Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açık tabla hazır ama beton  atılmadı çok ilginç çokta problem değil 5.tabla baya bi hızlandı o önemliydi tabla betonundan daha önemli şuan bu 3 günde ne yaparlarsa kardır numaralı dönüşte tabla 1-2 ggün içinde hazır olacak gibi ay sonuna kadar 2 tabla garanti beton göreceğiz 3.tablada süpriz olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-28.11.2014-58.jpg[/img]

O zor koşullarda kanaviçe işler gibi demir örüyorlar, işçiliğe hayran olmamak elde değil. Elinize, özeninize, yüreğinize sağlık!
Bu resimde anlamadığım demiremi beton atılıyor yoksa betonamı demir atılıyor :icool:

Çevrimdışı If Else

yeni açık tabla hazır ama beton  atılmadı çok ilginç çokta problem değil 5.tabla baya bi hızlandı o önemliydi tabla betonundan daha önemli şuan bu 3 günde ne yaparlarsa kardır numaralı dönüşte tabla 1-2 ggün içinde hazır olacak gibi ay sonuna kadar 2 tabla garanti beton göreceğiz 3.tablada süpriz olur :icool:

Gökhan Türkmen'in twitter'da söylediğine göre dün pompa arıza yapmış.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Rizzi

çiçekler inşaat ile obitaş hız konusunda ilk zamanların tam tersi oldular resmen..
çiçeklerde ciddi bir yavaşlama var sanki resimler hep aynı gibi , obitaş çok hızlandı gerçekten..
para sıkıntısı sanırım ana sorun diyeceğim ama obitaşa para var çiçeklere yok olmaz herhalde  :iscrewy:
Çiçekler eskisnin üçte biri hızında.
Son 10 gündür kasım başına göre ikiside yavaşladı.
Obitaş hem otopark tablasını hemde yeni açık sondan birinci tablayı ışık hızıyla yaparken, son tablada ilerleme var ama yavaşladı.
Yavaşlama çiçeklerde çok daha fazla. Nerdeyse 1 haftadır bir numaralı eski açık dönüşünü öremediler. Çok dar bir alan. Yaptıkları bir tek numaralının kalan parçasında yavaş bir şekilde 2.tablayı üretmek.
Bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
f-anatik'te yapılan haber bir dedikodudan çıktı.
Belkide bu dedikoduyu bizzat yöneticilerden biri servis etti.
Çiçekler fena işi bırakmış durumda.
Para sıkıntısı olduğu kesin.

Çevrimdışı If Else

Obitaş hem otopark tablasını hemde yeni açık sondan birinci tablayı ışık hızıyla yaparken, son tablada ilerleme var ama yavaşladı.
Yavaşlama çiçeklerde çok daha fazla. Nerdeyse 1 haftadır bir numaralı eski açık dönüşünü öremediler. Çok dar bir alan. Yaptıkları bir tek numaralının kalan parçasında yavaş bir şekilde 2.tablayı üretmek.

Sağdan soldan ne olduğu belirsiz duyumlara inanmayalım hocam. Varsayımlar üzerine konuşmayalım. Çiçekler şu ana kadar çok büyük bir özveriyle çalıştı. Bunu gözardı edip karamsar olmayalım. Şurada kaba inşaatın bitmesine maksimum 2 ay kalmış. Biraz daha sabır...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

numaralıda toplamda 5 sütun hazır ay sonuna kadar 3 tane daha betonlanacaktır artık üst kat testerelere başlamalılar yavaştan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir ziyaretçi sıfatıyla aranızda olsam da sonunda dayanamadım ve katıldım. Aslında en başından beri bu grubun içindeydim (wowturkey). Orada birkaç mesajım bile vardır başlarda.  :tabe: Sonra yaşananlar, DH'ye geçiş, oradan da bu güzel foruma kavuşmamızı hep izledim uzaktan. Her gün bu sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım geceleri. Diyeceksiniz ki niye hiç katılmayı düşünmedin? İnanın zamansızlık yüzünden bu samimi ortamda olması gereken samimiyete ulaşamayacağımdan korktum uzun süre. Özellikle Ankara organizasyonu sırasında gelmeyi çok istedim ama tam da o hafta Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım.  :s20:

Neyse, bir şekilde bugün artık üye olup yazmam gerektiğini düşündüm. Hepinize merhabalar tekrardan.  :)

