2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Monza, Yokmessi, Kartal Ç, Zafer55, ulumemo, Samet Ç, Özgür Gültekin, annoca, yaço58, maıden, hasankale, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, matias_27, Georgetown, tolga1903, blackeagle35, joseph35, kartalbasket, kahyaoglueren, golazokartal, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, Umutcan Kaya, Rasim, Gökhan Kurt, o2bucak, doganay, Yancos, Ravenman, murat baltacı, safak_01, c3c2k, ahmetekinciogl2, aoguzd, highflyingeagle, emre_1978, Liquidator, cornelius, NioHH, underworld, Serdar3444, sozkul, Sinan66, Fikret, sefaköykartali ve 441 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 402463 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

altyapıdaki sağ bek Arda Berk Özüarap kiralık gitmiş ikinci lige.

Çevrimiçi gokhans

+1

buna mert'te eklerim ben.
Sen Mert olduğuna dua et. Milli takımında bile kovacan, bireysel hata kralı altay falan var. Mert şu an yerli en iyi kaleci. Son zamanlarda performansının düşük olması takımın durumu, takım içi mentali vs. durumlardan da kaynaklı. Bu takım kendini toparlayıp moral motivasyonu yukarı çekerse yine özlenen Mert performansına ulaşır. Şu takımda transfer düşünülecek en son mevki kaleci :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:06:05
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Sen Mert olduğuna dua et. Milli takımında bile kovacan, bireysel hata kralı altay falan var. Mert şu an yerli en iyi kaleci. Son zamanlarda performansının düşük olması takımın durumu, takım içi mentali vs. durumlardan da kaynaklı. Bu takım kendini toparlayıp moral motivasyonu yukarı çekerse yine özlenen Mert performansına ulaşır. Şu takımda transfer düşünülecek en son mevki kaleci :)
mert 36 yaşında hazır mert varken düşünülmeliydi yarın mert olmayacak bulduğun kaleci olmazsa sezonu kaybedersin bu sene sol açık kadar belkide daha elzemdi kaleci transferi

Çevrimiçi Samet Demir

başak gidip doğan alemdarı alıyor bizim kaleci rotasyonu mert ersin biz alamaz mıydık mesela ne kadar kötü olabilirdi
Bizde idare eder kafası var. Ahlaklı çocuk falan. Bu yöneticiler şirketlerinde yüksek pozisyonlara vasat ama sırf ahlaklı diye kimseyi getirmez. Ama kulüp olduğu zaman kararları değişiyor. Çünkü şirketlerini de bu kafada yönetiyor olsalar 2 senede batarlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

mert 36 yaşında hazır mert varken düşünülmeliydi yarın mert olmayacak bulduğun kaleci olmazsa sezonu kaybedersin bu sene sol açık kadar belkide daha elzemdi kaleci transferi
Arkadaşlar Mert'i gönderirdim, ilk gönderdiklerimden olurdu demişler. Onlara ithafen yazdım. Elbette genç ve önümüzdeki seneler emanet edilecek bir kaleci gerekiyor daha önce de yazdım şu 17'lik 16'lık kaleciler falan vardı anadolu takımlarında en potansiyel olanını çekerdim bende ama bu sene seni bir şekilde taşır Mert..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Beklediğimden fazla gelen ve giden oldu, zamanlama hataları yüzünden avrupa gitti büyük ihtimal erteleme maçlarıylada lig gidecek ama şu rezil kadroya yaş ve kariyer olarak fena isimler katılmadı, sağlam kaleci, sol stoper, ndidi yedeği hala eksik kalan yerler.

Çevrimiçi kartalizma190399

herkes ismaili milli maçta oynamasa alıyorduk diyor o zaman salih özcanı niye almadık mesela merak ediyorum

Bu adamin degerini, transferini vs tek bir milli mactaki performansi mi belirleyecek?
Bunu soyleyenlerin de transfer, piyasa hakkinda gram fikri yok o zaman.

Çevrimdışı sEuL

Bu saatten sonra zor. Kapattık bence. Giderse bi svensson gider o kadar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Svenson gitmezse belki Sazdagi’ni sol kanat olarak oynatirlar. Orijini sol kanat adamin, basiretsiz başkan sol kanat almadı diyemez kimse.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence bu saatten sonra tranaferi kapattık. Gelen giden olmaz.

Çevrimiçi joseph35

Çok net 2 (sol kanat-stoper) hamlesi yapamadığımız için kötü gibi algılanıyor ama bu transfer dönemi özellikle gönderdiklerimizle çok büyük iş yaptık. Ben böyle bir temizlik beklemiyordum. Sola Malick Fofana, stopere Laporte kıl payı kaçtı. Yoksa harika transfer dönemi.

Beşiktaş bu sezon 24 futbolcuyla yollarını ayırdı.

▪️Chamberlain
▪️Immobile
▪️Bahtiyar
▪️Onana
▪️Joao Mario
▪️Masuaku
▪️Tayfur
▪️Amir
▪️Elan
▪️Tayyip
▪️Musrati
▪️Onur Bulut
▪️Kerem Atakan
▪️Can Keleş
▪️Gedson
▪️Arroyo
▪️Muleka
▪️Semih
▪️Muci
▪️Emrecan Terzi
▪️Kerem Fahri

Çevrimiçi kartalizma190399

Erteleme maclarini zaten kazanamayacagiz bu kadar eksik varken.
Rakipler de bu kadar saglam kadro kurup bu kadar yuksek puan ortalamasiyla oynarken 7-8 puan fark oldu mu zaten oradan toparlayamayacagiz.
Herkes Sergen sampiyon yapti vs diyor, ama Sergen berbat bir GS ve FB'nin oldugu dusuk puan ortalamali bir ligde sampiyon yapti bizi, o da tek gol farkla. Bu sene oyle bir sampiyonluk zaten olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada HTsporu baya tuttum. Aspor trtspor falan sürekli renkli takım haberlerini sunarken HTspor daha çok bizi konuşuyor. Tavsiye ederim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi joseph35

Bu arada HTsporu baya tuttum. Aspor trtspor falan sürekli renkli takım haberlerini sunarken HTspor daha çok bizi konuşuyor. Tavsiye ederim.

dün kayyum atandı, sahipleri yurtdışına kaçtı. ülkedeki hakim çevrelerin takımı gs ve yancısı fb'dir. bize ise sempati besleyen çevreler o alanların ezilenleridir. aspor trtspor'da falan hiç göremeyiz tarafsızlık.

Çevrimiçi tolga1903

Abi hepimiz biliyoruz aslında gerçeği kabul etmek zor geliyor sadece ama alanya mağlubiyetiyle sezonu zaten kaybettik hedef şampiyonluksa. Çünkü konya ve kayseri maçlarında o kalan futbolcu topluluğunun alacağı maksimum puan 2 veya 3 muhtemelen de 0. Sezon başında bu allahin belası gs denen yapıdan 6 puan 9 puan vs geriye düşüyorsun ve herifler puan kaybetmiyor. Şampiyonlar ligi zor olacak diyorsun bu sefer de hakemle kazanıyorlar. Ayrıca fener az buz kadro kurmadı hadi bu fetoculerden sekse fenere seker.

Hedef avrupa ligi olmalı bu sezon hedefi büyüttüğümüz an gelen hayal kırıklığı ve yıkım yönetime kadar herkesi götürüyor. Bu kadronun şampiyon olacak falan kalitesi yok kimse kendini kandırmasın derinliği artırdılar ama sadece o kadar geri 4'lü için elimizdeki oyuncuların hiçbiri tatminkar oyuncular değil, orta saha yedeklerinin hiçbiri hayal ettirilen seviye değil, as santraforumuz bitiricilik yoksunu bir adam bilal toure formayı alırsa da sorun çıkaracak bir adam.

Net olarak 3.olacak bir kadro bu 3'den düşerse sergen defteri açılmamak üzere kapanmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

J.Mario da gitmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

dün kayyum atandı, sahipleri yurtdışına kaçtı. ülkedeki hakim çevrelerin takımı gs ve yancısı fb'dir. bize ise sempati besleyen çevreler o alanların ezilenleridir. aspor trtspor'da falan hiç göremeyiz tarafsızlık.
kayyumun onlarıda vurduğunu bilmiyordum. Kötü olmuş. Az bir izlenir spor kanalı bulmuştuk ne güzel.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:32:09
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Svenson gitmezse belki Sazdagi’ni sol kanat olarak oynatirlar. Orijini sol kanat adamin, basiretsiz başkan sol kanat almadı diyemez kimse.
zaten elimizd3ki tek orjinal sol kanat o sağ bekte devşirme oynatmışlar 😂

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gidenlerin kaçı pinpon topu gibi dönecek o da önemli.

Çevrimdışı Savaş

Ne olursa olsun bu kadar temizlik önemliydi. Vasatlardan kurtulduk çok şükür.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi joseph35

Devre arası mutlaka çok net 3 Transfer yapmalıyız. Bu 3 oyuncu Rafa Orkun kalitesi olmalı. Sol Kanat, 6-8 oynayacak Orta Saha, Sol Stoper.

Şu 3 transferi yapsaydık şimdi şampiyonluğun en ciddi adaylarından diye konuşuluyorduk. Malick Fofana, Nicolas Raskin, Axel Disasi.
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:56:30 joseph35 ]

Çevrimiçi Tass

kadroda 10 numara eksik. bir o bolgeye yapmadılar hicbir sey. rafa da idarelik oynuyor yapamıyor o isi.

Çevrimiçi Samet Demir

kadroda 10 numara eksik. bir o bolgeye yapmadılar hicbir sey. rafa da idarelik oynuyor yapamıyor o isi.
Tam bunu yazmak için girdim, svensondan çıkıp muciyi kadroda tutmamız gerekiyordu.

Çevrimiçi joseph35

Enteresan şekilde Gs de 11 yabancı ile başlıyor sezona. 3 hakkını kullanmadı. Biz 12 yabancı ile başlıyoruz. 14 yabancı hakkının tamamını kullanmamak iki büyük bütçeli takımda enteresan.

Çevrimiçi kahyaoglueren

67 milyon euro bonservis harcadık.

5.5 milyon euro da kiralama.

Çevrimiçi yaço58

Anlamadığım hamlaoerden biri biz orta saha almayacaksak musratiyi niye yolladık rotasyon için iyi olurdu ndidi sakat alternatifi demir Ege

Etiketler: