Sosyal medyadan “nefret yok futbol var” içerikli paylaşımlar yapıyor kulüp. Transfer döneminin kötü geçmesi, söylenenler ve vaatlerin boş çıkması falan yönetimide gerdi sanırım. Olası tepkileri düşünerek böyle bir şey yaptılar düşüncesindeyim.
Inanilmaz derecede sacmaladilar cunku, ozellikle de basiretsiz baskan cok sacma aciklamlara imza atti ve beklentileri gereksiz yere arttirdi.
Cikip deseydi ki, "biz bu sene onumuzdeki sezon sampiyon olacak takimin iskeletini kuracagiz" - buyuk bir cogunluk eyvallah, 2. feda donemi diyorsun tamamdir diyip gecebilirdi.
Ama baskan kameralar karsina cikip bu sene sampiyon olacagiz dedi, sonra bir daha cikti biz simdi rakiplerimizin transferlerini tahtaya yazip tek tek onlara bakacagiz, ve ona gore bizde trannsferlerimizi yapacagiz diye fantastic derecede sacma sapan aciklamar yapti, sonra cikip sol kanada yildiz alacagim muhabbetine girdi...
Rakiplerin Osimhen, Sane, Ederson, Asensio ve her ne ise artik transferlerinden sonra bazi taraftarlarda dogal olarak - e baskan yapmis oldugu aciklamalarin altini doldurur ve bunlara gore transfer yapar diye dusundu.
Osayi ile anlasildigini acikladi, ardindan kameralar karsina cikip bir aciklama daha yaparak ucak biletlerini aldigi Osayi'ye rest cektigini soyledi. Ardindan muhabirleri araciligi ile Osayi'den daha iyisini alacagini acikladi - bizde heralde ders cikarmistir ve sozlu anlasma yapildiktan sonra oyuncu klube gelip imza atmadigi surece heralde bos bogazlik yapmaz diye dusunduk. Ama basiretsiz baskan cikip bir daha aciklama yapti ve KWP ile anlastigini duyurdu - muhabirleri araciligi ile ucak biletinin falan bile hazir oldugunu okuduk. Ardindan 1 ay icerisinde 2. kez ayni hatayi yaptigini gorduk ve KWP transferi de yatti. O kadar yuksekten konustuktan sonra Alman 2. liginden Taylan ile Kayseri'den Gokhan gelince - dogal olarak bazi kesimlerde tepki vermeye basladi.
Yine ayni sekilde aylarca sol kanat icin muhabirleri araciligi ile - baskan telsiz kapatti yildiz avinda diye aylarca haberler yaptirdi. Sancho, Anthony, o bu derken - transferin son gunlerine dogru Silva inince yine buyuk bir hayal kirikligi yasadi bazi kesimler.
Bunun disinda Sergen hoca'da tabi kendi muhabirleri araciligi ile haberler yaptirmaya basladi, hoca kesin stoper ve orta saha istiyor diye. Ndidi sakatlandi ve 3 hafta yok - ve geri takima katilip form bulmaya baslayana kadar kim bilir belki ligden bile kopabiliriz. Orta sahada Kartal/Demir Ege ile cikacagiz. Ayni sekilde stoper tandemide yetersiz. Yani hocaninda simdiden bahaneleri hazirlandi ilk olumsuzlukta - orta saha ve stoper alinmadi falan haberleri cikacak.
Ole hoca olaylarina falan hic girmiyorum bile.
Yani uzun lafin kisasi, yonetime tepkili olan taraftarlara zerre birsey diyemiyorum - hak ettiler cunku.
Ben kendi acimdan bu sene sampiyonluk falan beklemiyorum zaten, devre arasina kadar yarismaci kalabilirsek ve liderden 10-12 puandan fazla fark yemezsek - bu neredeyse yeni kurulmus bir takim ve teknik heyet icin basaridir bence.