Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

An itibariyle;

Kepçenin hummalı çalışması devam ediyor
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

ysariusta

• Ziyaretçi

Kepçe yolda çalışıyor görünen sadece o var. Günaydın

Çevrimdışı CanEmre

Kepçe yolda çalışıyor görünen sadece o var. Günaydın
Yeni açığın numaralı tarafında da iskele sökümü var.
Hiç yoktan iyidir  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Zoro

Birkaç kişide yeni açık numaralı birleşiminde çalışıyor

Çevrimdışı erzurum1903

bu sene bu statta maç oynanacağını sanmam ama yeni sezona yeni stadımızda başlayacağımızı düşünüyorum, sizde rahat olun daha 9-10 ay var yeni sezona o zaman kadar bu stat biter herkes tribündeki yerini alır. bizde yine uzaklardan sizleri izler yenilgilerimizde üzülür galibiyetlerimizde araçlarımıza atlar şehri turlarız.

Çevrimdışı erzurum1903

ama nasip olurda şuan 1,5 yaşındaki oğlumu omuzlarıma alıp bu statta bir maç izlersem, işte o gün oğlumun dedesinin babası, dedesi, babası, ve kendi gerçek beşiktaşlı olacak.

Çevrimdışı erzurum1903

bu arada oğlum doğduğu gün, başkan yeni açığa daldı :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

An itibariyle;

Kepçenin hummalı çalışması devam ediyor
kazik makinasindan sonra kepceye bi toren duzenlemek gerekiyor artik :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydin ama çalışma yok is yerinde sinirliyim suan :akuma:
Bizde Aynı durumdayız  :s20: :s20:
İhsan Çoşkuna Selam olsun  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bugun rampa bitse barede betonlama baslasa eski acik numarali  perdeler yeni acikta tabla ve kolonlar numaralida sutunlar betonlanmayi bekliyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İhsan çoşkun : kasım ayında kaba insaat bitecek geceye kadar rampa yapilirsa kaba bitecek bugün :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bugun rampa bitse barede betonlama baslasa eski acik numarali  perdeler yeni acikta tabla ve kolonlar numaralida sutunlar betonlanmayi bekliyor :bandit:
Bu arada Oyak betonda , Beton Stoklar abi  :D Yoksa beton yetiştiremezler gibi geliyor bana  :bandit:

İhsan çoşkun : kasım ayında kaba insaat bitecek geceye kadar rampa yapilirsa kaba bitecek bugün :kop:
  :kop:  :kop:
İhsan Coşkun : Aralık Ayı sonunda Çatıyı bitireceğiz , Ocakta Stadı açacağız  :lol:

Vodafone arena hesabı foto atmış  :bandit: Kendi suyumuzu Depolayacagız diye  :icool:
Elektrik üretme olayı olmayacak dendi ama geçende Kendi elektriğimizi üreteceğiz diye Foto atmıştı  :alala:
Ayrıca Vodafone nin hazırladığı pankartlarda Tribün ısıtmanın olacagı mesajı verilmişti  :super:
ama yanlış hatırlıyorlamıyorsam Forumda tribün ısıtma olmayacak denmişti  :alala:  :alala:
@Necmi Abi @Efe abi @ZEKI abi  :alala:

Çevrimdışı smtcglr

kazik makinasindan sonra kepceye bi toren duzenlemek gerekiyor artik :akuma:

kazık makinesini hatırlartmasan iyiydi  :bawling:

ysariusta

• Ziyaretçi

tatlı bir hatıra diyip geçelim... Şubattamı çıkmıştı? Martta mı

Çevrimdışı Caner

Vodafone arena hesabı foto atmış  :bandit: Kendi suyumuzu Depolayacagız diye  :icool:
Elektrik üretme olayı olmayacak dendi ama geçende Kendi elektriğimizi üreteceğiz diye Foto atmıştı  :alala:
Ayrıca Vodafone nin hazırladığı pankartlarda Tribün ısıtmanın olacagı mesajı verilmişti  :super:
ama yanlış hatırlıyorlamıyorsam Forumda tribün ısıtma olmayacak denmişti  :alala:  :alala:
@Necmi Abi @Efe abi @ZEKI abi  :alala:

Valla elektrik üretme olmayacak diye kimse bir şey demedi. Tam aksine mabet panel fotosu paylaştı, alttan alttan olacağını ima etti ama nereye olacağını söylemedi. Vodafone arena hesabından çok net hatırlıyorum bir kullanıcıya ısıtma olmayacak denmişti, ama şu an geri gidemem o tweet'i bulmaya ama net hatırlıyorum. Zaten mabette olmayacak ekonomik değil demşti. Kendi suyumuzu depolayacağız olayı doğrudur zira stadımız yeşil stat olacak. Bunun için çatıdan gelen yağmur suları tuvaletlerde çimi sulamada kullanılacak. O olmazsa zaten yeşil sertifika alamayız.

Valla elektrik üretme olmayacak diye kimse bir şey demedi. Tam aksine mabet panel fotosu paylaştı, alttan alttan olacağını ima etti ama nereye olacağını söylemedi. Vodafone arena hesabından çok net hatırlıyorum bir kullanıcıya ısıtma olmayacak denmişti, ama şu an geri gidemem o tweet'i bulmaya ama net hatırlıyorum. Zaten mabette olmayacak ekonomik değil demşti. Kendi suyumuzu depolayacağız olayı doğrudur zira stadımız yeşil stat olacak. Bunun için çatıdan gelen yağmur suları tuvaletlerde çimi sulamada kullanılacak. O olmazsa zaten yeşil sertifika alamayız.
@Caner elektrik olayıyla , Su depolama olacağını biliyorum  :bandit:
Kafama Takılan Vodafone nin hazırladığı Pankartlarda Hem Zemin ısıtma hemde Tribün ısıtmanın olacağı mesajı verilmişti  :iscrewy: Ama Mabet Tribün ısıtma olmayacak demişti  :bandit: Anlatmak istediğim bu  :ok:

Kafama Takılan Vodafone nin hazırladığı Pankartlarda Hem Zemin ısıtma hemde Tribün ısıtmanın olacağı mesajı verilmişti  :iscrewy: Ama Mabet Tribün ısıtma olmayacak demişti  :bandit: Anlatmak istediğim bu  :ok:
Bu kadar Ultra Lüks stad yapıpta , Tribüne ısıtma koymamak olmaz  :iscrewy: Bence kesinlikle olmalı  :ok:
Zira Tribün Istmanın ne kadar gerekli olduğunu Geçen Sezon Toki arenadaki Juve  maçında gördük  :iscrewy:

Çevrimdışı Caner

Zemin ısıtma olabilir de tribün ısıtma için hangi pankartlar onlar gösterebilir misin ben hiç görmedim öyle bir şey ya  :iscrewy:

Çevrimdışı ZEKI

O kazik makinasi su anda evimin onunde calisiyor adamla muhabet edecek mesadeyim.
Sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun diyor,
vodafone arenayi izlersen sende ogrenirsin diyorum.. adamin suratindaki anlamsiz ifadeyi gormeliydiniz.. :kop: :kop: :kop: :kop:

Zemin ısıtma olabilir de tribün ısıtma için hangi pankartlar onlar gösterebilir misin ben hiç görmedim öyle bir şey ya  :iscrewy:
Vodafone Bazı pankartlar hazırlamıştı , onlardan birinde var  :bandit:
Resim,yükleyemiyorum mobildeyim  :by2:

Çevrimdışı Caner

Vodafone Bazı pankartlar hazırlamıştı , onlardan birinde var  :bandit:
Resim,yükleyemiyorum mobildeyim  :by2:

Bunu diyorsun galiba?