2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Sinan66, kartalbasket, balkan-kartal, Zafer55, Ravenman, KartalınGücü, Serdar3444, sozkul, Kapkarakartal, Yokmessi, Samet Demir, Gökhan Güvenç, Monza, Rasim, NioHH, murat baltacı, Darkeagle, Tass, gokhans, yaço58, blackeagle35, murat, kahyaoglueren, maıden, Samet Ç, ulumemo, tolga1903, annoca, hasankale, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, bull74, doganay, Liquidator, Gökhan Kurt, mayguntr, OnurG, Georgetown, Yancos, Savaş, Umutcan Kaya, Kartal Ç, golazokartal, emre_1978, Irakleio, c3c2k, aoguzd ve 368 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 381109 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Tass

En baştan beri Zuriko ile bu kardesi yazmıştım.
Sergen hocanın geçmişte olumlu yorumunu da görünce hani bir yükselmedim değil, bunu zorlayalim.

aynı duygu bende oldu. o videoyu gormesem direkt mumkun degil modundaydım cunku sergen istemez.... cok sasırdım ovmesine. :)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

mika godts bize vermezler bosuna heveslenmeyelim 40 milyon € satmadılar.

Kiralık olarak belki olabilir ama oynatma garantisi ile yedeğide aral şimşir alınabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

neden 28 değil 26 değil 27 duyumcularda işi dakikleştirdi artık 😂

Abi idare et, falcılar 3 vakte kadar der, Fikret Orman haftaya netleşir derdi, bu da 27 saat demiş. Kaynak sorarsan üzerinde oturuyor zaten 😁

Çevrimiçi sefaköykartali

Mika Godts + Aral Şimşir + Laporte(kiralık) yap geç fazlasını yapamayacak bu yönetim bariz.

Çevrimiçi Tass

Kiralık olarak belki olabilir ama oynatma garantisi ile yedeğide aral şimşir alınabilir.

bence mumkun. biz tossard icin 22 teklif etmisiz. kendisine minimum 7. toplam maliyet 45 civarı olur alsak. bu cocuk ıcın ver 30m. kendisine de 2m 5 yıllık. toplam 40. senin 31 yasındaki adamın geri donusu mumkun degildi. en kotu ihtimalle bundan zarar edip cıkar, paranın yarısını kurtarırsın. tutarsa da turkiye rekoru kırıp gonderirsin. bu gozle bakması lazım yonetimin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mika Godts + Aral Şimşir + Laporte(kiralık) yap geç fazlasını yapamayacak bu yönetim bariz.

Aral Şimşir biraz temposuz oyuncu gibi, topsuz oyunda çok zayıf ama top ayağına geldiğinde hakkını veriyor
Asıl Can Uzun ile Mert Kömür fena kaçmış.

Çevrimiçi Tass

bunları alsınlar, baska da almasınlar, ben razıyım yonetimden.

Çevrimiçi Necmi

laporte nin fazlasımı var keşke gelmeyi kabul etse

Çevrimiçi Ravenman

- Mika Godts
- Aral Şimşir
- Laporte
- Esposito
- Altay
- Merih Demiral

Gönder Necip’i, Emrecan’ı, Udokhai’ı, Ersin’i, Svensson’u, Joao Mario’u.

Çevrimiçi Tass

Aral Şimşir biraz temposuz oyuncu gibi, topsuz oyunda çok zayıf ama top ayağına geldiğinde hakkını veriyor
Asıl Can Uzun ile Mert Kömür fena kaçmış.

aynen oyle. mert komur 1m degeri mi ne vardı gecen sene almadık. can 2 sene once yapmaları lazımdı.

Çevrimiçi Samet Demir

O kadar net yani 😅😅😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

50 milyona satılmayan Orkunu aldık biz hey yavrum hey
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

yanlış bilmiyorsam yapılan tekliflerin süresi bu kadar geçerli cevap verilmek zorunda o yüzdendir

50 milyona satılmayan Orkunu aldık biz hey yavrum hey
aynı şey değil orkun Beşiktaşlı illa Beşiktaş dedi.

Çevrimiçi Samet Demir

aynı şey değil orkun Beşiktaşlı illa Beşiktaş dedi.
Godts da Beşiktaşlı. Daha önce formamızı giymiş

yanlış bilmiyorsam yapılan tekliflerin süresi bu kadar geçerli cevap verilmek zorunda o yüzdendir

aynen öyle 27 saat süre.

Godts da Beşiktaşlı. Daha önce formamızı giymiş

Alt yapıda forma giydi diye mi :D Orkunla bir mi tuttun bu yüzden komik.  :lol:

Çevrimiçi gokhans

Boşuna heveslenmeyin, tahta kapanırken cengiz ve emre mor çekeriz bitti gitti işte..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Alt yapıda forma giydi diye mi :D Orkunla bir mi tuttun bu yüzden komik.  :lol:
Olsun tünelin sonundaki minik bir ışık süzmesi. Umut etmeyelim de ne yapalım

Çevrimiçi Necmi

Boşuna heveslenmeyin, tahta kapanırken cengiz ve emre mor çekeriz bitti gitti işte..
oraya doğru gidiyor yalnız bunların hepsi sağ kanat solda benim kadar oynayamaz

Çevrimiçi Samet Demir

oraya doğru gidiyor yalnız bunların hepsi sağ kanat solda benim kadar oynayamaz
Senin yerin kale, kanat oynamaya falan boşuna göz dikme. @Samet Ç ' ide sol kanat yapıcaz.

Çevrimiçi Necmi

Senin yerin kale, kanat oynamaya falan boşuna göz dikme. @Samet Ç ' ide sol kanat yapıcaz.
he beni kaleye geçirin sonra habere tribünden küfredin

Çevrimdışı sEuL

he beni kaleye geçirin sonra habere tribünden küfredin
Sol kanatta oynarken sanki kufur etmiycez, hey allam ya

Etiketler: