2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yokmessi, Kapkarakartal, Serdar3444, sefaköykartali, doganay, murat baltacı, annoca, Georgetown, Zafer55, gokhans, aoguzd, kartalbasket, Sinan66, hasankale, tolga1903, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, blackeagle35, kahyaoglueren, Monza, NioHH, maıden, Umutcan Kaya, Ravenman, Samet Ç, murat, yaço58, Gökhan Kurt, Rasim, Yusuf Berberoğlu, Kartal Ç, ulumemo, joseph35, golazokartal, o2bucak, Yancos, safak_01, c3c2k, ahmetekinciogl2, highflyingeagle, emre_1978, Liquidator, cornelius, sozkul ve 420 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 403249 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Emrecan Uzunhan istanbulspora gitmiş.
Fırsat transferi bizden sorulur 🙂

Çevrimiçi gokhans

Dün ilk11 çıkmış kupa maçında. 45 dak oynamış. Hocası bir şans vermiş. Bizde 1 dakika bile şans verilmedi. Sadece hazırlık maçında bir 45 dakika izleyebildik ve kumaşını iyi buldum ben. Arroyo gibi ruh hastası da değildi aslında.
hatalı pas verip takımına gol yedirmiş, vasat oynadığı için 45’de oyundan almışlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Hazır +2 adamını gönderdik. Ricardo. O çocuğun kumaşı iyiydi. Kontenjan boş kalacağına en azından ocağa kadar Ricardoyu deneyebilirdik.
Ricardoyu ilk hazirlik maçında izledim bizdeyken.  Tff 1. ligde bile oynayabilecek bir kumaşı yok malesef.

Çevrimiçi Zafer55

hatalı pas verip takımına gol yedirmiş, vasat oynadığı için 45’de oyundan almışlar.
Şimdi izledim 🤦duble hata yapmış hemde.
X de bulup izlediğim paylaşımda " bu çocuğu savunan adalıcıların Allah belasını versin" yazıyordu başlık olarak!
Ne saçma sapan bir hale geldik. Şimdi ben adalıcı oldum herhalde😃
Kimin elinde savunacak kadar yada gömecek kadar veri var bu çocuk hakkında acaba?
 En çok bir 45dak izleyip beğenmiş veya beğenmemiş olabilir sosyal medyada yazanların %90 ı falan

Çevrimiçi Zafer55

Ricardoyu ilk hazirlik maçında izledim bizdeyken.  Tff 1. ligde bile oynayabilecek bir kumaşı yok malesef.
İstanbulspor maçı mı?
Ben onu izlemedim. Avusturya kampındaki maçta izledim ben sadece ve kumaşını beğenmiştim.

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım eninde sonunda ortada ndidi orkun cerny sağda jota solda bilal forvette abraham olarak dizilecek. Rafa buna sorun çıkaracak bir adam değil rafa hiçbir şeye isyan edip sorun çıkaracak adam değil 9 kişilik takıma son saniye rabonna denerken de böyleydi hala böyle.

Sergen'in cerny 8 planını bozacak iki şey var cerny sağda jota solda iyi performans verirse kımıldatamaz ama ilk tökezlemede cerny 8 olayı gerçekleşir. Hatta cerny sağda iyi performans verse bile jota'dan istediğini alamazsa jota'yı sağa atıp bilal'i kanat forvet oynatmak isteyecektir yani cerny hayaline bir şekilde hayat buldurur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Adalı ricardo ve arroyo transferlerinde büyük batırdı allahtan arroyodan zararsız çıktık ama olur, fikret orman son yönetimlerin en başarılısıydı onun bile sezer özmen gökhan süzen gibi saçmasapan tutmayan çok transferi oldu. Bu sporun kendisinde de var, her ne kadar bizimkiler göz göre göre olsa da. Ama kendisine de ders olmuştur umarım 8 aydır eksiklerin farkındayız diyip aylarca muhabirlerine Sancho yazdırıp son gün Jota Silva getirdikten sonra bidaha bu kadar büyük konuşmaz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:24:43
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Transfer dönemi bitti artık kadrodaki oyuncular bizi bu sene taşıyacak oyuncular destek zamanı
Saçma sapan bir transfer dönemi yaşadık ama olumlu tarafından bakarsak geçen seneki kadrodan büyük ölçüde kurtulduk umarım kalanlar kanseri devam ettirmez bu kadarınada razıyım hepsini göndetip gerekirse ikinci ligden oyuncu toplasınlar demişdim o yüzden bunada şükür diyorum