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Gökhan Türkmen'in twitter'da söylediğine göre dün pompa arıza yapmış.

olabilir zaten garip geldi betonlanmaması bitmiş öylece duruyor çok önemli değil önemli olan ordaki iş yükünün bitip yan tablaya geçilmesiydi şimdi orda gayet iyi çalışma var 3 güne baya toparlayacaklar 5.tablayı hatta 6.tablayıda yavaştan kalıplamaya başlarlar kolonlar ve perdeler betonlandı 6.tablanın bi kaç kolon kaldı numaralı bitişiğinde kalıplama başlayabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan kameraya bakarsan çiçeklerin nasıl çalıştığını göreceksin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık Numaralı tarafında prekast mı döşeniyor _? betonlanma neden olmuyor acaba

Çevrimdışı Efe

bu arada kameradan gördüğüm kadarıyla yeni açıkta 6.tablayada başlamış obitaş iskele kurup kalıp çakmışlar ilk 2 kolonun önüne :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı forzatunga

Kulüp üyelerine sormak en mantıklısı bu sayede hiçbir oyun çevirelemezdi.
Demokratik olgunluğa erişmiş bir kültür olmadığımız için herkes herşeyi yapıyor ve kimselere sormuyor.
Ayrica bu sınırlamalar içinde yapılacak bütün peojeler %90 benzer olur demene de katılmıyorum, kapasite yükseklik ve  uefa sınırlamarı dışında çok önemli sınırlamalar yok, sınırsız sayıda farklı proje çizilebilirdi yani.

optimum projeler olarak düşün abi yoksa elbette hayal gücü sınırsız.

Çevrimdışı Haldun

Bu resimde anlamadığım demiremi beton atılıyor yoksa betonamı demir atılıyor :icool:
15 şiddetinde deprem olsa stada bişe olmaz allahın izniyle  :ok:

Çevrimdışı quentine83

bu eski açık kalan 3 testere kirişe ısrarla neden başlamıyorlar....çıldıriciğim yahu...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba Arkadaşlar....

Bu çiçeklerde eleman azalması mı var. Yoksa bana mı öyle geliyor...
TURSAN

Çevrimdışı quentine83

benim tüm günüm böyle geçiyor
abicim sen aynı zamanda beni de tarif etmişssin.benimde akşama kadar günüm bu. :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Altuğ

benim tüm günüm böyle geçiyor

Adblock ile reklamlarımızı kapamışsın ama abi :)

abicim sen aynı zamanda beni de tarif etmişssin.benimde akşama kadar günüm bu. :super:
Kimse kusura bakmasın hemşerin burada normal BEŞİKTAŞ lı yok :ebebe:

Çevrimdışı demir_kArtAl

numaralıda toplamda 5 sütun hazır ay sonuna kadar 3 tane daha betonlanacaktır artık üst kat testerelere başlamalılar yavaştan :)
@Efe obitaş niye arka taraflara geçtiki, önce hep beraber şu tribün taraflarını bitirselerdiya, daha dikilecek sütunlar var bir sürü, hele bu beton dökülünce bir sürü sütun işi çıkacak.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Altuğ pc ye hakim olamıyorum o zaman :)

Çevrimdışı ahmetx

@Efe obitaş niye arka taraflara geçtiki, önce hep beraber şu tribün taraflarını bitirselerdiya, daha dikilecek sütunlar var bir sürü, hele bu beton dökülünce bir sürü sütun işi çıkacak.
sütunlarda rahat çalışmak için diye düşünüyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

arka tarafa geçmedi sadece kolon dikiyor orayada tabla atacaklar o yüzden yapmak zorundalar şuan hemen hemen tüm ekip 5.ve 6.tablada yardırıyor resmen baya bi kalıp işi yapıldu şu saate kadar ayrıca 5.tablanın yarısıda demirlenmiş durumda pzartesiye kadar  baya iş bitecek gibi 5.tablada  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Sadece bu sayfada reklama izin verme durumu varmı? varsa bilmiyorum nasıl yapılıyor

Çevrimdışı Efe

bu eski açık kalan 3 testere kirişe ısrarla neden başlamıyorlar....çıldıriciğim yahu...

arkada sütunlarda çalışıyorlar onlar bitmeden kirişlere başlayamazlar ilk onların betonu atılmalı son 2 kiriş direk sutunlara tutturulacak o bekleniyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK