Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368716 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Bu uzun kollu siyah kelci forması gibi olanı mı diyorsun?
55 numaralı resim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çiçekler 2 tribünde birden çalışıyor numaralı eski açık kısmını söylemiyorum bile, hal böyleyken az iş yapıyor gibi görünüyorlar ama aksine baya bir iş çıkartıyorlar. Aynı anda hem tabla, hem kolon hem testere kirişi yapıyorlar bir çok farklı yerde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

bundan bahsediyor bence.
Evet haklısın . Yazmışımda resim nurasanı yazmamışım kusura bakma :iblush:

Çevrimdışı Erçin

çiçekler çok farklı yerlerde çalıştığı için görünmüyor yaptığı iş onlarda iyi gidiyor. :bandit:

Ben farklı yerler olayına katılmıyorum.. Neden derseniz farklı bir yer kalmadı artık.. Sadece gördüğümüz yerler var..
Ama işçi sayısını azaltmış olabilir düşüncesine katılırım.. Sanırım en mantıklı açıklama bu gibi..

Çevrimdışı mhmtkartal

bazen insan sevdiği şeyin eleştirilmesini sevmez veya konduramaz ya ondan sanırım bu eleştiriye kapalı durum. Genelde bu bizim milletimiz için kronik bir durum zaten, en hayır diyen bile bazen eleştiriye kapatır kendini farkında dahi varmaz.

Stadımız harika oluyor, gerçekten konum, dış mimari, malzeme kalitesi, teknolojisi ile adını dünya spor tarihine altın harfler ile yazdıracak lakin, tribünlerin bütünlüğünü sağlamak adına bazı detaylar belki yavaş yavaş gözümüze batmaya başladı veya başlayacak.

Son bir kaç gündür sıkça konuşulan çatal merdiven durumu buna basit bir örnek. Faruk'un yaptığı modellemenin altında da belirttim, stadyumda herşey muhteşem düşünülmüş fakat tribün bütünlüğü maalesef göz ardı edilmiş, şahsi kanaatim. İki tribün arası iki kat loca, tribünlere fazlaca konumlandırılmış seyirci girişi/çıkışı bu bütünlüğü sağlamaya engel olacaktır.

Geçmişte kapalı alt/üst tribünde maç izleyen biri olarak o alt/üst yaptığımız tezahüratları maalesef bu tribünlerde aynı etki ile göremeyeceğiz. Biz kafamızı yukarı çevirdiğimizde olağanca gücü ile bağıran ve bağır diye gözlerimizin içine bakan kardeşlerimizi değilde, locasında maç izleyen sosyete abilerimizi göreceğiz (onlarda var olsun). Keşke diyorum keşke bu localar yukarıda olsaydı.

Yönetimi de anlamak zor değil, bunlar endüstriyelleşen futbolun içinde olan şeyler. Artık taraftar maça bağırmaya değil oturup maç seyretmeye (seyirci) gelsin istiyorlar haklı olarak.  Maç izlerken arada bir "Ooooovv" diye de sesler çıkarttık mı İngiltere olduk gitti. Neyse bu saatten sonra yapacak birşey yok, mabet bitince gidicez oturup "uslu uslu" oturup arada "şak şak" yapıp maçımızı izleyeceğiz.
gerçekten güzel bir yazı bende bunları anlatmak istedim.  Sadece eski açık giriş çıkışları ve çatal merdivenler nedeniyle tribün bütünlüğünün bozulması. Tamam taraftarımiz 1 numara ama eski açık güzel diyen biri kusura bakmasın pollyannacilik yapıyor. 

Çevrimdışı Yakup

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-28.11.2014-19.jpg

savranlı yapının reklamı var. bunlar ile anlaşma yapılmışmıydı ?  :alala: :alala: :alala:

SAVRANLI YAPI, İnşaat işleri bünyesinde bina, alt yapı, dekorasyon, banyo-mutfak tasarım ve uygulaması ve benzeri alanlarda taahhüt işleri yapmış ve bir çok önemli projeye imza atmıştır. :ok: :ok: locaları o zaman savranlı yapı yapacak  :alala: :alala: :alala:

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Trabzona o koltugu takarlarsa buyuk is yaparlar.gercekten guzel koltuk..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

28.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı ahmetx

Trabzona o koltugu takarlarsa buyuk is yaparlar.gercekten guzel koltuk..
@Deniz nerelerdesin,özlettin kendini  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

@Deniz nerelerdesin,özlettin kendini  :)
Burdayim ahmet abi :D bizim sevdigimiz koltuktan takiyorlarmis trabzona ya..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mhmtkartal

Kişisel değil inanın, sadece örnek sizin eleştirileriniz oldu işte. Kimse elini taşın altına sokmaz derken sanırım yönetime serzenişte bulundunuz? Peki borç batağında bir kulüp alıp, ikinci senesi kazmayı vurup bugün bu seviyeye getirirken bu yönetim elini neyin altına koymuş olabilir?
Tribün yırtıkları diyorsunuz da abi, İnönünün eski açığında tribün mü vardı. Yeni açıkta kocaman bir yırtık vardı. İnanın orada iki tane kamyon geçerdi. Şimdi soruyorum abi;
İNÖNÜ kötü bir stat mıydı?
Ha, çatallı merdiven sevmiyorum diyorsunuz amenna. Bu sizin fikriniz. Bir iki noktasını sevmediniz diye tüm panoyu siyaha boyuyorsunuz. Kusura bakmayın hata ediyorsunuz. Bir stadı güzel yapan bunların hiçbiri bence. Ben orada oturup Beşiktaş'ımı izyelecem abi. Ötesi yok. Allah aşkına insan başka neden Olimpiyat stadına gider? Ha dediğiniz gibiyse gerçekten yıkalım abi.
değerli arkadaşım ben taraftarımizdan bahsettim merdivenler ile ilgili taşın altına elini kimse sokmaz diye. Yada şöyle diyim taraftar olarak bu düşünceleri yönetime nasıl aktarıp kabul ettiricez. Ayrıca yine söylüyorum ben stadı seviyorum sıkıntım sadece eski açık

Çevrimdışı ahmetx

Burdayim ahmet abi :D bizim sevdigimiz koltuktan takiyorlarmis trabzona ya..
takılmadan inanmıyorum Tokinin böyle kıyak yapacağına  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

takılmadan inanmıyorum Tokinin böyle kıyak yapacağına  :bandit:
Onlari bilmem de Biz neden bundan takmadik ben onu anlamiyorum :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

@faith burada stat konusundaki eleştirilere yanıt veren biri olarak söz hakkım doğdu sanırım. Öncelikle eleştirmek, herkesin beğenmemek hakkı, eleştirmek hakkını teslim etmek lazım. Bazen bende çizgiyi aşıyorum. O zamanda dönüp özür dilerim zaten. Fark etmemişsemde uyarırın yine dilerim. Sorun değil. Her düşüncem doğru olsa beni dünya lideri yapardı insanlık. Neyse tevazuyu geçeyim.  :evillol: Burada bir arkadaş vardı. 2 günde bir giriyordu foruma "Eski açık alçak, beğenmedim, kötü, şekilsiz" eee? Belki böyle güzel olacak? Bitmiş halini görmedik ki. Faruk'un modelinde kötü görünen bir alçalma var mıydı? Bence yoktu. Bitmeden de bodoslama eleştiri olmaz ki be kardeşim. Bir iki soru sordum yanıt yok. Sataşmalar falan o kadar. Fikri yok zikri var. Neyse o tek kişi üstünden devam etmeyelim. Bir yığın ayrıntı üstünden fikir beyan ediliyor. Bir yığın kişiyiz. Bu kadar fikrin her birine göre proje yapamazsın ki. tribün bütünlüü demişsinde ben kapalının alt üst birbiriyle "atışmasını" pek sevmiyorum. İstiyorlar ki her maç 2 - 0 olsun biz orada dans edelim. Zaten tezahüratlarda da bu belli. Kartal gol gol bir acelecilik taşıyor. Musalla bir sitem taşıyor. Önce musalla sonra kartal gol gol söyleniyor. Gol gelirse amenna alt üst şov yapmaya ki pek çok zaman kendi şovunu yapmaya devam ediyorlar. Sahada gol yoksa herşey duruyor. O zaman senin dediğin İngiliz nidalarından başka birşey yok tribünde. Ne zaman umutlu bir iki atak oluyor hemen kartal gol gol. Birazcık gerilince de hemen küfür. Localar arada olması tribün bütünlüğünü bozuyor demişsin mesela, katılmıyorum, üst kat o kadar yakın ki o localar arada görünmeyecek bile. Tabi yüzünü oraya çevirmezsen. Köşe yırtıkları fazla. Bana görede fazla gibi ama çok geniş değiller. İnönünün eski yırtıklarına bakın farkı görürsünüz. Üstünü kapatacak bir örtü falan olursa, (ki yoksa evde benim masa örtüm var) sorun olmayacaktır. Ben kötücül düşünmeye karşıyım stat konusunda. Dün akşamda Kartal soyadlı bir abimize tepki gösterdim mesela. O kadar karamsadı ki dedim abi yıkalım o zaman.
Bir de stat konusundaki eleştirilerin asıl hedefi yönetim. Birazda ona takılıyorum. Yönetimi Önder Özen gelirken eleştirdiler mesela fenerbahçeli adam getirdin diye; bende kızdım. Tv den adam seçiyorsun madem Metin Tekin'i getirseydin dedim. Metin Hoca istememiş duyduğum kadarıyla. Önder Özen bugün geri getirilsin itiraz eder miyim? Etmem! Transferler konusunda sallıyorlar. Mesela Sezer Öztürk konusunda yanıldılar. İyi de YD 400 tanesinde yanıldı! Q7 midir nedir, geldi diye adama tezahürat yaptılar çıldırt bizi başkan diye. Töre kadar, Hilbert kadar Tello kadar katkısı var mıydı o adamın? Üstelik başkan kendi çıldırdı kulübü batırdı.
Hasılı ben biraz bu başkanda ve bu statta kulübün kurtuluşunu görüyorum. Ondan sahipleniyorum. Enseyi de karatmıyorum. Bekleyelim diyorum. İlk maçı izleyelim. Kombinem var ama ben tüm tribünlerden bilet alıp izlemek istiyorum mesela. Hermaç başka tribüne giremek gibi emelerim var. Çok uzattım mesaiden yiyorum akşama devam edelim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onlari bilmem de Biz neden bundan takmadik ben onu anlamiyorum :bandit:
Sana Abba'dan Money Money Money şarkısını gönderiyorum Deniz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Trabzonlular acayip şaşırmışlar,kale arkalarına bile bu koltuklardan takılacakmış,kesinmiş galiba.

