Bu kadar sacma sapan kadro muhendisligi yapildigi surece ve transferler ihtiyaca degil de piyasa'nin bize verdigine gore yapildigi surece zaten duzelemeyiz.
Sagbek icin 6 milyon euro harcadiysak niye 1 oyuncu daha aliyoruz o oyuncu as olmayacaksa? O oyuncu as olmayacaksa niye 6 milyon euro odedik? Bizim yedek sagbeke 6 milyon euro odeyecek bir kadro yapimiz ve maddi durumumuz var da ben mi bilmiyorum? Takimda gercek mevkisi sol acik olan 2 oyuncu olmasi gerekirken su an o sayi 0, saka gibi.
Sol kanat icin Rafa Silva ve Toure deniyor, ikisinin de ana mevkisi degil. Biri en fazla maas alan oyuncumuz, digeri bu sene transfer edilmis yabanci oyuncu. Yani en fazla maas alan oyuncu'yu pozisyon disi oynatacaksin veya bu sene transfer ettigin bir oyuncu'yu pozisyon disi oynatacaksin. Bir Larin tesadufen tuttu diye her forveti alip sol kanat yapma merakini zaten anlamiyorum ya, neyse.
Son 3 senedir inanilmaz kadro muhendisligi hatalari yapiyoruz. Takim bas bas yaratici teknik sag acik diye bagirirken Chamberlain geldi bosta diye. Takim Saiss sonrasi oyun kuran lider stoper diye bagirirken Nino yerine sirf bostalar diye Bailly ve Amartey geldi. Sonraki sezon kanatlar bombosken takimda Muci Semih varken gittik rakiplere calim olsun diye Rafa'ya ve sonra onunla uyumlu olamayacak Immobile'ye dunya para bastik. 0 kanat 0 yaratici 2 bitirici tembel oyuncu'yla kadro muhendisliginin icine ettik. Bu sene de kanatlar bombosken gec gelen Cerny haric kanat almadik, resmen 0 sol kanat'la sezona giriyoruz, saka gibi.
Bu hatalar tamamen taraftar baskisi ve o baski'ya bas kaldiramayan yonetim yuzunden oluyor. Scouting/Graff kullanilsa ve isime bakmaksizin oyuncular alinmis olsa transferler coktan bitmisti. Piyasa'daki curukleri almak zorunda kalmazdik. Tamamen plansizlik.