@faith burada stat konusundaki eleştirilere yanıt veren biri olarak söz hakkım doğdu sanırım. Öncelikle eleştirmek, herkesin beğenmemek hakkı, eleştirmek hakkını teslim etmek lazım. Bazen bende çizgiyi aşıyorum. O zamanda dönüp özür dilerim zaten. Fark etmemişsemde uyarırın yine dilerim. Sorun değil. Her düşüncem doğru olsa beni dünya lideri yapardı insanlık. Neyse tevazuyu geçeyim.

Burada bir arkadaş vardı. 2 günde bir giriyordu foruma "Eski açık alçak, beğenmedim, kötü, şekilsiz" eee? Belki böyle güzel olacak? Bitmiş halini görmedik ki. Faruk'un modelinde kötü görünen bir alçalma var mıydı? Bence yoktu. Bitmeden de bodoslama eleştiri olmaz ki be kardeşim. Bir iki soru sordum yanıt yok. Sataşmalar falan o kadar. Fikri yok zikri var. Neyse o tek kişi üstünden devam etmeyelim. Bir yığın ayrıntı üstünden fikir beyan ediliyor. Bir yığın kişiyiz. Bu kadar fikrin her birine göre proje yapamazsın ki. tribün bütünlüü demişsinde ben kapalının alt üst birbiriyle "atışmasını" pek sevmiyorum. İstiyorlar ki her maç 2 - 0 olsun biz orada dans edelim. Zaten tezahüratlarda da bu belli. Kartal gol gol bir acelecilik taşıyor. Musalla bir sitem taşıyor. Önce musalla sonra kartal gol gol söyleniyor. Gol gelirse amenna alt üst şov yapmaya ki pek çok zaman kendi şovunu yapmaya devam ediyorlar. Sahada gol yoksa herşey duruyor. O zaman senin dediğin İngiliz nidalarından başka birşey yok tribünde. Ne zaman umutlu bir iki atak oluyor hemen kartal gol gol. Birazcık gerilince de hemen küfür. Localar arada olması tribün bütünlüğünü bozuyor demişsin mesela, katılmıyorum, üst kat o kadar yakın ki o localar arada görünmeyecek bile. Tabi yüzünü oraya çevirmezsen. Köşe yırtıkları fazla. Bana görede fazla gibi ama çok geniş değiller. İnönünün eski yırtıklarına bakın farkı görürsünüz. Üstünü kapatacak bir örtü falan olursa, (ki yoksa evde benim masa örtüm var) sorun olmayacaktır. Ben kötücül düşünmeye karşıyım stat konusunda. Dün akşamda Kartal soyadlı bir abimize tepki gösterdim mesela. O kadar karamsadı ki dedim abi yıkalım o zaman.
Bir de stat konusundaki eleştirilerin asıl hedefi yönetim. Birazda ona takılıyorum. Yönetimi Önder Özen gelirken eleştirdiler mesela fenerbahçeli adam getirdin diye; bende kızdım. Tv den adam seçiyorsun madem Metin Tekin'i getirseydin dedim. Metin Hoca istememiş duyduğum kadarıyla. Önder Özen bugün geri getirilsin itiraz eder miyim? Etmem! Transferler konusunda sallıyorlar. Mesela Sezer Öztürk konusunda yanıldılar. İyi de YD 400 tanesinde yanıldı! Q7 midir nedir, geldi diye adama tezahürat yaptılar çıldırt bizi başkan diye. Töre kadar, Hilbert kadar Tello kadar katkısı var mıydı o adamın? Üstelik başkan kendi çıldırdı kulübü batırdı.
Hasılı ben biraz bu başkanda ve bu statta kulübün kurtuluşunu görüyorum. Ondan sahipleniyorum. Enseyi de karatmıyorum. Bekleyelim diyorum. İlk maçı izleyelim. Kombinem var ama ben tüm tribünlerden bilet alıp izlemek istiyorum mesela. Hermaç başka tribüne giremek gibi emelerim var. Çok uzattım mesaiden yiyorum akşama devam edelim...