Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bursanın Stadı'na güzel diyenleri o stadın Bursa'da nerede yapıldığını araştırmaya davet ediyorum...
Bir stadı iyi kötü diye değerlendirmek için stadın sadece kendisinin baz alınmaması gerektiğini hala anlayabilemedik maalesef.
Bu arada burası vodafone şeref bey stadı forumu..
bizi Konstantinopolis diye adlandıranların reklamını yapmayıda bırakalım lütfen

Bursa'nın eski stadı tam şehrin merkezinde efsane yerde ama yeni yapılan stat geleceğin bursa'sının merkezindedir. O yüzden çamut atmaya gerek yok ve güzel stadyum yapılıyor takdir etmek lazım. Türk futbolu için bursanın stadı bile olsa alkışlamalayız bence
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

Bursa'nın eski stadı tam şehrin merkezinde efsane yerde ama yeni yapılan stat geleceğin bursa'sının merkezindedir. O yüzden çamut atmaya gerek yok ve güzel stadyum yapılıyor takdir etmek lazım. Türk futbolu için bursanın stadı bile olsa alkışlamalayız bence
ben yerini gördüm gayet güzel bir yerde.ulaşım sıkıntısı yoksa bursa ölçeğinde güzel bir stad yapılıyor.

Çevrimdışı Ferhat Türk

ben yerini gördüm gayet güzel bir yerde.ulaşım sıkıntısı yoksa bursa ölçeğinde güzel bir stad yapılıyor.

Yok abi ulaşım sıkıntısı olma gibi bir durum söz konusu değil. Tam önünde metro istasyonu var zaten onun harici çok işlek bir kavşak ve otobüslerde her zaman oradan geçiyor zaten.  Belediye iyi iş yapıyor geç kalındı şimdiye bitmesi lazımdı ama kışa açılacak zaten isteyeni misafir edebilirim gider görürüz :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

Yok abi ulaşım sıkıntısı olma gibi bir durum söz konusu değil. Tam önünde metro istasyonu var zaten onun harici çok işlek bir kavşak ve otobüslerde her zaman oradan geçiyor zaten.  Belediye iyi iş yapıyor geç kalındı şimdiye bitmesi lazımdı ama kışa açılacak zaten isteyeni misafir edebilirim gider görürüz :)
zaten önemli olan ulaşımın rahat olması.mesela olimpiyat benim eve 17 km dolmabahçe 10 km.dolmabahçeye arabayla 20 dakikada giderken olmpiyata herkesin kullandığı yldan gidersem 1 saat.toplu ulaşım zaten çok zor.

Çevrimdışı forzatunga

barca hatırladıgım kadarıyla 2 yada 3 projesini taraftarına standlarda oylama seklinde sunmustu bundan aylar once

birtanesi secildi ve onunla proje hayata gecirilecek

simdi soyle birsey soylemek isterim içimde bir yara kalmıstır.Baskan diyorki herkes devletin parasıyla suyuyla bunuyla yaptı biz kendiş paramızla yapıyoruz diyor eehh baskanım ne guzel diyorsun işte daha cok taraftarından daha cok bizlerden yorumlar alarak hareket edeceksin cnk bizlerin aprasıyla oluyor bu ama sen mimarınla onceden iş yaptıgın birisiyle oturup bir proje yapıyorsun tasarımından bahsediyorum  zaten kısıtlamalar var anca bu oluyor diyorsun bunada hemfikiriz bari kucuk ama onemli yerlerdede bize birseyler soraydın :(( gecen soyledim stad yıkılırken taraftarda bir tas bıir kurekle yardım edecek dedin oyle birsey olmadı:))  ama bu benim içmdeki bir yaradır soylemeden edemem...Baskanı artık ne zaman gorurum bilmiyorum buyuk ihtimalle gorevi bittiğinde denk gelecem ama bunu her halukarda ona dillendiricem çnk sozleriyle bu cok celiskili :))

bu arada dolasım alanlarıdır sudur budur biz taraflara bırakılıcak diye durumda var tamam guzelde ben bu tipseylerden bahsetmiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir...

nasıl bir platformla taraftara soracaksın ? manipüle edilmeyeceğini nasıl garanti edeceksin ? milyonlarca kişiye nasıl ulaşacaksın ?
biraz gerçekci olmak lazım logo değil ki bu kafana göre yap, zaten doğal ve resmi sınırlar vardı stadyum için bu sınırlar çerçevesinde 10 tasarım yaptırsan 10'u da birbirine %90 benzerlikte olacaktır.

nasıl bir platformla taraftara soracaksın ? manipüle edilmeyeceğini nasıl garanti edeceksin ? milyonlarca kişiye nasıl ulaşacaksın ?
biraz gerçekci olmak lazım logo değil ki bu kafana göre yap, zaten doğal ve resmi sınırlar vardı stadyum için bu sınırlar çerçevesinde 10 tasarım yaptırsan 10'u da birbirine %90 benzerlikte olacaktır.
Kulüp üyelerine sormak en mantıklısı bu sayede hiçbir oyun çevirelemezdi.
Demokratik olgunluğa erişmiş bir kültür olmadığımız için herkes herşeyi yapıyor ve kimselere sormuyor.
Ayrica bu sınırlamalar içinde yapılacak bütün peojeler %90 benzer olur demene de katılmıyorum, kapasite yükseklik ve  uefa sınırlamarı dışında çok önemli sınırlamalar yok, sınırsız sayıda farklı proje çizilebilirdi yani.

Çevrimdışı yash26

o bolgeye realmadrid vari uzay gemisi dikemeyecegine gore en duzgun proje bu oldu.. acikcasi farkli bir projenin bundan daha guzel ve uyumlu olabilecegini zannetmiyorum
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı adnan49

gunaydın hayırlı cumalar arkadaslar, numaralı ust katın basamak sayıları kapalı ust kattan fazlamı olcak
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 09:37:19 adnan49 ]

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Ali

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir ziyaretçi sıfatıyla aranızda olsam da sonunda dayanamadım ve katıldım. Aslında en başından beri bu grubun içindeydim (wowturkey). Orada birkaç mesajım bile vardır başlarda.  :tabe: Sonra yaşananlar, DH'ye geçiş, oradan da bu güzel foruma kavuşmamızı hep izledim uzaktan. Her gün bu sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım geceleri. Diyeceksiniz ki niye hiç katılmayı düşünmedin? İnanın zamansızlık yüzünden bu samimi ortamda olması gereken samimiyete ulaşamayacağımdan korktum uzun süre. Özellikle Ankara organizasyonu sırasında gelmeyi çok istedim ama tam da o hafta Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım.  :s20:

Neyse, bir şekilde bugün artık üye olup yazmam gerektiğini düşündüm. Hepinize merhabalar tekrardan.  :)

Çevrimdışı ahmetx

Hayırlı Cumalar,dünkü maçtan sonra  yeni kendime gelebildim kırmızı kartlara ve her maçın son yarım saatinde ki kabir azabına devam :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GPekcan

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir ziyaretçi sıfatıyla aranızda olsam da sonunda dayanamadım ve katıldım. Aslında en başından beri bu grubun içindeydim (wowturkey). Orada birkaç mesajım bile vardır başlarda.  :tabe: Sonra yaşananlar, DH'ye geçiş, oradan da bu güzel foruma kavuşmamızı hep izledim uzaktan. Her gün bu sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım geceleri. Diyeceksiniz ki niye hiç katılmayı düşünmedin? İnanın zamansızlık yüzünden bu samimi ortamda olması gereken samimiyete ulaşamayacağımdan korktum uzun süre. Özellikle Ankara organizasyonu sırasında gelmeyi çok istedim ama tam da o hafta Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım.  :s20:

Neyse, bir şekilde bugün artık üye olup yazmam gerektiğini düşündüm. Hepinize merhabalar tekrardan.  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Deniz Sezgün

:hosgeldin @Ali . Sıkma canını bizim takım tekrar ankaraya gelecek o zamanki organizasyonda sende olursun inşallah  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz Sezgün

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg107139#msg107139 date=1417161763]
97 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
Eline sağlık Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı ÖZGÜR

[/quote]

emeğine sağlık... :claps: :claps: :claps:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 28 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (97 Resim )

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hayirli cumalar... Gunaydin forum ahalisi...
Forumda stad konusunda ve stadin mimarisiyle ilgili genel bir gorusun hakim oldugu muhakkak. Bu durumun karsit fikir beyan edenleri neden rahatsiz ettigini anlayabilmis degilim. Genel goruse muhalif bir yoruma karsi bir yorum yapilmasi da saygi cercevesinde oldugu surece gayet normal bir durum. Eger dusuncelerimizi fikirlerimizi bir platformda paylasabilme olgunluguna erisebilmissek, bu fikirlerin elestirilmesi karsisinda da ayni olgunlugu gosterebilmeliyiz. Paylastigi yorum elestirilince kusmek nedir arkadas..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

[/quote] beklenen an...  :claps: :claps: :claps:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ilhan

[/quote]Kameramız hareketli de olsa 3D'de olsa, 720p de olsa hiç birşey senin ve fotolarının yerini tutmuyor emeklerine sağlık.