafamı karıştıran Vodafone nin hazırladığı pankartlarda Tribün ısıtmanın olacağı Mesajı açık ve net şekilde veriliyor  :iscrewy:
Maliyetten dolayı vazgeçildi ozaman  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Samet Demirsoy ‏  @SDemirsoy   57 sn.57 saniye önce
An İtibari İle #VodafoneArena

Çevrimdışı mehmetcan1903

koltuk dizimi belli değil daha o calisma foruma ait ama muhtemelen üst kat siyah alt kat beyaz olucak
Birde yeni acik alt katta BJK yazıcağı kesin diğerleri belli değil

maraton tribüne de alt kata kırmızı ile vodafone yazılacak diye bi söylenti var oda kesinleşmiş galiba  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

Tam tersi @Tolga
Tribün ısıtma şart bence  :bandit: Geçen sezon Toki Arenada ki Juve - Cincon,maçını hatırla :iscrewy: Kardan adama Dönmüştü Cinconlular  :D Gerçi onlara mustehak , kardan adam olur , onlardan olmaz  :bandit:
Bu kadar ultra lüks stad yapıp da , tribün ısıtma koymazsan olmaz , Avrupalı güler adama  :ok:
Kafamı karıştıran Vodafone nin hazırladığı pankartlarda Tribün ısıtmanın olacağı Mesajı açık ve net şekilde veriliyor  :iscrewy:
Maliyetten dolayı vazgeçildi ozaman  :alala:
sen mesaji çok yanlis anlamasin taraftar isitcak diyor TT arenadaki muhabbet saha isitmasindan kkaynaklı o olacak zaten
İddaalasma  1.ağızdan alindi bu bilgi OL MA YA CAK  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

maraton tribüne de alt kata kırmızı ile vodafone yazılacak diye bi söylenti var oda kesinleşmiş galiba  :iscrewy:
@mehmetcan1903 tribüne Vodafone yazılamaz  :ok: Çunku tribünler sponsorlara verilecek , tribün sponsorluğunu alan firma , tribünde başka firmanın isminin yazmasını kabul ermez :iscrewy:
Ama Çatıda Vodafone yazacak bu kesin  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

valla bilmiyorum onu  açikcasi sacmada geliyor her yerinde yaziyor zaten stadyumun :D
Tribün sponsorluğu olmucak öyleyse numaralıya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetcan1903

@mehmetcan1903 tribüne Vodafone yazılamaz  :ok: Çunku tribünler sponsorlara verilecek , tribün sponsorluğunu alan firma , tribünde başka firmanın isminin yazmasını kabul ermez :iscrewy:
Ama Çatıda Vodafone yazacak bu kesin  :icool:

çok doğru haklısın bunu hiç düşünmemiştim   :lol:

sen mesaji çok yanlis anlamasin taraftar isitcak diyor TT arenadaki muhabbet saha isitmasindan kkaynaklı o olacak zaten
İddaalasma  1.ağızdan alindi bu bilgi OL MA YA CAK  :biggrinking:
Sen çok yanlış anlamışsın asıl @Tolga  :D
Orada Soğukta soyunan taraftara Sın teknoloji ıstma sistemi pek akıllıca değil ama diye yazıyor  :bandit:
Bunun açıklaması Tribun ısıtma olacak demektir  :iscrewy:
Çunku Saha ısıtmasının tribündeki taraftara bir,etkisi olmaz  :alala:
yazdım zaten Ozaman Maliyetinden dolayı vazgeçilmiştir diye  :bandit: Mesajı Bi daha oku istersen :bandit:

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Sen çok yanlış anlamışsın asıl @Tolga  :D
Orada Soğukta soyunan taraftara Sın teknoloji ıstma sistemi pek akıllıca değil ama diye yazıyor  :bandit:
Bunun açıklaması Tribun ısıtma olacak demektir  :iscrewy:
Çunku Saha ısıtmasının tribündeki taraftara bir,etkisi olmaz  :alala:
yazdım zaten Ozaman Maliyetinden dolayı vazgeçilmiştir diye  :bandit: Mesajı Bi daha oku istersen :bandit:
bunu @Efe abi buradayken sor ben bisey demicem artik  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

çok doğru haklısın bunu hiç düşünmemiştim   :lol:
He tabi Vodafone Tribünlerden birinin sopnsorlugu alırsa ayrı  :D Ozaman İstedigini yazar tabi :ok:

Çevrimdışı mehmetcan1903

üst kat merdiven boşlukları çift olması görüntüyü çok bozuyo tek olsa daha iyi olur aslında stadyum konusunda görüş ve isteklerimizi yetkililere iletme yeri yokmu ya bunları söylesek taraftarın sesine kulak verirler belki varmı öyle bi site acaba  :D

Çevrimdışı Deniz

Su stadin gecikmesinde en cok ihsan coskunun payi vardir.bu kadar is bilmez olunamaz.su rampayi biz 4 aydir soyluyoruz yapmadilar gitti simdi yumurta kapiya dayandi bekle dur ki yapilsin.su an butun isler yavasladi betin bile dokemiyoruz dogru duzgun :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı poyraz11

Yahu bu rampa neden yaz ayinda yapilmaz ki kış ortasinda yapiliyor. Yazik 2 gūn heba oldu:(((

üst kat merdiven boşlukları çift olması görüntüyü çok bozuyo tek olsa daha iyi olur aslında stadyum konusunda görüş ve isteklerimizi yetkililere iletme yeri yokmu ya bunları söylesek taraftarın sesine kulak verirler belki varmı öyle bi site acaba  :D
Vallaha 2-3 gündür Forumdaki arkadaşlarımız , Abilerimiz her yere yaydı bu konuyu , çatal merdiven istemiyoruz diye  :bandit: Bütün resmi Hesaplara gönderildi mesajlar  :ok: Hatta @Abdullah arkadaşımızın Attığı Twiti Fatih Doğan , Ahmet Nur Çebi başkanımıza iletmiş , Ahmet nur Çebi başkanımızda ilgileneceğim demiş  :claps: bakalım ne kadar etkili,olacak  :bandit: