Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kameramız hareketli de olsa 3D'de olsa, 720p de olsa hiç birşey senin ve fotolarının yerini tutmuyor emeklerine sağlık.

@ilhan abi cansın  :ok:

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg107139#msg107139 date=1417161763]
97 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
 :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg107145#msg107145 date=1417162200]
Vodafone Arena 28 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (97 Resim )
[/quote]Hayırlı cumalr Mustafa. Ellerine sağlık

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydınnnnn  :busted_cop:
Beraberliğin üzüntüsü , gruplardan çıkmanın sevinci ile...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Stat patates tarlası olmasaydı fark olacak maç böyle oldu sıkıntı yok, inşaata devam  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hayırlı cumalr Mustafa. Ellerine sağlık

Hayırlı Cumalar Ahmet Abi. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın,sevemez kimse seni yi siz orda biz evde söyledik  :hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

Hayirli cumalar... Gunaydin forum ahalisi...
Forumda stad konusunda ve stadin mimarisiyle ilgili genel bir gorusun hakim oldugu muhakkak. Bu durumun karsit fikir beyan edenleri neden rahatsiz ettigini anlayabilmis degilim. Genel goruse muhalif bir yoruma karsi bir yorum yapilmasi da saygi cercevesinde oldugu surece gayet normal bir durum. Eger dusuncelerimizi fikirlerimizi bir platformda paylasabilme olgunluguna erisebilmissek, bu fikirlerin elestirilmesi karsisinda da ayni olgunlugu gosterebilmeliyiz. Paylastigi yorum elestirilince kusmek nedir arkadas..

bazen insan sevdiği şeyin eleştirilmesini sevmez veya konduramaz ya ondan sanırım bu eleştiriye kapalı durum. Genelde bu bizim milletimiz için kronik bir durum zaten, en hayır diyen bile bazen eleştiriye kapatır kendini farkında dahi varmaz.

Stadımız harika oluyor, gerçekten konum, dış mimari, malzeme kalitesi, teknolojisi ile adını dünya spor tarihine altın harfler ile yazdıracak lakin, tribünlerin bütünlüğünü sağlamak adına bazı detaylar belki yavaş yavaş gözümüze batmaya başladı veya başlayacak.

Son bir kaç gündür sıkça konuşulan çatal merdiven durumu buna basit bir örnek. Faruk'un yaptığı modellemenin altında da belirttim, stadyumda herşey muhteşem düşünülmüş fakat tribün bütünlüğü maalesef göz ardı edilmiş, şahsi kanaatim. İki tribün arası iki kat loca, tribünlere fazlaca konumlandırılmış seyirci girişi/çıkışı bu bütünlüğü sağlamaya engel olacaktır.

Geçmişte kapalı alt/üst tribünde maç izleyen biri olarak o alt/üst yaptığımız tezahüratları maalesef bu tribünlerde aynı etki ile göremeyeceğiz. Biz kafamızı yukarı çevirdiğimizde olağanca gücü ile bağıran ve bağır diye gözlerimizin içine bakan kardeşlerimizi değilde, locasında maç izleyen sosyete abilerimizi göreceğiz (onlarda var olsun). Keşke diyorum keşke bu localar yukarıda olsaydı.

Yönetimi de anlamak zor değil, bunlar endüstriyelleşen futbolun içinde olan şeyler. Artık taraftar maça bağırmaya değil oturup maç seyretmeye (seyirci) gelsin istiyorlar haklı olarak.  Maç izlerken arada bir "Ooooovv" diye de sesler çıkarttık mı İngiltere olduk gitti. Neyse bu saatten sonra yapacak birşey yok, mabet bitince gidicez oturup "uslu uslu" oturup arada "şak şak" yapıp maçımızı izleyeceğiz.

Çevrimdışı ilhan

Günaydın kardeşim

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

stad inşaatı başladıktan beri bıkmadan usanmadan fotograf çeken 2 tane arkadaşımız kardeşimiz abimiz var onlara gerekli hediyeleri stad bitmeden verilir veririz inşallah  :)

Çevrimdışı ahmetx

toki süpriz yaptı,Trabzona San Mames koltuğu aldı. :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Kameramız hareketli de olsa 3D'de olsa, 720p de olsa hiç birşey senin ve fotolarının yerini tutmuyor emeklerine sağlık.
aynen katılıyorum.

Çevrimdışı ahmet türken

Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/kasim-2014/   bu nasıl bir kalıptır

Çevrimdışı Erçin

çiçekler inşaat ile obitaş hız konusunda ilk zamanların tam tersi oldular resmen..
çiçeklerde ciddi bir yavaşlama var sanki resimler hep aynı gibi , obitaş çok hızlandı gerçekten..
para sıkıntısı sanırım ana sorun diyeceğim ama obitaşa para var çiçeklere yok olmaz herhalde  :iscrewy:

Çevrimdışı ahmetx

çiçekler inşaat ile obitaş hız konusunda ilk zamanların tam tersi oldular resmen..
çiçeklerde ciddi bir yavaşlama var sanki resimler hep aynı gibi , obitaş çok hızlandı gerçekten..
para sıkıntısı sanırım ana sorun diyeceğim ama obitaşa para var çiçeklere yok olmaz herhalde  :iscrewy:
çiçekler çok farklı yerlerde çalıştığı için görünmüyor yaptığı iş onlarda iyi gidiyor. :bandit:

Çevrimdışı arda

toki süpriz yaptı,Trabzona San Mames koltuğu aldı. :claps:

Bu bildiğin kırmızı ya la, ne alaka
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

kırmızılar kelepirmiş onunçün almışlar. :lol:

Çevrimdışı Haldun

benim düşüncem çiçekler işci sayısını azalttı nasıl olsa ne kadar hızlı yaparsa yapsın obitaş çiçeklerden önce bitiremeyecek fazla işçi fazla masraf az kar demek,çiçeklerin fazla bi işi kalmadı zaten kapalı bitti eski açıgın 10 günlük işi kaldı numaralı da her türlü yeni açıktan önce bitecek

Çevrimdışı tayfun

3-4 haftaya 60.fotoğraftaki açıdan süper bir görüntü ortaya çıkacak sanırım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-28.11.2014-55-620x465.jpg

bundan bahsediyor bence.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı arda

bundan bahsediyor bence.

Hadi çözelim hangisi :) Onlar V yaka Bayrak kırmızısı formalardan yeni yeni parladı ama çok satacak bu sene

Çevrimdışı ahmetx

Stade_Bordeaux da farklı hibrit çim kullanacak.Desso ya rakip çıktı.

Çevrimdışı arda

Ama inşallah çıkışlar Hentbolcularımızın çubuklusu gibi olur  :ok: