2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, maıden, aoguzd, hasankale, Umutcan Kaya, safak_01, ahmetekinciogl2, cornelius, o2bucak, KartalınGücü, Samet Ç, ardiles, AEmre, annoca, Serdar3444, kahyaoglueren, NioHH, Ravenman, golazokartal, Zafer55, Liquidator, kartalbasket, Yokmessi, Rasim, murat baltacı, Sinan66, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, emre_1978, murat, Monza, blackeagle35, Özgür Gültekin, matias_27, yaço58, 38life, mtorunlu, balkan-kartal, sefaköykartali, ergin, Georgetown, highflyingeagle, kartalizma190399, Kartal Ç, ulumemo, Mehmet57, Yancos, mayguntr ve 384 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 388958 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Serdar3444

Para olmadığı varsayımını bende yaptım abi nedeni de sol kanat alınmamasının iş güzarlıkla değil parasızlık nedeniyle sanırım diye iyi niyetle yorumlamak istedim. Çok kızıyorum yönetime ama sabır göstermek de istiyorum ama zorluyorlar.

Gedson gitmeyi kafaya koymuş, hangi isim olursa olsun para kazanacağım kişileri ve bizi kafasında silen adamı takımda tutmamak mantıklı hamle ki o bölgeye orkunu aldık biz.

Ndidi ve gedson ikisi olsa bu defa oyun kuracak Orkun arayacaktık, şimdide de Sergen hoca gedson gibi birini arıyor. Gedson gitmese Orkunu alamayacaktık, ndidi-gedson-rafa ile sahada nasıl oynardık onuda bilmiyorum. Tutar tutmaz onu analizi yüksek kişiler yapsa daha mantıklı olur.

Cengiz konusuna gelince rachica gitmiş, sol kanat halledelimiş bir tane de yerli lazım diyerek cengizi almış olsaydık bu denli tepki göstermezdik.

Borç meselesine gelince zaten borç dağ kadar olmuş alacağımız iyi bir sol kanat bizi iflas ettirmez, satabileceğimiz bir adam alırsak borcu eritmede katkısı olur. İşin teknik kısmına değinmiyorum bile. Borç artmasın diye sol kanat almamak bize ciddi sorunlar açar.

Gelelim Sergen hocaya anç zamanı da gördük, yönetimin işi hocanın konforunu sağlamak ki kendini işine verebilsin. Biz kaç tane hoca değiştirdik hangisi için uygun ortam sağladık, ne eksiksiz bir kadro verdik nede hocanın arkasında durduk. Yani yönetim gerekli desteği sağlamadı. Bunu yönetim gözüyle yazıyorum. Taraftar olarak değil.

Hakemlerin aradan çekilmeyeceği aşikar, zaten bu nedenle yönetim Sergen hocayı getirdi,  maç sonu ve önü konuşsun, takımı motive etsin, hakemlere ve medyaya ayar versin. Bu nedenlerle bir çok taraftar da Sergen hocayı istedi. O zaman soruyorum bunları yapması gereken hoca mı yönetim mi ?

En son söylediğiniz doğru yönetim belki yükünü hafifletmek için Sergen hocayı getirdi ama Sergen hocanın lafını unutmasınlar. Bu kadro senide benide yer. Büyük bir başarısızlık olursa (inşallah olmaz) o koltukta başkanda oturamaz.

Çok az vaktimiz kaldı, taraftar olarak odağımızı kaybetmememiz gerekli. Sürekli transfer talep etmemiz gerekir. Gs tekrar şampiyon olursa daha da onları kolay kolay yakalayamayız, fb olursa şampyion olursa sanırım br yıldız daha takacaklar. Sözde 2 büyük muhabetti iyice arşa çıkacak.

Bu nedenle baskıyı arttırmamız lazım. Çok iyi bir sol kanat lazım. 1 stoper, svensondan çıkıp bir sağ bek de almamız gerekiyor. Kalanı nıda devre arası hallederiz.

Ne güzel bir sürü işe yaramaz adamı gönderdiler, bu emeği takviye yapmadan heba etmemeleri gerekiyor.

İyi niyetli yanım bunları söylüyor. Kötü niyetli yanımla da  transfer sezonuda bitince yazarım. Ki bu durum yaşanmaz inşallah
  :D   Baskıyla olsa keşke.... Bende şimdilik susacağım, destekleyeceğim ve izleyeceğim.
 :D Bende Kötü niyetli yanımı ligden kopmadığımız sürece susturacağım...

Çevrimiçi Samet Demir

:D   Baskıyla olsa keşke.... Bende şimdilik susacağım, destekleyeceğim ve izleyeceğim.
 :D Bende Kötü niyetli yanımı ligden kopmadığımız sürece susturacağım...
Umarım keşke demeyiz abi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

bu cocugun kontratı bitiyor seneye. takip etmek lazım, rakipler ediyor cunku.

https://www.transfermarkt.com.tr/hamza-gureler/profil/spieler/988247

Çevrimdışı Akil Emre

Felix yerine sol stoper, as kaleci,sağ bek,ndidi yedeği ve sol açık eksik kalan bölgeler. Sol açık el bilal ve rafa ile belki doldurulabilir, kalecilerimiz tam bir el bombası keşke yabancı bir kaleci alınsa, ismail yüksek net olarak ndidi yedeği ve yerlide eli rahatlatmak için alınabilir. Kaldı son 3 gün işallah akıllı hamleler gelir.

Etiketler: