2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, Zafer55, kahyaoglueren, Yusuf Berberoğlu, emre_1978, NioHH, levitate, sefaköykartali, ergin, gokhans, maıden, blackeagle35, kartalbasket, Necmi, Georgetown, KartalınGücü, Özgür Gültekin, highflyingeagle, kartalizma190399, Kartal Ç, Kapkarakartal, Monza, ardiles, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, tolga1903, yaço58, hasankale, Yokmessi, Serdar3444, Tass, golazokartal, annoca, ulumemo, Ravenman, Rasim, Mehmet57, safak_01, o2bucak, murat baltacı, mtorunlu, Yancos, Liquidator, mayguntr ve 263 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 387610 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi size çok samimi soru soracağım. Ole cengizi istiyorum deseydi yorumunuz ne olurdu ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Koskoca Beşiktaş'a Fener'in çöplerini layık gören başkanı da hocası da gitsin. Bir kulüp bu kadar küçük düşürülemezdi.

Sergen destekçileri de sakın "transferi yönetim yapıyor" diye bu rezilliğin içinden sıyrılmaya çalışmasın. Yarın öbür gün kendi egosunu tatmin etmek için Cengiz'i sağ açığa koyup Cerny'yi mevkisi dışında oynattığında daha ağır konuşacağım.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:05:49 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi levitate

cengiz'in açıklandığı anlarda forumun çökmesi
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Yazılar olsun. Rakibin elini güçlendirmek nedir. Geçen sezon devre arısında da ndourda yine yapıldı. Stad tepkisiz kalmaz umarım.

Çevrimiçi levitate

getirdiği hee topçuyla bin tane foto çeken başkan cengizle çekinmemiş hahaha anladık hoca istiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Transferin duyurusunu tam ülke genelinde yaşanan internet kısıtına denk getiren yönetimi yürekten kutluyorum. 2milyon ödeyecekmişiz, 6milyonda zorunlu olmayan opsiyon. Bu arada cengiz’in kasığındaki ağrıdan dolayı başakşehir maçında riske edilmeyeceği yazıyor x’de..
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:28:27 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Antrenmana bile çıkarmışız oha bu ne hız.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Bu kadar olmaz rezil yönetim
gidin₁ Beşiktaş bizim
Bu tribünler artık susmuyor
Beşiktaş a adam gibi başkan istiyor...

Bestelerini şimdiden duyar gibiyim..

Çevrimiçi tolga1903

Çağdaş allah seni ne yapmasın. 2 hafta önce ayrilsana arkadaş ya

Çevrimiçi Samet Demir

Çağdaş allah seni ne yapmasın. 2 hafta önce ayrilsana arkadaş ya
Gelsin Sergen hocanın yardımcısı olsun.

Çevrimiçi gokhans

Solkajear varken Trossand’ı ikna edebilirsin, Sergen Yalçın varken Cengiz’i. Bu işler böyle!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

Sergen hocamın dün paylaştığı altılı tutmadı... Üstüne Cengiz transferi... İyice kötüye gidiyor kendisine bakışım...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

transfer hızlanmışken hemen halil dervişoğlu, emre mor, crespo, berkan kutlu transferlerimi alayım hocanın elinde hepsi birer makine olacak inanıyoruz hocamıza ve yönetime 💪
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

transfer hızlanmışken hemen halil dervişoğlu, emre mor, crespo, berkan kutlu transferlerimi alayım hocanın elinde hepsi birer makine olacak inanıyoruz hocamıza ve yönetime 💪
Olmuşu varken neden bitmişini sunuyorlar hocaya anlamıyorum. Aklım almıyor yahu elimde Graf var neden ona bırakmadılar herşeyi.

Çevrimiçi o2bucak

Benim de aklıma ilk şeytani düşünceler gelmedi değil.  :evillol: :evillol: :evillol:

Devletin internet kısıtlamasını fırsat bilip açıklama yaptı adamlar.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:51:38
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
küfürlere dayanamamışdır

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:53:05
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Benim de aklıma ilk şeytani düşünceler gelmedi değil.  :evillol: :evillol: :evillol:

Devletin internet kısıtlamasını fırsat bilip açıklama yaptı adamlar.
benimde aklıma geldi 😂 o yüzden çok hızlı müdahale ettik allahdanda kısa sürede çözdük

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:56:56
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Transferin duyurusunu tam ülke genelinde yaşanan internet kısıtına denk getiren yönetimi yürekten kutluyorum. 2milyon ödeyecekmişiz, 6milyonda zorunlu olmayan opsiyon. Bu arada cengiz’in kasığındaki ağrıdan dolayı başakşehir maçında riske edilmeyeceği yazıyor x’de..
yuhalanmasın diye ağrımıştır o kasık

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:58:17
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Solkajear varken Trossand’ı ikna edebilirsin, Sergen Yalçın varken Cengiz’i. Bu işler böyle!!
cengizin iknaya ihtiyacımı var süpwrligde kimse almazdı onu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ben ümidi kestim artık.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:01:51
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Şimdi size çok samimi soru soracağım. Ole cengizi istiyorum deseydi yorumunuz ne olurdu ?
ole cengizi nerden bilecek derdim 😂

Çevrimiçi Akil Emre

Ben ümidi kestim artık.
Bende kanat işinden ümidi kestim sanırım el bilalden larin çıkartacak hoca

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaşspor olduk adalı ve sergen sayesinde gökhan sazdağı ne

Etiketler: