Ciddi olarak söylüyorum tam Şenol hocalık kadro kuruldu.
yok değil şenol geride seksen pas yapmadan çıkmaz bu kurulan kadroyla sürekli nefes almadan saldırmak zorundasın onlarca pozisyona girde bir iki atarsın belki direk kaleyi düşünen oyuncular topladılar iyi güzelde bu takıma asisti kim yapacak kanat diye aldıklarımız kaleye yönelen oyuncular asist özellikleri nerdeyse yok gibi
Çok berbat bir kadro kuruldu bakın kadro planlanası demiyorum çünkü öyle birşey yok resmen bulduklarını aldılar özelliklerine bile bakmadan tek amaç önceki yönetimin aldıklarının önünü kapatmak gönderebildiğini gönderip gönderemediğini yedekte bırakmak önceki yönetim sol açık alsaydı onun yerini doldurmak için bunlarda alırdı
Üzülerek söylüyorum bu kadroda gelecek s3ne becerebilirsrk bilali tutarız ama becereceklerini sanmıyorum birde cerny kalır geri kalanları göndermek için uğraşırız ve yine 8 10 oyuncu almak için uğraşırız yoksa hiç biri tam oyuncuda değil ihtiyacımız olan oyuncuda değil hayatımda hiç böylesine toplama transfere şahit olmamışdım bunuda gördük bulabildiğimiz her oyuncuyu aldık mevkisinin adamı değilmiş sakatlık riski varmış mühüm değil