Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368660 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese slmlar çatalli merdivene bende karşıyım tepkileriniz çok yerinde ama bence stat böyle açılacak kimse bir şey yapamaz ( elini kimse taşın altına koymaz) nasıl eski açıkta bi ton giriş çıkış kapısı oldu nasıl misafir tribün yeni açıkta oldu nasıl eski açık kısa kaldı nasıl nasıl nasıl bu merdiven konusu da çatalli kalacak bilet satışları bile bu yönde kimse iyi bir şey hayal etmesin çünkü kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz
Kişisel değil inanın, sadece örnek sizin eleştirileriniz oldu işte. Kimse elini taşın altına sokmaz derken sanırım yönetime serzenişte bulundunuz? Peki borç batağında bir kulüp alıp, ikinci senesi kazmayı vurup bugün bu seviyeye getirirken bu yönetim elini neyin altına koymuş olabilir?
Tribün yırtıkları diyorsunuz da abi, İnönünün eski açığında tribün mü vardı. Yeni açıkta kocaman bir yırtık vardı. İnanın orada iki tane kamyon geçerdi. Şimdi soruyorum abi;
İNÖNÜ kötü bir stat mıydı?
Ha, çatallı merdiven sevmiyorum diyorsunuz amenna. Bu sizin fikriniz. Bir iki noktasını sevmediniz diye tüm panoyu siyaha boyuyorsunuz. Kusura bakmayın hata ediyorsunuz. Bir stadı güzel yapan bunların hiçbiri bence. Ben orada oturup Beşiktaş'ımı izyelecem abi. Ötesi yok. Allah aşkına insan başka neden Olimpiyat stadına gider? Ha dediğiniz gibiyse gerçekten yıkalım abi.

Çevrimdışı ddc1979

Bursa stadının kötü olması zaten büyük problem olurdu..PARA gani devletten..ARAZİ ENINE BOYUNA BOLBOL... devletten ...ANITLAR KURULU DERDİ YOK devletten DAHA NE OLSUN

Bursanın Stadı'na güzel diyenleri o stadın Bursa'da nerede yapıldığını araştırmaya davet ediyorum...
Bir stadı iyi kötü diye değerlendirmek için stadın sadece kendisinin baz alınmaması gerektiğini hala anlayabilemedik maalesef.
Bu arada burası vodafone şeref bey stadı forumu..
bizi Konstantinopolis diye adlandıranların reklamını yapmayıda bırakalım lütfen
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

@Efe beton gelmedi bak ne oldu

şuan numaralıya geldi fışkırıtıcı yeni açığa hala gelmedi belki sabaha karşı başlarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

şuan numaralıya geldi fışkırıtıcı yeni açığa hala gelmedi belki sabaha karşı başlarlar :)
maçı izledilerse demek. Onlarında hakkı tabi. Bir ara acaba dedim yağmurdan mı başlamadı. Sonra aklıma geldi maç Yunanistan'da. İstanbul'da o kadar yağış yok.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralıda kolonlara beton atılıyor sırayla gidiyorlar gecenin sonunda yeni açıkta beton başlayacak  heralde :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Kişisel değil inanın, sadece örnek sizin eleştirileriniz oldu işte. Kimse elini taşın altına sokmaz derken sanırım yönetime serzenişte bulundunuz? Peki borç batağında bir kulüp alıp, ikinci senesi kazmayı vurup bugün bu seviyeye getirirken bu yönetim elini neyin altına koymuş olabilir?
Tribün yırtıkları diyorsunuz da abi, İnönünün eski açığında tribün mü vardı. Yeni açıkta kocaman bir yırtık vardı. İnanın orada iki tane kamyon geçerdi. Şimdi soruyorum abi;
İNÖNÜ kötü bir stat mıydı?
Ha, çatallı merdiven sevmiyorum diyorsunuz amenna. Bu sizin fikriniz. Bir iki noktasını sevmediniz diye tüm panoyu siyaha boyuyorsunuz. Kusura bakmayın hata ediyorsunuz. Bir stadı güzel yapan bunların hiçbiri bence. Ben orada oturup Beşiktaş'ımı izyelecem abi. Ötesi yok. Allah aşkına insan başka neden Olimpiyat stadına gider? Ha dediğiniz gibiyse gerçekten yıkalım abi.
:ok:  :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı WarrChief

konu dışı : çağrım grup yöneticilerine bazı yorumlara like ,unlike butonu koymanız mümkün mü ,çünkü bazı arkadaşların yorumları gerçekten hiç okunacak gibi olmuyor bazılarının ki de güme gidiyor mesela mustafanın x pictures loading cümlesi onlarca like'ı hak ediyor ama bazı itici yorumların belli sınıra gelince yazamaması cezası verilebilir

tartısma konusu oalcak birsey bu kesinlikle karsıyım olursa cok uzulurum
cogunluk zaten karsı taraftan gelen yani muhalefetten gelen mesjalara bi baska pencereden bakıyor bu sebeble her mesaj kendiliğince silinecek cok yanlıs birsey bu olmaz olmamalı:))

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

barca hatırladıgım kadarıyla 2 yada 3 projesini taraftarına standlarda oylama seklinde sunmustu bundan aylar once

birtanesi secildi ve onunla proje hayata gecirilecek

simdi soyle birsey soylemek isterim içimde bir yara kalmıstır.Baskan diyorki herkes devletin parasıyla suyuyla bunuyla yaptı biz kendiş paramızla yapıyoruz diyor eehh baskanım ne guzel diyorsun işte daha cok taraftarından daha cok bizlerden yorumlar alarak hareket edeceksin cnk bizlerin aprasıyla oluyor bu ama sen mimarınla onceden iş yaptıgın birisiyle oturup bir proje yapıyorsun tasarımından bahsediyorum  zaten kısıtlamalar var anca bu oluyor diyorsun bunada hemfikiriz bari kucuk ama onemli yerlerdede bize birseyler soraydın :(( gecen soyledim stad yıkılırken taraftarda bir tas bıir kurekle yardım edecek dedin oyle birsey olmadı:))  ama bu benim içmdeki bir yaradır soylemeden edemem...Baskanı artık ne zaman gorurum bilmiyorum buyuk ihtimalle gorevi bittiğinde denk gelecem ama bunu her halukarda ona dillendiricem çnk sozleriyle bu cok celiskili :))

bu arada dolasım alanlarıdır sudur budur biz taraflara bırakılıcak diye durumda var tamam guzelde ben bu tipseylerden bahsetmiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir...
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 01:26:29 WarrChief ]

Çevrimdışı WarrChief

bu kadar nasıl emin olabilirsin, biz muhalefete karşı değiliz ki bu forumdan daha demokratik bir forum olmadığını bilmiyorsun herhalde değerli kardeşim. ben şahsımda muhalefete değil aşşağılayıcı ve tahrik edici yazılara karşıyım .yoksa uygun dil ve üslupla insan her şeye muhalif olabilir.bu insanın doğasında olan bir olgu zaten ,fikirler aynı olsaydı hayat çekilirmiydi . :)

yok abi kesinlikle farklıyız forum olarak ama su varki bir farklı gorus mesela stadın çirkin yapılması atıyorum misal:)) hemen binlerce mesaj gelir sen neden begenmiyorsun sudur budur boyle seymi var yav:)) sen adamın fikrini nasıl yargılarsın aynı sekilde baska konularda var desteksiz sallıyor oalbilir yanlıs konusabilir tamam ama bu onun fikri fakat oyle bir otekileştirme varki bu forumdada var kongredede var taraftar içindede var yoneticlerdede var varoglu var:)) uzar gider abi bu konu cok derin cok kusen adam gordum buralarda onun için ben farklı bakıyorum bu işlere:))

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta hala bi hareket yok beton olmayacak mı acaba çok sessiz oralar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok abi kesinlikle farklıyız forum olarak ama su varki bir farklı gorus mesela stadın çirkin yapılması atıyorum misal:)) hemen binlerce mesaj gelir sen neden begenmiyorsun sudur budur boyle seymi var yav:)) sen adamın fikrini nasıl yargılarsın aynı sekilde baska konularda var desteksiz sallıyor oalbilir yanlıs konusabilir tamam ama bu onun fikri fakat oyle bir otekileştirme varki bu forumdada var kongredede var taraftar içindede var yoneticlerdede var varoglu var:)) uzar gider abi bu konu cok derin cok kusen adam gordum buralarda onun için ben farklı bakıyorum bu işlere:))

tamamda şuan yapılan bir yapıyı ben beğenmiyorum bu nasıl bişey diyenede bu yapının nasıl bişey olduğunuda anlatmak lazım buraya 100 bin kişilik dünyanın en teknolojik stadını yapsakta beğenmeyen bi ton insan çıkar ama şunu diyebilirim benim ölçüme göre %90 bi beğeni kazanmış durumda vodafone arena hem beşiktaşlılardan hemde diğer takım taraftarlarından yani çoğunluk beğeniyor biten bi yapıyı eleştirmek yerine artık daha ileriye gitmek için bıran önce bitsin demek önemli şuda var ben beğenmedim sen beğenmedin 3 kişi daha beğenemedi dimi peki ön yargı değilmi daha stadın yanından geçmemiş adam fotoğrafa bakıp aaa çok kötü diyor ilk bi git bak bakalım yanından bi içine  gir bi dolaş sonra yorumunu yap ön yargıyı ilk kırmamız lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

yeni açığa geeldi fışkırıtıcı bakalım ne yapacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açığa geeldi fışkırıtıcı bakalım ne yapacaklar :)
heyecan bastı oda sıcak oldu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu kamera gıdım gıdım ilerliyor ha  :iscrewy: her ilerleyişinde küfür  :kop: :kop:

Çevrimdışı WarrChief

tamamda şuan yapılan bir yapıyı ben beğenmiyorum bu nasıl bişey diyenede bu yapının nasıl bişey olduğunuda anlatmak lazım buraya 100 bin kişilik dünyanın en teknolojik stadını yapsakta beğenmeyen bi ton insan çıkar ama şunu diyebilirim benim ölçüme göre %90 bi beğeni kazanmış durumda vodafone arena hem beşiktaşlılardan hemde diğer takım taraftarlarından yani çoğunluk beğeniyor biten bi yapıyı eleştirmek yerine artık daha ileriye gitmek için bıran önce bitsin demek önemli şuda var ben beğenmedim sen beğenmedin 3 kişi daha beğenemedi dimi peki ön yargı değilmi daha stadın yanından geçmemiş adam fotoğrafa bakıp aaa çok kötü diyor ilk bi git bak bakalım yanından bi içine  gir bi dolaş sonra yorumunu yap ön yargıyı ilk kırmamız lazım  :)

aynen oyle zaten yaklasım sekli boyle olmalı ama egerki tersi olursa karsındakini kırıyorsun ve adam haksızda olsa sana cephe alıyor hatta herkese alıyor:D bunun dengesini kurmak lazım fakat sunu herkes anlamalı karsıdaki yorum yapan senden birisi yani bizlerden birisi
dolayısıyla aslında temelinde ask var.. bu sebeble bu kayısı koparmamak lazım bunu arada yinelemek lazım bu sıralar inanılmaz guzel ielrliyoruz zaten cok begeniyorum yeni gelenlerimiz oluyor katılanlar cogaldı dahada olması için her yoruma yazılıs bicimiyle bakmayalım cunku bu klavye yoluyla gercekelesen bir iletişim yazım yanlısıyla bile bircok sey yanlıs ifade edilebiliyor
neyse bunu yazmak istemiştim tesekkurler:))

Çevrimdışı ALI RIZA

şu yeni açıktaki pompacı ne yapıyor otopark zannet orada bekliyor kaldır şekil yap bekle bekle  :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

fışkırıtıcı hala hareket etmedi yeni açıkta beton göremedik yarına sarkacak tabla betonu tabi atılırsa :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

fışkırıtıcı hala hareket etmedi yeni açıkta beton göremedik yarına sarkacak tabla betonu tabi atılırsa :bandit:
Farları açık beklediğine göre, başlayacak herhalde.

Çevrimdışı Efe

Farları açık beklediğine göre, başlayacak herhalde.

ama tablaya değil galiba tabladan uzakta duruyor herlade kolon falan betonlanacak tabla ne olacak merak konusu sözde betonlanacaktı bu gece :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Aha da Numaralıda eşyalarını toplamış içeri girmiş  :alala: ya da yeni açığa geçecek