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:30:50
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Bu takım eninde sonunda ortada ndidi orkun cerny sağda jota solda bilal forvette abraham olarak dizilecek. Rafa buna sorun çıkaracak bir adam değil rafa hiçbir şeye isyan edip sorun çıkaracak adam değil 9 kişilik takıma son saniye rabonna denerken de böyleydi hala böyle.

Sergen'in cerny 8 planını bozacak iki şey var cerny sağda jota solda iyi performans verirse kımıldatamaz ama ilk tökezlemede cerny 8 olayı gerçekleşir. Hatta cerny sağda iyi performans verse bile jota'dan istediğini alamazsa jota'yı sağa atıp bilal'i kanat forvet oynatmak isteyecektir yani cerny hayaline bir şekilde hayat buldurur.
artık top onda transfer yaptırmak için yeterince zamanı vardı
Bundan sonra cerny i isterse kalede oynatsın yeterki maçları kazanalım millet tutturmuş renkli kadrolarlada biz maçları anadolu takımlarıyla yapıyoruz renklilerle yaptığımız maçlarda genelde artıda kalan biz oluyoruz bir zahmet anadolu takımlarınıda yensinler artık

Çevrimiçi gokhans

Sosyal medyadan “nefret yok futbol var” içerikli paylaşımlar yapıyor kulüp. Transfer döneminin kötü geçmesi, söylenenler ve vaatlerin boş çıkması falan yönetimide gerdi sanırım. Olası tepkileri düşünerek böyle bir şey yaptılar düşüncesindeyim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:12:13
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Sosyal medyadan “nefret yok futbol var” içerikli paylaşımlar yapıyor kulüp. Transfer döneminin kötü geçmesi, söylenenler ve vaatlerin boş çıkması falan yönetimide gerdi sanırım. Olası tepkileri düşünerek böyle bir şey yaptılar düşüncesindeyim.
42.40 m euro nakit harcanmış
Orkun 25 m euro zorunlu opsiyon
Abraham 15 m zorunlu
Bilal 15 m şarta bağlı zorunlu
Jota 17 m zorunlu
Sadece bonservise harcanan 114 m euro maaşlarla birlikte 250 olur bu rakam ve gönderilen oyunculara verilen paralar hariç
Bir yaz transfer döneminde beşiktaş borcunu duble yaptılar
Gerilsinler biraz böyle para harcayıp takımı eksik bırakamazsın bütün o paranın çöp olma ihtimalini arttırıyorsun madem batırdın biraz daha batır hiç olmazsa eksik olmayalım

Çevrimiçi Zafer55

Geçen sezon bittiğinde düşüncem :
Mert Emirhan Gedson ve Rafa dışında herkesi göndersinler şeklindeydi.Olabildiğince değişim olsun kadroda istiyordum.mümkün olduğu kadar çok adam gitsin çok adam gelsin istiyordum takımın havasının .ruhunun değişmesi için...Ve filmin sonuna bakınca geçen sezon olmayıp bu sezon kadroya dahil olan  Kartal ve Demir i de sayarsam 14 oyuncu var.3 transfer dönemine ihtiyacımız var söylemlerini duyduktan sonra bu transfer dönemi benim beklentinin üzerinde bile oldu diyebilirim.
 Yanlışları eksikleri zamanlama hatalarını vs  haftalardır konuşuyor isyan ediyoruz ama karalar bağlanacak bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum. Daha iyisi olabilirdi ama ben buna şükür diyenlerdenim.
Soru işaretleri oluşturan oyuncularımız bizi şaşırtan performanslar gösterir inşallah.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:26:30
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Geçen sezon bittiğinde düşüncem :
Mert Emirhan Gedson ve Rafa dışında herkesi göndersinler şeklindeydi.Olabildiğince değişim olsun kadroda istiyordum.mümkün olduğu kadar çok adam gitsin çok adam gelsin istiyordum takımın havasının .ruhunun değişmesi için...Ve filmin sonuna bakınca geçen sezon olmayıp bu sezon kadroya dahil olan  Kartal ve Demir i de sayarsam 14 oyuncu var.3 transfer dönemine ihtiyacımız var söylemlerini duyduktan sonra bu transfer dönemi benim beklentinin üzerinde bile oldu diyebilirim.
 Yanlışları eksikleri zamanlama hatalarını vs  haftalardır konuşuyor isyan ediyoruz ama karalar bağlanacak bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum. Daha iyisi olabilirdi ama ben buna şükür diyenlerdenim.
Soru işaretleri oluşturan oyuncularımız bizi şaşırtan performanslar gösterir inşallah.
hiç net oyuncumuz yok cerny orkun bilal net ama onlarıda sergen bozacak bu kadar para harcıyorsan net adam alacaksın abraham aldılar ne olduğunu anca aldıktan sonra gördüler koşturup bilali aldılar ikiside riskli transfer ikisini birleştir adam gibi net oyuncu al kadronda 4 sağ açık bulunduracağına bir tane sağlam al solda kimse yok hadi olmasın razıyım bilali sol forvet oynatırsın rafayı kaydırırsın oraya
Be kardeşim iki tane orta sahan var yedekleri demirege ve bu güne kadar hiç bir hocanın beğenmediği kartal ve as 6 numaran patlamaya hazır bomba bu orta sahayla ligemi başlanır  hoca orkunu 10 oynatıyor kadroda 8 yok ve transferin son günü joao yu gönderiyorsun al musratiyi neden gönderdin yed3k olamıyormuydu joao dan tam bu sene verim alacaktık gönderilmesinin hiç açıklaması yok

Çevrimdışı sEuL

Inanilmaz derecede sacmaladilar cunku, ozellikle de basiretsiz baskan cok sacma aciklamlara imza atti ve beklentileri gereksiz yere arttirdi.

Cikip deseydi ki, "biz bu sene onumuzdeki sezon sampiyon olacak takimin iskeletini kuracagiz" - buyuk bir cogunluk eyvallah, 2. feda donemi diyorsun tamamdir diyip gecebilirdi.
Ama baskan kameralar karsina cikip bu sene sampiyon olacagiz dedi, sonra bir daha cikti biz simdi rakiplerimizin transferlerini tahtaya yazip tek tek onlara bakacagiz, ve ona gore bizde trannsferlerimizi yapacagiz diye fantastic derecede sacma sapan aciklamar yapti, sonra cikip sol kanada yildiz alacagim muhabbetine girdi...

Rakiplerin Osimhen, Sane, Ederson, Asensio ve her ne ise artik transferlerinden sonra bazi taraftarlarda dogal olarak - e baskan yapmis oldugu aciklamalarin altini doldurur ve bunlara gore transfer yapar diye dusundu.

Osayi ile anlasildigini acikladi, ardindan kameralar karsina cikip bir aciklama daha yaparak ucak biletlerini aldigi Osayi'ye rest cektigini soyledi. Ardindan muhabirleri araciligi ile Osayi'den daha iyisini alacagini acikladi - bizde heralde ders cikarmistir ve sozlu anlasma yapildiktan sonra oyuncu klube gelip imza atmadigi surece heralde bos bogazlik yapmaz diye dusunduk. Ama basiretsiz baskan cikip bir daha aciklama yapti ve KWP ile anlastigini duyurdu - muhabirleri araciligi ile ucak biletinin falan bile hazir oldugunu okuduk. Ardindan 1 ay icerisinde 2. kez ayni hatayi yaptigini gorduk ve KWP transferi de yatti. O kadar yuksekten konustuktan sonra Alman 2. liginden Taylan ile Kayseri'den Gokhan gelince - dogal olarak bazi kesimlerde tepki vermeye basladi.