Çevrimdışı WarrChief

Hayirli cumalar... Gunaydin forum ahalisi...
Forumda stad konusunda ve stadin mimarisiyle ilgili genel bir gorusun hakim oldugu muhakkak. Bu durumun karsit fikir beyan edenleri neden rahatsiz ettigini anlayabilmis degilim. Genel goruse muhalif bir yoruma karsi bir yorum yapilmasi da saygi cercevesinde oldugu surece gayet normal bir durum. Eger dusuncelerimizi fikirlerimizi bir platformda paylasabilme olgunluguna erisebilmissek, bu fikirlerin elestirilmesi karsisinda da ayni olgunlugu gosterebilmeliyiz. Paylastigi yorum elestirilince kusmek nedir arkadas..

anlatamamısız demekki:)) soyle dusunelim eleştiri değil eleştirinin sekli değişince kusmek diye cevirelim biraz genis dusunelim:))

Çevrimdışı Deniz

Sana Abba'dan Money Money Money şarkısını gönderiyorum Deniz :)
Trabzon bunu takiyorsa ya bizimkiyle ayni fiyattir ya da daha ucuzdur abi .toki maliyeti arttırır diye bircok seyi iptal etti.bu koltuk pahali olsa kesinlikle takmazdi :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

değerli arkadaşım ben taraftarımizdan bahsettim merdivenler ile ilgili taşın altına elini kimse sokmaz diye. Yada şöyle diyim taraftar olarak bu düşünceleri yönetime nasıl aktarıp kabul ettiricez. Ayrıca yine söylüyorum ben stadı seviyorum sıkıntım sadece eski açık

Abi yeni açıktan bilet alıp birlikte izleyelim inan karşında bir tribün göreceksin çok karamsarsın

Çevrimdışı Yakup

@faith burada stat konusundaki eleştirilere yanıt veren biri olarak söz hakkım doğdu sanırım. Öncelikle eleştirmek, herkesin beğenmemek hakkı, eleştirmek hakkını teslim etmek lazım. Bazen bende çizgiyi aşıyorum. O zamanda dönüp özür dilerim zaten. Fark etmemişsemde uyarırın yine dilerim. Sorun değil. Her düşüncem doğru olsa beni dünya lideri yapardı insanlık. Neyse tevazuyu geçeyim.  :evillol: Burada bir arkadaş vardı. 2 günde bir giriyordu foruma "Eski açık alçak, beğenmedim, kötü, şekilsiz" eee? Belki böyle güzel olacak? Bitmiş halini görmedik ki. Faruk'un modelinde kötü görünen bir alçalma var mıydı? Bence yoktu. Bitmeden de bodoslama eleştiri olmaz ki be kardeşim. Bir iki soru sordum yanıt yok. Sataşmalar falan o kadar. Fikri yok zikri var. Neyse o tek kişi üstünden devam etmeyelim. Bir yığın ayrıntı üstünden fikir beyan ediliyor. Bir yığın kişiyiz. Bu kadar fikrin her birine göre proje yapamazsın ki. tribün bütünlüü demişsinde ben kapalının alt üst birbiriyle "atışmasını" pek sevmiyorum. İstiyorlar ki her maç 2 - 0 olsun biz orada dans edelim. Zaten tezahüratlarda da bu belli. Kartal gol gol bir acelecilik taşıyor. Musalla bir sitem taşıyor. Önce musalla sonra kartal gol gol söyleniyor. Gol gelirse amenna alt üst şov yapmaya ki pek çok zaman kendi şovunu yapmaya devam ediyorlar. Sahada gol yoksa herşey duruyor. O zaman senin dediğin İngiliz nidalarından başka birşey yok tribünde. Ne zaman umutlu bir iki atak oluyor hemen kartal gol gol. Birazcık gerilince de hemen küfür. Localar arada olması tribün bütünlüğünü bozuyor demişsin mesela, katılmıyorum, üst kat o kadar yakın ki o localar arada görünmeyecek bile. Tabi yüzünü oraya çevirmezsen. Köşe yırtıkları fazla. Bana görede fazla gibi ama çok geniş değiller. İnönünün eski yırtıklarına bakın farkı görürsünüz. Üstünü kapatacak bir örtü falan olursa, (ki yoksa evde benim masa örtüm var) sorun olmayacaktır. Ben kötücül düşünmeye karşıyım stat konusunda. Dün akşamda Kartal soyadlı bir abimize tepki gösterdim mesela. O kadar karamsadı ki dedim abi yıkalım o zaman.
Bir de stat konusundaki eleştirilerin asıl hedefi yönetim. Birazda ona takılıyorum. Yönetimi Önder Özen gelirken eleştirdiler mesela fenerbahçeli adam getirdin diye; bende kızdım. Tv den adam seçiyorsun madem Metin Tekin'i getirseydin dedim. Metin Hoca istememiş duyduğum kadarıyla. Önder Özen bugün geri getirilsin itiraz eder miyim? Etmem! Transferler konusunda sallıyorlar. Mesela Sezer Öztürk konusunda yanıldılar. İyi de YD 400 tanesinde yanıldı! Q7 midir nedir, geldi diye adama tezahürat yaptılar çıldırt bizi başkan diye. Töre kadar, Hilbert kadar Tello kadar katkısı var mıydı o adamın? Üstelik başkan kendi çıldırdı kulübü batırdı.
Hasılı ben biraz bu başkanda ve bu statta kulübün kurtuluşunu görüyorum. Ondan sahipleniyorum. Enseyi de karatmıyorum. Bekleyelim diyorum. İlk maçı izleyelim. Kombinem var ama ben tüm tribünlerden bilet alıp izlemek istiyorum mesela. Hermaç başka tribüne giremek gibi emelerim var. Çok uzattım mesaiden yiyorum akşama devam edelim...

:claps: :claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ferhat Türk

zaten önemli olan ulaşımın rahat olması.mesela olimpiyat benim eve 17 km dolmabahçe 10 km.dolmabahçeye arabayla 20 dakikada giderken olmpiyata herkesin kullandığı yldan gidersem 1 saat.toplu ulaşım zaten çok zor.

Aynen öyle abi olimpiyata gidenlerin nasıl çile çektiğini bilmeyen yoktur zaten boşa zulümpiyat denmiyor :) Onun harici timsah arena  stat merkeze yakın yapılıyor dediğim gibi Bursa'yı gezenler bilir zaten,önceleri buttim tarafına (eski yalova yolu otogara yakın) yapılması düşünülmüştü şehir dışında kalacağı için  çok eleştirildi sonra da vazgeçildi. Dediğim gibi şimdi yapılan yer çok güzel yerde ve çok güzel stat yapılıyor imrenmemek elde değil açıkçası
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Fatih

keske yer olsaydi da biz de boyle birsey yapabilseydik...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı happy_

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-28.11.2014-58.jpg[/img]

O zor koşullarda kanaviçe işler gibi demir örüyorlar, işçiliğe hayran olmamak elde değil. Elinize, özeninize, yüreğinize sağlık!

Çevrimdışı WarrChief

efsane olurdu ama harbiden 5yıldan asagı bitmezdi ki buda bizim için cok buyuk bir kayıptır:))

Çevrimdışı ALI RIZA

süper birsey baba oğlu ,abi kardeş gibi hatta dede  torun gibi, yada aynı mahallenin çocukları gibi bir yapı süper alan lazım