Yine ayni sekilde aylarca sol kanat icin muhabirleri araciligi ile - baskan telsiz kapatti yildiz avinda diye aylarca haberler yaptirdi. Sancho, Anthony, o bu derken - transferin son gunlerine dogru Silva inince yine buyuk bir hayal kirikligi yasadi bazi kesimler.

Bunun disinda Sergen hoca'da tabi kendi muhabirleri araciligi ile haberler yaptirmaya basladi, hoca kesin stoper ve orta saha istiyor diye. Ndidi sakatlandi ve 3 hafta yok - ve geri takima katilip form bulmaya baslayana kadar kim bilir belki ligden bile kopabiliriz. Orta sahada Kartal/Demir Ege ile cikacagiz. Ayni sekilde stoper tandemide yetersiz. Yani hocaninda simdiden bahaneleri hazirlandi ilk olumsuzlukta - orta saha ve stoper alinmadi falan haberleri cikacak.

Ole hoca olaylarina falan hic girmiyorum bile.

Yani uzun lafin kisasi, yonetime tepkili olan taraftarlara zerre birsey diyemiyorum - hak ettiler cunku.

Ben kendi acimdan bu sene sampiyonluk falan beklemiyorum zaten, devre arasina kadar yarismaci kalabilirsek ve liderden 10-12 puandan fazla fark yemezsek - bu neredeyse yeni kurulmus bir takim ve teknik heyet icin basaridir bence.
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:32:01 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

42.40 m euro nakit harcanmış
Orkun 25 m euro zorunlu opsiyon
Abraham 15 m zorunlu
Bilal 15 m şarta bağlı zorunlu
Jota 17 m zorunlu
Sadece bonservise harcanan 114 m euro maaşlarla birlikte 250 olur bu rakam ve gönderilen oyunculara verilen paralar hariç
Bir yaz transfer döneminde beşiktaş borcunu duble yaptılar
Gerilsinler biraz böyle para harcayıp takımı eksik bırakamazsın bütün o paranın çöp olma ihtimalini arttırıyorsun madem batırdın biraz daha batır hiç olmazsa eksik olmayalım
Beklentileri yükselten başkan oldu aslında, seçim zamanı söylemleri olmasaydı bırakın tepkiyi epey takdir toplardı yönetim olarak. Yaptıkları 2 büyük hata var birisi zamanla, diğeride hocayı gönderme. Ole'yle kamp dönemine de girmemesi gerekiyordu. Giriyorsa da dediği gibi takım tam olmadan göndermeyecekti.

Nihayetinde Sergen hoca en azından medyadakilerin eskisi gibi kafalarına göre konuşup yazmalarına set çekecektir. İnşallah bizdeki 2.senesinden güzel dersler çıkarmıştır. Aşağı yukarı eksiksiz bir kadro var elinde. Sıkıntı rakipler çok dişli, anadolu takımları dahi eskisi gibi kolay lokma değil.

Bize düşende artık takımı desteklemek olmalı. Sonuçta transfer sezonu bitti, yönetim, hoca ve oyuncu grubunu gereksiz şekilde eleştirmek motivasyon düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Yönetimde artık hocanın konforunu sağlamalı. Tff-mhk olsun maç esnasında hakemler olsun saçma sapan karar almaktan çekinmeleri gerekiyor. Bunun için öncelikle yönetime çok iş düşüyor. Zaten başkan biraz esip gürlesin taraftar sahada da sosyal medyada da gereğini yapacaktır.

Maç maç gider, ertelenen 2 maçıda aldığımız taktirde kendimizi şampiyonluk adayı olarak görebiliriz. Bunun için öncelike biz taraftarın inanması şart. Aksi halde her olumsuzlukta ortalığı yıkıp yakarsak son senelerden farklı bir senaryo göremeyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: